sedzia.anna.maria.wesolowska 13.08.09, 10:11 ally Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek_maly Re: Warszawa przeprasza za 13.08.09, 10:14 A co z Ally? Oraz czemu akurat Warszawa przeprasza, skoro Ally nie mieszka w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Warszawa przeprasza za 13.08.09, 10:14 Oraz - nie jesteś Snobką (itp), prawda? Bo jeśli jesteś, to nie było pytania. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sedzia.anna.maria.wesolowska Re: Warszawa przeprasza za 13.08.09, 10:16 aluh.fotolog.pl/826186,komentarze.html Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Warszawa przeprasza za 13.08.09, 10:19 Jednak Snobka... A już tak dobrze Ci szło. Uspokoiłaś się nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
sedzia.anna.maria.wesolowska Re: Warszawa przeprasza za 13.08.09, 10:20 Po czy poznałaś? Ciągle idzie mi nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
margulinka Re: Warszawa przeprasza za 13.08.09, 10:30 a o co chodzi? Ally Snobka, jeszcze Disa sie tam plącze; nie lubia sie? Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Warszawa przeprasza za 13.08.09, 12:06 nie utrzymujemy kontaktu ze soba poniewaz kazda z nas zyje w zupelnie innym swiecie dzien w ktorym ludzie przestana laczyc nasze niki bedzie dla mnie niemal zbawieniem, ale jeszcze wiele postow musi uplynac na forum - coz za glupote sie placi ... cierpie z pokorą ;] Odpowiedz Link Zgłoś
szalona.manuela Re: Warszawa przeprasza za 13.08.09, 12:34 A tak ładnie razem wyglądałyście, jak siostry. Np. tu: aluh.fotolog.pl/3,2007,archiwum.html Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Warszawa przeprasza za 13.08.09, 12:39 tak, na tych zdjeciach z meczu fajnie wyszlysmy, zreszta jak widac fajnie sie bawilysmy, ale mimo wszystko mamy 2rozne swiaty, 2rozne charaktery i 2rozne plany na zycie i nie przesadzaj, ze jak siostry Odpowiedz Link Zgłoś
szalona.manuela Re: Warszawa przeprasza za 13.08.09, 12:40 Mówię serio, że jak siostry. Może nie bliźniaczki ale rodzone i prawie w tym samym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Warszawa przeprasza za 13.08.09, 12:49 no STRASZNE podobienstwo - pomylic nas mozna photos.nasza-klasa.pl/4871516/48/main/705aaaec2d.jpeg tu masz moja Siostre ;] dla porownania ;] Askja jest ładna, szczupla i troche nizsza, dodatkowo nosi ten sam rozmiar ;] temat podobienstwa zamykam ;] chyba, ze masz potrzebe ciagnac go zlosliwie dalej ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sedzia.anna.maria.wesolowska Re: Warszawa przeprasza za 13.08.09, 12:58 ? przecież to facet Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Warszawa przeprasza za 13.08.09, 13:00 widzisz na zdjeciu tylko faceta? dziwne, ja widze siebie, Kuzyna i Siostre Odpowiedz Link Zgłoś
sedzia.anna.maria.wesolowska Re: Warszawa przeprasza za 13.08.09, 13:01 aaa faktycznie, jest ktoś jeszcze:) Odpowiedz Link Zgłoś
bupa1 Re: Warszawa przeprasza za 13.08.09, 23:03 prosze najpierw sprawdzic ip komputera, a pozniej wypisywac glupoty kitkek-maly!Snobka skasowala konto na gazeta i juz sie nie udziela,pozatym ally ja zabanowala na blogu!To sa wredne i chamskie pomowenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szalona.manuela Re: Warszawa przeprasza za 13.08.09, 12:58 Teraz, to mam potrzebę ciągnąć coś innego ale nie mam za bardzo warunków :-) Pogoda na ziew, idę w takim razie do jakiegoś ciekawszego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Warszawa przeprasza za 13.08.09, 13:01 HAHAHA przypomnialo mi sie, ze powinnam sms'a milosnego wyslac -juz ta godzina ;D Odpowiedz Link Zgłoś
morgianna Re: Warszawa przeprasza za 16.08.09, 14:00 Wiem ze nie powinnam pytac publicznie ale przy okazji tego wątku wprost cięzko mi sie powstrzymać -chciałabym zaspokoic ciekawosc mojego męza;-) Zdarza nam sie wchodzic na strone Ally , podziwiamy foty z jej niezliczonych podróży, uwazamy subiektywnie że ciekawą postacią jest;-)a blog niewątpliwe wart jest zainteresowania. Otóz moj mąz jest przekonany że to zmanierowana córa jakiś dobrze sytuowanych rodziców stąd kasa ,mozliwosci finansowe. Jest tak ?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bupa1 Re: Warszawa przeprasza za 13.08.09, 23:19 sedzia.anna.maria.wesolowska napisała: > Po czy poznałaś? > Ciągle idzie mi nieźle DOBRZE CI SIE WYCIERA BUTY O KOGOS???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bupa1 Re: Warszawa przeprasza za 14.08.09, 15:11 tutaj:forum.gazeta.pl/forum/w,16,98987690,98987690,mam_do_Was _ogromna_prosbe.htmlrasza_za.htm kitek maly stwierdza ze to snobka a ona na to forum.gazeta.pl/forum/w,16,98987690,98987690,mam_do_Was_ogromna_prosbe.htmlrasza_za.htm ktos chamsko zabawia sie moim kosztem-snobka to moj stary skasowany nick!Pozniej zjawia sie niejaka yanika ktora zalozyla konto aby mnie umoralizowac i wmowic mi ze ja to "wesolowska".obled. Odpowiedz Link Zgłoś
8n :D 13.08.09, 11:06 czad Ally Mój mail dla fanów to: aluh@onet.eu 04.09.2006 :: 18:42 :: 83.21.37.145 Odpowiedz Link Zgłoś
klementynia Re: :D 13.08.09, 12:43 8n napisała: > > Ally > Mój mail dla fanów to: aluh@onet.eu Nieodparcie mi się kojarzy z Gracjanem Roztockim Gwiazdą Internetu. Ten sam "mocny" kontakt z rzeczywistością:P. Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: eeeee.... wtf?? 13.08.09, 14:06 jak mozna wywalac zdjecie siostry i kuzyna na forum publiczne? No chyba, ze nie maja nic przeciwko ta Ally calkiem ladna jest Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais ja nie przepraszam 13.08.09, 22:57 a komentarzy nie doczytałam, bo mi z nich wionął ogólny bluzg i wzajemna nienawiść Odpowiedz Link Zgłoś
bupa1 Re: ja nie przepraszam 13.08.09, 22:59 PROSZE NIE PRZYPISYWAC OSOBY SEDZINY ANNY MARI WESOLOWSKIEJ DO SNOBKI!bo to dwie rozne osoby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co za chamowatosc!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: ja nie przepraszam 13.08.09, 23:11 bupa1 napisała: > PROSZE NIE PRZYPISYWAC OSOBY SEDZINY ANNY MARI WESOLOWSKIEJ DO > SNOBKI! nie ustosunkowuję się jedynie nie przepraszam za ally, jako rodowita warszawianka Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: czy ktos mi moze wyjasnic do cholery co to ma 13.08.09, 23:10 snobka pewnie znowu się nudzi :> Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais że ally komuś wbluzgała i ten ktoś odreagowuje 13.08.09, 23:12 a wbluzgała, bo tenże ją sprowokował Odpowiedz Link Zgłoś
bupa1 Re: Warszawa przeprasza za 13.08.09, 23:15 nie rozumiem dlaczego osoba snobki jest przypisywana do sedziny.marii.anny.w.? Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: Warszawa przeprasza za 14.08.09, 00:06 bupa1 napisała: > nie rozumiem dlaczego osoba snobki jest przypisywana do > sedziny.marii.anny.w.? znowu ci nie wyszlo? to tak samo jak sie okazalo ze bupa1 to tez snobka, teraz usilnie probujesz wmawiac ze sedzina to tez nie ty snobka vel bupa1.. a wiesz po czym to poznac? bo juz sie zaczynasz goraczkowac, bo znowu cie obnazono :] Odpowiedz Link Zgłoś
bupa1 Re: Warszawa przeprasza za 14.08.09, 00:11 wiesz co musze to napisac:w...rwiasz mnie!Ally sama moze sprawdzic ip skad osoba podszywajaca sie" niby ze to ja"pisze!ha! Odpowiedz Link Zgłoś
bupa1 a ja nadal nie wiem o co chodzi? 13.08.09, 23:17 moze mnie ktos jasnie oswieci? Odpowiedz Link Zgłoś
brzydula_betty Re: a ja nadal nie wiem o co chodzi? 14.08.09, 09:38 bupa1 napisała: > moze mnie ktos jasnie oswieci? Ja cię oświecę: Lecz się babo. Napisałaś w tym wątku z 10 postów i wychodzi na to, że sama ze sobą gadasz na tym forum bo nikt nie odpisuje, podniecasz się każdym wątkiem o hotally i internetowe życie wciągnęło cie bardziej niż twoje realne. Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: Warszawa przeprasza za 14.08.09, 13:03 Jak widzę takie psychopatki to dochodzę do wniosku, że to jednak była dobra myśl zrobić sobie tutaj nick nie łączący się nijak z "pozostałą" moją aktywnością w sieci. Inna sprawa, że na miejscu Ally już bym Ci dawno głupia babo proces wytoczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
bupa1 Re: Warszawa przeprasza za 14.08.09, 13:39 Wiesz co ja sie z Ally juz dawno przeprosilam,sprawa jest juz od kilku tygodni zamknieta! teraz jakas wariatka podszywa sie podemnie,ale to latwo sprawdzic po ip. Yannika ja sobie wypraszam takie kmentarze w strone mojej osoby,dobrze?!Uwazaj zebym ja tobie nie wytoczyla za pomowienie glupia babo! Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: Warszawa przeprasza za 14.08.09, 13:41 A dawaj, będzie pretekst do sprawdzenia wszelakich Twoich nicków i IP. Naprzód naprzód, czekam o prośbę do Gazety o ujawnienie danych. Wytaczaj ile chcesz, ciekawe jak przekonasz prokuraturę, że jesteś zdrowa psychicznie i nie masz obsesji. Odpowiedz Link Zgłoś
brzydula_betty Re: Warszawa przeprasza za 14.08.09, 13:54 yannika napisała: ciekawe jak przekonasz prokuraturę, że jesteś zdrowa psychicznie i nie > masz obsesji. > Nie przekona :) Odpowiedz Link Zgłoś
bupa1 Re: Warszawa przeprasza za 14.08.09, 15:21 yannika napisała: > A dawaj, będzie pretekst do sprawdzenia wszelakich Twoich nicków i IP. > Naprzód naprzód, czekam o prośbę do Gazety o ujawnienie danych. Wytaczaj ile > chcesz, ciekawe jak przekonasz prokuraturę, że jesteś zdrowa psychicznie i nie > masz obsesji. > A TY JESTES?BO TWOJA POSTAWA I BEZPODSTAWNE OSKARZENIA-POMOWIENIA NA TO NIE WSKAZUJA,SPRAWDZ 2 RAZY COS ZANIM COS PALNIESZ! Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: Warszawa przeprasza za 14.08.09, 13:43 A tak w ogóle to post był skierowany to anomalii wesołowskiej, ale proszę, wyszło szydło z worka. Jak to mówią - uderz w stół... Sama się demaskujesz, psychopatko. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Warszawa przeprasza za 14.08.09, 13:58 yyy jesli post byl skierowany do wesolowskiej, to jaka jest podstawa do wytoczenia procesu? to nie sa jakies tajne dane, ktore tu wyplynely, raczej ally sama je umiescila, nie kryje sie z tym, wrecz zacheca do odwiedzania jej bloga.. więc? Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: Warszawa przeprasza za 14.08.09, 14:11 A zaglądałaś na bloga Ally? Robienie za przeproszeniem burdelu w chamski sposób byłoby już podstawą do wniosku o nękanie, tzw. "cyberbullying". Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Warszawa przeprasza za 14.08.09, 14:37 Zaglądałam i nadal nie rozumiem o czym piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bupa1 Re: Warszawa przeprasza za 14.08.09, 14:26 yanika napisze do ciebie ostatni raz:to nie ja jestem sedzia wesolowska! Odpowiedz Link Zgłoś
sedzia.anna.maria.wesolowska Re: Warszawa przeprasza za 14.08.09, 14:35 zrób nam test na inteligencję:) Odpowiedz Link Zgłoś
bupa1 Re: Warszawa przeprasza za 14.08.09, 15:04 forum.gazeta.pl/forum/w,16,98987690,98987690,mam_do_Was_ogromna_prosbe.html wesolowska skoncz sie podszywac podemnie(snobke) bo sprawa zostanie zgloszona odpowiednim organom! Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Warszawa przeprasza za 14.08.09, 15:07 czy w tym watku sie ktokolwiek pod ciebie podszywa? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Warszawa przeprasza za 14.08.09, 16:17 bupa1 napisała: > forum.gazeta.pl/forum/w,16,98987690,98987690,mam_do_Was_ogromna_prosbe.html > > wesolowska skoncz sie podszywac podemnie(snobke) bo sprawa zostanie > zgloszona odpowiednim organom! hehe ciekawe, moze rozprawe poprawadzi Anna Maria Wesolowska? dziewczyno, ktos ci powinien zabrac ten komputer, juz nic nie pisz, juz sie nie osmieszaj. spaceruj wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
bupa1 Re: Warszawa przeprasza za 14.08.09, 15:16 kitek maly stwierdzil ze wesolowska to ja czyli dawna snobka(moje stare konto)a ta potwierdzila ze tak! Odpowiedz Link Zgłoś
bupa1 Re: Warszawa przeprasza za 14.08.09, 20:05 Wyjasnijmy sobie ludzie jedno,ostatni raz sie wypowiadam na ten temat:To ze w przeszlosci zdarzylo mi sie "drzec koty"czytaj miec pewne niesnaki z Hotally ala Ally,to nie znaczy ze jestem odpowiedzialna za wszelkie bluzgi na jej blogu i tutaj na litosc Boska!Z tego co sie orientuje(nikogo przy tym nie obrazajac)to u Ally zawsze byly bluzgi i pyskowki nawet kilka lat wstecz!A to ze teraz KITKOWI MALEMU czy CHOLERKA wie komu jeszcze sie wydaje ze jak napisze"o to na pewno ona,ta sraka-owaka ona"to jest to pewnik i prawda!To samo sie dotyczy wstawienia jakiegos komentarza i podpisania sie "snobka"czy "Sedzina",czy to automatycznie wskazuje ze to ja?NIE!Nie pomyslalas sobie ze ktos sobie robi najzwyczajniej na swiecie jaja?zamiast rzucac na prawo swoje"pewniki"zastanowcie sie raz,czy dwa razy nawet,zanim kogos oskarzycie bez podstaw i dowodow!A z Ally to ja juz dawno sobie pewne rzeczy wytlumaczylam,przeprosilam i dalam spokoj,tylko komus to strasznie nie w smak?prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 do yannika 15.08.09, 14:38 co marna prowokatorko,zajrzalam na ten blog i przeczytalam ze to dotyczylo komentarzy z 2006,7,8?lat?to ty lepiej umow sie z kims aby pogadac o twoim stanie,bo ze chora jestes to widac golym okiem! Poprzedni a jak ktos ma problem z moderowaniem swojego wlasnego bloga,to 1- nie powinnien go posiadac,2-powinnien zalozyc haslo,3-powinien liczyc sie z tym ze zawsze jakis wpis negatywny sie przyplata. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 oczywiscie wkradla sie pomylka slowa adresowane 15.08.09, 15:34 do autorki tego postu,ktora zrobila to celowo. Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: do yannika 15.08.09, 15:34 Skoro sprawa "bupy" to po chorobę TY startujesz do mnie? I w ogóle chciałam zauważyć, że "bupa" wcięła się w tekst skierowany do rzekomo wcale nie do niej... Meh. Dorobiłam się psychofanki. Zdecydowanie założenie nicka nie związanego z pozostałą "sieciową" aktywnością to był dobry pomysł, inaczej już bym miała burdel na blogu jak widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: do yannika 15.08.09, 16:17 taa,do kogos innego,a pozniej wmawialas tu ze ona to sedzina wesolowska! Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: do yannika 15.08.09, 16:34 Ile jeszcze nicków zużyjesz do bronienia samej siebie w trzeciej osobie? Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 14:42 oczywiscie bardzo potepiam bluzgi i wyzwiska,ale jak juz konecznie chce sie poszukac winnego/winnych to prosze najpierw dokladnie sprawdzic,a nie rzucac oskarzen na prawo i lewo!Paranoja jakas,zebym musiala uswiadamiac naturalny proces oskarzena. A zreszta to jest sprawa Bupy,nie moja. Odpowiedz Link Zgłoś
beata-12345 Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 15:27 Dziewczyny, o co się kłócicie? jakaś panienka zrobiła sobie flagę narodową z własnym imieniem, to żenua, ale czy warte takich kłotni i omawiania na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 15:41 Ale to przecież ciągle jedna osoba ze sobą dyskutuje i się kłóci. Pod wieloma nickami. Odpowiedz Link Zgłoś
