Dodaj do ulubionych

pudry w COK

01.03.05, 15:09
Może wiecie czy pudry brązujące można kupić już w COK-ach chodzi o Łódź, bo
ostatnio nie było wogóle i nie wiedzieli kiedy będą, może wy coś wiecie? Jak
jest w waszych miastach? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • biba46 Re: pudry w COK 01.03.05, 15:51
      byłam dzisiaj we wrocławskim COK dokupić braki i widziałam całe pudło. Szkoda,
      że wcześniej ich nie było, bo nie musiałabym świecić oczami i "błagać" klientki
      by wzięły pozostałe kosmetyki.
    • sister52 Re: pudry w COK 01.03.05, 18:40
      W COKu w Alejach Jerozolimskich puder dziś był, kupowałam. Generalnie pudry
      powinny już normalnie być, bo przywieźli je wreszcie z Włoch wink Jechały,
      jechały aż dojechały big_grin
      • hepinka Re: pudry w COK 01.03.05, 19:10
        to super smile
        czyli zafakturowane na podglądzie braki z poprzedniej dostawy to nie pomyłka smile
        dzięki za dobre wieści, bo świecenie oczami już mam na wyczerapniu ostatnio smile
        • golacka Re: pudry w COK 01.03.05, 20:34
          To super, w takim razie pojade jutro i sprawdze czy u mnie tez sa.
      • amarga Re: pudry w COK 02.03.05, 08:20
        Z Włoch?
        A od kiedy to we Włoszech mówią po litewsku?
        Wczoraj kupowałam zaległe pudry (COK Jerozolimskie) i wszystkie, jak jeden mąż, są produktami alternatywnymi z przepiękną nalepką na spodzie, z opisem po LT (i jeszcze w 2 innych językach, których teraz nie pamiętam, ale na pewno żaden nie był włoskim).
        Czy może chodzi o to, że wyprodukowano je we Włoszech?
        • sister52 Re: pudry w COK 02.03.05, 12:57
          Tak, właśnie o to chodzi, że wyprodukowano je we Włoszech. A o co innego może
          chodzić? smile
          A nalepka jest dlatego, że te pudry są przeznaczone także na litewski rynek a
          na oryginalnym opakowaniu nie ma napisów po litewsku, dlatego dokleili tą
          karteczkę (tylko nie wiem po co na naszych pudrach, przeznaczonych na Polskę...)
    • milenkaj Re: pudry w COK 02.03.05, 09:33
      w piatek wieczorem na slowiczej w warszawie byly...
      uzupelnilam brak smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka