27.09.10, 07:27
Ludziska macie wobór wyjazdu Australia lub Afryka.Jaki jest Wasz wybór?
''Monotonia cichego życia pobudza umysł do twórczości''
Obserwuj wątek
    • amstel0 Re: PODRÓŻ 27.09.10, 09:14
      Nie wiem jaki kraj w Afryce, ale Australia brzmi zdecydowanie lepiej, bo tam chociaż cywilizacja. Nie pchaj się do kraju gdzie szaleje AIDS, jest nędza i głód. Mieszkałem kilkanaście lat w krajach zachodnich, ale wystarczyło mi tylko pojechać na 2 tygodnie do kraju azjatyckiego, innym razem do afrykańskiego i powiedziałem że tych atrakcji mi więcej nie trzeba.
      • bigfeelipek Re: PODRÓŻ 27.09.10, 09:21
        Latem marzyłem o Alasce lub AntarktydziewinkTeraz Afryka czy Australia byłaby ok.Ale i tak wybieram Wyspy Kanaryjskiesmile
    • krolowa_potepionych Re: PODRÓŻ 27.09.10, 11:39
      Jeśli to wycieczka zorganizowana to nie zobaczysz prawdziwej Afrykiwink
    • mimoza35 Re: PODRÓŻ 27.09.10, 20:06
      mnie się marzy pojechać do Indii..., z w/w wybrałabym Australię, podglądnęłabym życie Aborygenów...
      • mimoza35 Re: PODRÓŻ 27.09.10, 20:09
        ile trwałby lot? ktoś wie? ciężko mi wyobrazić sobie kilkanaście godzin w samolocie, boję się latać... a może tak do Tomaszowa? wink
    • miketravels Re: PODRÓŻ 26.07.13, 14:59
      Nie zgadzam się, że codzienna monotonia pobudza do twórczości. Ale żyjąc ciekawie można się czasem wyciszyć. Wtedy nasza umysł jest nieziemsko Twórczy. Co ja bym zrobił Australia oczywiście! Tylko w grupach. Bym znalazł sobie towarzyszy wyjazdu na Travel-Team.Info/ i ruszył!
      • tapatik Spamer WON 30.07.13, 23:13
        A miałem się tam zarejestrować...
        • ame_belge34 Re: Spamer WON 31.07.13, 09:30
          przydałby sie admin uncertain
    • cecylialz Re: PODRÓŻ 26.07.13, 15:07
      Witam. Jestem z miejscowości Lądek Zdrój. To najstarsze uzdrowisko w Polsce. Do Lądka przyjeżdża wiele turystów , kuracjuszy itp... Najwięcej , i najbardziej interesujące historie tyczące się Lądka Zdroju są te iż ludzie poznają tu swoje miłości, drugie połówki, przyjaciół itp. Nie tylko w internecie można poznać ciekawych ludzi. Niesamowite zabiegi odprężają ludzie robią się wyluzowani i chętni do nowych wyzwań. Miejscowość mieści się w Sudetach także wspólne wycieczki z nowo poznanymi ludźmi są dodatkową atrakcją. W miasteczku znajdują się 4 kluby a więc wieczorami możliwa jest zabawa przy muzyce na żywosmile Warto wybrać się w miejsce pełne atrakcji i ciekawych historii być może i wy nie wrócicie stąd samismile serdecznie zapraszamy www.willa-cecylia.com.pl
    • hashimotka88 Re: PODRÓŻ 26.07.13, 15:25
      Jasne, że Australia smile ona jest jakby oderwana od reszty świata, żyje sama dla siebie. Pełno w niej endemitów gdzie nigdzie indziej nie spotkamy. Tajemnicza i pociągająca smile
      A jeśli chodzi o dokładniejsze miejsce pobytu w Australii to niech będzie Nowa Gwinea bądź Nowa Zelandia smile

> Ludziska macie wobór wyjazdu Australia lub Afryka.Jaki jest Wasz wybór?

