bupa1 30.07.09, 23:18 Chodzi o marke(mojego) samochodu,po angielsku oczywiscie.Tak wiec:na jaka marke samochodu mowimy:"bimer"?dla ulatwienia dodam ze nie jest tani. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princessofbabylon Re: mam dla Was zagadke 30.07.09, 23:27 Eeeeee, wyprzedziłeś mnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: mam dla Was zagadke 30.07.09, 23:28 bupa1 napisała: dla ulatwienia dodam ze nie jest > tani. to tak a propos lansu co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: mam dla Was zagadke 30.07.09, 23:43 eee nudy. Gdyby tak dodać jedno b, byłby bimber i tu już robi się ciekawiej. A jakie filmy nazywamy "jagutami"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bupa1 Re: mam dla Was zagadke 30.07.09, 23:47 sootball bo to jest teraz bardzo trendy,wszystko co mam na sobie,kolo siebie, robie fotki i sie chwaleeee ups lansuje!patrzcie mam to,patrzcie mam tamto. Odpowiedz Link Zgłoś
bupa1 Re: mam dla Was zagadke 30.07.09, 23:51 ok.nastepnym razem bedzie o:ulubionych podpaskach,plynach do naczyn,papierze toletowy i zupkach w proszku:-) dziewczeta pamietajcie!lansujemy sie,ile wlezie!lansujta sie! Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: mam dla Was zagadke 31.07.09, 00:15 ... było jest i będzie. Co i jak to nazywamy, kwestia drugorzędna. Odpowiedz Link Zgłoś