dekameron 13.09.03, 19:24 Panie dygaja, Panowie klaniaja sie, K. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klle Re: notenough - witamy serdelecznie 13.09.03, 20:43 Oczywiście serdecznie witamy!!! Odpowiedz Link
notenough Re: notenough - witamy serdelecznie 13.09.03, 20:58 o jak miło :) Nie spodziewałam się publiczego powitania :) Witam i dobry wieczór :) Odpowiedz Link
koaa Re: notenough - witamy serdelecznie 13.09.03, 23:01 o Pilar jak miło Cię widzieć:))))))) Odpowiedz Link
mha1 Re: Koaa 13.09.03, 23:17 > hmm..rację....a w czym??? :) uwazaj!!! to kobieciarz hihihi Odpowiedz Link
notenough Re: Koaa 13.09.03, 23:24 nie mam na co uważać...moje serducho bije dla innego :) Dam radę! :) ale dzięki za ostrzeżenie :) Odpowiedz Link
mha1 Re: Koaa 13.09.03, 23:27 > nie mam na co uważać...moje serducho bije dla innego :) Dam radę! :) ale dzięki > > za ostrzeżenie :) hahaha :)))) żartowałam ;) dziwne że Koaa nie zaprzeczył ;)))) Odpowiedz Link
koaa Re: notenough - witamy serdelecznie 13.09.03, 23:24 A Tobie podobała się moja gra? Odpowiedz Link
koaa Re: notenough - witamy serdelecznie 14.09.03, 00:50 Myślałem że czytałaś wątek na cosmo niejakiej misi która prosiła aby ktoś jej podał jakąś gre erotyczną no i wymyśliłem a teraz każdego się pytam czy dobra:))))0 Odpowiedz Link
notenough Re: notenough - witamy serdelecznie 14.09.03, 00:57 aaa o to chodzi....czytałam...powiem szczerze,że już o czymś podobny słyszałam ;) ale Twój pomysł też jest niezły...zwłaszcza karteczka o praniu skarpetek ;) Odpowiedz Link
wo_bi Re: notenough - witamy serdelecznie 14.09.03, 00:40 dekameron napisała: > Panowie klaniaja sie, > Witam :) w skromnych progach. Odpowiedz Link
wo_bi tak z ciekawosci.... 14.09.03, 00:54 notenough napisała: > hej :) a czemu z innym loginem zawitalas na Dekameronie. :) Odpowiedz Link
notenough Re: tak z ciekawosci.... 14.09.03, 00:59 tak jakoś wyszło...nie bardzo sie jeszcze łapie w tym wszystkim... :) Ciężka sprawa to FORUM ;) ;) ;) Odpowiedz Link
wo_bi Re: tak z ciekawosci.... 14.09.03, 01:04 notenough napisała: > tak jakoś wyszło...nie bardzo sie jeszcze łapie w tym wszystkim... :) Ciężka > sprawa to FORUM ;) ;) ;) troszke poklikasz i dojdziesz do wprawy :))) Tydzien tutaj i bedziesz czula sie jak w domu :) Odpowiedz Link
notenough Re: tak z ciekawosci.... 14.09.03, 01:09 dzięki wo bi...właśnie poczułam się "jak w domu"..czytając wiadomość,że koaa sprowadza sobie "jakieś laseczki" ;) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba dy...aaaaaaaaaaaaaaaaaa......łubu-du 14.09.03, 00:53 ale plama :( chciałam pięknie dygnąć a nóżki się rozjechały :((( Odpowiedz Link
koaa Re: dy...aaaaaaaaaaaaaaaaaa......łubu-du 14.09.03, 00:55 Wobi nawiedzone chce naszej nowej koleżance zrobić łubu-dubu chyba nie pozwolimy co? Odpowiedz Link
wo_bi Re: dy...aaaaaaaaaaaaaaaaaa......łubu-du 14.09.03, 00:58 koaa napisał: > Wobi nawiedzone chce naszej nowej koleżance zrobić łubu-dubu chyba nie > pozwolimy co? No jasne, staniemy murem za kolezanka... ;) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba ups, to kto chce nowej koleżance 14.09.03, 00:59 przypaskudzić ?? bo ja - napewno nie !! Odpowiedz Link
notenough Re: ups, to kto chce nowej koleżance 14.09.03, 01:01 hmmm,ale o co chodzi????? czyżbym miała przejść jakis test dla nowicjuszy? ;) Odpowiedz Link
wo_bi Re: ups, to kto chce nowej koleżance 14.09.03, 01:01 nawiedzona_baba napisała: > przypaskudzić ?? > > bo ja - napewno nie !! to sa cwiczenia..... :) Odpowiedz Link
daffne Re: notenough - witamy serdelecznie 14.09.03, 11:58 Witaj nam :))) I Pozdrowionka :))) Odpowiedz Link
raszefka Re: notenough - witamy serdelecznie 14.09.03, 19:51 Ja również witam ,choć z rezerwą ;) Wiesz, o co chodzi (uwodzenie i knucie) Baw się z nami dobrze! Odpowiedz Link
notenough Re: notenough - witamy serdelecznie 14.09.03, 20:14 Dziękuję :) Rozumiem,że podejrzewasz mnie o uwodzenie i spisek... ;) Odpowiedz Link
raszefka Re: notenough - witamy serdelecznie 14.09.03, 20:18 Dobrze rozumiesz :)) Teraz wiesz, że będziesz obserwowana ;))) Odpowiedz Link
notenough Re: notenough - witamy serdelecznie 14.09.03, 20:39 spodziewałam sie tego ;) Zresztą w nowym towarzystwie zawsze to ja obserwuję,więc może w końcu jakaś zmiana ;) Odpowiedz Link
mha1 Re: notenough - witamy serdelecznie 14.09.03, 20:42 > spodziewałam sie tego ;) Zresztą w nowym towarzystwie zawsze to ja > obserwuję,więc może w końcu jakaś zmiana ;) uffff, a już się bałam, że Cię wystraszyliśmy ;) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: notenough - witamy serdelecznie 14.09.03, 20:16 Klaniam sie w pas pani Nienasyconej :-) (sorki jesli to zbyt frywolna interpretacja i urazilem na dzien dobry :-))) ) Odpowiedz Link
notenough Re: notenough - witamy serdelecznie 14.09.03, 20:41 Tak...bardzo mnie uraziłeś...uniosę się dumą i nie będę więcej z Tobą rozmawiała ;) (rzeczywiście troszkę frywolna interpretacja,chociaż coś w tym jest...) Odpowiedz Link
raszefka Re: notenough - witamy serdelecznie 14.09.03, 20:44 Racja, nie rozmawiaj. Szkoda energii - raz, bo ja nad nim pracuję - dwa ( i mam Cię na oku ;)))) Odpowiedz Link
notenough Re: notenough - witamy serdelecznie 14.09.03, 20:45 pracujesz...??? hmm...czyżby jakaś mięta? ;) Odpowiedz Link
raszefka Re: notenough - witamy serdelecznie 14.09.03, 20:51 Nie wiem nic o mięcie, popijam sobie herbatkę z cynamonkiem Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: notenough - witamy serdelecznie 14.09.03, 20:57 No pieknie - w koncu sie wydalo!!! Dla p. Nienasyconej - trzeba cos zrobic, zeby bylo Enough :-) PS. Ja tam zamiast miety wole nowa serie zielonych herbatek Lipton Tchae - po prostu rewelacja! Odpowiedz Link
raszefka Re: notenough - witamy serdelecznie 14.09.03, 21:02 sherlock_holmes napisał: > Dla p. Nienasyconej - trzeba cos zrobic, zeby bylo Enough :-) wrrrrr > PS. Ja tam zamiast miety wole nowa serie zielonych herbatek Lipton Tchae - po > prostu rewelacja! Dla mnie tylko "herbatka ze ścierki", aktualnie w wersji cynamon z jabłkiem :)))) Mniam Odpowiedz Link
notenough Re: notenough - witamy serdelecznie 14.09.03, 22:06 wiesz...pewne rzeczy nie zależą ode mnie...a herbatka cynamonowa-pycha :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: notenough - witamy serdelecznie 15.09.03, 11:18 Kazda herbatka w dobrym towarzystwie smakuje jak ambrozja :-) A na "pewne sprawy" masz "pewny" wplyw - siedzac w kaciku i zamartwiajac sie nienasyceniem, tylko wzrasta Twoj apetyt :-) Wyjdz do ludzi!!! Odpowiedz Link
notenough Re: notenough - witamy serdelecznie 15.09.03, 18:39 wiesz Panie Sherlocku ;) naprawdę próbuję nasycić swoje ciałko... :) i duszyczkę :) ale naprawdę nie zawsze to wszystko zależy ode mnie....mogę się starać i robić wszystko,ale czasami staje przed Tobą mur...którego nie można szybciutko przeskoczyć...trzeba go powoli przejść,ale czasami nie starcza sił... Odpowiedz Link
notenough Re: notenough - witamy serdelecznie 15.09.03, 18:39 ja też ładnie dygnę :) Hej :) Odpowiedz Link
ulalka Re: notenough :))) 15.09.03, 19:01 money comes, but the fact is NOT ENOUGH, to pay my taxes :)))) wystepujesz w piosenkach :))) Odpowiedz Link
notenough Re: notenough :))) 15.09.03, 22:17 sławna jestem :) Wiesz nic nie chciałam mówić,bo to tak nie ładnie się przechwalać,ale jak już się wydało... ;) Odpowiedz Link
lata.wica Re: notenough - witamy serdelecznie 15.09.03, 17:57 A ja tu jestem najmłodsza, nawet się jeszcze nie dorobiłam sygnaturki. Za to "dygam" wdzięcznie przed szacowną koleżanką, z ktorą chyba mamy trochę wspólnego... Odpowiedz Link
notenough Re: notenough - witamy serdelecznie 15.09.03, 18:42 Hej :)Witam :) Miło,że jest ktoś kto ma ze mną coś wspólnego...bo niekażdy się do mnie przyznaje ;) ;) ;) A co to za sygnaturka? Odpowiedz Link
koaa Re: notenough - witamy serdelecznie 15.09.03, 20:51 Co to znaczy że nie każdy się do Ciebie przyznaje? Odpowiedz Link
notenough Re: notenough - witamy serdelecznie 15.09.03, 22:18 to był żart koaa :P A Ty od razu tak wszystko na serio... :) Odpowiedz Link
koaa Re: notenough - witamy serdelecznie 15.09.03, 22:20 Tu jest brak ciała wiec i jezyk nie pełen - a jakie z tego dziwne konflikty wychodza- widać dopiero tu w necie ile my ciałem mówimy Odpowiedz Link
notenough Re: notenough - witamy serdelecznie 15.09.03, 22:21 język ciała językiem czarodziejskim ;) Odpowiedz Link
koaa Re: notenough - witamy serdelecznie 15.09.03, 22:23 Prawdziwy czarodziej i bez ciała sobie poradzi z ciałem to nie żadna sztuka :) Odpowiedz Link
notenough Re: notenough - witamy serdelecznie 15.09.03, 22:26 mowa ciała jak najbardziej jest sztuką...albo sztuką oszukiwania labo szczerości...a co do czarodziejów...no cóż...nie będę się kłóciła...w końcu to Ty masz pelerynkę ;) Odpowiedz Link
koaa Re: notenough - witamy serdelecznie 15.09.03, 22:35 A Twoje ciało jest szczere czy troszke oszukuje? Odpowiedz Link
notenough Re: notenough - witamy serdelecznie 15.09.03, 23:09 moje ciało jest do bólu szczere...nie potarfi oszukiwać ani ukryć kłamstwa...to czasem przekleństwo... Odpowiedz Link
koaa Re: notenough - witamy serdelecznie 15.09.03, 23:15 Wcale nie - jak ja kogoś raz złapie na kłamstwie to czuje niesmaqk do takiej osoby (oczywiscie wszystko zależy jakie to kłamstwo- jak z dobroci serca nieśmiałości czy kompleksu to zupełnie inna historia) A czy Twoje ciało jakoś reaguje jak rozmawiasz ze mna np włosy staja Ci dęba or swedzą Cię plecy:))))) Odpowiedz Link
notenough Re: notenough - witamy serdelecznie 16.09.03, 08:59 Tak..wiesz za każdym rzem jak z Tobą rozmawiam zauważyłam,że swędzi mnie mały palec lewej nogi ;) ;) ;) ;) ;) a co do kłamstw...nie lubię kłamać i tych,którzy kłamią...ale czasami potrzebne jest małe kłamstewko..takie malusie...żeby komuś przykrości nie zrobić...a tu bach! ciałko robi swoje... Odpowiedz Link