Wybrałam smile teraz.... gdzie można odebrać bilet?
      • ame_belge34 Re: PODRÓŻ 26.07.13, 15:36
        ja wybrałam Afrykę smile za bardzo mnie ich muzyka pociąga zeby nie zobaczyć tego na żywo wink

ps. No wlaśnie, kto bilety rozdaje ? wink

A ta poza wyborem, to bliski wschód mnie neci ....
        • hashimotka88 Re: PODRÓŻ 26.07.13, 16:01
          Mnie ciągnie do rzadkości, do innego krańca świata smile

P.S Ame ... przyśniłaś mi się nie tak dawno... tzn. głównie Twój nick
          Masz może doczynienia z ... chemią? bo zaczęłaś ze mną rozmowę o jakimś związku chemicznym big_grin (na pewno miał Cl w sobie a może też było coś z fluorem...) Ja na chemii zbytnio się nie znam, choć miałam w zaszczycie poznać jej ociupinkę więcej i bawiłam się miksturami, kiedyś. Jednak chemia mnie nie kręciła smile
          I nie wiem skąd ta chemia i Ty....
          • ame_belge34 Re: PODRÓŻ 26.07.13, 18:26
            chemia ? big_grin noga byłam z chemii całe zycie i kompletnie sie na niej nie znam big_grin
            i pierwszy raz słyszę zebym sie komuś snila big_grin
            • hashimotka88 Re: PODRÓŻ 26.07.13, 19:02
              Hehehe fajnie byc pjerwsza big_grin kurcze skoro nie chemia w postaci nauki... To moze... Chemia do drugiego czlowieka big_grin
              a moze masz zwiazek z chlorem wink echhh nie wiem skad ten sen... Cos mnie chemia przesladuje bo przed Toba z miesiac temu snila mi sie nauczycielka chemiczka.
              Z tym snem to serio. Na pewno bylas to Ty tzn. Twoj nick i byla chemia wink
              Mialam sie pochwalic Ci od razu ale nie widzialam jak Ci to powiedziec ze mi sie podsnilas wink

O wiem... Bylas w Bieszczadach co nie? Moze to wkasnie dzieki temu miejscu wink dla mnie jest ono chemiczne wink
              • ame_belge34 Re: PODRÓŻ 26.07.13, 19:38
                rodzajów chemi jest mnóstwo, ale ta do drugiego czlowieka jest szczególna, wiec moze o niej rozmawiałyśmy ?
                • hashimotka88 Re: PODRÓŻ 26.07.13, 20:17
                  No wlasnie nie pamietam zebysmy o czymkolwiek rozmawialy ostatnio.
                  Wiem skad ten sen... Kilka dni przed nim podczytywalam Twoje wypowiedzi z kims. Chyba musialas mi utwkic w pamieci skoro pozwolilam Ci wejsc do moich sennych drzwi wink
                  Tylkie nie wiem skad ta chemia mi sie w nim wziela suspicious
                  • ame_belge34 Re: PODRÓŻ 26.07.13, 20:46
                    no wiesz, ... ostatnio tu dużo było o spotkaniu człowieka z czlowiekiem, naczytałaś sie nas big_grin
                    Ale my o ratownikach przystojniakach gadalyśmy, wiec chemia moze i z nimi związana była wink
    • lenny_small Re: PODRÓŻ 26.07.13, 15:37
      W Afryce jest bardziej wystrzałowowink
      • tapatik Re: PODRÓŻ 31.07.13, 09:43
        Wystrzałowo? To znaczy że się więcej strzelają do siebie?
    • wyszeptany-o-zmroku Re: PODRÓŻ 31.07.13, 11:03
      hmmm,no no,też miałbym dylemat ale chyba wybrałbym Australie,chociaż w sumie to zależałoby od konkretnych miejsc które mógłbym zwiedzić w danym kraju.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka