li_sa_li 13.10.09, 17:43 Jakoz żeś "nowy", winny nam jestes kilka ciekawych postów - Twojego autorstwa...nie ma ze boli.Pisz, byle ciekawie;p Dziewczyny, prawda?))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
li_sa_li Mary171_ 13.10.09, 17:53 Jak dobrze , ze jestes bo nie wiem czy wiesz ale Ty tez nam jestes kilka postów swojego autorstwa - winna hahaaahha ( teraz polej hahahah ) Odpowiedz Link
li_sa_li Re: Mary171_ 13.10.09, 18:05 a z takiej ze, nie widziałąm tu zadnego postu Twego autorstwa...a to nie ładnie tak . Ośmielam Cie, prze pani i o nadrobienie tego jak mniemam - niedopatrzenia;-D ..prosze Odpowiedz Link
mary171 Re: Mary171_ 13.10.09, 18:08 a to zle widziałaś bo były No nie mówię, że jakos szumnie sie udzielam ale jednak Odpowiedz Link
li_sa_li Re: Mary171_ 13.10.09, 18:14 BO ja tu jestem " goscinnie na wystepach" i "przed chwilą" dopiero przyszłam stad nie zauwazyłam, pani wpisów;-D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: gyubal_wahazar ... 13.10.09, 18:33 Li_sa, Mary, chcecie mnie do grobu wpędzić ? Człowiek spokojnie detonuje pierwsze dziś dębowe, leniwie sprawdza jakiby tu romans z redtube'a pociągnąć na wieczór, odkrywa zakonspirowane tydzień temu w czeluściach lodówki na czarną godzinę leniwe i nagle ....jeeeb ! Widzi swego nika. Wołami przez sam środek internetu. Zaraz 220/180, migotanie przedsionków i całe życie przelatuje przed oczami. Jak na filmie (ale nie tym z redtube'a. Inne też zdarza mi się oglądać). Dziewczyny, to jest dziupla 'Dla nieśmiałych i samotnych'. Zbłąkaną tu owieczką najprzód trza oswoić, potem nakarmić i napoić a dopiero liczyć że wybeczy swe mrożące krew w żyłach przygody. Więc jak będzie z tą wyżerką ? Mogę się zrewanżować leniwymi. Leżą przede mną jeszcze dwa Odpowiedz Link
mary171 Re: gyubal_wahazar ... 13.10.09, 18:35 oki to dla mnie jeden i to dębowe poproszę Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: gyubal_wahazar ... 13.10.09, 18:59 Leniwe są Twoje oba, ale z dębowym się nie uda. Zostało mi ostatnie osiem Odpowiedz Link
li_sa_li Re: gyubal_wahazar ... 13.10.09, 19:08 hahahha no ładnie wybrnałes aczkolwiek w odbrębnym wpisie trzeba było... ...a tak jedziesz , jeszcze raz i z innej beczki))) Odpowiedz Link
buena_luna Re: gyubal_wahazar ... 13.10.09, 20:31 łoooomaaaaaatkooooooo!!! :o żeś mnie wystraszyła Li..... myślałam, że ratlerek Ci zginął a Ty zwyczajnie przesłuchanie NOWEMU robisz......;D p.s. NOWY nie siorb chmielu...tylko gadaj, nie ociągaj się...myslisz, że się leniwymi wyłgasz??? no way Odpowiedz Link
li_sa_li Re: gyubal_wahazar ... 13.10.09, 20:47 >ratlerek a fuj! Naprowadzmy" młodego" bo sie nieco na prostą nie umie nakierowac po tym piwsku)) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: gyubal_wahazar ... 13.10.09, 20:58 Siorbie to się te Wasze laciato-maciato, co to żaden normalny facet do pyska by nie wziął bo albo by się poparzył albo tymi paprochami zakrztusił. Piwo się wleeeeewaaaa. Poza tym, każdy łyk działa na Waszą korzyść, hehe. No dobra, tylko się nie obrażajcie. To taki żart był. No ale ja już dziś co nieco z siebie wykrzesałem, teraz Wasza kolej. A, i naucz się Luśka odmrugiwać Odpowiedz Link
buena_luna Re: gyubal_wahazar ... 13.10.09, 21:05 pitu, pitu p.s. "Luśka"? ze co? że niby ja?.... brudzia nie piliśmy chłopaku p.s.2 może już nie pij bo Ci gaz noskiem pójdzie ;-p Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: gyubal_wahazar ... 13.10.09, 21:22 A 'NOWY' - to niby ja ? ... Nic straconego I nie piję jeno degustuję. No dobra, teraz Wy coś skrobnijcie, o tzw życiu albo o tym co zawsze, hehe. Odpowiedz Link
buena_luna Re: gyubal_wahazar ... 13.10.09, 21:31 no wiesz? w gości przychodzisz i od razu z buzią na pączki startujesz.... toż my delikatne i nieśmiałe Kwiatuszki.... każda nasza literka z głębi wrażliwych serduszek wychodzi..... a poza tym bez adwokata słowa nie powiem , że o przyzwoitce nie wspomnę...;p LUUUUUDZIIIIEEEEEE RAAAAAATUUUUNKUUUUUU MNIE O ZYCIU każą mówić Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: gyubal_wahazar ... 13.10.09, 21:45 Luśka, nie drzyj się tak, bo Cię jeszcze nawet nie zdążyłem tknąć a beknę jak Roman, jak się zaraz okaże, że jeszcze nie skończyłaś 13-tu. Rany, jak się człowiek musi pilnować w dzisiejszych czasach, mówię Wam dziewczyny. Siadam dalej od monitora, bo nie wiem czem to się może skończyć. Mary, w razie czego częstowałem Cie tylko leniwymi. Odpowiedz Link
mary171 Re: gyubal_wahazar ... 13.10.09, 21:49 spokojnie ja dębowe mogę już pić legalnie ale poskąpiłeś oj nieładnie nieładnie Panie kolego Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: gyubal_wahazar ... 13.10.09, 21:59 No to łap. Ostatnie. Ale wrzuć tu zaraz skan dowodu, prawo jazdy i świadectwo maturalne upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/60/D%C4%99bowe_Mocne_Fotka_045.jpg Odpowiedz Link
mary171 Re: gyubal_wahazar ... 13.10.09, 22:01 dobra dobra i co jeszcze..namiarki rozmiarki ps. widzisz już mi szumi to Twoje dębowe Odpowiedz Link
buena_luna Re: gyubal_wahazar ... 13.10.09, 21:59 no teraz to żeś mi po rajstopkach pierwszokomunijnych pojechał aż mi się oranżada ulała..... w sumie kobiety odejmują sobie lat ale żeby aż tak to niekoniecznie... trądzik i końskie zaloty...nie! dziękuję! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: gyubal_wahazar ... 13.10.09, 22:18 No to zaczęło się. Już jestem w saku. Tylko czy się Radek za mną wstawi u Hillary ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: gyubal_wahazar ... 13.10.09, 22:19 Przyślecie chociaż jakąś paczkę ? Alcatraz zamknęli to pewnie San Quentin ... Odpowiedz Link
buena_luna Re: gyubal_wahazar ... 13.10.09, 22:29 gyubal_wahazar napisał: > Przyślecie chociaż jakąś paczkę ? Alcatraz zamknęli to pewnie San Quentin ... hm.....paczkę??? chyba dropsów....żebyś mógł sobie poturlać na spacerniaku... Odpowiedz Link
sebtrom Re: gyubal_wahazar ... 14.10.09, 14:54 kurcze świetnie sobie radzisz a mnie wypominasz ze cię zostawiłem....jakby wilka w owczarni ostawić tak trzymać Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: gyubal_wahazar ... 14.10.09, 15:12 Pozory, Seb, pozory. Już ledwo zipię ... Osłaniaj mnie wieczorem jak znowu będą we mnie pruły seriami Odpowiedz Link
sebtrom Re: gyubal_wahazar ... 14.10.09, 16:08 wieczorem jak pada nie mam netu...jak nie pada zwykle też nie dasz sobie radę, duży jesteś Odpowiedz Link
mary171 Re: gyubal_wahazar ... 13.10.09, 21:27 a mówiłam...poczęstowałby to nie... dwa leniwe mi proponuje..też coś Odpowiedz Link