Dodaj do ulubionych

krem Botanisource +

12.10.06, 12:51
Mam cerę mieszaną i bardzo dobrze mi służył, teraz używałam Moisture 24 ,ale
niestety świecę się po nim jak kot. Mam pytanko: czy jest może jakiś inny
krem na dzień dla cery mieszanej z tendencją do świecienia się ?? Także by
dobry był pod makijaż.
Obserwuj wątek
    • olenka_ja Re: krem Botanisource + 12.10.06, 15:02
      Moze sprobujesz tenkrem matujący z pure pore fection?? Cena 16,90. calkiem niezly.
      • oliwka_24 krem Botanisource + 13.10.06, 07:40
        Tak,znam go i używam wiosną i latem, niestety dla mojej cery nie nadaje się na
        zimę i jesień.
        • paulusiuniunia Re: krem Botanisource + 13.10.06, 09:10
          Ja bym poleciła serię pomarańczową i krem n adzeń dobry i dobranoc... Ma on
          zdecydowanie "gęstszą" konsystencję i więcej skądników odżywczych.
          • goscha Re: krem Botanisource + 13.10.06, 11:06
            Na Dzień Dobry nie nadaje się do cery przetłuszczającej się a poza tym pod
            makijażem przerażająco się wałkuje. W tym momemcie nie ma dobrego zamiennika
            Botanisource. Osobiście nie jestem przekonana do Naturalsów, ale może Algi i
            Bambus jakoś by Ci odpowiadały.
            • oliwka_24 Re: krem Botanisource + 13.10.06, 13:18
              Algi i Bambus też kiepskie..... Szkoda, ze wycofali Botanisource i nie dali nic
              w zamian..... "Na Dzień Dobry" faktycznie dla mnie nie nadaje się i wałkuje pod
              makijazem, już także go wypróbowałam. Dziękuję za odp.
              • dori19851 Re: krem Botanisource + 13.10.06, 14:04
                teraz nie ma w katalogu, ale kiedyś może pojawi sie w netto ( niedawno był w
                netto, kupiłam dla siebie 3 sztuki za 7.90 sztuka smile )a może na alegro
                znajdziesz taką EMULSJĘ DO TWARZY Z MORSKIMI ALGAMI oczywiscie z Avonu. Szybko
                sie wchłania, po 4 min mozesz spokojnie zrobic makijaż a nawet od rzau po
                nałozeniu, fajnie zmiękcza skórę na twarzy i co dla mnie jest najwazniejsze bo
                mam cerę mieszaną jest beztłuszczowy ( jest to napisane na tubce )i nie świeci
                sie po nim twarz.
    • dorotka2001 Re: krem Botanisource + 13.10.06, 14:20
      Witam Cie jeśli jesteś bardzo zwiazana z tym kremem mogę ci sprzedać jak chesz
      i wysłać.Odpisz e-mail gazety.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka