zwora 29.03.05, 21:36 bo w tym nie siedzę, ale czy moglibyście mi powiedzieć jak to jest możliwe że na allegro kosmetyki AVON są o raz tańsze niż od "Konsultantki" i jaka jest prowizja konsultantki? Dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1szylider Re: Mam Pytanie 30.03.05, 00:23 zwora napisał: > bo w tym nie siedzę, ale czy moglibyście mi powiedzieć jak to jest możliwe że > na allegro kosmetyki AVON są o raz tańsze niż od "Konsultantki" i jaka jest > prowizja konsultantki? > Dziękuję za odpowiedź. Witam! Nie sledzę Allegro, ale powiedz o ile są tańsze? Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
justa_79 Re: Mam Pytanie 31.03.05, 09:57 prowizja konsultantki w Avonie to 15-40%. na allegro często sprzedają one po kosztach, żeby się pozbyć kosmetyków, które zamówiły, a nie mogą sprzedać (konsultantka musi zamówić za min. 150 zł, gdyż za paczki o mniejszej wartości płaci 10-15 zł). na allegro można też spotkać wiele kradzionych rzeczy z Avonu (zwłaszcza te droższe wody perfumowane po ok. 100 zł) - poznasz to po tym, że sprzedawca oferuje np. kilkanaście sztuk tego samego produktu i sprzedaje je taniej niż 40% od ceny katalogowej. Odpowiedz Link
hepinka Re: Mam Pytanie 31.03.05, 20:31 ludzie w fabryce w Garwolinie kradną i sprzedają... jak to się mówi "karton spadł z tira" i dlatego perfumka warta w katalogu 60-90 zł na allegro jest za 25-60 zł nawet przy maksymalnym upuście większość tych cen nie jest osiągalna na konsultanki smutne, przykre, godzi w możliwość uczciwego konkurowania, aczkolwiek prawdziwe Odpowiedz Link
1szylider Re: Mam Pytanie 31.03.05, 23:08 Witam! A czy znacie jakieś działania przeciwko tem zjawisku? Przecież to łatwo policzyć czy jest jakaś nieudolna konsultantka, która się obkupiła, i nie może sprzedać czy też jest ktos kto ma rzeczywiście kradzione komsmetyki... Można tez wynająć kogos kto wysledzi cały mechanizm, bo przecież poznanie procederu ułatwiłoby walkę z nim. Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
ewra Re: Mam Pytanie 01.04.05, 12:04 Szyliderze,,niedawno dziewcyna ogłaszała na wszystkich możliwych forach,że sprzeda kosmetyki Oriflame za 50 % ceny.Powiedz mi skąd ona je miała ,to była naprawdę cała masa produktów.I jak tu uczciwie sprzedawać skoro ktoś robi takie rzeczy.Ja w Ori nie jestem,ale to dotyczy wielu firm.Jest to chyba problem ogólny. Odpowiedz Link
1szylider Re: Mam Pytanie 04.04.05, 03:54 ewra napisała: > Szyliderze,,niedawno dziewcyna ogłaszała na wszystkich możliwych forach,że > sprzeda kosmetyki Oriflame za 50 % ceny.Powiedz mi skąd ona je miała ,to była > naprawdę cała masa produktów.I jak tu uczciwie sprzedawać skoro ktoś robi takie > > rzeczy.Ja w Ori nie jestem,ale to dotyczy wielu firm.Jest to chyba problem > ogólny. Witam! No własnie! I pozostaje problem ogólny jak z tym skutecznie walczyć... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link