marko-polo77 30.07.09, 23:30 Wiem z pewnego źródła, że decyzja ta jest ostateczna i nieodwołalna. No ale mimo to zawsze możecie próbować go zatrzymać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pao.lo Re: Mareczek Definitywnie opuszcza Forum Kobiet! 30.07.09, 23:56 bo sie przeloguje. Odpowiedz Link Zgłoś
llatarnik Re: Mareczek Definitywnie opuszcza Forum Kobiet! 30.07.09, 23:47 who cares? 2 w 1, czyli odpowiedź, ale i dobre pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
bupa1 Re: Mareczek Definitywnie opuszcza Forum Kobiet! 30.07.09, 23:48 "me so sad";-) Odpowiedz Link Zgłoś
llatarnik Re: Mareczek Definitywnie opuszcza Forum Kobiet! 30.07.09, 23:52 Mnie tam jego obecność ani ziębi ani grzeje - nie mój obszar zainteresowań... Odpowiedz Link Zgłoś
amaia_v Re: Mareczek Definitywnie opuszcza Forum Kobiet! 30.07.09, 23:49 a z mojego doswiadczenia wynika, iz przeciwnie- mezczyzny NIE WOLNO zatrzymywac!! niezatrzymywany bowiem wpada w taka panike, tak mu sie obniza samoocena, jest tak zaskoczony-ze sam wraca!! wrecz bedzie nalegal :) szanujemy twoja decyzje!powodzenia! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marko-polo77 Re: Mareczek Definitywnie opuszcza Forum Kobiet! 30.07.09, 23:57 Należy się małe sprostowanie. Mianowicie dalej będzie komentował różne wątki. Zaprzestał jedynie promocji własnych artykułów w tym miejscu. Uznał że nie potraficie docenić ich uroku i ukrytej w nich głębi! Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Mareczek Definitywnie opuszcza Forum Kobiet! 30.07.09, 23:59 w końcu do niego dotarło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amaia_v Re: Mareczek Definitywnie opuszcza Forum Kobiet! 31.07.09, 00:05 reakcja modelowa ;)) teraz wykrecic kota ogonem , ewent. zasugerowac, ze biedne nie zrouzmalysmy o co chodzilo... itditd teraz przynajmniej jest pewnosc, ze to najprawdziwszy mezczyzna ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
big__mama Re: Mareczek Definitywnie opuszcza Forum Kobiet! 31.07.09, 10:01 marko-polo77 napisała: > Zaprzestał jedynie promocji własnych artykułów w tym miejscu. Uznał że nie > potraficie docenić ich uroku i ukrytej w nich głębi! Niech sie promuje na forum Mężczyzna. Tam napewno go docenią :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Mareczek Definitywnie opuszcza Forum Kobiet! 31.07.09, 10:05 marko-polo77 napisała: >dalej będzie komentował różne wątki. Mareczku, Bądź konsekwentny. Deklarowałeś OPUSZCZENIE forum, czyli nieuczestniczenie w żadnej formie jego działania. Podkrsliłes to jeszcze słówkiem DEFINITYWNIE. A teraz piszesz,że zostajesz...widzisz, ile warte są Twoje deklaracje. Jak możemy Cię traktować poważnie? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Mareczek Definitywnie opuszcza Forum Kobiet! 30.07.09, 23:58 amaia_v napisała: > a z mojego doswiadczenia wynika, iz przeciwnie- mezczyzny NIE WOLNO zatrzymywac > !! > > niezatrzymywany bowiem wpada w taka panike, tak mu sie obniza samoocena, jest > tak zaskoczony-ze sam wraca!! wrecz bedzie nalegal :) tak po przeczytaniu Twojego postu doszedłem do wniosku, że opuszczę to forum - DEFINITYWNIE, w sumie nie planowałem tego, od taka spontaniczna decyzja :) wypróbuj na mnie swoją z dupy wziętą teorię :] Odpowiedz Link Zgłoś
