Dodaj do ulubionych

Sklepy internetowe

08.02.13, 16:11
Co Wy na to, aby kupować ciuchy w sklepach internetowych? :)

allegro.pl/sklep/27642261_super-sexy-odziez-damska-wiosna-2013-hit
Obserwuj wątek
    • li-sia Re: Sklepy internetowe 09.02.13, 08:44
      Bardzo często tak robię. Chyba za leniwa jestem na bieganie po sklepach :) zwłaszcza zimą kiedy mroźno i śnieży. Siadam sobie do kompa z gorącą herbatką w dloni i szukam :) często pomaga mi w tym portal
      toster.pl/
      Jest to super miejsce gdzie mozna znaleść praktycznie wszystko :)
      • swiatmodnych Re: Sklepy internetowe 24.09.13, 18:26
        Ten toster wygląda niemal jak pinterest :) Ja tam najczęściej robię zakupy w www.diversesystem.com i na answear.com. Pierwsze ze względu na fajne "perełki" i niskie ceny, drugie ze wzgl na szeroki wybór :)
      • onedressonly Re: Sklepy internetowe 15.10.13, 18:18
        hah, no my się zgadzamy w 100%, zakupy w internecie są świetne:) No i jest wiekszy wybór.
        Dlatego zapraszamy do nas: www.onedressonly.pl
    • ewelinahudson25 Re: Sklepy internetowe 11.03.13, 23:00
      ja jestem za:) np tego bym nigdy nie kupiła w sklepie;) ubraniapromocja.pl/p/1540/3565/obsessive-slave-black-seksowne-komplety-i-kostiumy-kobieta.html w necie można bez obciachu i wstydu:)
      • shantih Re: Sklepy internetowe 22.10.14, 14:12
        w ciemno możesz kupić przepiękną bieliznę na www.gorseciarnia.com.pl
    • amelie-ok Re: Sklepy internetowe 10.04.13, 00:04
      Ja często kupuję w sklepach internetowych. Np. w bieliznę erotyczną zaopatruje się w sklepie Lamore.pl www.lamore.pl/sexi-c944.html
      Mają też ładne biustonosze.
    • stylowi Re: Sklepy internetowe 16.04.13, 14:24
      ja lubię kupować tak samo na aukcjach.
      • zuz.una Re: Sklepy internetowe 10.06.13, 16:21
        Sklepy internetowe to najlepszy sposób na zaoszczędzenie czasu. Ja uwielbiam robić tak zakupy. W Polsce i zagranicą. Szczerze polecam stronę www.getamerica.pl
        Mają tam ubrania prosto ze stanów - są super.
        • wioli88 Re: Sklepy internetowe 02.08.13, 12:31
          W sklepach internetowych można kupić czasami taniej niż w sklepach stacjonarnych w galeriach handlowych, ale też nie jest to regułą
          Głównym atutem sklepów internetowych jest ich duża ilość, a co za tym idzie ogromny wybór ciuchów w internecie
        • adboks Re: Sklepy internetowe 19.05.14, 23:26
          Butikmarek.pl tysiące ofert i dodatkowo każdy może na nim prowadzić sprzedaż i wymiany, wystarczy założyć swój butik
    • twee-tee Re: Sklepy internetowe 02.08.13, 11:13
      Oczywista sprawa. Kto lubi markowe ubrania oraz tanie ubrania, wie gdzie ich szukać. Secondhand online to dla mnie dziś oczywisty wybór, choć nie zawsze tak było. Np. tu: www.innestyle.pl/
    • varia89 Re: Sklepy internetowe 16.08.13, 14:39
      Bieliznę kupuję tylko w sklepie internetowym 4lejdi.pl. Mają tam duży wybór markowych biustonoszy i nie tylko, a poza tym ceny są dużo niższe niż w innych sklepach. Naprawdę polecam!
    • martatf99 Re: Sklepy internetowe 28.08.13, 18:01
      Często tak robię. To duża wygoda no i mamy dostęp do naprawdę fajnych rzeczy, których w normalnych sklepach albo sieciówkach nie ma. Mamy tez wieksza szanse, żeby kupić coś oryginalnego (szczególnie sukienkę na wesele :P). Ostatnio zamówiłam sobie tą kurteczkę www.cudmoda.pl/produkt/cm0239-dwukolorowa-taliowana-kurtka-ramoneska-model-3 . Jest świetna. Bardzo podoba mi się ten sklep, mają fajne legginsy (te skórzane są boskie). Zamawiałyście coś z tego sklepu?
    • katttra Re: Sklepy internetowe 28.08.13, 21:31
      Uwielbiam zakupy w sklepach internetowych! Ostatnio szukałam długo odpowiedniej sukienki i znalazłam ją tutaj: www.cudmoda.pl/produkt/gladka-sukienka-maxi-granatowa. Muszę przyznać, że podchodziłam do tego sceptycznie: bałam się o materiał i jakość ubrania. Moje obawy były jednak bezpodstawne :) Z pewnością polecam ten sklep: ubrania są świetnej jakości, niedrogie, a sukienka leżała na mnie idealnie. Z pewnością skuszę się na jeszcze jakieś zakupy :) Znacie jakieś tanie sklepy internetowe?
      • gizma18 Re: Sklepy internetowe 29.08.13, 15:16
        katttra napisał(a):

> Uwielbiam zakupy w sklepach internetowych! Ostatnio szukałam długo odpowiedniej sukienki i znalazłam ją tutaj: www.cudmoda.pl/produkt/gladka-sukienka-maxi-granatowa. Muszę przyznać, że podchodziłam do tego sceptycznie: bałam się o materiał i jakość ubrania. Moje obawy były jednak bezpodstawne :) Z pewnością polecam ten sklep: ubrania są świetnej jakości, niedrogie, a sukienka leżała na mnie idealnie. Z pewnością skuszę się na jeszcze jakieś zakupy :) Znacie jakieś tanie sklepy internetowe?

sukienka śliczna! chyba skuszę się na taką samą, albo w innym odcieniu!
        • agusia427 Re: Sklepy internetowe 04.09.13, 12:39
          Ja bardzo mogę polecić sklep na allegro allegro.pl/sklep/28454298_fashion-butik. Wiem, że nie są darzone zbytnim zaufaniem, ale ten naprawdę mogę polecić :) Są tam super ciuszki i do tego niskie ceny :) Nigdy mnie nie zawiedli :) POLECAM :)
        • nowagosia12 Re: Sklepy internetowe 30.09.13, 01:01
          Wyszukałam niedawno mega fajne ciuszki w tych sklepach :P pierwszy to goo.gl/Xn0yv2 sklep jest polski ale cenowo to wygląda super nr 2 to bareshkaa też fajny i tani ale chyba z usa ciekawe jak przebiega wysyłka paczki i ile czasu sie czekaa Ps. Ja ostatnio trafiłam dobrą promocje na ciuszki
          • elamoda Re: Sklepy internetowe 28.11.13, 15:33
            Dziękuję za podpowiedzi :) A ten o którym wczoraj pisałam jest tutaj www.spartoo.pl/
    • brylant125 Re: Sklepy internetowe 05.09.13, 11:00
      Ja ostatnio kupiłam zegarek taki tutaj : www.zegarek.net/zegarki/guess/zegarek_guess_W0236L2.html

