osiemnasta 28.09.04, 21:23 hej, mam pytanie czy moge kupic ten perfum w sklepiku i dostane od razu torebke czy to jest realizowane tylko w zamowieniu na paczke?? z gory dzieki ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jodarek1 Re: perfum today + torebka - pytanie 28.09.04, 21:25 osiemnasta napisała: > hej, mam pytanie czy moge kupic ten perfum w sklepiku i dostane od razu > torebke czy to jest realizowane tylko w zamowieniu na paczke?? z gory > dzieki ) W sklepie też dostaniesz torebkę Pozdrawiam Joasia Odpowiedz Link
osiemnasta Re: perfum today + torebka - pytanie 28.09.04, 21:29 super dzieki za odpowiedz a jak kupie dwa to w sklepiku tez mi policza upust 35% - w panoramie bylo napisane ze przy zakupie 2 bedzie upust 35% pozdrawiam ) Odpowiedz Link
sister52 Re: perfum today + torebka - pytanie 29.09.04, 17:10 Witam, tak, jak w sklepie kupisz 2 opakowania to dostaniesz 35% na wody + dwie torebki Odpowiedz Link
lola211 Re: perfum today + torebka - pytanie 03.10.04, 08:40 PERFUMY, nie "perfum".Wybacz, ale nie moge sie powstrzymac od tej uwagi. Odpowiedz Link