annamarc 26.04.08, 14:16 Szukam gabinetu bądź osoby, która bezpiecznie i profesjonalnie robi głęboką depilację bikini, dajcie znać proszę... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silie Re: Głęboka depilacja bikini w łodzi 03.05.08, 19:20 Jesli depilacja laserowa - Estetico na ul. Kopernika, polecam:) Odpowiedz Link
szrama_z_szarm Re: Głęboka depilacja bikini w łodzi 13.05.08, 17:47 Dom Urody na Wigury- wyłącznie u pani Bernadetty, jest rewelacyjna. Odpowiedz Link
basantispa Re: Głęboka depilacja bikini w łodzi 04.01.11, 21:29 Bardzo dziękuję za uznanie :))))))))))) NIE MA SIĘ CZEGO BAĆ. Teraz jestem w innym miejscu. Jeśli nie możecie mnie znaleźć to wejdźcie na moją stronę www.basantispa.com. Pozdrawiam Was dziewczyny cieplutko. Bernadetta Odpowiedz Link
marysia_321 Re: Głęboka depilacja bikini w łodzi 20.08.08, 20:07 Cześć, czytałam część komentarzy w tym takie gdzie ktoś reklamował studio gdzie depilacja brazylijska kosztowała 40zł ... Sorry dziewczyny, ale nie da się zrobić depilacji brazylijskiej za 40 nawet 60zł. Chyba, że robi to jakaś dziewuszka po jakiejś dwuletniej szkole i co najwyzej może więcej spaprać niż pomóc. Zabieg depilacji jest bardzo czasochłonną czynnościa i musi kosztować !! Ja byłam ostatnio w Gabinecie Kosmetycznym Sol-Lar w Łodzi i jestem zachwycona. Za sam zabieg zapłaciłam 120zł, ale trwał prawie 3 godziny ... Byłam mile zaskoczona, bo wcale nie bolało tak jak wszyscy mówią. Kobieta któa mi to robiła była przesympatyczna i czułam się świetnie. Po wszystkim dostałam nawet krem na opóźnienie odrostów za free. Powiem tak, można sobie chodzić na depilację brazylijską za 50zł, ale myśle, że jak któraś z was choć raz wyda trochę więcej i zobaczy jak to się robi na prawde profesiobnalnie, wtedy już będziecie wiedzieć o czym mówie ... Jak by ktoś chciał to mają też stronę www.sol-lar.pl i salon jest na Piotrkowskiej. Robią też facetom :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
lolaaa94 Re: Głęboka depilacja bikini w łodzi 27.08.08, 14:53 Co to jest głęboka depilacja?? :) Odpowiedz Link
martineu Re: Głęboka depilacja bikini w łodzi 04.11.09, 15:36 jak chcecie profeske to polecam Atelier, piotrkowska 88. mają stronkę w internecie ;-) Odpowiedz Link
way3r Salon "Kontur" - patrzyłaś? 07.03.14, 22:38 Patrzyłaś na ofertę salonu "Kontur"? Tutaj masz cennik: salonkontur.pl/cennik/ Osobiście uważam że to jedne z niższych cen w mieście.... Odpowiedz Link