oko1976 27.09.10, 07:27 Ludziska macie wobór wyjazdu Australia lub Afryka.Jaki jest Wasz wybór? ''Monotonia cichego życia pobudza umysł do twórczości'' Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amstel0 Re: PODRÓŻ 27.09.10, 09:14 Nie wiem jaki kraj w Afryce, ale Australia brzmi zdecydowanie lepiej, bo tam chociaż cywilizacja. Nie pchaj się do kraju gdzie szaleje AIDS, jest nędza i głód. Mieszkałem kilkanaście lat w krajach zachodnich, ale wystarczyło mi tylko pojechać na 2 tygodnie do kraju azjatyckiego, innym razem do afrykańskiego i powiedziałem że tych atrakcji mi więcej nie trzeba. Odpowiedz Link
bigfeelipek Re: PODRÓŻ 27.09.10, 09:21 Latem marzyłem o Alasce lub AntarktydzieTeraz Afryka czy Australia byłaby ok.Ale i tak wybieram Wyspy Kanaryjskie Odpowiedz Link
krolowa_potepionych Re: PODRÓŻ 27.09.10, 11:39 Jeśli to wycieczka zorganizowana to nie zobaczysz prawdziwej Afryki Odpowiedz Link
mimoza35 Re: PODRÓŻ 27.09.10, 20:06 mnie się marzy pojechać do Indii..., z w/w wybrałabym Australię, podglądnęłabym życie Aborygenów... Odpowiedz Link
mimoza35 Re: PODRÓŻ 27.09.10, 20:09 ile trwałby lot? ktoś wie? ciężko mi wyobrazić sobie kilkanaście godzin w samolocie, boję się latać... a może tak do Tomaszowa? Odpowiedz Link
miketravels Re: PODRÓŻ 26.07.13, 14:59 Nie zgadzam się, że codzienna monotonia pobudza do twórczości. Ale żyjąc ciekawie można się czasem wyciszyć. Wtedy nasza umysł jest nieziemsko Twórczy. Co ja bym zrobił Australia oczywiście! Tylko w grupach. Bym znalazł sobie towarzyszy wyjazdu na Travel-Team.Info/ i ruszył! Odpowiedz Link
cecylialz Re: PODRÓŻ 26.07.13, 15:07 Witam. Jestem z miejscowości Lądek Zdrój. To najstarsze uzdrowisko w Polsce. Do Lądka przyjeżdża wiele turystów , kuracjuszy itp... Najwięcej , i najbardziej interesujące historie tyczące się Lądka Zdroju są te iż ludzie poznają tu swoje miłości, drugie połówki, przyjaciół itp. Nie tylko w internecie można poznać ciekawych ludzi. Niesamowite zabiegi odprężają ludzie robią się wyluzowani i chętni do nowych wyzwań. Miejscowość mieści się w Sudetach także wspólne wycieczki z nowo poznanymi ludźmi są dodatkową atrakcją. W miasteczku znajdują się 4 kluby a więc wieczorami możliwa jest zabawa przy muzyce na żywosmile Warto wybrać się w miejsce pełne atrakcji i ciekawych historii być może i wy nie wrócicie stąd samismile serdecznie zapraszamy www.willa-cecylia.com.pl Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: PODRÓŻ 26.07.13, 15:25 Jasne, że Australia ona jest jakby oderwana od reszty świata, żyje sama dla siebie. Pełno w niej endemitów gdzie nigdzie indziej nie spotkamy. Tajemnicza i pociągająca A jeśli chodzi o dokładniejsze miejsce pobytu w Australii to niech będzie Nowa Gwinea bądź Nowa Zelandia > Ludziska macie wobór wyjazdu Australia lub Afryka.Jaki jest Wasz wybór? Wybrałam teraz.... gdzie można odebrać bilet? Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: PODRÓŻ 26.07.13, 15:36 ja wybrałam Afrykę za bardzo mnie ich muzyka pociąga zeby nie zobaczyć tego na żywo ps. No wlaśnie, kto bilety rozdaje ? A ta poza wyborem, to bliski wschód mnie neci .... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: PODRÓŻ 26.07.13, 16:01 Mnie ciągnie do rzadkości, do innego krańca świata P.S Ame ... przyśniłaś mi się nie tak dawno... tzn. głównie Twój nick Masz może doczynienia z ... chemią? bo zaczęłaś ze mną rozmowę o jakimś związku chemicznym (na pewno miał Cl w sobie a może też było coś z fluorem...) Ja na chemii zbytnio się nie znam, choć miałam w zaszczycie poznać jej ociupinkę więcej i bawiłam się miksturami, kiedyś. Jednak chemia mnie nie kręciła I nie wiem skąd ta chemia i Ty.... Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: PODRÓŻ 26.07.13, 18:26 chemia ? noga byłam z chemii całe zycie i kompletnie sie na niej nie znam i pierwszy raz słyszę zebym sie komuś snila Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: PODRÓŻ 26.07.13, 19:02 Hehehe fajnie byc pjerwsza kurcze skoro nie chemia w postaci nauki... To moze... Chemia do drugiego czlowieka a moze masz zwiazek z chlorem echhh nie wiem skad ten sen... Cos mnie chemia przesladuje bo przed Toba z miesiac temu snila mi sie nauczycielka chemiczka. Z tym snem to serio. Na pewno bylas to Ty tzn. Twoj nick i byla chemia Mialam sie pochwalic Ci od razu ale nie widzialam jak Ci to powiedziec ze mi sie podsnilas O wiem... Bylas w Bieszczadach co nie? Moze to wkasnie dzieki temu miejscu dla mnie jest ono chemiczne Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: PODRÓŻ 26.07.13, 19:38 rodzajów chemi jest mnóstwo, ale ta do drugiego czlowieka jest szczególna, wiec moze o niej rozmawiałyśmy ? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: PODRÓŻ 26.07.13, 20:17 No wlasnie nie pamietam zebysmy o czymkolwiek rozmawialy ostatnio. Wiem skad ten sen... Kilka dni przed nim podczytywalam Twoje wypowiedzi z kims. Chyba musialas mi utwkic w pamieci skoro pozwolilam Ci wejsc do moich sennych drzwi Tylkie nie wiem skad ta chemia mi sie w nim wziela Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: PODRÓŻ 26.07.13, 20:46 no wiesz, ... ostatnio tu dużo było o spotkaniu człowieka z czlowiekiem, naczytałaś sie nas Ale my o ratownikach przystojniakach gadalyśmy, wiec chemia moze i z nimi związana była Odpowiedz Link
tapatik Re: PODRÓŻ 31.07.13, 09:43 Wystrzałowo? To znaczy że się więcej strzelają do siebie? Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: PODRÓŻ 31.07.13, 11:03 hmmm,no no,też miałbym dylemat ale chyba wybrałbym Australie,chociaż w sumie to zależałoby od konkretnych miejsc które mógłbym zwiedzić w danym kraju. Odpowiedz Link