Dodaj do ulubionych

Oferta internetowa K13

04.11.04, 14:33
Torebka w paski, wymiary: 26x14x6 cm 18,90
Torba podróżna, wymiary 61x43x35x21 cm 29,90
Kosmetyczka w serduszka, wymiary 16x12x12 cm 7,90
Szminka UCCR Satin Butterfly 4,6g 9,90
Szminka UCCR Satine, 4,6 g 9,90
Pilniczek do paznokci Serduszko, wymiary 5,5x5,5x0,2 cm 2,90
Szminka UCCR Bashful Plum 4,6 g 9,90
Całuśna szminka Blond Sun, 4,6 g 5,90
Błyszczyk do ust Tickled Pink, 5 ml 9,90
Szminka UCCR Lyrical Lilac 4,6g 9,90
Nawilżający balsam po golueniu Pro Sport 100 ml 6,90
Perfumy w kremie Pur Blanca, 15 ml 7,90
Naszyjnik z kryształkami 14,90
Kolczyki Treselle 8,90
Kryształowa bransoletka 10,90
Komplet biżuterii Perłowe marzenie (kolczyki + naszyjnik) 17,90
Zestaw 2 długopisówm wymiary 14 cm 2,90
Torebka papierowa, wymiary 22x19x7 cm 1,90
Peeling do twarzy 75 ml 5,90
Krem przeciwzmarszczkowy z podwójnym retinolem 30 15,90
Balsam do ciała Bukiet Lilii 250 ml 6,90
Zestaw pielęgnacyjny SPA 13,90
Żel oczyszczający i odblokowujący pory 200 ml 6,90

Nie wiem jak wyglądają niektóre rzeczy, bo nie otwierają się zdjęcia.
Pozdrawiam WSZYSTKICH!!!!
Avo8
Obserwuj wątek
    • nea2 Re: Oferta internetowa K13 04.11.04, 16:31
      Dzięki za opis.U mnie nadal jest tylko katalog 12.Mam 2 pytania-może akurat
      jest zdjęcie,czy peeling za 5,90 to ten biały w tubce co go jakiś czas temu
      wycofali i jak wygląda zestaw 2 długopisów (czy to te niebieskie z oferty logo
      z przed 2 lat czy te,które były w poprzednim logo)?
    • nea2 Re: Oferta internetowa K13 04.11.04, 16:45
      i jeszcze 2 pytania, który to jest komplet biżuterii Perłowe marzenie (kolczyki
      + naszyjnik) 17,90?nie znalazłam w katalogu,moze to ten Pearls&Crystals,a
      naszyjnik z kryształkami to ten Treselle?
      • biba46 Re: Oferta internetowa K13 04.11.04, 18:05
        Pearls & Crystals to jest to, a naszyjnik z kryształkami (kuleczka) to chyba
        był jako dodatek do wody Dreamlife
        Pozdro
        • nea2 Re: Oferta internetowa K13 04.11.04, 21:57
          Dziękuję za odpowiedź.
    • biba46 Re: Oferta internetowa K13 04.11.04, 18:02
      już do nich telefonowałam, bo wciskali, że jest OK. Podobno jutro po południu
      będą obrazki.
      Miłego ogladania!
    • gosia87 Re: Oferta internetowa K13 04.11.04, 18:23
      A co zawiera zwstaw pielęgnacyjny SPA? Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź!
      • biba46 Re: Oferta internetowa K13 04.11.04, 18:35
        wiklinowy koszyczek z drewnianą szczotką do włosów, myjką i drewnianym
        masażerem.
        Było to chyba w poprzedniej ofercie internetowej.
        Pozdro
        • gosia87 Re: Oferta internetowa K13 04.11.04, 18:43
          smile Szybko. Dziękuję!
      • emka_ldz Oferta internetowa K13 09.11.04, 21:21
        Zestaw zawiera myjke , drewniana szczotke do wlosow i taki przyrzad do masazu
        plecow i ciała smile wszystko w koszyczku. Zestaw super sama taki mam i polecam na
        jakis prezent smile
        • biba46 Re: Oferta internetowa K13 12.11.04, 21:02
          przed chwilą próbowałam, zaraz po zalogowaniu, wejść do oferty specjalnej i oto
          co zobaczyłam:
          "Aby skorzystać z oferty specjalnej, przejdź do Składania zamówień i dodaj do
          zamóweinia co najmniej 1 produkt z aktualnego katalogu. Następnie wybierz z
          lewego menu opcję Oferta specjalna."
          A co ma zrobić konsultantka, jeśli tylko chce zamówić coś z oferty specjalnej?
          Panowie programiści uczą nas pomysłowości. Moja rada, zrobić jak proszą i potem
          ten niepotrzebny produkt usuń. Tylko, jak mówiono dawniej, nos do tabakiery,
          czy tabakiera do nosa.
    • ankasza Re:Krem przeciwzmarszczkowy z podwojnym retinolem 10.11.04, 13:30
      Mam pytanko:czy ten krem jest pod oczy?I czym sie rozni od tego Zrodlo Mlodosci?
      Ktory jest lepszy?
      Prosze doradzcie,bo zrodlo mlodosci pod oczy jest teraz na promocji i mam
      dylemat.A ten w ofercie internetowej jest o polowe tanszy smile)
      Pozdrowionka
      • biba46 Re:Krem przeciwzmarszczkowy z podwojnym retinolem 10.11.04, 15:16
        W moich starych notatkach, z nieistniejącej już www.kosmetyki.net.pl "Krem
        przeciwzmarszczkowy z retinolem Anew" to skuteczny eliminator zmarszczek.
        Dostarcza skórze retinol w dwóch postaciach: wolnej o natychmiastowym działaniu
        i uwalnianej stopniowo, o działaniu długofalowym. Retinol, czyli pochodna
        witaminy A skutecznie naprawia wszelkie zniszczenia skóry. Jej działanie jest
        wszechstronne:
        • działa przeciwrodnikowo, stymuluje odnowę warstwy rogowej naskórka,
        • zwiększa elastyczność i sprężystość skóry opóźniając jej wiotczenie
        • wygładza widoczne zmarszczki
        • redukuje przebarwienia skóry.
        Działanie retinolu w preparacie wspomagają witaminy C i E. Witamina C ma
        właściwości antyutleniające i rozjaśniające a witamina E zwalcza wolne rodniki.
        Krem poza witaminami zawiera kompleks zmniejszający podrażnienia oparty na
        wyciągach z roślin (m.in. z żywokostu), który ma działanie kojące i zmniejsza
        możliwość wystąpienia uczulenia podczas stosowania preparatu. Rezultaty:
        Opatentowana technologia witaminowa (połączenie witamin A, C i E) wysubtelnia
        głębokie zmarszczki z mniejszym prawdopodobieństwem podrażnienia skóry. Już po
        7 dniach stosowania zobaczysz, że wyglądasz młodziej. Drobne zmarszczki znikną
        a głębsze ulegną spłyceniu. Przy regularnym stosowaniu kremu poprawi się
        elastyczność i miękkość skóry.
        Przeznaczenie: Odpowiedni do każdego rodzaju cery. Dla kobiet powyżej 30 roku
        życia. Robić 2 kuracje z retinolem w roku, z przerwą przynajmniej 1 miesiąca.
        Stosowanie: Stosować na noc. 5 minut po oczyszczeniu twarzy rozprowadzić bardzo
        cieniutką warstewkę okrężnymi ruchami na suchą skórę omijając okolice oczu. Nie
        stosować na szyję (możliwe poparzenia!) ani do opalania! Po zastosowaniu
        dokładnie zamknąć tubkę. Jeśli odczuwamy suchość skóry możemy nałożyć na noc
        ulubiony krem nocny, nie jest jednak to konieczne. Przy zalecanych oszczędnych
        aplikacjach 1 tubka 30 ml starcza na okres 3 miesięcy.
        • ankasza Re:Krem przeciwzmarszczkowy z podwojnym retinolem 10.11.04, 20:02
          Dzieki Biba.Jeszcze sie zastanowie.Chcialam pod oczy,ale ten widze tez
          powinnien byc dobry
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka