Gość: my IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.02.08, 12:26 jak zwykle żadnych nowości na ferie w WOK,nic ciekawego,czy co rok moja córka musi zwiedzać to samo,czy nie ma innych ciekawych miejsc???nowa ekipa powiela program sprzed lat!!!wstyd kulturo!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: co rok to samo IP: *.centertel.pl 05.02.08, 12:36 a potem sie dziwic, ze to miasto takie patologiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: co rok to samo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.02.08, 12:45 dokładnie,tylko kasę brać,zarabiać dla siebie,a pomysłów zero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: co rok to samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 14:22 Może rzućmy kilka pomysłów zamiast narzekać ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IRA Re: co rok to samo IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.08, 15:43 Po co wymyślać - wystarczy zajrzeć na strony Świdnickiego Ośrodka Kultury: koncerty, kabarety, zaęcia dla dzieci, dla dorosłych, spotkania poetyckie. Konkursy fotograficzne, mnóstwo imprez mniejszych i większych. W marcu Adam Makowicz! Kiedy WOK zorganizował jakiś koncert poza menelskimi festynami wyborczymi pt Dni Wałbrzycha? Trzy lata temu Voovoo. Organizuja wszyscy, tylko nie WOK... osoby prywatne, knajpy, prywatni ludzie. Jakos na to znajduja pieniadze. WOK nie. Pracownicy wychodza z zalozenia ze lepiej raz ludziom rzucic ochlap niz sie napinac na organizacje wielu koncertow. Zaloze sie, ze jakby na dniach Wałbrzycha puścić płtę Top One albo innej Dody, postawić dwie budki z piwem i kiełbasą na stadionie, to ludzie tak samo bawiliby się, schaliliby sie i narzekali - a kupa kasy zostałaby na organizacje. No ale prezydent nie mialby gdzie wystapic :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: co rok to samo IP: *.clients.easynet.fr 05.02.08, 20:51 Prezydent już wystąpił w roli amerykańskiego żołnierza w serialu "Twierdsza Szyfrów", więc narazie na "sławę" narzekać nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: co rok to samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 17:53 A ja nie mam dzieci. Dlaczego mam się składać na wesołe miejsca pracy dla pracowników WOK-u i dlaczego też mam płacić za zapewnienie rozrywki cudzym dzieciom ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: co rok to samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 18:18 Gość portalu: bobas napisał(a): > A ja nie mam dzieci. Dlaczego mam się składać na wesołe miejsca pracy dla > pracowników WOK-u i dlaczego też mam płacić za zapewnienie rozrywki cudzym > dzieciom ? Bo żyjesz w Państwie a nie w buszu (wbrew pozorom). Nie żebym był fanem WOKu ale taka jest prawda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: co rok to samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 19:42 > Bo żyjesz w Państwie a nie w buszu (wbrew pozorom). Nie żebym był fanem WOKu al > e taka jest prawda ;) Zmuszanie siłą jednych ludzi do utrzymywania innych nazywa się niewolnictwem ( dla zmyłki wprowadzono nazwę - solidaryzm społeczny ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mata Re: co rok to samo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.02.08, 13:40 www.walbrzych.info/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=News&show=5072#komentarze Odpowiedz Link Zgłoś