amaia_v Re: Mareczek Definitywnie opuszcza Forum Kobiet! 31.07.09, 00:09 nie z takimi wygrywalam ;P jutro dla zachowania twarzy proponuje zmienic nick nie nie.. rozwiazesz to pewnie oswiadczajac, ze jednak jestes ponad to i masz to badz mnie gdzies hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: A kto to jest Mareczek Definitywnie? 31.07.09, 10:14 i co to jest Forum Kobiet? Jakaś nowa partia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: Mareczek Definitywnie opuszcza Forum Kobiet! 31.07.09, 10:26 Witam, Faktycznie, coraz mniej tu wchodzę ale to dlatego że mam sporo pracy, i to jest główna przyczyna tegoż stanu rzeczy. Odejść nie mam zamiaru bo niby czemu? lubię sobie poczytać czasami co ludzie piszą, to inspiracja jest w pewnym sensie. Chciałbym też podkreślić po raz kolejny. Piszę zawsze pod swoim nickiem, a drugi nick to misiunia nieużywany tutaj. markopolo, myinspire i chyba z kilkanaście co najmniej innych nicków to albo niedoceniony przez czytelników i onet bloger Łukasz socjolog, albo w co bardziej już wierzę zdetronizowany w rankingach, upadły bloger Sławek, moi dwaj wierni "fani" :) A co do zamieszczania artykułów na forum, nie chcę ich zamieszczać na innych forach czy blogach bo tam je doceniają i lubią, a tu z racji alergicznego reagowania na mnie muszę się jednak trochę wysilić pisaniem z Paniami reagującymi kompulsywnie na moją skromną osóbkę, takie wyzwanie, trening, adrenalinka bym powiedział nawet :) Odpowiedz Link Zgłoś
marko-polo77 Re: Mareczek Definitywnie opuszcza Forum Kobiet! 31.07.09, 13:32 A więc tak jak dotychczas Mareczek będzie tu służył swoją bogatą wiedzą i doświadczeniem...tyle że w cudzych wątkach! Odpowiedz Link Zgłoś
myinspire Re: Mareczek Definitywnie opuszcza Forum Kobiet! 01.08.09, 22:14 Upadły blogerze Mareczku to odchodzisz w koncu z tego forum czy nie? I pochwal się wreszcie tą absorbującą i wymagającą niesłychanych zdolności pracą. Niech zgadnę. W jednej z kręgielni zepsuł się automat do ustawiania kręgli i teraz awaryjnie Ty ustawiasz. Zgadłem? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_i_wladca_mx zacznij zazdroscic:) 01.08.09, 22:39 tinyurl.com/mo7max tylko w meskiej wersji, siedzisz w domu, mozna podeprzec sie psychologia, nawet podworkowa, i robi te slynne 3-4 tys! Odpowiedz Link Zgłoś
slawek-dwa-swiaty Re: Mareczek Definitywnie opuszcza Forum Kobiet! 02.08.09, 08:07 Mareczku, czy mógłbys łaskawie za mnie zejść i nie zarzucać mi rzeczy, których nie robię? Może Ty za głupi po prostu jesteś, by wybić sobie z główki pewne narzucone przez siebie samego schematy? Tak długo powtarzasz bzdury, że sam w nie uwierzyłeś, a to , że nie mają żadnych podstaw to już mało ważne. Tylko, że ośmieszasz się i kompromitujesz, co pewnie lubisz. Przy okazji. Proponuję jednak więcej ćwiczeń, bo wyglądasz jak misio. Odpowiedz Link Zgłoś
juliette_77 Re: Mareczek Definitywnie opuszcza Forum Kobiet! 01.08.09, 22:20 To straszne! Zamknęłam się w sobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: Mareczek Definitywnie opuszcza Forum Kobiet! 01.08.09, 22:42 o rany to niech spada a nie zaklada kolejny watek o podobnej tematyce. Jakby chcial naprawde odejsc to by se polazl i tyle, a takie watki swiadcza o czyms zupelnie przeciwnym. Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: Mareczek Definitywnie opuszcza Forum Kobiet! 01.08.09, 22:44 Mareczek stąd nie odejdzie! FK to jego jedyny kontakt z kobietami:O Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: Mareczek Definitywnie opuszcza Forum Kobiet! 01.08.09, 22:49 jantoni.jajcorz napisał: > Mareczek stąd nie odejdzie! > FK to jego jedyny kontakt z kobietami:O xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś