buena_luna 25.10.09, 20:49 .......................* aby kontynuować w miejsce kropek wpisz odpowiednie słowo ;D p.s. nie zawsze musi być poważnie i z fanfarami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
srebrnalza Re: Hasło....;-) 25.10.09, 20:59 hasło: baltazarwięcejniepowiedosrebrnejbalbina Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Hasło....;-) 25.10.09, 21:01 No i tak wybrałem Ci chyba najładniejsze. Zostaje Ci jeszcze Ptyś i Gluś. Więc ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Hasło....;-) 25.10.09, 21:00 dupa.8 Wiecie, że to najczęściej używane hasło na polskojęzycznych serwerach ? Odpowiedz Link
buena_luna Re: Hasło....;-) 25.10.09, 21:10 brunet wieczorową porą....albo wódka z colą w dowolnych proporcjach ;D komu? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Hasło....;-) 25.10.09, 21:15 Najlepsze kasztany są na placu Pigalle Odpowiedz Link
buena_luna Re: Hasło....;-) 25.10.09, 21:30 Zuzanna je lubi tylko jesienią....kasztany ofcorse....a zmysłowych brunetów o każdej porze roku ;P Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Hasło....;-) 25.10.09, 21:36 Ciekawe czy jeszcze je sprzedają. Paręnaście lat temu w okolicach w pigalaka i dalej do sacre coeur co parę kroków stał ciapaty z przenośną podgrzewaną miednicą i sprzedawał porcję po 5 franków. Yummmie. Porcję kasztanów, żeby nie było niedomówień Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Hasło....;-) 25.10.09, 21:39 pierwsze kasztany jadłam w Wiedniu, na kiermaszu Bożonarodzeniowym ) Odpowiedz Link
buena_luna Re: Hasło....;-) 25.10.09, 21:43 u Bartka "kocioł"......skoro poszliśmy tym tropem ;P Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Hasło....;-) 25.10.09, 21:56 Mikulski grał tak sobie, ale ten od Brunnera (jak mu było) rządził. Pamietam że kumple na podwórku nie potrafili zrozumieć dlaczego zawsze wybierałem, że będę Brunnerem. A potem był dym, bo wbrew oryginałowi skopywałem tyłek Klossowi i wiałem. Ehhhh, młodość. Rozczuliłem się Odpowiedz Link
buena_luna Re: Hasło....;-) 25.10.09, 22:04 czarne charaktery są zawsze bardziej pociągające niż ułożeni lalusie....nie ma nic straszniejszego od faceta w typie "pan akuratny"...dlatego kobiety kochają drani...;D p.s. Emil Karewicz Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Hasło....;-) 25.10.09, 22:16 'Ty szmato, ty szczurze' ))))))))))))))))))) Sama słodycz www.youtube.com/watch?v=pUPTBJutrO0&feature=related Odpowiedz Link
buena_luna Re: Hasło....;-) 25.10.09, 22:23 cholera, czwarty raz pod rząd wywaliło mi net.......idę w takim razie spać...nie mam siły walczyć z przeznaczeniem <wirtualnymi wiatrakam> ...pa! ptysie, balbinki i glusie....;P p.s. żwirkom i muchomorkom również dobrej nocy życzę! Odpowiedz Link
buena_luna Re: Hasło....;-) 26.10.09, 08:16 Fall, no jak ci nie wstyd Chłopcze? <rumieni się> ;D...... hm...nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że ja jako autor wątku, mam wgląd pod każdą napisaną gwiazdkę w postach ;p........ ale spoko! nikomu nie powiem! ;D................ lalalalaallala... Odpowiedz Link
buena_luna Re: Hasło: "POZAMIATANE" ;-p 28.10.09, 22:28 ech...ledwie człowiek przyszedł a tu już wszyscy wychodzą i dobrej nocy życzą... o.k dobrej, dobrej Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Hasło: "POZAMIATANE" ;-p 28.10.09, 22:35 No 6 Lusia Trzeba było wpaść wcześniej zamiast smażyć klopsy. Tu naród na 5-tą do huty Odpowiedz Link
buena_luna Re: Hasło: "POZAMIATANE" ;-p 28.10.09, 22:44 7 Balti! no to klops!.......hehehh.... w takim razie wyjmij słomkę z puszki, dokończ jednym haustem piwo, umyj ząbki, rączki na kołderkę i lulu ;P Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Hasło: "POZAMIATANE" ;-p 28.10.09, 22:49 > rączki na kołderkę i lulu ;P Eh xero gal Coś Li nas ostatnio zaniedbuje, zauważyłaś ? Też jej babcia korki wykręca ? Odpowiedz Link
buena_luna Re: Hasło: "POZAMIATANE" ;-p 28.10.09, 22:56 tja...;/ ale co pan zrobisz???? nic nie zrobisz!!!! bok se wyrwiesz???? no nie.... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Hasło: "POZAMIATANE" ;-p 28.10.09, 23:03 Mogę powyć do księżyca. Z Sebem mailujemy ostatnio o odwiecznej słabości Krakowa do Wwy i vice versa. A Ty z grubsza gdzie grasujesz ? Odpowiedz Link
buena_luna Re: Hasło: "POZAMIATANE" ;-p 28.10.09, 23:12 hm.... jak powiem gdzie grasuję to mi "ABC" przed 6 rano pobudkę zrobi wchodząc przez okno ;P p.s. a serio to bliżej mi do W-wy (jakieś 70km) niż do Krakowa. A jeśli chodzi o "słabości" do tych dwóch miast to jak by dyskutować o wyzszości świąt Bożego Narodzenia nad świetami Wielkiej Nocy Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Hasło: "POZAMIATANE" ;-p 28.10.09, 23:18 Wyciągną Ci tylko Tomka W spod pierzyny i już ich nie ma, nie panikuj. Grzeczne nińdzie z nich. Masz jeszcze te klopsy, czy opędzlowałaś już wszystkie ? Odpowiedz Link
buena_luna Re: Hasło: "POZAMIATANE" ;-p 28.10.09, 23:27 no właśnie o to chodzi, żeby nie wyciągali nic i nikogo z mojego łóżka ;P a klopsy? hm... z tego co pamiętam to po naleśnikach sie pochorowałeś więc klopsami moge poczestować ale nie dzisiaj bo nie gotowałam nic....... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Hasło: "POZAMIATANE" ;-p 28.10.09, 23:36 No dobra, takie życie. 3/5 się i rączki na kołderce, pa Odpowiedz Link
buena_luna Re: Hasło: "POZAMIATANE" ;-p 28.10.09, 23:45 niech moc będzie z Tobą! pa! bądź grzeszny...eeyyy GRZECZNY Odpowiedz Link