Dodaj do ulubionych

samotność 2016

29.05.16, 23:26
Od lat nie mogę poznać żadnej kobiety. Nikt nie odpisuje na moje wiadomości na portalach. Czasem odnoszę wrażenie, że jestem zupełnie niewidzialny. Nie wiem co jeszcze zmienić w swoim wyglądzie. Wszędzie gdzie pójdę, wszędzie gdzie się znajdę, same pary albo faceci sad
Obserwuj wątek
    • heniek.8 Re: samotność 2016 30.05.16, 07:09
      ile masz lat?
      kwestia wyglądu powraca a to z wiekiem dla faceta coraz mniej ważna sprawa.
      zaczyna liczyć się status - ale obniżasz go jeżeli tak jęczysz w wiadomościach na portalach.

no i czy szukasz w odpowiedniej dla siebie lidze - tzw. SMV
      • noajdde Re: samotność 2016 30.05.16, 22:24
        Mam już prawie cztery dychy. Pochodzę z biednej rodziny. Zarabiam średnio, niektórzy uważają, że dobrze. W tym tempie prędzej umrę niż zdążę znacząco poprawić swój status.
    • tapatik Re: samotność 2016 30.05.16, 08:02
      Już Ci pisałem, że masz skopany opis, ale ty nie chcesz słuchać.
      Wolisz taplać się w swoim bajorku niż z niego wyleźć.

Aha, tutaj na forum były kobiety, które się chciały z Tobą umówić.
      Zrezygnowałeś.
      • noajdde Re: samotność 2016 30.05.16, 22:20
        Nie widziałeś przecież mojego opisu. Mówisz chyba o jednej kobiecie, setki kilometrów ode mnie.
        • tapatik Re: samotność 2016 31.05.16, 08:57
          Było kiedyś spotkanie forumowe w Białymstoku.
          Przyjechała na nie dziewczyna z Wrocławia.
          Ostatniego dnia odwoziłem Ją na dworzec, była chyba 6 rano.
          Do Wrocławia dojechała bodajże na 17-tą.

Więc skoro kobieta mogła sama przejechać kilkaset kilometrów to Ty też możesz.

Dopóki nie przedstawisz swojego przykładowego opisu będę twierdził, że masz ten opis skopany.
          • noajdde Re: samotność 2016 04.06.16, 22:08
            Wysłałem Ci swój opis na pocztę gazetową. Zmieniam go średnio raz w roku. Zdjęcia na portalu w odróżnieniu od tych zamieszczanych przez kobiety też są dosyć aktualne. Z doświadczenia wiem, że opis nie ma najmniejszego znaczenia. Myślę, że ładne kobiety z opisem w stylu "jestem jaka jestem" nie narzekają specjalnie na brak powodzenia.
    • heniek.8 Re: samotność 2016 30.05.16, 22:05
      jak się ma twoja uroda do Diablo Włodarczyka?
      czy jesteś dużo brzydszy od niego?

https://ocdn.eu/images/pulscms/ZmY7MDQsMCwzMyw4ZjQsNTA5OzA2LDMyMCwxYzI_/92e0eec2d85d524dca334e2c1c4ab91d.jpg
      • noajdde Re: samotność 2016 30.05.16, 22:22
        Jestem dużo biedniejszy od niego. Zresztą mnie chyba nie pociągają kobiety, których pociągają tacy ludzie.
        • heniek.8 Re: samotność 2016 30.05.16, 22:36
          widzisz, jesteś od niego ładniejszy i już się zaczyna łamać linia że jesteś brzydki

pomyśl - gdyby sobowtór George'a Clooneya pracował gdzieś w Pcimiu Pomorskim przy patroszeniu ryb na nocnej zmianie w zakładzie pracy chronionej, to by miał mniejsze powodzenie niż ten tutaj bokser. który nb. miał jakieś swoje załamania, problemy itp. - mam nadzieję że z tego wyszedł, ale to jest gość który idzie do przodu, robi swoje.

w tym wieku w jakim jesteś ty czy ja, to już można spokojnie śmiać się z siebie
          nawet nie wypada się przyznawać do marzeń o byciu przystojniakiem smile

no i też trochę mierzyć zamiary na siły - jesteś gościem wycofanym, pełnym wątpliwości, niezbyt urodziwym, nie na prestiżowym stanowisku, a jakie masz oczekiwania? - że laski 8 i 9 będą się ustawiały w kolejce? czy może jednak jak masz 40 lat to przyjmiesz do wiadomości, że partia dla ciebie to 35-letnia 5-tka?
          • noajdde Re: samotność 2016 30.05.16, 23:57
            Nie mam nic przeciwko 35-latkom nawet z dziećmi i co to zmienia? Oczywiście, że atrakcyjność mężczyzn rośnie proporcjonalnie a może nawet hiperbolicznie do ich majątku i co to zmienia? Jestem nieatrakcyjny z przeciętną pensją więc jakie mam szanse?
            • noajdde Re: samotność 2016 30.05.16, 23:59
              Chyba pocieszać może mnie jedynie fakt, że stać mnie na prostytutki.
              • heniek.8 Re: samotność 2016 31.05.16, 06:33
                sędzia: jak to się dzieje że pan, taki sławny, atrakcyjny, płaci za seks?
                Charlie Sheen: nie płacę za seks, płacę za to żeby one potem sobie poszły.
            • tapatik Re: samotność 2016 31.05.16, 09:14
              Cały czas twierdzisz, że brzydki mężczyzna nie może mieć kobiety.
              Po czym nagle okazuje się, że jednak mężczyzna brzydki może mieć kobietę pod warunkiem, że jest bogaty.
              A ja znam mężczyznę, który jest brzydki, niski, biedny i ma powodzenie u kobiet.

Co tym razem wymyślisz?
              • fripooo Re: samotność 2016 31.05.16, 09:37
                pytanie czy ma powodzenie u ładnych?tongue_out ja z kobietą na moim poziomie urody nie mógłbym się związać z ładną tym bardziej nawet gdyby mnie taka cudem zechciała źle czułbym się z taką osobą, ja piękny ona piękna- o tak o czymś takim marzę całe życiebig_grin szkoda, że to utopiatongue_out
                • tapatik Re: samotność 2016 31.05.16, 13:17
                  Ręce i jajka opadają.
                  • anus-hka Re: samotność 2016 31.05.16, 19:14
                    Mnie teżtongue_out
                    • tapatik Re: samotność 2016 31.05.16, 21:57
                      TOBIE?

Weź się wygłupiaj, przecież jak moje opadną jeszcze niżej to zacznę je sobie przydeptywać.
                      • anus-hka Re: samotność 2016 01.06.16, 13:08
                        To...zainwestuj w odpowiednia bieliznębig_grin

tapatik napisał:

> TOBIE?
                        >
                        > Weź się wygłupiaj, przecież jak moje opadną jeszcze niżej to zacznę je sobie pr
                        > zydeptywać.
                • m.a.l.a_syrenka Re: samotność 2016 31.05.16, 20:56
                  Brzydka - źle, ładna - jeszcze gorzej. To może z lustrem...nieee sad
                  Już wiem! Z plakatem, albo nawet dwa plakaty: idealny Fripooo i idealna dziewczyna, wokół nastrojowo, świece, kwiaty - coś w rodzaju ołtarza. To się da zrobić Fripooo, to już nie jest utopia.
                  A tak na poważnie: nie tylko ty podejmujesz próbę wbicia się młotkiem w ideał który jest nieosiągalny dla większości (albo dla nikogo; myślisz, że twoje ideały takie piękne, bo naturalne?). Ile łez, ile krwi, ile istnień ludzkich na tym ołtarzu już zostało złożonych w ofierze... łamanie kości stóp w Chinach, deformacja żeber przez gorsety, obrzezanie kobiet w Afryce - wszystko pod groźbą braku dostępu do relacji kobieta-mężczyzna. Albo implanty, operacje powiększenia tego i owego, status materialny, posag, pozycja społeczna, walki na śmierć i życie, próby rozmnażania tylko wybranych (czystych rasowo) jednostek...kto tam jeszcze co pamięta? A gdzie to wkładano głowy niemowląt w kwadratowe foremki? Albo szyje dziewczyn wyciągnięte tak, że bez żelaznych obręczy nie mogą funkcjonować.
                  Wszystko Fripooo po to, żeby być pięknym/ną dla płci przeciwnej? Czy tak naprawdę dla swojej? Czy dla kogo?
                  • fripooo Re: samotność 2016 31.05.16, 23:20
                    nie chce być z kimś kto nie jest ładny i sam chciałbym być ciachem, taki adonis to musi mieć udane życie
                    • m.a.l.a_syrenka Re: samotność 2016 01.06.16, 05:28
                      Gdybyś był ciachem miałbyś brranieee!!!...u chłopaków tongue_out
                      • tapatik Re: samotność 2016 01.06.16, 07:35
                        Może o to chodzi?
                      • fripooo Re: samotność 2016 01.06.16, 08:03
                        jasnebig_grin możemy sobie jajcować, ale prawda jest taka, ze przystojniacy mają udane życie o ile nie są skrajnymi debilami, ten błysk w oczach kobit na ich widok to jest coś czego nie kupisz za żądna kase
                        • m.a.l.a_syrenka Re: samotność 2016 01.06.16, 09:50
                          Niech no pomyślę, bo znam paru.
                          Jeden, miał tych kobitek, fakt. Ale był też na skraju załamania nerwowego. Może był debilem.
                          Drugi - to było ciacho z kremem. Nie żyje. Był bardzo inteligentny, ale pochodził z patologicznej rodziny. Przez wiele lat udawało mu się trzymać pion, ale wymiękł.
                          Na błysk w oczach kobiet napatrzył się do porzygania, jakoś mu nie szło jak przyszło co do czego. Pewnie też debil.
                          Trzeci założył rodzinę, ma dzieci, zechciała go ładna kobieta, mój rówieśnik. Nie szło mu w tym małżeństwie, dopiero teraz trochę się uleżało jak osiwiał. Pewnie przestał być debilem.
                          Kolejny ma babeczkę dużo starszą od siebie. Fajna parka, dadzą się lubić. Ten na pewno nie jest debilem.

I tak by można było długo. Jeżeli porównam życie przystojniaków i nieprzystojniaków w tym krańcowych nieprzystojniaków to...liczy się coś innego niż same geny. Zresztą wygląd zmienia się z upływem czasu i to bardzo. Im dalej w życie, tym bardziej staje się oczywiste, że najbardziej liczy się to jak masz poukładane w głowie, jaki tryb życia prowadzisz i takie tam...
                          • fripooo Re: samotność 2016 01.06.16, 10:23
                            każdy się starzeje tylko taki przystojniak ma co wspominać a brzydalowi pozostaje płatna "miłość"
                          • noajdde Re: samotność 2016 04.06.16, 22:18
                            Co za brednie. Dziwnym trafem same pechowe ciacha znasz. Ja na ulicach widzę dziesiątki z pięknymi kobietami. Ciekawe, czy ich życie jest równie beznadziejne. Ja to mam jednak szczęście. Nikt mnie nie chce, mogę sobie kobiety co najwyżej na zdjęciach pooglądać. To prawda, wygląd zmienia się z czasem. Ja na ten przykład jestem coraz brzydszy, o ile to w ogóle możliwe. Do tego brzydota nie uchroniła mnie przed chorobą kręgosłupa i pewnie przyjdzie mi zdechnąć w bólu i samotności.
                            • tapatik Re: samotność 2016 04.06.16, 22:24
                              Twój wybór.
                              Więcej lasek dla mnie.
                              Ja się nie oglądam na swój wygląd.
                        • ropucha.bez.ucha Re: samotność 2016 03.08.16, 22:05
                          Fripo, mordo ty moja. Mam w stu procentach poglądy zbieżne z twoimi.
                          • fripooo Re: samotność 2016 04.08.16, 07:13
                            ropuch zabłądziłeś?big_grin
              • noajdde Re: samotność 2016 04.06.16, 22:10
                Ja znam Żwirka i Muchomorka.
    • chloe.7 Re: samotność 2016 05.06.16, 21:05
      "I taka rada, jeśli jutro w warzywniaku, supermarkecie, parku itd. powiedz jej po prostu "Cześć". To nie takie trudne, straszne "

Straszne to będzie jak ona na to "cześć" się rozpromieni i będzie czekać co dalej... Wszak oni uwielbiają być odtrącani, w tej roli czują się NAJ-LE-PIEJ! wink
      • noajdde Re: samotność 2016 06.06.16, 00:08
        Nie, nie odpowie. Sprawdzałem. Poza tym bardzo rzadko widzę samotne kobiety. W moim wieku to już pewnie takich w ogóle nie ma.
        • chloe.7 Re: samotność 2016 06.06.16, 00:22
          Tak, w twoim wieku, 21wieku, kobiety zawsze chodzą w towarzystwie faceta . Ja bez męża z domu nie wychodzę.
    • niebrzydka.nieglupia.niebiedna Re: samotność 2016 05.06.16, 22:27
      Mam propozycję "Brzydcy" Panowie. Taką nie do odrzucenia. Może zapodacie na tym forum jakąś własną podobiznę, to przynajmniej czytelniczki będą mogły ocenić czy Wasze notoryczne utyskiwania nad nie do końca udaną obudową są uzasadnione. Użalacie się nad swoim wyglądem w co 2 wątku. Ile można bazować na wyobraźni? big_grin
      • monty007 Re: samotność 2016 05.06.16, 23:14
        Wrzuć pieniążek! Za oglądanie małp w zoo i klaunów w cyrku przecież się płaci wink
        • niebrzydka.nieglupia.niebiedna Re: samotność 2016 06.06.16, 15:24
          Oglądanie małp i klaunów w cyrku jest rzeczą dość przyjemną (przy założeniu iż ktoś lubi tego typu rozrywkę), oglądanie Ciebie natomiast - jak sam uparcie twierdzisz - godzi w poczucie estetyki. Za co tu płacić? Wartujesz zainwestowanych pieniążków? Hę? big_grin
      • tapatik Re: samotność 2016 06.06.16, 07:44
        Moja jest w profilu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka