Dodaj do ulubionych

GUCIO IS BACK!

IP: 194.181.183.* 06.08.01, 15:49
tak to ja. wrocilem na forumowe lono powakacyjnie wypoczety aby od czasu do
czasu dac odpor tym, ktore brak tradycyjnie ujmujacych niewiescich przymiotow
staraja sie przykryc krzykliwym feminizmem - skutkiem codziennych frustracji
spowodowanych bezowocnymi zabiegami aby spodobac sie nam, mezczyznom, choc same
lubia wysmiewac sie z tych, ktore nie wstytdza sie bardziej skomplikowanych
zabiegow ukobicajacych, jak np trwaly make up lalki.

owiadczam tez, ze przypisywanie mi postow pod innymi nickami jest daleko idacym
naduzyciem. gucio ma (prawie zawsze) racje wiec nie ma powodow aby swe madrosci
cedzil pod cudzym imieniem.

ze zbrzydzeniem (jak zwykle) zauwazylem, ze trzytygodniowa nieobecnosc moich
celnych ripost spowodowala totalny upadek tak zwanego fanklubu giucia i lali,
ktory przeistoczyl sie w zjelczale towarzystwo wzajemnej feministycznej
adoracji pod haslem "patrzcie kochane jacy ci faceci sa ograniczeni w
porownaniu z nami - intelektualistkami" (he he). moja klawiatura wiecej na tym
topiku nie zastuka!

niniejszym wzywam wiec moje ulubienice, wlaczywszy suzumme i trin a takze
pozostale forumki i forumow do rozpoczecia powaznej dyskusji na temat "dlaczego
feministki gola nogi".

wasz gucio
Obserwuj wątek
    • suzume Re: GUCIO IS BACK! 06.08.01, 16:55
      Gość portalu: Gucio napisał(a):

Witaj moja frustracjo.

> tak to ja. wrocilem na forumowe lono powakacyjnie wypoczety aby od czasu do
      > czasu dac odpor tym, ktore brak tradycyjnie ujmujacych niewiescich przymiotow
      > staraja sie przykryc krzykliwym feminizmem - skutkiem codziennych frustracji
      > spowodowanych bezowocnymi zabiegami aby spodobac sie nam, mezczyznom, choc same
      > lubia wysmiewac sie z tych, ktore nie wstytdza sie bardziej skomplikowanych
      > zabiegow ukobicajacych, jak np trwaly make up lalki.

Ty złośliwa bestio ;)). Chcesz zmienić status z obiektu na członka-opiekuna?
      Musisz się więcej postarać, trutniu jeden. Btw, co to znaczy "ukobicający"
      robiący z baby kobitę?

> owiadczam tez, ze przypisywanie mi postow pod innymi nickami jest daleko idacym
      > naduzyciem. gucio ma (prawie zawsze) racje wiec nie ma powodow aby swe madrosci
      > cedzil pod cudzym imieniem.

cóż Zarząd ma zawsze rację i jest nieomylny...

> ze zbrzydzeniem (jak zwykle) zauwazylem, ze trzytygodniowa nieobecnosc moich
      > celnych ripost spowodowala totalny upadek tak zwanego fanklubu giucia i lali,

Lalki, Guciu, Lalki

> ktory przeistoczyl sie w zjelczale towarzystwo wzajemnej feministycznej
      > adoracji pod haslem "patrzcie kochane jacy ci faceci sa ograniczeni w
      > porownaniu z nami - intelektualistkami" (he he).

Nie widzimy potrzeby stwierdzać na piśmie faktów tak oczywistych, więc niech
      Gucio się nie unosi...

> moja klawiatura wiecej na tym
      > topiku nie zastuka!

A co żal ściska? Trzeba było pilnować interesów. A tak okazało się, że niejeden
      jest nieśmiertelny klasyk...

> niniejszym wzywam wiec moje ulubienice, wlaczywszy suzumme i trin a takze
      > pozostale forumki i forumow do rozpoczecia powaznej dyskusji na temat "dlaczego
      > feministki gola nogi".