solsk Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 15:48 ja to się dziwię, że ludzie się jeszcze dają nabrać na te jej miliony nicków, przecież bardziej rozpoznawalnym być nie można... Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:00 a ja w ogóle nie kumam o co chodzi z tym wątkiem i tym o "tolerancji" :( jakoś tak sie pogubiłam ech... i mam wrażenie jakiegos rozdwojenia jaxni czy cuś. Odpowiedz Link Zgłoś
solsk Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:03 dobre masz wrażenie:) a o co chodzi to tak naprawdę wie tylko snobka30/bupa1/listopadowa81 i tysiąc jej pozostałych nicków;) Odpowiedz Link Zgłoś
christina0 Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:05 solsk napisała: > dobre masz wrażenie:) a o co chodzi to tak naprawdę wie tylko snobka30/bupa1/li > stopadowa81 i tysiąc jej pozostałych nicków;) I hotchick78:) Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:22 prawda jest taka ze chodzicie to tu to tam po forach i prowokujecie ja swoimi zaczepkami,a ona ze nerwowa to daje sie wciagnac w to.Ja sie tylko pytam po co?christino0?bawi cie to az tak?przeciez mialyscie zostawic ja w spokoju?co obralas sobie za cel?postawic na swoim? zgnebic ja do konca?bo (powiedzmy rzekomo)kiedys tam napisala cos na blogu twojej kolezanki Ally?o please,daj juz spokoj,to niezdrowe!to sie zaczyna robic niezdrowe,bardzo.A to ze ja zauwazylam problem i wyrazam swoja opinie nie znacy ze jestem bupa! Odpowiedz Link Zgłoś
solsk Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:35 bupo1/snobko30/listopadowa81/hotchick78 (masz rację christina:)) - czy ktoś kiedykolwiek zakładał o Tobie wątki, prowokował Twoje wypowiedzi, namawiał Cię do pisania na forum? NIE! Zrozum, że każdy ma Cię w nosie (powiedziałabym, że w innym miejscu, ale zaraz weźmiesz to za zniewagę i uznasz, że to pomówienia - Twoje ulubione słówko:)). Gdybyś sama nie odkopywała cały czas tych samych wątków, nie naskakiwała na innych, nie komentowała ironicznie postów hotally, lub innych osób, które gdzieś tam kiedyś Ci podpadły (tzn. nie zgadzały się z Twoim zdaniem) to na forum panowałaby sielska atmosfera i spokój. Widocznie sprawia Ci to jakąś masochistyczną przyjemność, takie ciągłe zakładanie nowych nicków i powrót do tych samych wątków. Przemyśl parę spraw, zanim coś jeszcze napiszesz, bardziej się pogrążając. Chociaż nie wiem, czy możliwe jest większe pogrążenie w Twoim przypadku? Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:38 pograzac?smieszna jestes.Teraz zacznij mi grozic.. Odpowiedz Link Zgłoś
solsk Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:41 oczywiście, znowu to samo: "zacznij mi grozić", wtedy pewnie podasz mnie do sądu, jak już kilkakrotnie się odgrażałaś pod różnymi nickami, kierując swoje "groźby" do różnych osób. Nie masz lekkiego wrażenia (bo w mocne wątpię), że przesadzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
christina0 Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:39 solsk napisała: > bupo1/snobko30/listopadowa81/hotchick78 (masz rację christina:)) - czy ktoś kie > dykolwiek zakładał o Tobie wątki, prowokował Twoje wypowiedzi, namawiał Cię do > pisania na forum? NIE! Zrozum, że każdy ma Cię w nosie (powiedziałabym, że w in > nym miejscu, ale zaraz weźmiesz to za zniewagę i uznasz, że to pomówienia - Two > je ulubione słówko:)). Gdybyś sama nie odkopywała cały czas tych samych wątków, > nie naskakiwała na innych, nie komentowała ironicznie postów hotally, lub inny > ch osób, które gdzieś tam kiedyś Ci podpadły (tzn. nie zgadzały się z Twoim zda > niem) to na forum panowałaby sielska atmosfera i spokój. Widocznie sprawia Ci t > o jakąś masochistyczną przyjemność, takie ciągłe zakładanie nowych nicków i pow > rót do tych samych wątków. Przemyśl parę spraw, zanim coś jeszcze napiszesz, ba > rdziej się pogrążając. Chociaż nie wiem, czy możliwe jest większe pogrążenie w > Twoim przypadku? I ja się pod tym śmiało mogę podpisać.I myślę,że nie tylko ja. Odpowiedz Link Zgłoś
christina0 Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:38 > I hotchick78:) I korneliapl. Zapomniałabym... Odpowiedz Link Zgłoś
solsk Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:44 od kilku lat udziela się na forum pod różnymi nickami, ale żeby je spamiętać, to chyba trzeba by było sobie specjalny notes założyć i je spisywać:) dziwię się, że sama się jeszcze nie gubi w tych wszystkich przydomkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:45 solsk napisała: > od kilku lat udziela się na forum pod różnymi nickami, ale żeby je spamiętać, t > o > chyba trzeba by było sobie specjalny notes założyć i je spisywać:) dziwię się, > że sama się jeszcze nie gubi w tych wszystkich przydomkach:) PRZESTAN BO PALUSZKI SOBIE ZMECZYSZ,MASZ OPSESJE I TYLE.. Odpowiedz Link Zgłoś
solsk Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:47 hahaha, ja, oPsesję? Ty jesteś jednym wielkim przykładem oBsesji. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:49 nie mieszkam w polsce od 15 lat,mam prawo robic literowki.koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:50 I przez tych kilka lat nie może się nauczyć (na żadnym z nicków) jak się odpowiada konkretnemu rozmówcy :D Sama się zdradza takimi bzdurkami jak widzę + dzięki za info, o kilku z tych nicków jeszcze nie wiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:53 yannika napisała: > I przez tych kilka lat nie może się nauczyć (na żadnym z nicków) jak się > odpowiada konkretnemu rozmówcy :D > > Sama się zdradza takimi bzdurkami jak widzę + dzięki za info, o kilku z tych > nicków jeszcze nie wiedziałam. > no teraz mam sie bac?bedziesz mnie sledzic?wynajmniesz sobie kogos? jezu o czym ja gadam?teraz zapewne niecnie wykorzystasz te info?mam sie zaczac bac?od kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:56 yannika napisała: > Masz się leczyć. > jestes lekarzem? Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:59 Nie muszę być meteorologiem, żeby powiedzieć, że deszcz pada. Nie muszę być lekarzem, żeby zauważyć, że ktoś ma problemy ze sobą. Idź się lecz, psychiatrów refunduje NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
christina0 Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:55 listopadowa81 napisała: > yannika napisała: > > > I przez tych kilka lat nie może się nauczyć (na żadnym z nicków) > jak się > > odpowiada konkretnemu rozmówcy :D > > > > Sama się zdradza takimi bzdurkami jak widzę + dzięki za info, o > kilku z tych > > nicków jeszcze nie wiedziałam. > > > > > no teraz mam sie bac?bedziesz mnie sledzic?wynajmniesz sobie kogos? > jezu o czym ja gadam?teraz zapewne niecnie wykorzystasz te info?mam > sie zaczac bac?od kiedy? Jezus Maria,opanuj się,naprawdę,po co takie rzeczy sobie wmawiasz? Momentami to jest naprawdę przerażające. Odpowiedz Link Zgłoś
solsk Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:56 tak, tak, zacznij się bać, bo całe FK wytoczy Ci sprawę! Odpowiedz Link Zgłoś
solsk Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:54 nie tylko tym się zdradza:) podałabym jeszcze parę przykładów, ale nie chcę jej ułatwiać sprawy przy zmienianiu stylu pisania, a tym samym psuć sobie zabawy podczas czytania jej kolejnych tworów:) Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:55 To może na PW? Przyda mi się coby się bez sensu z chorą osobą w dyskusje nie wdawać... A przynajmniej nie bez świadomości tego co robię :D Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:43 no tak,KONIEC PYSKOWKI. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:47 Solsk ciekawe na jakiej podstawie sa te twoje pomowienia?z palca wyssane. Odpowiedz Link Zgłoś
solsk Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:50 ecchhh, nie będę Ci tłumaczyć, bo mam ciekawsze rzeczy do roboty, ale Ty jesteś tak rozpoznawalna, że po jednym poście można Cię rozpoznać. Sorry, zmień może styl pisania (co pewnie wymagałoby od Ciebie nie lada wysiłku), albo odejdź. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 17:23 co za chore czasy,na kazdym kroku podejrzenia,zawisc,antypatia,czy wy jeszcze tam tak zyjecie?w zacofaniu?w zawisci,nienawisci do innego? pomyslec ze ja chcialam pomoc osobie"mniej lubianej"na tym forum.Ciekawa dalej jestem za co ja tak nienawidzicie?odbila wam chlopaka?czy cus?zastanawia mnie tan fenomen antypati? Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 17:25 jak ja sie ciesze ze wyjechalam dawno temu,nie zniosla bym tak zyc,w takiej atmosferze,z takimi przekonaniami.zegnam,dlatego nie lubie sie dzielac w inter. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 17:33 jak ja sie ciesze ze wyjechalam dawno temu,nie zniosla bym tak zyc,w takiej atmosferze,z takimi przekonaniami.zegnam,dlatego nie lubie sie udzielac w internecie.Mimo wszystkiego nie zycze wam zle. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 16:55 fajna zabawa na pochmurne dni,taka zgadywanka jak na razie pudlo kochane puuuuuuddddlo. Odpowiedz Link Zgłoś
solsk Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 17:01 to też standard: zaczyna się robić nieciekawie, więc znikasz. Może tym razem nie wracaj?:P Odpowiedz Link Zgłoś
solsk Re: Warszawa przeprasza za 15.08.09, 17:05 jasne, że wróci! Sieć jest jej życiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
sedzia.anna.maria.wesolowska Hej dziewczyny 16.08.09, 10:01 z psychiatryka,idźcie się kłócić na inny wątek, albo piszcie na temat Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: Hej dziewczyny 16.08.09, 15:08 A jakiż to niby temat? Mamy Ci przytakiwać w przypieprzaniu się do kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś
bupa1 Re: Hej dziewczyny 16.08.09, 15:27 uwaga wszyscy: chcialabym wyjasnic pewna kwestie:nie odpowiadam prawnie-cywilnie i w zaden inny sposob za osoby ktore: -podszywaja sie podemnie -podszyte obrazaja kogos,manipuluja,zakladaja w moim imieniu glupie postu majace na celu obraze innych itd. dziekuje! moja rada:najlepiej by bylo zablokowac wtedy te osoby(ich konta). Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowa81 Re: Warszawa przeprasza za 16.08.09, 14:26 Droga christiono0 a jak mi wytlumaczysz to ze ostatni raz udzielalas sie tutaj 31.7.09?pozniej byl spokoj,az do teraz,zawsze niby przypadkowo pojawiasz sie w watkach bupy vel snobki?naskakujesz odrazu ze swoimi moralami? Odpowiedz Link Zgłoś
bupa1 Re: Warszawa przeprasza za 16.08.09, 15:30 listopadowa81 napisała: > Droga christiono0 a jak mi wytlumaczysz to ze ostatni raz udzielalas > sie tutaj 31.7.09?pozniej byl spokoj,az do teraz,zawsze niby > przypadkowo pojawiasz sie w watkach bupy vel snobki?naskakujesz odrazu > ze swoimi moralami? i prosze zostawcie juz w spokoju ten watek o mnie,christinie,ally. Odpowiedz Link Zgłoś
christina0 Re: Warszawa przeprasza za 16.08.09, 20:38 listopadowa81 napisała: > Droga christiono0 a jak mi wytlumaczysz to ze ostatni raz udzielalas > sie tutaj 31.7.09?pozniej byl spokoj,az do teraz,zawsze niby > przypadkowo pojawiasz sie w watkach bupy vel snobki?naskakujesz odrazu > ze swoimi moralami? Droga koleżanko,niestety nie odpowiem Ci na te pytanie,gdyż: - mi się nie chce -Bupa jest zorientowana,napisz wiadomość,może Ci opowie -zainteresowana po raz kolejny prosi o zamknięcie tematu a Ty go wciąąąąąż ciąąąągniesz.... Kup sobie wszystkie odcinki Mody na Sukces,to też tasiemiec a widzę,że Ci się nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś