Gość: kochanica29 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.11.03, 21:23 Na FD krytykujesz mnie za zachowanie na FK i odwrotnie. Bywam jeszcze na innych forach, czemu tam tego nie robisz;-)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
podomka_cioci_sabci Re: do podomki_cioci_sabci 20.11.03, 21:32 Bo mnie zwyczjnie na innych forach nie ma, bynajmniej tych , ktore Ty lubisz. Czasami sobie wejde na kuchnie, ogrodnictwo, weterynarie. Lepiej zobacz jak pajda tam maci. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: do podomki_cioci_sabci 20.11.03, 21:38 podomka_cioci_sabci napisała: > Bo mnie zwyczjnie na innych forach nie ma, bynajmniej tych , ktore Ty lubisz. > Czasami sobie wejde na kuchnie, ogrodnictwo, weterynarie. > Lepiej zobacz jak pajda tam maci. "przynajmniej" w tym wypadku, nie "bynajmniej". To nie sa synonimy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: do podomki_cioci_sabci 20.11.03, 21:43 kochanica29 napisała: > podomka_cioci_sabci napisała: > > > Bo mnie zwyczjnie na innych forach nie ma, bynajmniej tych , ktore Ty lubi > sz. > > Czasami sobie wejde na kuchnie, ogrodnictwo, weterynarie. > > Lepiej zobacz jak pajda tam maci. >A co do pajdy, to mąci wszędzie. Ten typ tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
podomka_cioci_sabci Re: do podomki_cioci_sabci 20.11.03, 21:49 kochanica29 napisała: > podomka_cioci_sabci napisała: > > > Bo mnie zwyczjnie na innych forach nie ma, bynajmniej tych , ktore Ty lubi > sz. > > Czasami sobie wejde na kuchnie, ogrodnictwo, weterynarie. > > Lepiej zobacz jak pajda tam maci. > "przynajmniej" w tym wypadku, nie "bynajmniej". > To nie sa synonimy. a myslalam , ze studiujesz kulturoznaztwo Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: do podomki_cioci_sabci 20.11.03, 22:00 podomka_cioci_sabci napisała: > kochanica29 napisała: > > > podomka_cioci_sabci napisała: > > > > > Bo mnie zwyczjnie na innych forach nie ma, bynajmniej tych , ktore Ty > lubi > > sz. > > > Czasami sobie wejde na kuchnie, ogrodnictwo, weterynarie. > > > Lepiej zobacz jak pajda tam maci. > > "przynajmniej" w tym wypadku, nie "bynajmniej". > > To nie sa synonimy. > a myslalam , ze studiujesz kulturoznaztwo Owszem, ale znam bardzo dobrze język ojczysty. Jedno drugiego nie wyklucza. Odpowiedz Link Zgłoś
podomka_cioci_sabci Re: do podomki_cioci_sabci 20.11.03, 22:05 Ale bycie indywidualistka, oddana sztuce, prowadzi do aspolecznosci, przynajmniej w Twoim przypadku, prawda???? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: do podomki_cioci_sabci 20.11.03, 22:09 podomka_cioci_sabci napisała: > Ale bycie indywidualistka, oddana sztuce, prowadzi do aspolecznosci, > przynajmniej w Twoim przypadku, prawda???? Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Znam mnóstwo uspołecznionych artystów. Chcesz udowodnic popularną polską tezę, że artysta=wariat? Poza tym u mnie nic nie prowadzi, ja zawsze taka byłam. Od przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
podomka_cioci_sabci Re: do podomki_cioci_sabci 20.11.03, 22:14 A czyz nie tak wlasnie jest? Wiekszosc wielkich talentow tego swiata, miala problemy ze soba i ludzmi. Od Cycerona zaczynajac, na Herbercie i Andym Warholu konczac. Tak jest i juz. A tych uspolecznionych, gwiazdy sa bledsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: do podomki_cioci_sabci 21.11.03, 16:39 podomka_cioci_sabci napisała: > A czyz nie tak wlasnie jest? > Wiekszosc wielkich talentow tego swiata, miala problemy ze soba i ludzmi. Od > Cycerona zaczynajac, na Herbercie i Andym Warholu konczac. > Tak jest i juz. A tych uspolecznionych, gwiazdy sa bledsze. To na razie trzech... A poza tym ja nie twierdzę, że jestem wielkim talentem. Zeby udowodnic swoją tezę, musialabyś zebrać reprezentatywną grupę(ok.1100) artystów(czy tez ludzi oddanych sztuce - akurat moja aspoleczność wynika częściowo z bólu, że NIE jestem artystką) będących indywidualistami(a nie jest to łatwe - częśćwybitnych artystów prowadzi do bólu banalny tryb życia i ma takąż osobowość) i udowodnić, że ZNACZNA część z nich to świry... Wymieniona przez Ciebie teza jest typowo polska...u nas samo słowo "artysta" ma złe konotacje, pogardliwy wydżwięk... Odpowiedz Link Zgłoś
podomka_cioci_sabci Re: do podomki_cioci_sabci 21.11.03, 17:21 nie wiem czy udowodnie swoja teze, ale naprawde cos w tym jest. W spoleczenstwie artystycznym , jest wiecej ludzi z problemami niz w calej populacji. przyklady: Bethoween Vivien Leight Dostojewski Virginia Woolf Leonardo da Vinci Vincent van Gogh Salvador Dali. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: do podomki_cioci_sabci 23.11.03, 12:14 podomka_cioci_sabci napisała: > nie wiem czy udowodnie swoja teze, ale naprawde cos w tym jest. W > spoleczenstwie artystycznym , jest wiecej ludzi z problemami niz w calej > populacji. > przyklady: > Bethoween > Vivien Leight > Dostojewski > Virginia Woolf > Leonardo da Vinci > Vincent van Gogh > Salvador Dali. aha, czyli sztuka nie powinna istniec? a tylko kultura popularna? Odpowiedz Link Zgłoś