aparatka14 02.05.09, 17:24 Mam prawie 15 lat. Chcę kupić herbatkę lub tabletki na powiększenie biustu. Czy może mi to zaszkodzić? Jeśli tak to w jaki sposób? Czy uważacie, że w tym wieku piersi szybciej urosną [więcej hormonów- wciąż dojrzewam]? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie Re: Biust 02.05.09, 17:30 aparatka14 napisała: > Mam prawie 15 lat. Chcę kupić herbatkę lub tabletki na powiększenie > biustu. To już są nawet herbatki na powiększenie piersi? :D Jak widać frajerek nie brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
courteney Re: Biust 02.05.09, 21:09 To już są nawet herbatki na powiększenie piersi? :D Codziennie o nie pytałeś w aptece i wreszcie są? :D :D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beforek Re: Biust 02.05.09, 17:35 Najlepsze na powiekszenie biustu sa masaze jezykiem. Jak osiagniesz wiek lat 18 zglos sie. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Biust 02.05.09, 17:40 Dziecko.. jakie powiekszanie biustu herbatkami w wieku niecalych 15 lat?? Jakie hormony? To, ze niektore kolezanki maja obfite biusty nie znaczy, ze Ty tez na sile musisz... Po pierwsze masz jeszcze sporo czasu na to, zeby Ci urosl a po drugie niewiele jest metod poza hormonami [ktore tez nie na kazdego w taki sposob dzialaja] ktore faktycznie moga wplynac na wielkosci biustu. ja w twoim wieku mialam ledwo A, potem weszlo na B.. i od trzech lat mam C.. Spokojnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mandolinka.bramborova Re: Biust 05.05.09, 23:57 a czy to istotne w tym przypadku, czy literkę A,B lub C poprzedza liczba 65 lub 80??? nie, bo chodzi tylko o pokazanie zmiany. ta stanikowa propaganda robi się męcząca - w każdym wątku dotyczącym klatki piersiowej pojawiają się wpisy nawołujące do nawrócenia na właściwe staniki. trąci to trochę kryptoreklamą i gdybym Cię nie kojarzyła z innych forów, pomyślałabym, że jesteś jedną z tych podstawionych, piszących komentarze za pieniądze <żart oczywiście:p> w ogóle cały ten wątek to chyba taka kryptoreklama trochę - wystarczy spojrzeć na reklamy, jakie się pod wpisem autorki pojawiły. odechciewa się czytać fora, kiedy tyle natrętnych reklam na nich Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza tak, może, na portfel 02.05.09, 17:38 będzie chudszy. Natomiast jakichkolwiek efektów co do piersi nie podejrzewam. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza taką herbatkę? 02.05.09, 17:43 www.allegro.pl/item610656059_sexy_wiekszy_biust_skutecznie_2_1_gratis_hit.html Ta pani topless na zdjęciu po prawej jest po operacji powiększenia biustu. Widać bliznę na prawej piersi. Zdjęcia prawdopodobnie skopiowane ze strony kliniki chirurgii plastycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: taką herbatkę? 02.05.09, 17:48 kochanica-francuza napisała: > www.allegro.pl/item610656059_sexy_wiekszy_biust_skutecznie_2_1_gratis_hit.html > Ta pani topless na zdjęciu po prawej jest po operacji powiększenia biustu. Wida > ć > bliznę na prawej piersi. Zdjęcia prawdopodobnie skopiowane ze strony kliniki > chirurgii plastycznej. Widać to nawet po nazwie pliku :D www.portretkobiety.pl/upload/photos/Piersi_operacja.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: taką herbatkę? 02.05.09, 17:50 "Wywiad IQ Medica z pacjentką po operacji powiększenia piersi" ;) www.portretkobiety.pl/a/28/361/wywiad-iq-medica-z-pacjentka-po-operacji-powiekszenia-piersi/ Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie tak się zastanawiam 02.05.09, 17:56 kochanica-francuza napisała: > www.allegro.pl/item610656059_sexy_wiekszy_biust_skutecznie_2_1_gratis_hit.html czy ta aukcja na Allegro nie jest celowym wprowadzaniem kupującego w błąd i czy w związku z tym nie powinna czymś takim zająć się prokuratura lub jakiś inny organ ścigania? Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: tak się zastanawiam 02.05.09, 18:26 jan_hus_na_stosie napisał: > kochanica-francuza napisała: > > > www.allegro.pl/item610656059_sexy_wiekszy_biust_skutecznie_2_1_grati s_hit > .html > > czy ta aukcja na Allegro nie jest celowym wprowadzaniem kupującego w błąd i czy > w związku z tym nie powinna czymś takim zająć się prokuratura lub jakiś inny > organ ścigania? Zdaje sie, ze prawo zwiazane z zagadnieniami netu jest strasznie kulawe. I jedyne co to mozna zglosic naduzycie do adminow allegro.. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: taką herbatkę? 02.05.09, 19:03 ale patrząc na listę kupujących naiwnych nie brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Biust 02.05.09, 18:20 Dlaczego chcesz miec wiekszy biust? Chodzi o to,zeby bardziej podobac sie facetom? Pamietaj, ze chlopaki, kotre zwracaja uwage jedynie na biust to nie sa fajni ludzie. Jak poleca na Ciebie wylacznie ze wgzledu na biust to nie wroze zadnej fajnej relacji z takiego obrotu spraw. POmysl sobie, ze duzy biust utrudnia troche zycie. Np. przy uprawianiu sportow skacze, a jak jest za duzy to prowadzi do wad kregoslupa i bolu plecow. POza tym, nawet jakby ten biust Ci urosl, oczywiscie, skoro swoja samoocene opierasz o to, to ona niewatpliwe troche urosnie, ale nie wyobrazaj sobie, ze cale Twoje zycie sie zmieni na lepsze, przez biust. W koncu, male piersi tez sa sliczne! Duzy biust szybciej opadnie i bedzie oklaply a maly moze byc sterczacy przez cala wiecznosc;) Najwazniejsze to lubic siebie! Poza tym, jak pisaly przedmowcznynie, maly biust w wieku lat 15 to norma. Laski, co jedza jakas zywnosc na hormonach albo sa tezsze maja w tym wieku wieksze biusty! Odpowiedz Link Zgłoś
beforek Re: Biust 02.05.09, 18:33 grzeczna_dziewczynka15 napisała: > Dlaczego chcesz miec wiekszy biust? > Chodzi o to,zeby bardziej podobac sie facetom? Pamietaj, ze chlopaki, kotre > zwracaja uwage jedynie na biust to nie sa fajni ludzie. alez co ty opowiadasz, ja jestesm bardzo fajny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Biust 02.05.09, 18:44 beforek napisał: > alez co ty opowiadasz, ja jestesm bardzo fajny!!! LOL ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: Biust 02.05.09, 18:43 Laski, co jedza jakas zywnosc na hormonach albo sa > tezsze maja w tym wieku wieksze biusty! to ja chyba nie jestem laską... Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Biust 02.05.09, 18:48 Ok, najczesciej. Zdarzaja sie wyjatki. A poza tym, masz 15 lat, wielki biust, jestes sczupla i nie jesz kurczakow? Odpowiedz Link Zgłoś
daslicht Re: Biust 02.05.09, 23:08 Drugi wyjątek sie zgłasza ^^ Nie zgadza się tylko wiek, 15 lat już dawno nie mam. Ale wyglądam na niewiele starszą ^^ Nie jem mięsa w ogóle, jak miałam 15 lat, też nie jadłam. I co? Aha, moja najlepsza koleżanka jest chuda jak patyczek, ma 17 lat i nosi staniki 60J. Pewnie się jeszcze sporo takich "wyjątków" znajdzie. Zwłaszcza gdy powyciągają biust spod pach i z pleców i okaże się, ze mają biust i talię (patrz: Jak dobrze wyglądać nago). Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Biust 02.05.09, 19:04 po tych bzdrurach o problemach z uprawianiem sportow i kregoslupie...widac,ze masz maly biust ;] a juz to o oklapnieciu to calkiem przegiecie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Biust 02.05.09, 19:07 C/D to bardzo maly?:) Jakie bzdury? Prawo grawitacji. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Biust 02.05.09, 21:12 Miseczka C i miseczka D w zaleznosci od obwodu sa roznymi miseczkami. 80C bedzie wieksze niz 70D :/ A poza tym, to miska oznacza roznice w obwodach i przewaznie wszystkie tzw "C" lub "D" to niewielkie biusty. Radze zajrzec na Lobby Biusciastych. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Biust 02.05.09, 21:14 no... jesli problemy pojawiaja sie..to u tych zakompleksionych, ktore garbial sie starajac sie ukryc biust... u prawidolowo wyprostoanej kobiety pare gram wiecej w cyckach nigdy nie przeszkadza a na podskakiwanie... jakos nigdy nie zauwazylam,zeby nie przeszkadzalo... trzeba poprostu kupic dobry stani, a nie ten badziew na rynku ;] widzilam duze piersi obwiske i male kozie stozki tez obwiske.. lepiej przerentuje sie wiekszy biust Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Biust 02.05.09, 21:13 Jesli biust Ci opada, boli Cie kregoslup i plecy, to na pewno nosisz zly biustnosz. Wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
juliadruzylla Re: Biust 02.05.09, 19:01 Ja w Twoim wieku byłam chuda jak patyk i płaska jak deska:-) Na szczęście w ogóle się tym nie przejmowałam a teraz mam biust całkiem spory. Daj sobie czas dziewczyno zanim zaczniesz się faszerować jakimiś świństwami (zresztą zapewne nieskutecznymi). Biust powiększą tylko tabletki anty i to też niekoniecznie (mi wręcz nieco się powiększył po odstawieniu tabsów) Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: Biust 02.05.09, 19:27 Zaszkodzić nie, co najwyżej dostaniesz po niej zatwardzenia :) co ciekawe dla Pań, i jest to nie moja opinia a opinia szeregu psychologów, biust rośnie od hipnozy, jest specjalna klinika w Stanach która gwarantuje efekty, oczywiscie bardzo droga, ale, bez blizn, cięcia itd. A to takie proste jest, i można ćwiczyć w domu, wystarczy determinacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
daslicht Re: Biust 02.05.09, 23:01 Aparatko, ja w Twoim wieku też byłam chuda i małobiuściasta, nosiłam 70B (zdecydowanie źle dobrane, powinno być pewnie jakieś 60E). Dziesięć lat później mam 105 w biuście, noszę staniki w rozmiarze 60K i wcale nie musiałam przytyć - po prostu nabrałam kształtów w biuście i biodrach. Czyli po prostu poczekaj, biust pewnie jeszcze urośnie, masz mnóstwo czasu. Na razie zajrzyj forum dla małobiuściastych, tam dowiesz się jak w 5 minut zwiększyć biust z A do D :) Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Biust 02.05.09, 23:32 Urosną, bądź spokojna. Bez herbatek, bez tabletek. A te zaszkodzic na pewno mogą, zeby powiedziec jak, musiałabyś skład podac. Odpowiedz Link Zgłoś