koalaa8 26.04.08, 09:49 Jestem po 4km biegu, wyszłam raniutko, ptaki śpiewały, biegało się przyjemnie, po takim biegu czuję się znacznie lepiej. pozdrawiam wszystkich na forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stanislaw1954 Re: bieganie 26.04.08, 10:20 koalaa8 napisała: > Jestem po 4km biegu, wyszłam raniutko, ptaki śpiewały, biegało się przyjemnie, > po takim biegu czuję się znacznie lepiej. > pozdrawiam wszystkich na forum To świetnie:))) cieszy Twoje dobre samopoczucie. Życzę Ci dużo dobrego zdrówka.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: bieganie 26.04.08, 10:21 możliwe ale jak ja wszedłem na 11 piętro to przez 5 minut myślałem że umrę-niedobrze,słabo Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw1954 Re: bieganie 26.04.08, 11:24 demole napisał: > wszędzie czujniki... Jakie kuźwa czujniki???...mówimy o bieganiu a nie jakiś pieprzonych czujnikach....zrozumiano???Trzymaj sie wątku i tematu, a nie pieprz od rzeczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: bieganie 26.04.08, 12:45 Ja tez biegalem, po tygodniu deszczow pojawilo sie slonce i sporo ludzi na plazy. Bieg zawsze zmienia samopoczucie, pozwala kontrolowac emocje, przynosi satysfakcje i usmiech. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś