Dodaj do ulubionych

Zapachowa samopomoc

14.01.13, 23:50
Jeśli potrzebujesz perfumiarskiej porady, możesz liczyć na pomoc innych użytkowników.
Jeśli nie wiesz, jaki zapach wybrać dla siebie, albo na konkretną okazję. Po prostu napisz!
Obserwuj wątek
    • utleniony Re: Zapachowa samopomoc 16.01.13, 23:59
      Szukam zapachu na wieczór kawalerski, co proponujesz? Niestety, nie znam się zbyt dobrze na perfumach. Lubię raczej takie oryginalne zapachy.
      • karat.diamond Re: Zapachowa samopomoc 17.01.13, 07:57
        a może coś z Bonda? Ale nie tego z kiosku Ruchu ;) Bond no. 9 to bardzo oryginalne męskie zapachy. A jeśli wybierasz się do kasyna albo np. do innego miejsca męskich "uciech" to Naomi Goodsir Bois d'Ascese albo Cuir Velours sprawdzi się idealnie!
        • utleniony Re: Zapachowa samopomoc 20.01.13, 02:43
          A one nie są raczej unisex? Póki co zamówiłem próbki Eight and Boba i Noir Patchouli. W tych Bondach aż trudno się połapac. Co byś mi poleciła?
        • utleniony Re: Zapachowa samopomoc 20.01.13, 02:46
          Nie wąchałem jeszcze Bonda, ale już jestem zafascynowany historiami, do których odnoszą się zapachy! Byłem w Nowym Jorku kilka razy i szczerze powiem, że rzeczywiście - Madison Sqare, Cooper Square, czy Wall Street są bardzo w klimacie tych opisów. Ciekaw jestem samych zapachów. Nie wszędzie w Nowym Jorku ładnie pachnie ;)
          • nadinee3 Re: Zapachowa samopomoc 20.01.13, 02:53
            Z Bondów nr 9 wąchałam New York Oud. Na moim mężu pachnie bardzo intesnywnie. Nie wiem, czy kojarzysz, jak pachnie oud. Ten zapach jet trochę bardziej intensywny, niż większość z tym składnikiem. Widziałam w Twoim poprzednim poście, że wolisz bardziej męskie zapachy niż uniseks, więc nie wiem, czy ten będzie dla Ciebie.
            Bardzo zazdroszczę podróży do stanów. No cóż, ja mogę sobie tylko powąchać, jak tam pachnie.
      • ania250317 Re: Zapachowa samopomoc 14.10.17, 11:35
        Polecam zwrócić uwagę na Giorgio Armani - Code (Black) oraz Hugo Boss - Zielony. Te oraz wiele innych znaleźć można w ofercie galeriazapachow.pl. Polecam bo mają dobre perfumy i w atrakcyjnych cenach, a poza tym jest możliwość zakupu różnych pojemności ;)
    • meryna Re: Zapachowa samopomoc 20.01.13, 09:15
      dziewczyny rzućcie jakieś perfumy na pierwszy obiad u przyszłych teściów! ma być subtelnie, ale elegancko
      • karat.diamond Re: Zapachowa samopomoc 20.01.13, 10:07
        ja bym wybrała The Different Company - Sublime Balkiss! Bardzo kobiece, wytworne ale też delikatne i subtelne.
      • utleniony Re: Zapachowa samopomoc 21.01.13, 22:55
        Ja bym w ogóle nie używał żadnych zapachów, bo zawsze można nie trafić w gusta teściowej. ;D
      • nadinee3 Re: Zapachowa samopomoc 26.01.13, 03:22
        To wszystko zalezy, czy chcesz wzbudzać respekt, czy chcesz byc kochaną synową. ;) Jeśli chcesz być kochana, to pomyśl o czymś słodkim, nawet przesłodzonym, jak La Petite Robe Noire. Jak na dystans, to np. Chanel no. 5.
        Trzymam kciuki, pisz relację, jak Ci idą poszukiwania. Sama nie wiem, jaki załozyłabym zapach na pierwszą wizytę u teściów.
    • morska-ton Re: Zapachowa samopomoc 03.11.22, 13:44
      Dziewczyny! Polećcie mi, jakie perfumy o zapachu zielonej herbaty, cytrusów lub o zapachu piwonii azjatyckiej? Zależy mi na czymś rześkim, ale żeby nie kojarzyło się z tabletkami do toalety xD bo niestety tak mi głównie pachną cytrusy.
    • marika.jesse Re: Zapachowa samopomoc 22.01.23, 01:49
      Odnośnie samej parafiny polecam przeczytać: aromma.pl/pl/n/4

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka