Dodaj do ulubionych

SZAMPONY NATURALS, opinie

25.08.05, 08:57
czy nie wydaje się Wam, ze te szampony się słabo pienią?
a może ja mam takie dziwne wymagania?
zapachy, konsystencja i działanie są dla mnie spoko [ceny także]
ale wydaje mi się, ze słabo się pienią, a ja lubię pianę smile
Obserwuj wątek
    • gocha221 Re: SZAMPONY NATURALS, opinie 25.08.05, 09:41
      Ja miałam tylko jeden: taki żółty do włosów przetłuszczających sie i dla mnie to
      on w ogóle był slaby.
      Piany niewiele, a z włosów robił mi istne naelektryzowane siano.
      Zapach tez mnie nie zachwycił: spodziewałam sie czegos cytrynowego i świezego, a
      ten był taki słodko-landrynkowy.
    • ancia19 Re: SZAMPONY NATURALS, opinie 25.08.05, 10:07
      miałam prawie wszystkie (oprócz przeciwłupieżowego). Zdecydowanie najlepszy
      jest dla mnie ten z limonką do przetłuszczających włosów. Świeżo pachnie, włosy
      są po nim miękkie i błyszczące. Tylko zaznaczam, że używam po nim odżywki - bez
      tego nie rozczeszę włosów, a nie wierzę w szampony "2w1".
    • karioka1985 Re: SZAMPONY NATURALS, opinie 25.08.05, 14:58
      ja używam tego z migdałem i makiem i uwazam, ze jest okay. któras dziewczyna
      niedawno radziła, żeby dolać do butelki odrobiny wody i wymieszać. w moim
      przypadku skutkuje i szampon nieźle się pieni.
      • alfee Re: SZAMPONY NATURALS, opinie 30.08.05, 08:49
        A czy on pachnie podobnie do starej serii Naturals z migdałem? Bo tamta mi po
        prostu śmierdziała i teraz nie wiem, czy ryzykować i kupić szampon, czy nie?
    • joanne20 Re: SZAMPONY NATURALS, opinie 25.08.05, 16:44
      Dla mnie super jest odzywka do suchych włosów z naturalsów!! Szampon troche
      gorszy ale ogólem nie jest az tak zle!
      • krewetka Re: SZAMPONY NATURALS, opinie 25.08.05, 20:19
        ja mam ten do przetluszczajacych sie z trawa cytrynowa, nie zauwazylam aby
        wlosy dluzej byly siweze, jest baardzo gesty, ale nie narzekam, bardziej bylam
        niezadowolona z szamponu AT do wlosow blond
    • hekate11 Re: SZAMPONY NATURALS, opinie 26.08.05, 01:05
      szampony z avonu nie sa zbyt dobre. Seria naturals ma to do siebie ze
      przepieknie pachnie lecz nienajlepiej myje włosy. To moje skromne zdanie na ten
      temat.
      • kornik113 Re: SZAMPONY NATURALS, opinie 26.08.05, 10:27
        ja mam ten z jasminem. wlosy po jednym dniu sa przetluszczone, co mi sie nie
        zdarzalo przy innych firmach, mam po nim lupiez, sa suche od polowy dlugosci,
        jesli nie uzyje odzywki.
        a co do odzywki, to mam jedna z avonu (grejfrut i roza) i jest wspaniala.
        • andziulla2 Re: SZAMPONY NATURALS, opinie 26.08.05, 19:07
          ja mam limetkę+passiflorę i mi odpowiada, a co do tego,że się nie pieni to nie
          zauważyłam- piana jest w porządku:]
          • miszczynia Re: SZAMPONY NATURALS, opinie 26.08.05, 21:31
            Fajnie się w nich pierze sweterki i ładnie pachną.
            • hekate11 Re: SZAMPONY NATURALS, opinie 27.08.05, 00:31
              pierwsze słysze ze ciuchy pierze sie w szamponie smile
              • justa_79 Re: SZAMPONY NATURALS, opinie 27.08.05, 08:04
                owszem, pierze się, zwłaszcza te z delikatnych materiałów.
                • misiaania Re: SZAMPONY NATURALS, opinie 29.08.05, 22:19
                  Miałam już większość, ale najgorzej się pienił grejpfrutowy do włosów
                  normalnych...
    • ebe002 Re: SZAMPONY NATURALS, opinie 01.09.05, 16:56
      Nie przepadam za szamponami Naturals. Bardziej odpowiada mi AT 3w1. Te rzeczywiście słabo się pienią, a słyszłam, że szampony np. o owocowym zapachu "obklejają" włosy, przez co te szybciej przetłuszczają się, nie są takie lśniące...
    • konsultantkareda Re: SZAMPONY NATURALS, opinie 02.09.05, 17:20
      Sa okropne bleeee
    • anexxa Re: SZAMPONY NATURALS, opinie 03.09.05, 18:19
      Po tym z imbirem i mango oraz tym z limonka i czymś tam kupiłam właśnie trzeci,
      z makiem i czymś tam kolejnym. Jedno jest pewne - trzeba pamiętać o odżywce.
      Chyba nawet ten z imbirem, niby z odżywką, jest gorszy, niż inne - tzn. bardziej
      plącze włosy. Ale nic złego mi się nie dzieje, szampony ładnie pachną, już sobie
      zakreśliłam w kat. 11 obie duże butle - akurat to Avonowi wyszło, jak mało co.
    • gatta13 Re: SZAMPONY NATURALS, opinie 03.09.05, 21:16
      Naturalsów nie używałam, ale seria AT salon therapy jest dla mnie rewelacyjna. Przetestowałam już chyba wszystkie szampony z drogerii i nie znalazłam lepszego. Co więcej, ostatnio skusiłam się na matrixa i też nie jest lepszy. Więc zaopatrzyłam się w pięć szamponów i tyleż odżywek (to chyba nawet maska się nazywa, a nie odżywka), bo przez kilka katalogów nie było ich w ofercie. wink)
    • alice691 Re: SZAMPONY NATURALS, opinie 03.09.05, 22:20
      Ja mialam ten z imbirem i nie bardzo mi pasowal. Malo sie pienil i dostalam
      lupiezu po nim uncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka