25.01.05, 17:52
interesuje mnie jeszcze jedna sprawa, jestem juz w avonie od 2 lat i co
najmniej 4 razy zdarzyło mi sie ze nie otrzymałam w paczce zamówionych
rzeczy, chociaz było na fakturze i powinny być.Dwa razy dzwoniłam i się
upominałam, raz byłam w COK i pani mnie przepraszała, ze to sie nie
powtórzy , ja jej na to ze to nie pierwszy raz,była bardzo zaskoczona i
oczywiście zdarzyło sie jeszcze raz.Nie wiem czy mam takiego pecha do
pakowaczki,która (przypadkiem) nie włożyła??? czy też tak się wam zdarza? bo
juz mi wstyd się upominac, powiedza, ze kombinuje?
Obserwuj wątek
    • miszczynia Re: oszustwa 25.01.05, 18:23
      Najlepszym sposobem jest otwieranie paczki przy świadkach.
      Masz prawo, ze względu na zaistniałą sytuację poprosić osobę dostarczającą
      paczkę poprosić, by chwilę poczekała i w jej obecności sprawdzić zawartość.
      Czy zgłaszałaś Koordynatorowi zaistniały problem?
    • sister52 Re: oszustwa 25.01.05, 20:23
      Mnie się coś takiego zdarzyło raz jeden jedyny - oczywiście nie robiono mi
      problemu, wszystko gładko poszło. Oprócz tego miałam także ze trzy przypadki że
      dostałam co innego niż zamawiałam. Po ostatniej "wpadce" zrobiłam aferę w COKu
      i Avon wysłał mi maila, że moje zamówienia zostaną objęte specjalną kontrolą
      przy pakowaniu smile)) He, he...
      • eva204 Re: oszustwa 26.01.05, 11:42
        to dobry pomysł,przydałoby sie zeby moje zamówienia tez zostały objęte
        specjalną kontrolą, pa
        • danade Re: oszustwa 26.01.05, 12:45
          miałam tak, że ciągle przysyłali mi uszkodzone opakowania - rozlane szampony,
          żele uszkadzały katalogi... tez mi było głupio, że ciągle "wyłudzam" katalogi,
          no ale w koncu za nie zapłaciłam! Po którymś kolejnym razie napisałam maila i
          tez objęli mnie taka kontrolą. Uspokoiło się... a potem znowu coś nie tak, teraz
          przerabiam pouszkadzane pudełka - tak jakby ktoś je przy otwieraniu rozrywał...
          Kupuję dla siebie i rodziny, ale czasem na prezent, więc wkurzające. Tyle że
          odpowiedź mailowa była taka, jakbym nie wiem czego od nich chciała, no i na
          razie odpuściłam uncertain
          • karioka1985 Re: oszustwa 26.01.05, 17:26
            ja również kilka razy miałam uszkodzone opakowania od produktów, np. wód
            toaletowych, kremów. niby tob tylko kartonik ale jak dac taki kosmetyk
            klientce? trochę głupio. na szczęście uszkodzenia były najcześciej na
            kosmetykach dla mnie lub rodzinki.
    • agulha Re: oszustwa 26.01.05, 19:52
      A ja miałam szczęście. Braki (tzn. że na fakturze było, a w paczce nie) ,2były
      tylko raz, w zeszłym roku w okresie przedświątecznym. Zresztą nie nazwałabym
      tego oszustwem, bo były ze dwie rzeczy w nadmiarze wink). Wyjaśniłam, nadmiary
      oddałam, braki dostałam, klar. Jestem w Avonie ponad pięć lat. Jeden raz
      dostałam szminkę (balsam - bezbarwny)...bez wkładu. Normalnie pusty i bez śladu
      po sztyfcie. Uznali bez mrugnięcia okiem. Kilka razy odrobinka kremu czy żelu
      się wylała, na tyle niewiele, że nie warto było nic robić poza otarciem
      opakowania. Raz olejek zalał mi papierowe torebki - uznano reklamację. Pod tym
      względem ja na Avon nie mogę narzekać. Pozdrawiam.
      • aga173 Re: oszustwa 29.01.05, 12:47
        Jestem konsultanyka od października 2004 i jak narazie miałam tylko jeden
        problem(pomijajac braki):na Mikołajki dopisali mi na fakturze ręczniczki a w
        paczce ich nie było a potem dostałam je dopiero w styczniusmileA tak pozatym to
        zadnych problemów nie było.
        Aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka