roman_to_ja 19.10.18, 21:18 Nie było mnie jakis czas, zajrzałem i oniemialem. Nie jestem w stanie się w tym połapać. Chciałem coś napisać, ale przypomniałem sobie słowa Sokratesa: Odzywaj się tylko wtedy, gdy wiesz, o co chodzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: ale tu dymy 19.10.18, 21:30 Bo to tu jest prawdziwe życie, nie to co te nudy w realu Odpowiedz Link
roman_to_ja Re: ale tu dymy 19.10.18, 21:34 No właśnie to mnie oszołomiło i nie mogę się odnaleźć. Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: ale tu dymy 19.10.18, 21:56 Dasz radę, spokojnie, parę dni i też będziesz szacownym członkiem Oddziału Zamkniętego. Gujamiś to ordynator Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ale tu dymy 19.10.18, 22:11 Hehehe Toście z Dolorką wykombinowały. Która pierwsza z Was na to wpadła ? www.youtube.com/watch?v=JCYkpKniqeM Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: ale tu dymy 19.10.18, 22:33 to jest muza! a bo ja wiem kto tam co wymyślił kto tam nad tym panuje Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ale tu dymy 19.10.18, 22:38 No w końcu znaleźliśmy wspólny mianownik To łap 'Odmienić los' - na moje, ich ex-aequo #1, razem z tytułowym 'Oddziałem Zamkniętym' www.youtube.com/watch?v=d9gH-8Vb6yo Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: ale tu dymy 19.10.18, 22:08 Podłączam się pod wątek Romana Proszę o napisanie w telegraficznym skrócie co tu się dzieje ??? Nie można wyjechać na moment do Krakowa i zostawić Was na chwilkę bo forum przewaliliście do góry nogami A i przy okazji , nie bedę czytać wszystkich wątków . Kto chętny do streszczenia ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ale tu dymy 19.10.18, 22:13 Sex, drugs & rock and roll, słowem - dzień jak co dzień. Widzisz ile straciłaś nas porzucając ? PS Krakusy neta nie majo ? Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: ale tu dymy 19.10.18, 22:24 ano nie majo neta Czyli widzę Misiu Gubisiu ,że stałeś się przywódcą stada Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ale tu dymy 19.10.18, 22:31 www.youtube.com/watch?v=ZPG2j1cEuds&feature=youtu.be&t=97 Nie wierz plotkom A co u Ciebie ? Smok zionie jeszcze, czy już mu kurek zakręcili Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: ale tu dymy 19.10.18, 22:34 dziś zionoł okrutnie , więc spakowałam manatki i wróciłam do stolycy , wszędzie dobrze ale w domu .................. robota i robota Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ale tu dymy 19.10.18, 22:40 A na froncie romantycznym były jakieś żniwa, czy tylko drobny rekonesans ? Rajcowne te krakusy, czy tylko dutki liczą i nawet do precla każą się dokładać ? Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: ale tu dymy 19.10.18, 22:58 dobrze ich znasz romantyzmu u nich zero, dudki liczą .... nie ma u nich spontaniczności ... ale ja tam na podryw nie jechałam Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ale tu dymy 19.10.18, 23:09 Najlepsze ułany - w guberni mazowieckiej, nie ? Odpowiedz Link
karolivia Re: ale tu dymy 19.10.18, 22:20 roman_to_ja napisał: > Nie było mnie jakis czas, zajrzałem i oniemialem. Nie jestem w stanie się w tym > połapać o co chodzi Nie jesteś sam... Rozważam zatrudnienie sekretarza, żeby mi streszczał z grubsza o co chodzi. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ale tu dymy 19.10.18, 22:34 Powinny być takie badge (naklejki) na tytuł każdego wątku, by nie trzeba było kupować kota w worku, np lipstick - romantyczny kielich - pijacki nutka - muzyczny granat - rozpierducha Coś pominąłem ? Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: ale tu dymy 19.10.18, 22:51 wtedy granat!!/lipstick/sadlo-masło/granat!!!/granat!!! Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: ale tu dymy 19.10.18, 22:50 No jeszcze taki z rodzaju "jest mi niedobrze" (jak chłopaki narzekają że ich laski nie chcą i takie tam) No i: "pan mówi o przyrodzie" - bo czasem się zdarza pier...ienie bez sensu na wiele gałązek... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ale tu dymy 19.10.18, 22:59 No dobra, ale ikonka jaka ? Kitel z zawiązanymi z tyłu rękawami ? Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: ale tu dymy 19.10.18, 23:15 1. Zielona buźka wymiotna (taka jak w messim) 2. choinka Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: ale tu dymy 19.10.18, 22:52 karolivia napisała: > roman_to_ja napisał: > Rozważam zatrudnienie sekretarza, żeby mi streszczał z grubs > za o co chodzi. O to, to... z ust mi to wyjęłaś już liczyłam dutki ile mogie dać za usługie Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ale tu dymy 19.10.18, 23:04 Nie ma odwalania bidy. Trza forumować na całego. Odpoczniesz w pracy Z bohaterką tego kawałka mi się z Autośką kojarzycie www.youtube.com/watch?v=i5y58UEM2_s Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: ale tu dymy 19.10.18, 23:20 gyubal_wahazar napisał: > > Z bohaterką tego kawałka mi się z Autośką kojarzycie Nie inaczej... aż dziwi trafność diagnozy Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ale tu dymy 19.10.18, 23:36 Szklana kula i zdolności profetyczne, wspomagane grzdylem ciechana Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: ale tu dymy 19.10.18, 23:37 Jak zrobicie solidną zrzutę to będę Wam wszystko opisywać wieczorem, będzie na rano jak znalazł do kawy z ciastkami. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ale tu dymy 19.10.18, 23:38 Fiu-fiuuu, a mógłbym się też na tą listę zasubskrybować ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ale tu dymy 19.10.18, 23:02 A czy nikt tu w ogóle nie pamięta Perfectu ? Pewnie mnie zaraz zakrzyczycie że mainstream i za grzecznie w porównaniu z Dezerterem, ale ja mam duży sentyment. Ten był pierwszy ich jaki słyszałem. Jakiś 78/99 rok www.youtube.com/watch?v=1_XsuuQNT9E Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: ale tu dymy 19.10.18, 23:40 A pewnie! Nie da się zapomnieć! Poza najbardziej znanymi ten lubię: youtu.be/71QYyiXAMkw Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: ale tu dymy 19.10.18, 23:42 no i to: youtu.be/P9sgupF6BwY?list=RDP9sgupF6BwY Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ale tu dymy 19.10.18, 23:49 Nieme kino - jassne A Magdę K pamietasz ? Hołdys nagrał to jeszcze nim przyjęli Markowskiego. Co słychać zresztą www.youtube.com/watch?v=WVCSu4sRrsk Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: ale tu dymy 19.10.18, 23:57 Zupełnie o niej zapomniałam! dzięki! Strasznie ta linia paru nutek refrenu była dla mnie czarowna... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ale tu dymy 20.10.18, 00:02 To był wakacyjny, ogniskowy killer. Nic tak dziewczynom nie rozmiękczało kolan Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ale tu dymy 19.10.18, 23:52 +1 A z tych po latach, ten bardzo lubię. Olewicz umiał pisać teksty www.youtube.com/watch?v=HZ8qBioPlHE Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: ale tu dymy 23.10.18, 22:11 Ufff... Pojechałem sobie na długi weekend do Walii, wracam, a tutaj ściana tekstu. No i jak ja to teraz mam wszystko przeczytać? Przydałoby się przypiąć na górze wątek w którym byłyby zamieszczane streszczenia wszystkich innych rozmów. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ale tu dymy 23.10.18, 22:26 Hehehe, nikt nie obiecywał, że będzie lekko. Forumowanie po łebkach to uphill battle Lepiej poczytaj dedykowanego Ci wątasa, bo ostro tam knuliśmy, jak Cię skutecznie sparować Odpowiedz Link