noboody11 18.02.13, 14:11 Witam zapraszam na mojego bloga poświęconego depresji.... tamgdzieumieranadzieja.wordpress.com/ może ktoś znajdzie kilka przydatnych informacji ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychologpisze Re: Blog o depresji! 14.03.13, 10:26 Na pewno zajrzę :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xawery39 Re: Blog o depresji! 11.11.15, 14:25 Bardzo interesujący tekst. Widać z niego jak wielki wpływ na twoje samopoczucie miało zbyt rygorystyczne przestrzeganie zasad wpajanych nam od dzecka . Idealny model chrzescijanina rodem z listów św . Pawła. Odpowiedz Link Zgłoś
gjbadowski Re: Blog o depresji! 03.08.16, 01:55 Odwiedziłam, bardzo ciekawie piszesz Będę śledziła a w tzw międzyczasie zobacz moje zmagania w USA Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
gjbadowski Re: Blog o depresji! 26.08.16, 09:50 gjbadowski napisał(a): > Odwiedziłam, bardzo ciekawie piszesz > Będę śledziła a w tzw międzyczasie zobacz moje zmagania w USA > Pozdrawiam :) Zajrzyj proszę na mój depresja-inaczej.pl Odpowiedz Link Zgłoś