[ziewnięcie]

DP suzume
      • Gość: Gucio Re: GUCIO IS BACK! IP: 194.181.183.* 07.08.01, 11:46
        btw - moj palec nieca zbladzil na klawiaturze. mialo byc "ukobiecajacy"
        (proces, ktoremu feministki sa zmuszone sie poddawac aby choc na chwile
        wyrazenie "plec piekna" nabralo jakiejs tresci).

> cóż Zarząd ma zawsze rację i jest nieomylny...

ha! czekalem na to potkniecie. jak mawia przyslowie - tylko glupcy maja zawsze
        racje. madrzy maja zazwyczaj racje.

> > niniejszym wzywam wiec moje ulubienice, wlaczywszy suzumme i trin a takze
        > > pozostale forumki i forumow do rozpoczecia powaznej dyskusji na temat "dla
        > czego
        > > feministki gola nogi".
        >
        > [ziewnięcie]
        >
        > DP suzume

oczywiscie nie raczysz mnie - o intelektualisto - oswiecic dlaczegoz to tak
        wsciekle zaciekle feministki poddaja sie haniebnemu zabiegowi - a fe! - depilacji
        zmierzajacemu do zwabienia samcow w celu prokreacyjno - familijnym. czyzbym
        trafil w punkt g?

ciao
        gucio
        • Gość: mea Re: GUCIO IS BACK! - golenie nóg IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 12:06
          ja nie golę, bo nie muszę. mogę udowodnić O Najwspanialszy.
          • Gość: Gucio Re: GUCIO IS BACK! - golenie nóg do mei (?) IP: 194.181.183.* 07.08.01, 12:27
            z radoscia przyjmuje twoja propozycje udostepnienia dowodu na niegolenie nog,
            jak rozumiem, przez przedstawienie rzeczonych nog do mojej oceny. zakladam, ze
            zgazadzasz sie tymsamym na dotykanie porzeze mnie rzeczonych konczyn, przez
            ktora to tylko czynnosc moge nabrac pewnosci, ze twoje nogi nie sa swiezo
            ogolone, no chyba, ze zaprezentujesz mi dumnie swe bujne owlosienie konczynowe
            co zmusi mnie do zaniechania ewentualnego testu namacalnego. przed badaniem
            musimy tylko ustalic definicje gornego konca nog, poniewaz nie recze za siebie
            kiedy juz zaczne je dotykac.

czekajac na propozycje czasu i miejsca rzeczonego badania pozostaje
            niezaspokojony (sic!) brakiem odpowiedzi na dreczace mnie pytanie dlaczego
            feministki (ok - te co maja bujny zarost) gola nogi.

pzdr
            • Gość: mea Re: GUCIO IS BACK! - golenie nóg do Gucia IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 14:37
              O Przenajsłodszy Autorytecie, zgadzam się na namacalny dowód gładkości moich
              kończyn (kończyn!). Z powodu braku chęci na prokreację proponuję zrobić to
              notarialnie - zaproszę Najcudowniejszą Lalkę do Białego na własny koszt - sądzę,
              że z ust takiego autorytetu prawda do Ciebie dotrze, o nieomylny. Czekam na zgodę
              zarządu naszego Fanklubu.
              Bzzzzz TraLala
        • suzume Re: GUCIO IS BACK! 07.08.01, 12:59

> > cóż Zarząd ma zawsze rację i jest nieomylny...
          >
          > ha! czekalem na to potkniecie. jak mawia przyslowie - tylko glupcy maja zawsze
          > racje. madrzy maja zazwyczaj racje.

Zawsze isnieją wyjątki potwierdzające regułę. W tym wypadku są 2 - Papież i
          Zarząd Fanklubu

> oczywiscie nie raczysz mnie - o intelektualisto - oswiecic dlaczegoz to tak
          > wsciekle zaciekle feministki poddaja sie haniebnemu zabiegowi - a fe! -
          > depilacji zmierzajacemu do zwabienia samcow w celu prokreacyjno - familijnym.

1) rodzaj żeński od intelektualista to intelektualistka (niuans, nie?)
          2) nóg nie golę, tylko depiluję. Depilacja jest zabiegiem skuteczniejszym jak
          dowiodły reklamowe testy na gładkość (vide stosowna reklama). Jako feministka
          usiłująca wejść na dobrą drogę staram się i oglądam wszystkie reklamy podpasek,
          depilatorów i proszków do prania (dostanę plusa?).
          3) cele prokreacyjno-familijne wolę ograniczać do nieudanych prób :)

> czyzbym trafil w punkt g?

O moim punkcie g możesz sobie tylko pomarzyć. Btw, nie trafiłbyć w żaden punkt
          (zwłaszcza g) nawet gdyby był wielkości pięciozłotówki...
        • Gość: des Re: GUCIO IS BACK! IP: 194.181.86.* 07.08.01, 14:06

> dlaczegoz to tak wsciekle zaciekle feministki poddaja sie haniebnemu zabiegowi -
          a fe! - depilacji zmierzajacemu do zwabienia samcow w celu prokreacyjno -
          familijnym. czyzbym trafil w punkt g?
          >
          > ciao
          > gucio

Najmądrzejszy ze Wszystkich Guciów w całym naszym Układzie Słonecznym objawił nam
          nareszcie Prawdziwą Przyczynę Depilacji Nóg: jest to robione po to, by: zwabić
          SAMCA (a jeśli wabić - to jedynie) w celu prokreacyjno-familijnym (!!!!) Jasne
          jak supernowa! Z tego wywodu wynika również przy okazji, że wszyscy mężczyźni to
          samce i nic poza tym, należą wprawdzie do naczelnych, jakkolwiek istotami
          ludzkimi nie są (????), czyżby zatem jedynymi przedstawicielkami człowieczego
          rodu były (wg Guciowej teorii) owe Zacięte Feministki? Guciu!! Arystoteles z
          Platonem w grobach się przewracają!! (Zakładam, że ich wywody nt. kobiet są Ci
          znane) Zlituj się!
          No chyba że owe wabienie samców odnosi się do np. PAWIANÓW .... ;) To co zatem w
          tym wariancie z MĘŻCZYZNAMI??
          A co z kobietami, których nogi odbiegają od owej jedwabistej gładkości (bo owemu
          zabiegowi depilacyjnemu się nie poddają), a żyją otoczone gromadką dziatek, z
          mężem u boku, przykładnie jak Bozia przykazała. Poglądy feministyczne też im nie
          w głowie. Aha, przed ślubem też sobie nóg nie goliły/depilowały. Znam takie,
          zaręczam Ci.

O Guciu Przemądry, objaśnij to wszystko biednej niewieście.
          • suzume Re: GUCIO IS BACK! - do des 07.08.01, 14:29
            Gość portalu: des napisał(a):

> Arystoteles z Platonem w grobach się przewracają!! (Zakładam, że ich wywody nt.
            kobiet są Ci
            > znane)

Gucio nie musi czytwać konkurencji, bo i tak jest mądrzejszy od słonia...

> No chyba że owe wabienie samców odnosi się do np. PAWIANÓW .... ;)

Trzeba jeszcze nawoływać "uk, uk" ;)
            • Gość: Gucio Re: GUCIO IS BACK! - do suzume IP: 194.181.183.* 07.08.01, 14:53
              prosze prosze, droga suzume robi sie agresywna. mimo to pozdrawiam cie goraco i
              prosze o poskromienie emocji.

najdrozsza. masz absolutna racje. w twoj szanowny punkt g nidgy bym pewnie nie
              trafil, z wielu zreszta powodow, wlaczajac owego punktu prawdopodobne
              nieistnienie.

dziekuje za pouczenie dot. zenskiej formy wyrazu intelektualista. ja po prostu
              chcialem byc mily i uzylem meskiej formy przekonany, ze feministki programowo
              sprzeciwiaja sie jakze zacofanemu w xxi w dzieleniu wyrazow z uwagi na plec.

wracajac do tematu, czyli do golenia nog, zwanego przez ciebie depilacja. czy
              nie uwazasz, ze depilacja jest przejawem lekliwego poszukiwania przez kobiety
              swej tozsamosci plciowej oraz, ze nalezy do haniebnych zabiegow lalkopodobnych?
              gdzie stawiasz granice miedzy suzumme-depilatorka a lalka-aerobiczka, z ktorej
              tak sie wysmiewalas na ww topicu za jakies tam operacje plastyczne? czy nigdy
              nie pomyslalas jak to by bylo fajnie pozbyc sie owego niechcianego owlosienia
              raz a dobrze?

pozdrawiam cie goraca
              gucio (dzieki ktoremu rozkochujesz sie coraz bardziej w swoim lagodnym
              partnerze)
              • suzume Re: GUCIO IS BACK! - do gucia 07.08.01, 15:16

> prosze prosze, droga suzume robi sie agresywna. mimo to pozdrawiam cie goraco
                > i prosze o poskromienie emocji.

Guciu, jakie emocje może budzić golenie nóg? No chyba, że się ktoś zatnie...

> najdrozsza. masz absolutna racje. w twoj szanowny punkt g nidgy bym pewnie nie
                > trafil, z wielu zreszta powodow, wlaczajac owego punktu prawdopodobne
                > nieistnienie.

cóż będziesz musiał przyjąć tę teorię za aksjomat albo prawdę wiary - jak dla
                ciebie fakt niesprawdzalny :))

> dziekuje za pouczenie dot. zenskiej formy wyrazu intelektualista. ja po prostu
                > chcialem byc mily i uzylem meskiej formy przekonany, ze feministki programowo
                > sprzeciwiaja sie jakze zacofanemu w xxi w dzieleniu wyrazow z uwagi na plec.

nie ma za co. jak zwykle nie udało ci się - na szczęście w polsce nie ma
                gramatycznej political corectness

> wracajac do tematu, czyli do golenia nog, zwanego przez ciebie depilacja.

Guciu, to nie to samo - ale na potrzeby twojej nieznajomości tematu może być :)

>
                > czy nie uwazasz, ze depilacja jest przejawem lekliwego poszukiwania przez
                > kobiety swej tozsamosci plciowej oraz, ze nalezy do haniebnych zabiegow
                > lalkopodobnych?
                > gdzie stawiasz granice miedzy suzumme-depilatorka a lalka-aerobiczka, z ktorej
                > tak sie wysmiewalas na ww topicu za jakies tam operacje plastyczne? czy nigdy
                > nie pomyslalas jak to by bylo fajnie pozbyc sie owego niechcianego owlosienia
                > raz a dobrze?

przeczytaj odnośny wątek jeszcze raz, może zrozumiesz. gdzie twój męski, ścisły i
                jakże lotny umysł, który powinien był ogarnąć złożoność problemu? wybacz, ale nie
                chce mi się powtarzać tych samych argumentów po raz kolejny - za gorąco.

> pozdrawiam cie goraca

pozdrawiam również (skąd założenie, że jestem gorąca?)

> gucio (dzieki ktoremu rozkochujesz sie coraz bardziej w swoim lagodnym
                > partnerze)

guciu i bez twojej pomocy jestem w nim bardzo zakochana, może dlatego, że on
                _rozumie_ o co chodzi
        • Gość: natalka Re: GUCIO IS BACK! IP: 172.25.192.* / *.pdb.sbs.de 07.08.01, 16:11
          dlaczego feministki gola nogi?
          poniewaz uwielbiaja kiedy jedwabna hustka splywa po nich zamiast zatrzymywac
          sie na wloskach

pozdr.
          nat - wprawdzie nie feministka
    • suzume Re: Prośba do Gucia 08.08.01, 08:53
      Czy SuperGucio, w ramach obowiązków obiektu, mógłby łaskawie wypowiedzieć się
      na wątku "Co to jest feminizm?" i ustosunkować do wypowiedzi niejakiej Lilki?
      Byłoby to dla Klubu niewątpliwie bardzo cenne

DP suzume
      • Gość: Gucio Re: Prośba do Gucia - odp IP: 194.181.183.* 08.08.01, 10:25
        suzume napisał(a):

> Czy SuperGucio, w ramach obowiązków obiektu, mógłby łaskawie wypowiedzieć się
        > na wątku "Co to jest feminizm?" i ustosunkować do wypowiedzi niejakiej Lilki?
        > Byłoby to dla Klubu niewątpliwie bardzo cenne
        >
        > DP suzume

przykro mi jest ci odmawiac ale naprawde nie ma sensu bym swoj cenny czas w pracy
        tracil na pyskowke z kims (prawdopodobnie tchorzliwym faciem skrywajacym sie pod
        damska spodnica) kto jest nie tylko tylko agresywny ale i wulgarny. jesli
        pozwolisz, to w swojej donkiszoterii antyfeministycznej pozostane w swiece ironii
        i - jakze meskiego - cynizmu.

z powazaniem o goraca (tak czuje)

gucio
        • suzume Re: Prośba do Gucia po raz II 08.08.01, 10:30

> przykro mi jest ci odmawiac ale naprawde nie ma sensu bym swoj cenny czas w pra
          > cy
          > tracil na pyskowke z kims (prawdopodobnie tchorzliwym faciem skrywajacym sie po
          > d
          > damska spodnica) kto jest nie tylko tylko agresywny ale i wulgarny. jesli
          > pozwolisz, to w swojej donkiszoterii antyfeministycznej pozostane w swiece iron
          > ii
          > i - jakze meskiego - cynizmu.
          >
          > z powazaniem o goraca (tak czuje)
          >
          > gucio

nalegam jednak, aby supergucio, odpowiedział przynajmniej na pytanie postawione w
          temacie ww wątku. klubowiczki czekają na jedynie słuszną definicję!

DP suzume
          • Gość: Gucio Re: Prośba do Gucia po raz II IP: 194.181.183.* 08.08.01, 16:42
            a gucio!

nienieijeszceraznie!

• Gość: MFC Re: ?????????????????????????????? IP: *.liber.uw.edu.pl 08.08.01, 18:26
              Czemu nie chcą się wypowiedzieć feministki ????????
              • suzume Re: !!!!! 09.08.01, 12:12
                Gość portalu: MFC napisał(a):

> Czemu nie chcą się wypowiedzieć feministki ????????

Chyba nie wyczułeś akcji... :(
                • Gość: MFC Re: !!!!!?????? IP: *.liber.uw.edu.pl 09.08.01, 15:00
                  Jakże mógłbym zrozumieć ???
                  Jestem tylko mężczyzną !!!
                  • suzume Re: !!!!!?????? 10.08.01, 09:32
                    Gość portalu: MFC napisał(a):

> Jakże mógłbym zrozumieć ???
                    > Jestem tylko mężczyzną !!!

Zupełnie nie o to mi chodziło.
                    Po prostu bierzesz na poważnie ten wątek, zupełnie niesłusznie - najwyraźniej nie
                    czytałeś innych, w tym klubowych i dlatego nie rozumiesz atmosfery. Jeśli masz
                    minimum poczucia humoru, to spróbuj poszperać po forum i z pewnością zrozumiesz,
                    o co chodzi z tą prośbą definicję :) Nie ma się co zaperzać na zapas...

pzdr
                    suzume
            • suzume Re: do Gucia - bez łachy 09.08.01, 12:14
              jak wyżej
              • Gość: Gucio Re: do suzume IP: 194.181.183.* 09.08.01, 12:45
                o goraca-depilujaca,

niestety mam ta samcza slabosc, ze po prostu nie umiem kobietom odmawiac,
                zwlaszcza pieknym. choc z sil calych walcze z ta ulomnoscia przynajmniej od lat
                pietnastu, legne raz poraz nieszczesny i - sie zdarza - moralnie skacowany.
                czym wszakze byloby zycie bez regularnego polegiwania, if you know what i mean.
                przeto deklaruje, ze stukne cos na wspomnianym przez ciebie topicu, ale -
                wybacz smialosc o najslodsza bohaterko mych kosmatych mysli - zdradz mi prosze
                te jedna malenka tajemnice, ktorej poswiecilem ten topic. z jakich to powodow,
                moj ty ideale w spodnicy, golisz nogi, wstydliwie ukrywajac te czynnosc pod
                nazwa depilacji.

pozostaje z szacunkiem
                gucio the upierdliwy
                • suzume Re: do suzume 09.08.01, 17:03
                  > przeto deklaruje, ze stukne cos na wspomnianym przez ciebie topicu, ale -
                  > wybacz smialosc o najslodsza bohaterko mych kosmatych mysli - zdradz mi prosze
                  > te jedna malenka tajemnice, ktorej poswiecilem ten topic. z jakich to powodow,
                  > moj ty ideale w spodnicy, golisz nogi, wstydliwie ukrywajac te czynnosc pod
                  > nazwa depilacji.

i co? jakoś nic tam nie widzę?
                  Guciu! Golenie to ścinanie włosków (jak na męskiej brodzie); depilacja, to owych
                  włosków wyrywanie. To drugie jest niego bolesne, ale za to odrastające włosy nie
                  wrastają. Załapałeś wreszcie różnicę? To dobrze :)
                  Dlaczego depiluję? Dlatego, że przy tak rzadkim i mizernym poroście kończyn nie
                  mogę sobie z ww uwłosienia zapleść bujnych warkoczy, a mysie ogonki mnie nie
                  interesują :)
                  Dla powiększenia konfuzji dodam, że się maluję, farbuję włosy, myję zęby i
                  dokonuję mnóstwa innych zabiegów higiniczno-upiększających "niegodnych prawdziwej
                  feministki".

> gucio the upierdliwy

prawda?

pzdr
                  • Gość: Gucio Re: do suzume IP: 194.181.183.* 09.08.01, 17:20
                    nareszcie moj aniele! myslalem, ze nie doczekam juz tej radosnej chwili ukazania
                    sie twego tajemniczego i - nie bojmy sie tego slowa - podniecajacego pseudo.

o moja chodzaco-lezaca madrosci boginio; wszak juz odkrylas, ze na innym topicu
                    okreslilem cie tez (ryzykownie) boginia seksu.

suzume napisał(a):
                    > Guciu! Golenie to ścinanie włosków (jak na męskiej brodzie); depilacja, to owyc
                    > h
                    > włosków wyrywanie. To drugie jest niego bolesne, ale za to odrastające włosy ni
                    > e
                    > wrastają. Załapałeś wreszcie różnicę? To dobrze :)

dzieki, o latarnio madrosci

> Dlaczego depiluję? Dlatego, że przy tak rzadkim i mizernym poroście kończyn nie
                    >
                    > mogę sobie z ww uwłosienia zapleść bujnych warkoczy, a mysie ogonki mnie nie
                    > interesują :)

jak ty tu ladnia wplatlas info o delikatnym meszku konczynowym rozpalajac me
                    zadze do granic forumowej przyzwoitosci

> Dla powiększenia konfuzji dodam, że się maluję, farbuję włosy, myję zęby i
                    > dokonuję mnóstwa innych zabiegów higiniczno-upiększających "niegodnych prawdziw
                    > ej
                    > feministki".

w tym miejscu - sprytnie zapewniony tez o higienie osobistej - miekne juz
                    ostatecznie i oglaszam totalne toba zauroczenie. poniewaz teraz brak mi tchu w
                    piersiach a mysli kolacza mi sie bezladnie, pozwole sobie kontynuowac twa
                    adoracje nieco pozniej.

o goraca-depilujaca i zeby myjaca!
    • Gość: Gucio do su (per) zu (pelnie) me IP: 194.181.183.* 09.08.01, 16:49
      najdrozsza suzume,

dlaczego karzesz mnie swym milczeniem na tak dreczacy mnie temat depilacji
      konczyn dolnych? siedze teraz przed komputerem rozmarzony probami wyobrazenia
      sobie twych lsniacych od gladkosci, porazajaco seksownych nog, ktore dostapily
      zaszczytu dzwigania tak wspanialego ciala, o nieocenionym mozgu nie wspominajac.
      daj mi choc znak, po ktorym zadurze sie juz w tobie bez granic i bede glosil
      moje uwielbienie na tym forum na wieki wiekow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka