23.08.04, 09:09
Obserwuj wątek
    • pynia15 Re: ..... 23.08.04, 09:11
      czy zawsze jest tak ze paczke z kosmetykami dostaje tydzien po zlozeniu
      zamowienia ??nawet jesli zamowienia mozna skladac do 24 sierpnia a ja zloze
      25 ??odpowiedzciesmile
      • omango Re: ..... 23.08.04, 11:00
        pynia15 napisała:
        > czy zawsze jest tak ze paczke z kosmetykami dostaje tydzien po zlozeniu
        > zamowienia ??nawet jesli zamowienia mozna skladac do 24 sierpnia a ja zloze
        > 25 ??odpowiedzciesmile
        ___
        z takim pytaniem nalezy zglosic sie do swojej koordynatorki - ma ona obowiazek
        wyjasnic ci zasady platnosci i terminow skladania zamowien (sa one uzaleznione
        od okregu,w ktorym znajdujesz sie)
        w ostatecznosci mozesz zawsze zadzwonic na infolinie Avonu
        • enyya Re: ..... 23.08.04, 13:00
          omango napisała:

> pynia15 napisała:
          > > czy zawsze jest tak ze paczke z kosmetykami dostaje tydzien po zlozeniu
          > > zamowienia ??nawet jesli zamowienia mozna skladac do 24 sierpnia a ja zlo
          > ze
          > > 25 ??odpowiedzciesmile

nigdy nie dostajesz paczki po tygodniu, bo jeśli składasz regularne zamówienie np. przez internet to dostajesz paczkę po dwóch-trzech dniach w zależności od miejsca zamieszkania ( w regularnej dostarczają paczkę do domu, lub pod wyznaczony przez Ciebie adres dostawy)
          jeśli zamawiasz do COK-u paczkę to też dostajesz po dwóch dniach roboczych (informacja kiedy paczka bedzie do odbioru jest wyświetlana na ekranie komputera przy składaniu zamówienia), z tym że tu odbierasz paczkę sama w COK-u

• pynia15 Re: ..... 23.08.04, 10:32
      czemu nie odpisujecie sad(((((??????
      • enyya Re: ..... 23.08.04, 12:53
        bo wszystkich szlag trafia, że koordynatorka podpisując z Tobą umowę nie wysiliła się, żeby Cię poinformować w podstawowych sprawach.Chyba, że Cię poinfrmowała a Ty zapomniałaś, ale wtedy możesz spokojnie się do niej zgłosić. To ona jest Twoją opiekunką i to ona powinna Cię nauczyć podstaw bycia konsultantką. Wszyscy namawiaja Cię na to, abyś się do niej zgłosiła (na pewno podała swój nr telefonu przy zawieraniu z Tobą umowy) i żeby poinformowała Cię o podstawach. To jej obowiązek.

• pynia15 Re: ..... 23.08.04, 13:13
      wiem ze moge sie z nia skontaktowac ale myslalam ze to forum jest od tego zeby
      odpowiadac i dyskutowac nad roznymi pytaniami sad ale widze ze nie! dzwonilam do
      mojej oks niedawno ale akurat jej nie ma wiec pomyslalam ze po co mam czekac
      skoro moge zapytac inne konsultantki z wiekszym stazem ale widze jednak ze to
      forum nie jest takie jak oczekiwalam sad((szkoda sad( dzieki za odpowiedzi na
      moje pytania sad
      • pynia15 Re: ..... 23.08.04, 13:15
        a nie skladam zamowienia ani w coku ani przez neta bo to moje pierwsze
        zamoiwenie i nie mam jeszcze nr personalnego sad
        • enyya Re: ..... 23.08.04, 13:21
          pynia15 napisała:

> a nie skladam zamowienia ani w coku ani przez neta bo to moje pierwsze
          > zamoiwenie i nie mam jeszcze nr personalnego sad

ja swoje pierwsze zamówienie składałam w obecności mojej koordynatorki, która pokazała mi jak prawidłowo należy wypełnić formularz zamówienia, po czym wzięła ode mnie to zamówienie i przesłała.
        • omango Re: ..... 23.08.04, 13:22
          pynia15 napisała:
          > a nie skladam zamowienia ani w coku ani przez neta bo to moje pierwsze
          > zamoiwenie i nie mam jeszcze nr personalnego sad
          ___
          jak pisalam - zawsze pozostaje Ci infolinia Avonu
      • omango Re: ..... 23.08.04, 13:22
        widzisz - chodzi o to, ze pewne zasady sa z gory jasno okreslone, np. te dot.
        terminow dostaw (o czym koordynatorka jest zobowiazan poinformowac Cie) - i o
        czyms takim po prostu nie da sie prowadzic - jak piszesz - DYSKUSJI!

nie masz sie co zrazac do tego forum, bo jest naprawde fajne i jest
        swoista "skarbnica" wiedzy o Avonie! (czasem warto rowniez wysilic sie i
        poszukac wczesniejszych watkow i poprzegladac wczesniejsze dyskusje - tez mozna
        bardzo duzo dowiedziec sie)

no i tez jest cos takiego - tak jak w zyciu - ze jesli chcesz byc partnerem do
        dyzkusji to nalezy sie postarac, by ktos chcial z Toba porozmawiac (taka jest
        brutalna prawda) - a jak widac Twoje pyt. o rozmiar torebek i o terminy nie
        znalazy chetnych do dyskusji...
        o to nie mozesz miec do nas pretensji...

Pozdrawiam (i tak smile cieplo.
      • enyya Re: ..... 23.08.04, 13:25
        pynia15 napisała:

> wiem ze moge sie z nia skontaktowac ale myslalam ze to forum jest od tego zeby
        > odpowiadac i dyskutowac nad roznymi pytaniami sad ale widze ze nie!

tak to forum jest od tego,więc radze Ci wziąć w obroty swoją koordynatorkę, bo to Ci sie należy

dzwonilam do
        >
        > mojej oks niedawno ale akurat jej nie ma wiec pomyslalam ze po co mam czekac
        > skoro moge zapytac inne konsultantki z wiekszym stazem ale widze jednak ze to
        > forum nie jest takie jak oczekiwalam sad((szkoda sad( dzieki za odpowiedzi na
        > moje pytania sad

nie obrażaj się, może rzeczywiście czasem rady nie sa takie jak byś oczekiwała, ale my nie chcemy wcale źle smile

dzwoniłaś do OKS-ki, a nie masz koordynatorki ?
    • pynia15 Re: ..... 23.08.04, 13:26
      ok sorki troche mniee ponioslo smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka