Dodaj do ulubionych

Krem Anew, Ultimate Skin Transforming Cream

03.11.04, 18:14
Avon, Anew, Ultimate Skin Transforming Cream (Złoty krem) czy jest dobry?
Zamierzam mamie kupić na święta. A teraz akurat jest w promocji 59,90 i razem
do tego lustereczko. Moja mama ma 42 lata. Czy jest skuteczny, czy zmniejsza
zmarszczki. Czy warto go kupić jako prezent? Bede bardzo wdzieczna za
odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • monika_to Re: Krem Anew, Ultimate Skin Transforming Cream 04.11.04, 16:29
      Myslalam ze mi pomozecie, a jednak sie zawiodlam. Przeciez to jest forum o
      avonie dlatego tutaj skierowalam to pytanie majac nadzieje ze pomozecie mi w
      wyborze. A tu klapa. Czemu nikt sie nie interesuje tym pytaniemsad Bo niewierze
      zeby ani jedna osoba na tym forum nie uzywala tego kremu. Wiec moze byscie cos
      o nim powiedzialy???
      • justa_79 Re: Krem Anew, Ultimate Skin Transforming Cream 04.11.04, 16:43
        jest to drogi krem i nawet, jeśli któraś go używała, to może akurat nie siedzi
        przed komputerem...
    • cirillla Re: Krem Anew, Ultimate Skin Transforming Cream 04.11.04, 17:10
      Monikosmile
      Wlasnie sie zapytalam mamysmile
      Kremik jest fajny,bardzo wydajny o zapachu landrynek...dosc gesty..trudno
      powiedziec tlusty,ale taki wlasnie gęsty,dla 45 w gore,bo zawiera hormony
      roslinne i inne "dopalacze" cery,jest skutecznysmile..dla twojej mamy jesli
      jeszcze nie przechodzi klimakterium to polecalabym Anew Clinical 3wym.korektor
      zmarszczek ktory ponoc przynosi super efektysmilepozdrawiamsmile
      Ps.Za to zloty ma sliczne opakowanie zlote jajeczko z łopatka takze zlota do
      nakladania no i lusterkosmilemusisz zdecydowac sama..warto na prezent..tylko czy
      dla twojej mamy jest wskazany?Musisz sie zapytac co z tym przekwitaniemsmile
      Pozdr.Alicja
      • justa_79 Re: Krem Anew, Ultimate Skin Transforming Cream 05.11.04, 10:13
        cirillla napisała:
        > dla twojej mamy jesli
        > jeszcze nie przechodzi klimakterium to polecalabym Anew Clinical
        3wym.korektor
        > zmarszczek ktory ponoc przynosi super efektysmile

przepraszam, a czy po/podczas klimakterium nie można już używać tego kremu?
        dlaczego?
        • cirillla Re: Krem Anew, Ultimate Skin Transforming Cream 05.11.04, 12:35
          wyraznie napisalam ze jezeli mama JESZCZE nie przechodzi(la)klimakterium-co
          jest bardzo prawdopodobne majac 42 lata..to lepiej nie stosowc Zlotego
          kremu,ktory zawiera roslinne odpowiedniki hormonow-czyli
          fitoestrogeny,otrzymywane z soji(bodajze)...poza tym kremik jest od 45 roku
          zycia..
          Wiec jak najbardziej jest wskazany po i podczas..pozdrawiam ciri
          • justa_79 Re: Krem Anew, Ultimate Skin Transforming Cream 05.11.04, 15:24
            cirilla, napisałaś właśnie z innej strony - że jeśli _nie_ przechodzi
            klimakterium, to Clinical smile dlatego pytałam, czy nie można go stosować PO
            klimakterium.
    • reirei Re: Krem Anew, Ultimate Skin Transforming Cream 04.11.04, 17:42
      Po pierwsze: nie egzaltuj się i nie atakuj jeżeli nie otrzymałaś pytania na
      zadane pytanie, wystarczyłoby odświerzyć wątek. Tu nikt nie ma obowiązku
      odpowiadać na pytania, mimo, że jest to forum Avon. Ten krem jest faktycznie
      bardzo drogi i chyba niewiele bywalczyć tego forum go używa.
      Mojej "teściowej" smile znaczy mamaie mojego chłopaka ten krem dobrze służył, ale
      ona jest trochę starsza od twojej mamy. Chociaż od złotego kremu woli
      trójwymiarowy korektor zmarszczek. W ogóle ten krem już kilka moich klientek
      chwaliło. Natomiast moja mama od dłuższego czasu używa Retroactive i jest tym
      kremem zachwycona. Promocja też jest kusząca bo za 64,90 są dwa kremy na noc i
      na dzień. Ja bym ci chyba poleciła korektor zmarszczek, zdążysz go jeszcze
      kupić z katalogu 12 za 59,90.
      pozdrawiam
      • reirei Re: Krem Anew, Ultimate Skin Transforming Cream 04.11.04, 17:49
        możesz też poczytać oninie o korektorze zmarszczek na wizażu:
        www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=6e574deca2e171d55a4949fc2a9eff2d&cmd=details&itemid=5564
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka