stefcia41 14.05.12, 16:49 Generalnie mam gdzieś Twoje marudzenie i narzekanie - Twoje życie i Twój wybór . Ale nie obrażaj ludzi, dobrze? Bo nie znasz nikogo z SŁS i nie wiesz kim są, co robią itd. Daruj sobie chłopie, naprawdę . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noajdde Re: Do Noa 14.05.12, 17:32 Toteż wcale nie wchodzę na tamto forum. O co Ci chodzi? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Do Noa 14.05.12, 18:34 Np. o to <noajdde 13.05.12, 22:59 Odpowiedz Kiedyś pisywałem na tamtym forum. To jest towarzystwo wzajemnej adoracji i w większości przypadków ich "samotność" polega na wymianie partnerów raz w miesiącu> Skąd masz takie informacje? <noajdde 13.05.12, 00:30 Odpowiedz Większość z nich nie jest samotna. Poza tym tamto forum to prawie sama warszawka. > I takie? `` Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Do Noa 14.05.12, 18:37 Wyluzujcie,ok????nie psujcie atmosfery/// Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Do Noa 15.05.12, 16:16 no no, czego to ja się o sobie dowiaduję, fiu fiu Stecia! na ten miesiąc ty jesteś moja partnerką, Noa zapomniał dodać że my tam Sodomie i Gomorię uprawiamy tylko pamiętaj: szampan przed, papieros po, nigdy odwrotnie! Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: proooszę Was...odpuśćcie Noa 16.05.12, 09:12 a przeczytałaś post Stefci? Odpowiedz Link
noajdde Re: proooszę Was...odpuśćcie Noa 16.05.12, 17:15 A czy coś z tego co piszę nie jest prawdą? Odpowiedz Link
stefcia41 Re: proooszę Was...odpuśćcie Noa 16.05.12, 17:24 Wszystko. Czy znasz kogokolwiek z tych osób?Spotkałeś się z kimś? Rozmawiałeś? Na jakiej podstawie wypisujesz te rzeczy? Domniemań? Teorii spiskowych? Otrząśnij się chłopie. Przestań pluć jadem i nienawiścią do wszystkiego co się rusza. Odpowiedz Link
noajdde Re: proooszę Was...odpuśćcie Noa 16.05.12, 17:41 Siedziałem na tamtym forum dość długo to "liznąłem trochę warszawki". A czy kto tam prawdę czy fałsz pisał to nie wiem. Jak się malują tak ich widać. Odpowiedz Link
stefcia41 Re: proooszę Was...odpuśćcie Noa 16.05.12, 17:44 Obawiam się,że lizałeś przez szybę Nie masz pojęcia kto jest a kto nie jest z Warszawy. A wytykając komuś "warszawkę" wyraźnie pokazujesz,że masz kompleks prowincji i kompletny brak klasy. Odpowiedz Link
rafae Re: proooszę Was...odpuśćcie Noa 16.05.12, 21:46 "a przeczytałaś post Stefci?" tu niet moderatora dupowłaza, a ja siedzę na forach dłużej niżty żyjeż, Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Do Noa 16.05.12, 17:32 Dajcie sobie po buziaku i odpuśćcie sarkazmom...człowiek człowiekowi wilkiem,tylko po co?? aaaa psiiiik Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Do Noa 16.05.12, 17:35 Akurat w tym co wypisuje Noa ja nie widzę sarkazmu ale zwyczajne oszczerstwa. Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Do Noa 16.05.12, 17:45 Ale czytać ze zrozumieniem nie umiesz dziecko Ja wiem - to trudna sztuka i nie każdy ją posiadł Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Do Noa 16.05.12, 17:45 Każdy ma prawo do swojego zdania,do swoich odczuć i opinii,tak? Wyluzujcie i zostawcie ten temat na boku albo szurnijcie na priv. Odpowiedz Link
pojedyncza84 Re: Do Noa 16.05.12, 19:01 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > Każdy ma prawo do swojego zdania,do swoich odczuć i opinii,tak? > Wyluzujcie i zostawcie ten temat na boku albo szurnijcie na priv. Ale do wyładowywania frustracji na innych nie ma przyzwolenia Odpowiedz Link
aniouek1 hmmm...intrygujące,że tak osobiście i emocjonalnie 16.05.12, 22:19 reagujecie...zastanawiające...acz...myśli mi się,że są słuszniejsze powody do zastanawiania i...miejcie sobie dobrze. Z tego wątku...ja znikam i...mniemam,że nikomu nie będzie mnie tu brak Odpowiedz Link