Szybka wysyłka, miła obsługa. Na drugi dzień po zakupie zegarek u mnie. Kurier mi przywiózł i do tego wysyłka za darmo, więc powiem, że jestem zadowolona. Czasami jeszcze na ebay.com kupuje, ale tu się czeka nawet 2 tygodnie jak coś z Chin kupujesz.
    • klasyka.eu Re: Sklepy internetowe 21.09.13, 14:56
      Zapraszamy do nowego sklepu z klasyczną odzieżą damską www.klasyka.eu/
      Nasza oferta będzie uzupełniana i rozszerzana - planujemy kilka dostaw w miesiącu.
      Na start dajemy wysyłkę kurierską gratis do każdego zamówienia :)
      Zapraszamy serdecznie
    • kamil.wars ZAJEFAJNE SUKIENKI I BIELIZNA 24.09.13, 15:21
      Tu znalazłem świetne sukienki i kostiummy halloweenowe allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=13336227
    • tomaszektt7 Re: Sklepy internetowe 03.10.13, 13:17
      ja kupuję tu:
      modne.net.pl/
      i jestem zadowolony:)
    • kama_z_poznania Re: Sklepy internetowe 04.10.13, 11:40
      ja jednak jestem tradycjonalistką i wolę się przejść, przymierzyć i zastanowić.. największa przyjemność jest właśnie z chodzenia pomiędzy wieszakami
      • doncolos Re: Sklepy internetowe 06.10.13, 18:49
        Masz racje, jest to przyjemność jednak problem pojawia się gdy te wieszaki nie posiadają tego co chcesz :) Wtedy poszukiwania z wieszaka przechodzą na sieć zwaną internet :)
    • verafashion.co.uk Polecam nowy sklep internetowy 09.10.13, 20:36
      Witam,
      zapraszam na www.verafashion.co.uk znajdziecie tam Państwo bogatą ofertę NOWEJ odzieży damskiej, męskiej, dziecięcej i obuwie. Oferujemy ciekawy pakiet lojalnościowy. Ceny hurtowe i detaliczne.
      Zapraszamy
      • teddybear86 Re: Nie polecam nowy sklep internetowy oszuści 29.10.13, 08:00
        25 pażdziernika dokonałam zakupów w tym sklepie wysłałam przelew na kwotę 1663 złote i od tej pory brak kontaktu sklep na swojej stronie ma informację ,że jest chwilowo nieczynny tak jest od 5 dni wysłałam do tych osób na różne e-maile informacje na które nikt nie odpisuje. Ostrzegam przed tymi osobami jeżeli ktoś ma podobny problem proszę o kontakt. Urszula
        • teddybear86 Re: Nie polecam nowy sklep internetowy oszuści 29.10.13, 08:02
          nie dodałam w poprzednim wątku że chodzi o verafashion.co.uk oszuści uwaga
    • muminqaa Re: Sklepy internetowe 22.11.13, 21:36
      ja kupuję ubrania u znajomej która handluje ciuchami włoskimi i tureckimi . ma swój sklep stacjonarny ale dowiedziałam się że od niedawna zaczęla sprzedawać też na allegro. obawiałam się zakupu ubrań typu made in tyrkey bo wiele się na ich temat naczytałam i nie byly to zbyt pochlebne opinie, ale na własnej skórze sie przekonałam że jeśli tylko stosuje się do zaleceń na metce ( mam tu na myśli pranie, prasowanie itp) to nic się z ciuchami nie dzieje, a za niewielkie pieniądze można sie naprawdę fajnie ubraź, ja mam już połowę szafy i niej właśnie kupioną a niektóre ubrania po kilka lat i nadal wyglądają dobrze, także z czystym sumieniem mogę polecić. mam Jej FP www.facebook.com/Panterabutik

pewnie na allegro ma ten sam login

pozdrawiam i zachęcam to looknięcia choćby z ciekawości
      • kruczek24wroclaw Re: Sklepy internetowe 05.12.13, 12:57
        POLECAM :) allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=27329687
    • klaudiar20 Re: Sklepy internetowe 22.11.13, 21:59
      ja kupuję nawet kosmetyki :) polecam sklep www.denicarte.pl
    • elamoda Re: Sklepy internetowe 25.11.13, 11:56
      Hej, zawsze kupuję w sklepach internetowych, więc ja jestem ZA!!! Niektóre sklepy mają fajne warunki handlowe, jaka bezpłatna wysyłka, zwrot, wymiana. Więc zaopatruję się, przeglądam, przymierzam, a potem oddaję, jeżeli coś mi się nie podoba. Udanych zakupów
    • elamoda Re: Sklepy internetowe 26.11.13, 15:53
      Jak już pisałam, kupuję dużo rzeczy w sklepach internetowych. Ostatnio znalazłam przepiękne kozaki na stronie Spartoo, rude Kickersy do kolan, są super! Swetry też mają. Mam nadzieję, że trochę lepiej przecenią wszystko w okresie wyprzedaży! Już się nie mogę doczekać, jeszcze miesiąc!
    • elamoda Re: Sklepy internetowe 11.12.13, 11:59
      Ja w sklepach internetowych kupuję równie dobrze ubrania, torby, jak i buty. W większości sklepów wysyłka, zwrot i wymiana towaru są bezpłatne, a w niektórych można nawet dokonać zakupu na raty. Więc mogę spokojnie przymierzyć ubrania u siebie w domu. Lubię korzystać z tych wszystkich ułatwień, bo dzięki nim mogę zamawiać nie ruszając się nawet na krok z domu! W dodatku w sklepach internetowych jest znacznie większy wybór! Kosmetyków w ogóle nie używam... więc z tym mam spokój :)
      • cami777 Re: Sklepy internetowe 10.10.14, 09:01
        a ja ostatnio kupiłam ciuszki w www.all4fashion.pl , nawet powyżej danej kwoty mają wysyłkę kurierem za darmo!
    • metideaea Re: Sklepy internetowe 24.02.14, 16:21
      Ja akurat kupuje ciuchy tutaj:
      perfumeria.in/141-odziez-i-galanteria
    • ladykatia Re: Sklepy internetowe 27.02.14, 11:12
      Sklep internetowy to super sprawa! Na początku byłam całkowicie przeciwna, ale kiedy zrobiłam kilka pierwszych zamówień, to zwyczajnie się przyzwyczaiłam. Przede wszystkim dlatego, że jest to rozwiązanie bardzo wygodne. Duża oszczędność czasu i pieniędzy!
    • kinx Re: Sklepy internetowe 28.02.14, 11:58
      przez neta wolę kupować kosmetyki ewentualnie biżuterię, bo ciuchy odpadają, zawsze ktoś źle wymierzy, zdjęcie nie będzie oddawało prawdziwego koloru itp, itd... Zazwyczaj kupuję na allegro. Mój ostatni zakup to morska gąbka z grecji i żeby było śmieszniej to zapłaciłam za nią w polsce mniej niż w grecji! A ta gąbka większa niż ta przywieziona z Krety... allegro.pl/naturalna-grecka-morska-gabka-grass-i-lavea-i4004857545.html
    • xystos nietylko szmatkami i szminkami Kabieta zyje 04.03.14, 07:45
      player.rutv.ru/iframe/live/id/21/showZoomBtn/false?time_play=0&isPlay=true&showPopUpBtn=false&showZoomBtn=true

www.teletydzien.pl/program-tv/stacja-rossija-24,page,foreign-name,cid,20911493

przyjemnego ogladania zycze

ZEN
    • lucyy3 Re: Sklepy internetowe 05.03.14, 21:12
      Ja jeszcze nigdy nie kupowałam ciuchów przez internet. Boję się, że źle dobiorę rozmiar albo coś nie będzie na mnie dobrze leżeć.
      • ladykatia Re: Sklepy internetowe 17.03.14, 17:46
        Hej, ja też się bałam, ale strach ma duże oczy jak się okazuje. Od 3 lat kupuję przez sklep internetowy, bo po prostu nie mam czasu chodzić po sklepach. Jest na tyle wygodnie, że obecnie nawet zakupy spożywcze robię poprzez dostawę do domu ;P Taka leniwa się zrobiłam :) A tak na serio, to wiele sklepów oferuje darmowy zwrot ciuchów. Chyba tylko raz na allegro się nacięłam i tam już nie zaglądam. Teraz często kupuje na balladine.com bo tam akurat są dobre dla mnie ciuchy. Kieruj się dobrą stroną internetową - mam zaufanie do sklepów po prostu obecnych w internecie. Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka