nana2004 02.07.05, 20:00 To nowość w katalogu Avon wakacje uzywał juz ktoś ? Jakie daje efekty ? Warto kupić ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek_nr1 Re: ROZŚWIETLAJACY ŻEL DO WŁOSÓW BLOND 02.07.05, 21:16 Ja używałam... szkoda, że nie napisali w katalogu, że zawiera wodę utlenioną... wtedy bym nie wydawała 14 zł na krem tylko polałą sie wodą utlenioną...a efekt jest taki, że włosy są lekko rozjaśnione (bardzo lekko, prawie nie widać). Próbowałam na pojedynczych pasmach, może ktoś próbował na odrosty?? PS. nie wiem co to ma wsólnego z rozświetlaniem?? Pic na wodę fotomontarz... Odpowiedz Link
lavra73 Re: ROZŚWIETLAJACY ŻEL DO WŁOSÓW BLOND 02.07.05, 23:42 To, ze zawiera wode utleniona napisane jest na ulotce w srodku opakowania, no ale jesli komus nie chce sie czytac ...coz...brak slow. Uzywalam tyle tylko co ukradlam siostrze...pasemka mialam robione w marcu..paluchami tyle ile umialam i moglam staralam sie pokryc odrosty.Efekt - rozjasnilo, lecz nie do tego stopnia co pasemka. A jak rozjasnilam ze dwa pasemka...to staly sie sliczniuchne...takie jasne, siwe..biale..rozne...normalnie balejaz. Mi tam pasi, nastepny kosmetyk, ktory znajdzie sie na mojej polce, choc jest ich niewiele. Odpowiedz Link
justa_79 Re: ROZŚWIETLAJACY ŻEL DO WŁOSÓW BLOND 03.07.05, 08:34 a jak zdobyć ulotkę z opakowania, nie kupując tego żelu?! Odpowiedz Link
kasiulek_nr1 Re: ROZŚWIETLAJACY ŻEL DO WŁOSÓW BLOND 03.07.05, 10:53 Ciekawe jak miałam przeczytać ulotkę przed zakupem??? O tym, że ma wodę utlenioną wolałabym wiedzieć wcześniej... A jeszcze wracając do wątku, to nie mam farbowanych włosów i być może dlatego efekt był u mnie mizerny... Odpowiedz Link
missann Re: ROZŚWIETLAJACY ŻEL DO WŁOSÓW BLOND 04.07.05, 14:53 A powiedz mi proszę lavra73 czy ten efekt utrzymuje się po umyciu włosów? Odpowiedz Link
lavra73 Re: ROZŚWIETLAJACY ŻEL DO WŁOSÓW BLOND 04.07.05, 17:40 Tak...caly czas mam rozjasnione wlosy (po myciu). Nie wiem jak komu naprawde, ale jesli ktos sie nie boi eksperymentowac i lubi rozne rozniste kolory na glowie a boi sie np farb to polecam - to powinno podpasic Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ebusia_fam_fatal Re: ROZŚWIETLAJACY ŻEL DO WŁOSÓW BLOND 04.07.05, 18:41 > Nie wiem jak komu naprawde, ale jesli ktos sie nie boi > eksperymentowac i lubi rozne rozniste kolory na glowie to cos dla mnie dopisze sie tu, jak kupie i wyprobuje Odpowiedz Link