raziel24 30.12.12, 16:07 demotywatory.pl/4006997/Jak-poderwac-Kobiete-Marzen Wiem, że to nie cała prawda ale naprawdę coś w tym jest. Fajny filmik Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noajdde Re: Jak poderwać kobiete marzeń... 30.12.12, 17:09 Zaraz tam "kobieta marzeń". A czy inne są "inne"? Odpowiedz Link
raziel24 Re: Jak poderwać kobiete marzeń... 31.12.12, 12:36 Noa po prostu taki był tytuł filmiku stąd ta "kobieta marzeń" Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Jak poderwać kobiete marzeń... 31.12.12, 18:18 he he jak widać autorzy filmików powinni uważać na tytuły Odpowiedz Link
mayenna Re: Jak poderwać kobiete marzeń... 30.12.12, 17:14 Zależy jaką kobietę chcesz poderwać i na jak długo. To jest jakaś prawda. Ale są też kobity i mężczyźni, którzy mają jednak inny świat wartości i takiej kobiecie nie zaimponujesz autem. Auto może być miłym, acz niekoniecznym, dodatkiem do pana. Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Jak poderwać kobiete marzeń... 30.12.12, 17:19 zauważ na tym filmiku były 2dziewczyny, on wybrał tą wyższą i szczuplejszą (czyli w języku noajdde wysoką i z kasą he he he) ... tej drugiej nie zauważył - jaki z tego wniosek??? ludzie generalnie są beznadziejni, bez względu na płeć Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jak poderwać kobiete marzeń... 30.12.12, 17:16 mnie np.? ....olbrzymim....poczuciem humoru Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Jak poderwać kobiete marzeń... 30.12.12, 17:26 A mnie taką zwykłą ludzką starannością o drugą osobę, co ostatnio niestety zanika u obydwu płci, mam wrażenie. Może być oczywiście okraszona poczuciem humoru... Odpowiedz Link
butellishka Re: Jak poderwać kobiete marzeń... 30.12.12, 17:36 jak tylko pojawił się ten demot, to wiedziałam, że ktoś na nieśmiałkach będzie miał "pożywkę", ale nie stawiałam na Ciebie a szczerze mówiąc, to koleś bardziej mi odpowiadał w tych ogrodniczkach... Odpowiedz Link
beja_81 Re: Jak poderwać kobiete marzeń... 30.12.12, 17:55 jak poderwać kobietę... mysz podrzucić Odpowiedz Link
mayenna Re: Jak poderwać kobiete marzeń... 30.12.12, 19:05 beja_81 napisała: > jak poderwać kobietę... > mysz podrzucić Byle nie zdechłą Miałam kiedyś żabę wrzucona za koszulę, na plecach, Doskonale podrywa Oni nie słyszeli o uwodzeniu)Prymitywne to teraz strasznie Odpowiedz Link
tomek197374 Re: Jak poderwać kobiete marzeń... 30.12.12, 19:13 Podoba mi się z tą myszą i żabą - bawiłem się tak w podstawówce. Odpowiedz Link
beja_81 Re: Jak poderwać kobiete marzeń... 30.12.12, 19:14 ja też miałam żabę... w rękawie, no ale ona to sama mi wskoczyła i wcale mnie to nie poderwało > Oni nie słyszeli o uwodzeniu)Prymitywne to teraz strasznie hm... szukam takich sytuacji w pamięci i pustka jakaś Odpowiedz Link
sygin_80 Re: Jak poderwać kobiete marzeń... 30.12.12, 19:39 mężczyźni nie umieją uwodzić, przynajmniej ja takich nie znam, niestety oni tylko zarywają i najgorsze, że wielu kobietom to odpowiada Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Jak poderwać kobiete marzeń... 30.12.12, 19:51 żaba sama wskoczyła do rękawa?;d to gdzie miałaś rękę??? nad stawem? Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Jak poderwać kobiete marzeń... 31.12.12, 18:21 zawsze wiedziałam, że życie w zgodzie z naturą jest podejrzane Odpowiedz Link
mayenna Re: Jak poderwać kobiete marzeń... 30.12.12, 19:53 sygin_80 napisał(a): > mężczyźni nie umieją uwodzić, przynajmniej ja takich nie znam, niestety oni > tylko zarywają i najgorsze, że wielu kobietom to odpowiada Ale jaka oszczędność czasu... Odpowiedz Link
logicman Re: Jak poderwać kobiete marzeń... 30.12.12, 21:15 Czym różni się uwodzenie od "zarywania"? Pytam serio. Odpowiedz Link
mayenna Re: Jak poderwać kobiete marzeń... 30.12.12, 21:23 logicman napisał: > Czym różni się uwodzenie od "zarywania"? Pytam serio. > Różnica jest taka jak między prostotą a prostactwem. Na grze w niedopowiedzenia i obietnice bez pokrycia. Logic, to się albo umie, albo nie. Trzeba chyba poczuć to w sobie. Odpowiedz Link
sygin_80 Re: Jak poderwać kobiete marzeń... 30.12.12, 21:34 zastanawiam się czy uwodzenia można się nauczyć? ale chyba nie .... Odpowiedz Link
tomek197374 Re: Jak poderwać kobiete marzeń... 30.12.12, 19:58 Warto pamiętać o tym przy podrywaniu "Gdy kobieta odmawia miłości, a proponuje ci przyjaźń, nie bierz tego za odmowę, znaczy to, że chce postępować według kolejności". Amen! Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Jak poderwać kobiete marzeń... 30.12.12, 21:45 ....raz a dobrze... Odpowiedz Link
asterka10 Re: Jak poderwać kobiete marzeń... 30.12.12, 22:08 Raziel24, a czemu Ty się dziwisz???Faceci.... wybierają sobie super laskę i zdziwieni, że lubi luksusowe życie, pieniązki i partnera na tym samym poziomie wyglądowo-bytowym. Szare myszki i przeciętne nie smakują???? I później taki Noa wypisuje bzdety, że jest skazany na samotność, a wystarczyłoby wymagania obniżyć. Też mogłabym sobie wymarzyć związek z przystojniakiem.I byłabym samotna i nieszczęśliwa do bólu.Taki nawet na mnie nie spojrzy.Czasem lepiej spuścić z tonu, na ładne sobie można co najwyżej popatrzeć, a szczęśliwym się najczęściej z przeciętną, normalną kobietą. Odpowiedz Link
tapatik Re: Jak poderwać kobiete marzeń... 01.01.13, 20:32 To znaczy co w tym jest? Że kobiety lecą na kasę? Niektóre na pewno lecą, ale - moim zdaniem - nie można generalizować, że wszystkie. Odpowiedz Link