pynia15 16.12.04, 18:38 jaki jest :za ile i co wchodzi w jgo sklad??? bardzo prosze o odp dostane panorame dopiero za kilka dni i gazetke Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nea2 Re: zestaw demo K2 16.12.04, 19:05 woda perfumowana Tomorrow + 5 próbek= 59,9 woda toaletowa I`mperfect + 5 próbek=29,5 Odpowiedz Link
pynia15 Re: zestaw demo K2 16.12.04, 19:24 dzieki ale nie chodzilo mi o to tylko jaki jest zestaw dla osob uczesniczacych w programie lojalnościowym mozesz mi napisac to jest napisane w gazetce albo panoramie konsultantki nie pamietam juz Odpowiedz Link
sister52 Re: zestaw demo K2 17.12.04, 00:36 Ani w Gazecie, ani w Panormaie nie ma nic na ten temat. Jak chcesz wiedzieć co jest w tym zestawie, zadzwoń do firmy. Odpowiedz Link
pynia15 Re: zestaw demo K2 21.12.04, 13:09 zdradzili juz ktorejs z was co sie kryje w tym zestawie ?????????????????? odpiszcie Odpowiedz Link
sister52 Re: zestaw demo K2 21.12.04, 20:41 Wydaje mi się, że najszybciej dowiesz się co w tym zestawie jest jak zadzwonisz do firmy z zapytaniem lub napiszesz do nich e-maila z zakładki Skontaktuj się z nami. Taka dobra rada Odpowiedz Link
pynia15 Re: zestaw demo K2 22.12.04, 12:06 napisalam juz dawno ale nie odpisuja chyba zadzwonie tak jak mowisz powiem wam co jest jak mnie wtajemnicza Odpowiedz Link
pynia15 Re: zestaw demo K2 23.12.04, 14:31 dziewcyzny juz znam odp na to pytanie )) zestaw kosztuje 29,90 zl w jego sklad wchodzą: -dwustronny tusz wydłużający rzęsy z odżywką, -dwustronna szminka powiększająca usta z odżywką, -rozświetlający puder sypki do twarzy i ciała, -nawilżający scrub do ciała SKARBRY INDII, -nawilżający olejek do masażu SKARBRY INDII, -nawilżający olejek do włosów SKARBRY INDII. starsznie mi sie podoba sklad tego zestawu )))))))) a w nastepnym 3\2005 katalogu jesgo wartosc W PROMOCJACH to az 117,40zl )))) moze cos tam w nazwach poprzekrecalam bo dowaidywalam sie przez telefon Odpowiedz Link
treselle Re: zestaw demo K2 23.12.04, 14:33 pynia15 napisała: > dziewcyzny juz znam odp na to pytanie )) > zestaw kosztuje 29,90 zl > w jego sklad wchodzą: > -dwustronny tusz wydłużający rzęsy z odżywką, > -dwustronna szminka powiększająca usta z odżywką, > -rozświetlający puder sypki do twarzy i ciała, > -nawilżający scrub do ciała SKARBRY INDII, > -nawilżający olejek do masażu SKARBRY INDII, > -nawilżający olejek do włosów SKARBRY INDII. > > starsznie mi sie podoba sklad tego zestawu )))))))) a w nastepnym 3\2005 > katalogu jesgo wartosc W PROMOCJACH to az 117,40zl )))) > > moze cos tam w nazwach poprzekrecalam bo dowaidywalam sie przez telefon to jest zestaw, który można zamówić jak jest się w programie lojalnościowym??? jaki jest numer tego zestawu??? Odpowiedz Link
justa_79 Re: zestaw demo K2 23.12.04, 14:55 wooow, niezły zestaw. a może komuś przysługuje ten zestaw, a nie chce go mieć? Odpowiedz Link
pynia15 Re: zestaw demo K2 23.12.04, 17:04 nom zestaw jest superrrrrr ))))))) nr to chyba 7883-2 ale nie jestem pewna taki mam na ulotce jakiejs juz sie nie moge doczekac tego zestawu ) a nie wiecie moze czy w takich zestawach mozna wybrac kolor szminki bo tusz wiem ze jest czarny a pomadka ?? Odpowiedz Link
nea2 Re: zestaw demo K2 23.12.04, 18:53 Fajny ten zestaw.Szkoda,że nie mogę go sobie kupić.Firma olewa zwykłe konsultantki,że nie wspomnę o klubowiczkach,którym to powinno się należeć za "szczególny wkład w rozwój firmy" Odpowiedz Link
pynia15 Re: zestaw demo K2 23.12.04, 19:03 wiem dlatego mysle ze warto zapisac kogos z rodziny a samemu zbierac zamowienia na oba konta jesli masz duzo klientek juz nie raz spotkalam sie z takim czyms ze ludzie zapisuja sie tylko dla tych zestawow i darmowych kometykow sama uwazam ze warto polecam ta metode Odpowiedz Link
treselle Re: zestaw demo K2 23.12.04, 20:33 Czy ktoś jest tu bardziej zorientowany niż oszołomiona pynia i wie jaki jest numer tego zestawu?? Odpowiedz Link
pynia15 Re: zestaw demo K2 24.12.04, 11:19 aha jeszczze jedno takie sa odcienie tych kosmetykow: a wogole to firma odpisala mi takiego meila : Szanowna Konsultantko W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że zestaw o numerze 78832 kosztuje 29,90 zł, a w jego skład wchodzą: - Dwustronny tusz Black - Dwustronna pomadka Cozy Mauve - Rozświetlający puder sypki Peach - Nawilżający scrub do ciala Skarby Indii - Nawilżajacy olejek do masażu Skarby Indii - Nawilzający olejek do włosów Skarby Indii Przepraszamy za opóźnienie w odpisywaniu na zapytania internetowe. Spowodowane jest ono bardzo dużą ilością zapytań kierowanych do nas. Staramy się na każde z nich odpowiedzieć w sposób pełny i dlatego czas oczekiwania na taką odpowiedź może się przedłużać. Jeśli oczekuje Pani pilnej odpowiedzi prosimy o kontakt z Biurem Telefonicznej Obsługi Klienta pod numerem 022/ 878 28 20, od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 20:00. Pozdrawiamy Obsługa Internetu a ma ktos moze link do katalogu 03(jesli takowy istnieje ) bo chciaalbym zobaczyc jak wygladaja te kosmetyki ? Odpowiedz Link
pynia15 Re: zestaw demo K2 24.12.04, 15:29 to jest dla osob uczestniczacych w programie lojalnosciowym jego zasady sa w innym watku przejrzyj ostatnie watki to znajdziesz ) Odpowiedz Link