Dodaj do ulubionych

męski foch

29.07.16, 09:40
Obrażacie się jeśli osoba, do której uderzaliście jakoś nie ten tego? Pytam, bo koleś nie używa nawet zwyczajowego "cześć". Dzisiaj to na nim wymusiłam wink, bo już mi ta chmura burzowa ciąży.
Obserwuj wątek
    • asdqwe89 Re: męski foch 29.07.16, 13:37
      Hm... Bylo moze raz, czy dwa, ze nie napisalem pierwszy, bo cos nie ten tego.
      Ale z mojej strony to nie byl foch tylko po prostu koniec beznadziejnych staran... Na nikogo sie nie gniewalem. Jezeli druga osoba sama od siebie pozniej napisala czesc, czy cos takiego to fajnie. Milo. Bo dlaczego zawsze facet ma zaczynac?
      A w rl jezeli ktos mi raz nie powie czesc to po prostu olewam. Nie zalezy mi.
      • m.a.l.a_syrenka Re: męski foch 29.07.16, 14:16
        Nie pasuje mi olać, trzeba powoli rozgonić chmurzyska.
        • asdqwe89 Re: męski foch 29.07.16, 14:48
          Ale rozwin to co sie stalo? Ktos do ciebie podbijal, a ty mu nie dawalas zadnych znakow?
          • m.a.l.a_syrenka Re: męski foch 29.07.16, 15:22
            Potoczyłam rozmowę zasadniczą (bo wcześniej było obczajanie) na tory "mamy odmienne podejście do świata i życia, znam takie pary -męczą się" i pozwoliłam mu podjąć jedyną słuszną decyzję wink czyli dać spokój.
            Nie chciałam z buta, bo ostatnio do innego pana okazało się, że ten manewr kiepsko zadziałał i jeszcze nerwy moje zszarpanesad
            Wyglądało na to, że będzie ok, ale muszę jeszcze nad tym popracować. I tak się zastanawiam, co mu się przekręciło w głowie.
            • asdqwe89 Re: męski foch 29.07.16, 15:27
              Biedna ty.

Moglas mu powiedziec, ze za bardzo sie roznicie... Np. ty jestes kobieta, a on facetem... To za wiele dla ciebie i nie mozesz byc z kims takim.
              Nie wiem dlaczego faceci wala fochy. Moze i bym sie czul zraniony jakby kobieta, ktora sobie upatrzylem mnie zbyla, ale dalbym jej spokoj i odczepil sie od niej tak zeby przynajmniej ona nie czula sie zle.
              Inna sprawa jak z kims non stop pisze i non stop ja sie staram cos, a ona nic. Wtedy sie denerwuje i przestaje, bo to jest wkurzajace.
              • m.a.l.a_syrenka Re: męski foch 29.07.16, 15:43
                A nie, to ja w gierki nie uderzam.
                Nie wydaje mi się, że mogłam sobie pozwolić z nim na takie żarty. On zawsze tak szczerze, z sercem na patelni, nie chciałam sprawiać wrażenia, że ja takich na śniadanie jadam, bo tak nie jest.
                • asdqwe89 Re: męski foch 29.07.16, 17:12
                  trzebabylo mu pokazac, ze nie jestes w jego typie. Przypomniec sobie co mowil, ze lubi i robic cos zupelnie innego.
                  Sam by sie zrazil i przestalby pisac.
                  • m.a.l.a_syrenka Re: męski foch 29.07.16, 19:17
                    Mam stać się kimś innym niż jestem?
                    Niewiele wiem o tym, co lubi, ponieważ cała akcja krótko trwała. Wydaje mi się, że na początku uświadomił sobie, jak dalece nie jest nam po drodze. Czyli pod pewnym względem zraził się do samego pomysłu. Co było dalej? Oczywiście każdy człowiek jest inny, ale przedstawiciele obu płci mają czasami analogiczne podejscie. Pomyślałam, że zrobię rekonesans.
                    • fripooo Re: męski foch 29.07.16, 21:23
                      haha jestem ciekawy czy chodziło o wyglądbig_grin
                      • m.a.l.a_syrenka Re: męski foch 29.07.16, 22:53
                        Nie, o co chodziło napisałam parę postów wyżej.
    • fripooo Re: męski foch 29.07.16, 21:24
      hahaha ja nie bo do nikogo nie uderzambig_grin
      • asdqwe89 Re: męski foch 29.07.16, 21:45
        uderzaj do mnie ogierze.
        • fripooo Re: męski foch 29.07.16, 21:47
          ja uderzam do takiej co nie odmawiabig_grin
          • asdqwe89 Re: męski foch 29.07.16, 21:58
            Ale ja nie odmawiam wink
            • fripooo Re: męski foch 29.07.16, 22:06
              muszę dać ci koszabig_grin
              • asdqwe89 Re: męski foch 29.07.16, 22:17
                Mam kosz w domu. Lepiej mi worki kup.
                • fripooo Re: męski foch 29.07.16, 22:18
                  ja mam na co wydawaćtongue_out
                  • asdqwe89 Re: męski foch 29.07.16, 22:20
                    ...Masz... Na moje worki kurde.
                    • fripooo Re: męski foch 29.07.16, 22:27
                      a co ja twój tata?
                      • asdqwe89 Re: męski foch 29.07.16, 22:47
                        skoro juz deklarujesz, ze dasz mi kosza tochociaz wywiazuj sie z obietnic. Czekam.
                        • fripooo Re: męski foch 30.07.16, 07:07
                          podaj adres to ci wyślęsmile
                          • asdqwe89 Re: męski foch 30.07.16, 09:19
                            domysl sie.
                            • fripooo Re: męski foch 30.07.16, 11:55
                              nie cwaniakuj
    • lilith45 Re: męski foch 29.07.16, 21:42
      Jesli Ci to ciazy to mow mu pierwsza czesc. Dasz.mu do zrumienia ze nic się nie stało i życie toczy się dalej.
      • fripooo Re: męski foch 29.07.16, 21:46
        a ja bym miał to w dupie, nie odpowiada to chuj z nim, ja nie mówię czesć osobom które mi nie odpowiadały, albo udają, ze nie znają, po chuj mi to?
        • lilith45 Re: męski foch 29.07.16, 21:49
          Ja może też miałabym w dupie ale jak komuś to ciazy to może dac do zrozumienia ze nic się przecież nie stało. Albo zalanie albo nie, bo może to być ciężko przypadek który unosi się dumą .
          • lilith45 Re: męski foch 29.07.16, 21:50
            Zalapie a nie zalanie big_grin
          • fripooo Re: męski foch 29.07.16, 21:57
            gdybym miał się przejmować ludkami to dawno musiałbym się pochlastaćbig_grin
            • lilith45 Re: męski foch 29.07.16, 22:12
              Tu się zgodzę big_grin
              • fripooo Re: męski foch 29.07.16, 22:20
                nie tylko tutongue_out ale wstyd się ci przyznaćtongue_out
                • lilith45 Re: męski foch 29.07.16, 22:24
                  No nie Fripo. Niestety, w wielu tematach się nie zgadzamy tongue_out
                  Ale oczywiście jestem stara i pomarszczona i z tym zgadzam się bezapelacyjnie! smile wink
                  • fripooo Re: męski foch 29.07.16, 22:30
                    tu masz rację, dlatego twoje opinie w pewnych tematach nie mają żadnego znaczenia
                    • lilith45 Re: męski foch 29.07.16, 22:41
                      Hahahaha tylko mnie mało obchodzi co dla Ciebie ma znaczenie z tego co pisze a co nie ma big_grin Może nic nie miec... jest mi to obojętne smile
                      • fripooo Re: męski foch 30.07.16, 07:02
                        dla mnie nie ma znaczenie to, że ciebie mało obchodzismile
      • m.a.l.a_syrenka Re: męski foch 29.07.16, 22:59
        No daję mu do zrozumienia. Zobaczymy, czy zadziała. Oczywiście w sieci nie ma takich, co się fochają, więc motywów tej zbrodni towarzyskiej chyba nie poznam wink
        • lilith45 Re: męski foch 29.07.16, 23:20
          W sieci tez bywają fochmeni big_grin Najlepiej nie zwracać na to uwagi i zachowywać się jak dotychczas.
          • m.a.l.a_syrenka Re: męski foch 30.07.16, 00:51
            Jak nie zwrócę uwagi, to nie wiem, ale skoro już wiem, to staję twarzą/tyłkiem do wiatru.
            A propos wiatru - przewiałam się dzisiaj wentylatorem, będzie z tego grypa, czy tylko katar(czaszka mi trzeszczy i febra trzęsie)...niby wiem jakie zgubne to chwilowe uczucie komfortu, ale powietrze miało taką konsystencję, że nie nadawało się do oddychania.
            • lilith45 Re: męski foch 01.08.16, 22:17
              Uleczona?
              • m.a.l.a_syrenka Re: męski foch 02.08.16, 00:33
                Człowiek zna różne takie ziółka...dobrze, że na stosie za to nie palą wink
                • lilith45 Re: męski foch 02.08.16, 01:06
                  To dobrze. Podobnie można się załatwić klimatyzacją.
                  A co do focha....ludzi trzeba traktować ze wzajemnością w zasadzie...jak "Pan" się obraził to niech będzie obrażony...Nie zwracaj uwagi. Żeby jeszcze człowiek się zmieniał, to można by próbować dac coś do zrozumienia, ale w pewnym wieku kostniejemy a niektórym to nawet mózg kostnieje i niczego się nie uczą, nie maja już żadnych refleksji, ani się nie zmieniają. Olej "Pana: big_grin
                  • m.a.l.a_syrenka Re: męski foch 02.08.16, 12:43
                    Się zobaczy, co z tym mózgiem u pana fochmena. Oczywiście jak znajdę dla niego miejsce w "grafiku" wink
    • yzek Re: męski foch 01.08.16, 16:56
      A jakby się fochnął, to co? Jego sprawa. Że niby facetowi nie wypada, bo niepowodzenia ma wciągać jedną dziurką od nosa a wysmarkiwać drugą?

Przywołam Tapatika, to ci przetłumaczy, że jak tobie coś ciąży to twój problem, bo to Ty decydujesz czy coś ma ciążyć czy nie.

Y.
      • m.a.l.a_syrenka Re: męski foch 01.08.16, 19:26
        Focha mieć - rozumiem, ale focha mieć o co? Bo to on zakończył, czyli nie kontynuował, bo różne światy.
        No taktaktak, ja mam problem z fochem, więc próbuję rozgonić chmury. Gdybym miała jakieś wstępne dane, to może byłoby łatwiej, albo nie...
        • yzek Re: męski foch 02.08.16, 13:25
          Ej, to najwyraźniej nie kumasz tapatikozofii; nie powinnaś się starać niczego rozganiać, tylko zdecydować, że wcale Ci chmury nie przeszkadzają, ot co.

Y.
          • m.a.l.a_syrenka Re: męski foch 02.08.16, 14:24
            Aaa...to jednak najpierw spróbuję rozgonić opary, a jak się nie da...to się nie da - to wtedy co innego pozostaje?
            A ty mógłbyś się obrazić w takich okolicznościach? I , jeśli tak, to którędy powędrowałyby twoje myśli?
            • yzek Re: męski foch 06.08.16, 12:44
              Biorąc pod uwagę jak enigmatycznie opisujesz wydarzenia: w dowolną. A nawet jakbym potrafił przewidzieć swoje zachowanie, to co ono ma do rzeczy? Ja to ja, a tamten gość nie jest mną.

Y.
              • m.a.l.a_syrenka Re: męski foch 06.08.16, 20:04
                No dobrze twoje na wierzchu wink
    • torado Re: męski foch 13.08.16, 18:27
      a co tu się obrażać skoro on i tak ma cię w d...ie wink Olać gościa smile
      • m.a.l.a_syrenka Re: męski foch 13.08.16, 21:00
        Przecież to nie ja się fochnęłam. Wygląda na to zresztą, że ten pan ( być może) coś sobie uroił i moje wytrwałe i pozytywne "cześć" wygładziło wzburzone fale.
    • artemis25 Re: męski foch 06.09.16, 19:10
      Ja miałem taka sytuacje, ale to nie był foch z mojej strony. Była taka jedna dziewczyna z mojego kręgu znajomych, trochę pisaliśmy ze sobą, cały czas mówiłem, że chce czegoś więcej, ale ona nie chciała, więc z czasem odpuściłem. Już ze sobą nie piszemy tak jak kiedyś, ale gdy się spotykamy w grupie to zawsze się przywitamy i rozmawiamy bez przeszkód ;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka