pynia15 Re: ..... 23.08.04, 09:11 czy zawsze jest tak ze paczke z kosmetykami dostaje tydzien po zlozeniu zamowienia ??nawet jesli zamowienia mozna skladac do 24 sierpnia a ja zloze 25 ??odpowiedzcie Odpowiedz Link
omango Re: ..... 23.08.04, 11:00 pynia15 napisała: > czy zawsze jest tak ze paczke z kosmetykami dostaje tydzien po zlozeniu > zamowienia ??nawet jesli zamowienia mozna skladac do 24 sierpnia a ja zloze > 25 ??odpowiedzcie ___ z takim pytaniem nalezy zglosic sie do swojej koordynatorki - ma ona obowiazek wyjasnic ci zasady platnosci i terminow skladania zamowien (sa one uzaleznione od okregu,w ktorym znajdujesz sie) w ostatecznosci mozesz zawsze zadzwonic na infolinie Avonu Odpowiedz Link
enyya Re: ..... 23.08.04, 13:00 omango napisała: > pynia15 napisała: > > czy zawsze jest tak ze paczke z kosmetykami dostaje tydzien po zlozeniu > > zamowienia ??nawet jesli zamowienia mozna skladac do 24 sierpnia a ja zlo > ze > > 25 ??odpowiedzcie nigdy nie dostajesz paczki po tygodniu, bo jeśli składasz regularne zamówienie np. przez internet to dostajesz paczkę po dwóch-trzech dniach w zależności od miejsca zamieszkania ( w regularnej dostarczają paczkę do domu, lub pod wyznaczony przez Ciebie adres dostawy) jeśli zamawiasz do COK-u paczkę to też dostajesz po dwóch dniach roboczych (informacja kiedy paczka bedzie do odbioru jest wyświetlana na ekranie komputera przy składaniu zamówienia), z tym że tu odbierasz paczkę sama w COK-u Odpowiedz Link
enyya Re: ..... 23.08.04, 12:53 bo wszystkich szlag trafia, że koordynatorka podpisując z Tobą umowę nie wysiliła się, żeby Cię poinformować w podstawowych sprawach.Chyba, że Cię poinfrmowała a Ty zapomniałaś, ale wtedy możesz spokojnie się do niej zgłosić. To ona jest Twoją opiekunką i to ona powinna Cię nauczyć podstaw bycia konsultantką. Wszyscy namawiaja Cię na to, abyś się do niej zgłosiła (na pewno podała swój nr telefonu przy zawieraniu z Tobą umowy) i żeby poinformowała Cię o podstawach. To jej obowiązek. Odpowiedz Link
pynia15 Re: ..... 23.08.04, 13:13 wiem ze moge sie z nia skontaktowac ale myslalam ze to forum jest od tego zeby odpowiadac i dyskutowac nad roznymi pytaniami ale widze ze nie! dzwonilam do mojej oks niedawno ale akurat jej nie ma wiec pomyslalam ze po co mam czekac skoro moge zapytac inne konsultantki z wiekszym stazem ale widze jednak ze to forum nie jest takie jak oczekiwalam ((szkoda ( dzieki za odpowiedzi na moje pytania Odpowiedz Link
pynia15 Re: ..... 23.08.04, 13:15 a nie skladam zamowienia ani w coku ani przez neta bo to moje pierwsze zamoiwenie i nie mam jeszcze nr personalnego Odpowiedz Link
enyya Re: ..... 23.08.04, 13:21 pynia15 napisała: > a nie skladam zamowienia ani w coku ani przez neta bo to moje pierwsze > zamoiwenie i nie mam jeszcze nr personalnego ja swoje pierwsze zamówienie składałam w obecności mojej koordynatorki, która pokazała mi jak prawidłowo należy wypełnić formularz zamówienia, po czym wzięła ode mnie to zamówienie i przesłała. Odpowiedz Link
omango Re: ..... 23.08.04, 13:22 pynia15 napisała: > a nie skladam zamowienia ani w coku ani przez neta bo to moje pierwsze > zamoiwenie i nie mam jeszcze nr personalnego ___ jak pisalam - zawsze pozostaje Ci infolinia Avonu Odpowiedz Link
omango Re: ..... 23.08.04, 13:22 widzisz - chodzi o to, ze pewne zasady sa z gory jasno okreslone, np. te dot. terminow dostaw (o czym koordynatorka jest zobowiazan poinformowac Cie) - i o czyms takim po prostu nie da sie prowadzic - jak piszesz - DYSKUSJI! nie masz sie co zrazac do tego forum, bo jest naprawde fajne i jest swoista "skarbnica" wiedzy o Avonie! (czasem warto rowniez wysilic sie i poszukac wczesniejszych watkow i poprzegladac wczesniejsze dyskusje - tez mozna bardzo duzo dowiedziec sie) no i tez jest cos takiego - tak jak w zyciu - ze jesli chcesz byc partnerem do dyzkusji to nalezy sie postarac, by ktos chcial z Toba porozmawiac (taka jest brutalna prawda) - a jak widac Twoje pyt. o rozmiar torebek i o terminy nie znalazy chetnych do dyskusji... o to nie mozesz miec do nas pretensji... Pozdrawiam (i tak cieplo. Odpowiedz Link
enyya Re: ..... 23.08.04, 13:25 pynia15 napisała: > wiem ze moge sie z nia skontaktowac ale myslalam ze to forum jest od tego zeby > odpowiadac i dyskutowac nad roznymi pytaniami ale widze ze nie! tak to forum jest od tego,więc radze Ci wziąć w obroty swoją koordynatorkę, bo to Ci sie należy dzwonilam do > > mojej oks niedawno ale akurat jej nie ma wiec pomyslalam ze po co mam czekac > skoro moge zapytac inne konsultantki z wiekszym stazem ale widze jednak ze to > forum nie jest takie jak oczekiwalam ((szkoda ( dzieki za odpowiedzi na > moje pytania nie obrażaj się, może rzeczywiście czasem rady nie sa takie jak byś oczekiwała, ale my nie chcemy wcale źle dzwoniłaś do OKS-ki, a nie masz koordynatorki ? Odpowiedz Link