mha1 19.10.03, 22:39 nareszcie! mam fioletowe włosy :) i bardzo mi w nich ładnie ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
summa Re: Fioletowe włosy :) 19.10.03, 22:42 może jakąś fotkę roześlesz? ;) ja ostatnio preferuję czerwone, ale ciekawa jestem jak wygląda fiolet "na żywo" Odpowiedz Link
pierre_dolinsky_paris Re: Fioletowe włosy :) 19.10.03, 23:08 bardziej zastanawiam się ( co do włosów ) czy w ogóle MAM - niz nad tym - jakiego są koloru. Szczęśliwy'ś Koa - zazdroszczę ci. Odpowiedz Link
koaa Re: Fioletowe włosy :) 19.10.03, 23:13 Ha Ha ja to za duzo teraz tez tych włosów nie mam cóż testosteron:))))))) Odpowiedz Link
mha1 Re: Fioletowe włosy :) 19.10.03, 23:14 > Ha Ha ja to za duzo teraz tez tych włosów nie mam cóż testosteron:))))))) tak to sobie tłumacz hehehe ;)))) Odpowiedz Link
koaa Re: Fioletowe włosy :) 19.10.03, 23:15 ale na klacie mam sporo:)))) PS to nie mój wymysł tylko amerykańskich naukowców Odpowiedz Link
mha1 Re: Fioletowe włosy :) 19.10.03, 23:17 > ale na klacie mam sporo:)))) > PS > to nie mój wymysł tylko amerykańskich naukowców no! i na nogach! a na pośladkach??? PS nie słuchaj amerykańskich naukowców bo będziesz w zimie w klapkach chodził ;) Odpowiedz Link
koaa Re: Fioletowe włosy :) 19.10.03, 23:21 na pupie nie mam lecz w rowku!!! :))))))) A każdą bzdure można podciągnąć pod jakiś amerykańskich naukowców:) Odpowiedz Link
mha1 Re: Fioletowe włosy :) 19.10.03, 23:23 > na pupie nie mam lecz w rowku!!! :))))))) > A każdą bzdure można podciągnąć pod jakiś amerykańskich naukowców:) eeee, na pośladkach nie??? to kicha :( w rowku? to tak jakbyś się chwalił że masz po drugiej stronie... Odpowiedz Link
snow.white a czym Ty sie przejmujesz??? 19.10.03, 23:15 lyse glowy sa taaakie meskie... mi sie podobaja :) Odpowiedz Link
koaa Re: a czym Ty sie przejmujesz??? 19.10.03, 23:19 ja praktycznie jestem łysy od początku studiów bo wtedy zaczełem się obcinać na gołą glace:)))) ale owłosienie łonowe za to mam bujne co ponoć nie jest najlepsze:)))) według naukowców włosy zostały nam w pewnych miejscach w celach seksualnych:))) choć z tymi pod pachami to bym sie nie zgadzał:))))) Odpowiedz Link
snow.white Re: a czym Ty sie przejmujesz??? 19.10.03, 23:26 to bylo do Pierra,bo Ty lysy jeszcze nie jestes ;))) no ale powiedzmy,ze Twoja "lysina" sie zalicza ;)) ja bym jeszcze te na nogach usunela raz na zawsze... chyba,ze one tez w celach seksualnych;))) Odpowiedz Link
mha1 Re: a czym Ty sie przejmujesz??? 19.10.03, 23:27 > ja bym jeszcze te na nogach usunela raz na zawsze... chyba,ze one tez w celach > seksualnych;))) co ty??? na nogach są seksowne :))) za to na klacie bleee Odpowiedz Link
koaa Re: a czym Ty sie przejmujesz??? 19.10.03, 23:29 pamiętam jak byłem 2 klasie podstawowy jak mnie kręciła wtedy moja pani od środowiska :))))))))) właśnie przez ten bujny zarost na nogach:))))) Odpowiedz Link
mha1 Re: a czym Ty sie przejmujesz??? 19.10.03, 23:29 > pamiętam jak byłem 2 klasie podstawowy jak mnie kręciła wtedy moja pani od > środowiska :))))))))) właśnie przez ten bujny zarost na nogach:))))) cholera! a ja właśnie zgoliłam ;P Odpowiedz Link
koaa Re: a czym Ty sie przejmujesz??? 19.10.03, 23:34 preferencje sie zmieniaja:))))) wtedy 7 klasistki to takie baby nie tak jak laski z 3 klasy:))) Odpowiedz Link
mha1 Re: a czym Ty sie przejmujesz??? 19.10.03, 23:39 > preferencje sie zmieniaja:))))) wtedy 7 klasistki to takie baby nie tak jak > laski z 3 klasy:))) to dobrze, bo juz chciałam przyklejać z powrotem ;) 3 klasa? kiedy to było? w starożytności ;) Odpowiedz Link
koaa Re: a czym Ty sie przejmujesz??? 19.10.03, 23:41 wtedy to miałem zapotrzebowanie ale żadnej babeczki:)))))) Odpowiedz Link
mha1 Re: a czym Ty sie przejmujesz??? 19.10.03, 23:43 > wtedy to miałem zapotrzebowanie ale żadnej babeczki:)))))) żadna nie dostawała ci do pięt? ;) Odpowiedz Link
snow.white blee... 19.10.03, 23:32 ...a ja pamietam jaka paskudna wydawala mi sie moja pani od historii- dlugie,czarne,pozakrecane klaczyska pod blekitnymi rajstopkami... fuuuj chociaz mama mi mowila o sowje kumpeli,jak byly w moim wieku to tamta miala najwiejsze powodzenie przez te wlosy jak u faceta-ze niby swiadcza o temperamencie ;) Odpowiedz Link
koaa Re: blee... 19.10.03, 23:36 Ona miała czarne or czerwone a może białe- ale też zawsze myślałem ze z Nią to niezła jazda by była:))))))))))) a w przedszkolu jakie mieliśmy preferencje:))))) Odpowiedz Link
snow.white zaraz zaraz... 19.10.03, 23:41 ...w drugiej klasie to bylo,tak?? :) myslales wtedy o jakis jazdach???? :) a ja tam sie bawilam lalkami i skakalam boso po kaluzach! a Ty o jazdach,no ladnie ;) w przedszkolu podobal mi sie chlopiec z zupelnie lysa klata ;)) i pamietam,ze jeden kolega powiedzial,ze nigdy sie nie ozeni,bo bedzie musial calowac sie przy wszytskich w kosciele ;)) ile ja potem sie martwilam,ze przy WSZYSTKICH trzeba sie calowac ;))) Odpowiedz Link
koaa Re: zaraz zaraz... 19.10.03, 23:47 taak i to jak zresztą moi koledzy też i tak się nakręcaliśmy:)))))))) > Odpowiedz Link
pierre_dolinsky_paris Re: a czym Ty sie przejmujesz??? 19.10.03, 23:44 przypomnijcie mi- jak to nazywał sie ten bardzo-meski,w mitologii greckiej, co to we włosach jego siła i cała męskośc była. Cos sie pozmieniało od wtedy?No to przespałem sprawę. Odpowiedz Link
snow.white no to suuper :) 19.10.03, 23:04 ja mialam wlasnie fioletowo-rozowe oczy,bo mnie naszlo na robienie makijazu ;))) i mam skarpetki z paluszkami!!!!!!!!! :))))))))) Odpowiedz Link
mha1 Fioletowe wszystko ;) 19.10.03, 23:07 mam fioła (hehe) na punkcie fioletu :))) jutro będę cała fioletowa :))) fotek nie mam bo nie zdążyłam, ale jak będę miała to roześlę ;) fiolet jest bardzo czarny :) Odpowiedz Link
daffne Re: Fioletowe wszystko ;) 19.10.03, 23:11 mha1 napisała: > mam fioła (hehe) na punkcie fioletu :))) Ha! To tak jak ja :))) Tez mam fiola na punkcie fioletu dlatego moje wlosy czesto maja kolor burgundu :))No ale jeszcze jest fiol na punkcie czarnosci :)))Wiec wlosy mam raz czarne raz mocno fioletowe :)))Aktualnie czarne :) Troszke mi przeszlo z kolorem niebieskim na rzecz wlasnie fioletu :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
snow.white a ja nie moge farbowac wlosow :( 19.10.03, 23:13 bo zadnej farby nie przyjmuja-musialabym chyba utlenic najpierw... fiolecik jest super :) ja taki liliowy delikatny cien lubie najbardziej :) Odpowiedz Link
daffne Re: a ja nie moge farbowac wlosow :( 19.10.03, 23:17 snow.white napisała: > bo zadnej farby nie przyjmuja-musialabym chyba utlenic najpierw... Snowi moja siostra ze trzysta tysiecy razy probowala pofarbowac wlosy jak i zrobic trwala nie udaje sie :/ Fryzjerki jednoglosnie stwierdzily , ze ma takie wlosy ktore najpierw powinien ktos zbadac strukture wlosa a pozniej odpowiednio dobrac jakis specyfik ktory by zadzialal , jesli w ogole by zadziala :) > fiolecik jest super :) ja taki liliowy delikatny cien lubie najbardziej :) Ja chyba wszystkie odcienie :))) Odpowiedz Link
snow.white Re: a ja nie moge farbowac wlosow :( 19.10.03, 23:21 no ja takie mam uparte te klaki wlasnie ;))) juz trudno,zostana takie jakie sa,jak siwa bede,to sie ufarbuje ;)))) Odpowiedz Link
daffne Re: a ja nie moge farbowac wlosow :( 19.10.03, 23:29 snow.white napisała: > no ja takie mam uparte te klaki wlasnie ;))) juz trudno,zostana takie jakie > sa,jak siwa bede,to sie ufarbuje ;)))) > Moze to dlatego , ze "madrej glowy farby sie nie trzymaja" ?:)))))) Odpowiedz Link
mha1 Re: a ja nie moge farbowac wlosow :( 19.10.03, 23:31 > Moze to dlatego , ze "madrej glowy farby sie nie trzymaja" ?:)))))) no ładnie :( na pocieszenie siebie mogę dodać, że farby zmywają mi się szybko ;) jak ktoś chce mnie zobaczyć niech się pośpieszy!!! Odpowiedz Link
daffne Re: a ja nie moge farbowac wlosow :( 19.10.03, 23:34 mha1 napisała: > no ładnie :( na pocieszenie siebie mogę dodać, że farby zmywają mi się > szybko ;) > jak ktoś chce mnie zobaczyć niech się pośpieszy!!! hihi Mha ja tez wlosy farbuje jakby coos :)))) U mnie w zaleznosci jaka farbe uzyje tyle sie trzyma na wlosach , ale zawsze jak schodzi mi czarna oczom ukazuje sie jakas czerwien i wszyscy mysla , ze farbowalam sie na jakas tam czerwien :)) Odpowiedz Link
mha1 Re: a ja nie moge farbowac wlosow :( 19.10.03, 23:41 farbuje jakby coos :)))) U mnie w zaleznosci jaka farbe u > zyje tyle sie trzyma na wlosach , ale zawsze jak schodzi mi czarna oczom ukazuj > e sie jakas czerwien i wszyscy mysla , ze farbowalam sie na jakas tam czerwien > :)) to i tak orginalnie ;) ja mam byle jaki brąz :( Odpowiedz Link
daffne Re: a ja nie moge farbowac wlosow :( 19.10.03, 23:48 mha1 napisała: > to i tak orginalnie ;) ja mam byle jaki brąz :( Aj tam brazy tez sa ladne :))Kiedys zamarzyl mi sie tycjan chyba nie pamietam ,bardzo znanej firmy (hihi) efekt byl iscie piorunujacy totalna marchewa!Plakalam niesamowicie , oczywiscie kolor szybko zmienilam ale od tamtej pory farb czy szamponow koloryzujacych owej firmy juz nie uzywam :)Ufff hehe Odpowiedz Link
snow.white ok,to ja pozostane naturalnie piekna... ;) 19.10.03, 23:35 ...i madra :))))) mimo ze w czasie testu inteligencji ogladalam bzdurne pioseneczki ;))) Odpowiedz Link
koaa Re: Fioletowe wszystko ;) 19.10.03, 23:14 właśnie trzeba odpowiedniego światła aby sie kapnąć czy to fiolet or czarny:))) 0 Odpowiedz Link
mha1 Re: Fioletowe wszystko ;) 19.10.03, 23:19 > właśnie trzeba odpowiedniego światła aby sie kapnąć czy to fiolet or czarny:))) wystarczy zwykle swiatlo :) fiolet na moich wlosach jest wyraznie rozpoznawalny :) Odpowiedz Link
koaa Re: Fioletowe wszystko ;) 19.10.03, 23:23 mha1 napisała: A dlaczego nie zielone? > > właśnie trzeba odpowiedniego światła aby sie kapnąć czy to fiolet or > czarny:))) > wystarczy zwykle swiatlo :) fiolet na moich wlosach jest wyraznie > rozpoznawalny :) Odpowiedz Link
mha1 Re: Fioletowe wszystko ;) 19.10.03, 23:25 > A dlaczego nie zielone? bo fioletowe :) zielony to też mój ulubiony kolor :) w zielonej kiecce byłam na studniówce (wszystkie miały czarne - nuda). ale jakby wyglądały zielone włosy??? Odpowiedz Link
koaa Re: Fioletowe wszystko ;) 19.10.03, 23:32 jak u elfa:)))))))) zresztą spytaj się Lanshany Ona biegła w tym temacie PS Mogła by kiedyś poprowadzić jakąć przygodę w końcu chyba jest MG Odpowiedz Link
summa Re: Fioletowe wszystko ;) 19.10.03, 23:47 koaa napisał: > jak u elfa:)))))))) zresztą spytaj się Lanshany Ona biegła w tym temacie > PS > Mogła by kiedyś poprowadzić jakąć przygodę w końcu chyba jest MG a co to (kto to?) jest MG i jak sie ma do przygody? Odpowiedz Link
koaa Re: Fioletowe wszystko ;) 19.10.03, 23:54 Mistrz Gry - i On tworzy przygodę:))))) czyli Bóg w RPG Odpowiedz Link
daffne Re: Fioletowe wszystko ;) 19.10.03, 23:22 koaa napisał: > właśnie trzeba odpowiedniego światła aby sie kapnąć czy to fiolet or czarny:))) Koaa masz racje :))) Wszystko zalezy od swiatla :)) Ostatnio z wielkiej "milosci" do fioletu kupilam w takim kolorze kurtke , do tego reszta na czarno jestem w swoim zywiole poprostu :)))I oczywiscie sie nie chwale :)))))))) Odpowiedz Link
koaa Re: Fioletowe wszystko ;) 19.10.03, 23:26 ja miałem kiedyś fioletowego flejersa myślałem że był czarny :)))) kapnałem się po 2 latach że fioletowy:)))) Odpowiedz Link
r.richelieu Re: Fioletowe włosy :) 20.10.03, 01:48 mha1 napisała: > nareszcie! mam fioletowe włosy :) > i bardzo mi w nich ładnie ;) a ja mam granatowe włosy, jak kiedyś daffne. Od dwóch lat, zakochana jestem w granatowym. i połowę ciuchów mam granatowe ;)) kiedy mi się znudzi granatowy to nie będę miała co na siebie włożyć a fiolet, mm, piękny, od granatu do fioletu niedaleko, tylko kapkę drapieżnej czerwieni Odpowiedz Link
losiu4 Re: Fioletowe włosy :) 20.10.03, 08:59 mha1 napisała: > nareszcie! mam fioletowe włosy :) > i bardzo mi w nich ładnie ;) chciałbym ujrzeć. U mnie jedna dziewczyna na fioletowo się zafarbowała... po paru wyjściach w świat szybko zmieniła kolor. No ale Tobie zapewne we wszystkich kolorach jest do twarzy. Co do mnie, nie bardzo byłoby co farbować, ale kto wie... najwyżej proboszcz będzie mnie z ambon wyklinał Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
mha1 Re: Fioletowe włosy :) 20.10.03, 09:45 jesteś bardzo miły Łosiu :)))) wyszłam w świat. narazie wszyscy chwalą :) ale co mają powiedzieć hihihi Odpowiedz Link
losiu4 Re: Fioletowe włosy :) 20.10.03, 10:49 mha1 napisała: > jesteś bardzo miły Łosiu :)))) ciiicho... wieeeem ;))) > wyszłam w świat. narazie wszyscy chwalą :) ale co mają powiedzieć hihihi też tak myśle. Spróbowali by się nie zgodzić ;)) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
mha1 Re: Fioletowe włosy :) 20.10.03, 10:53 > > jesteś bardzo miły Łosiu :)))) > ciiicho... wieeeem ;))) usta na kłódkę ;) > > wyszłam w świat. narazie wszyscy chwalą :) ale co mają powiedzieć hihihi > też tak myśle. Spróbowali by się nie zgodzić ;)) właśnie! wyglądam pięknie i niech ktos spróbuje twierdzić inaczej! kto nie wierzy niech spyta mojego męża ;))) Odpowiedz Link
klle Re: Fioletowe włosy :) 20.10.03, 11:36 Ty zawsze wyglądasz pięknie !!! A w fioletowym na pewno cudownie ! Odpowiedz Link
mha1 Re: Fioletowe włosy :) 20.10.03, 11:52 > Ty zawsze wyglądasz pięknie !!! > A w fioletowym na pewno cudownie ! dziękuję Klle :) jesteś jak zawsze kochany :))) wiesz jak poprawić humor kobiecie ;) Odpowiedz Link
losiu4 Re: Fioletowe włosy :) 22.10.03, 09:15 mha1 napisała: > > > wyszłam w świat. narazie wszyscy chwalą :) ale co mają powiedzieć hih > ihi > > też tak myśle. Spróbowali by się nie zgodzić ;)) > właśnie! wyglądam pięknie i niech ktos spróbuje twierdzić inaczej! > kto nie wierzy niech spyta mojego męża ;))) a ma On jakieś wyjście? ;)) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
losiu4 Re: Fioletowe włosy :) 22.10.03, 12:47 mha1 napisała: > no właśnie nie ma :))) aha... więc wszystko jasne... tedy mówię: ale jesteś pieeeeękna (z wrażenia aż osłabłem) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
mha1 Re: Fioletowe włosy :) 22.10.03, 12:50 > > no właśnie nie ma :))) > aha... więc wszystko jasne... tedy mówię: ale jesteś pieeeeękna (z wrażenia aż > osłabłem) żeby to było szczere... Odpowiedz Link
losiu4 Re: Fioletowe włosy :) 22.10.03, 14:24 mha1 napisała: > > > no właśnie nie ma :))) > > aha... więc wszystko jasne... tedy mówię: ale jesteś pieeeeękna (z wrażeni > a > aż > > osłabłem) > żeby to było szczere... oczywiście że szczere. Dobrze że na krześle siedziałem. Dopiero teraz jaką taką zdolność do poruszania się odzyskałem. A jakbym Cię w realu bądź na zdjęciu ujrzał, to nie wiem, co by się stało Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
mha1 Re: Fioletowe włosy :) 22.10.03, 14:28 > oczywiście że szczere. Dobrze że na krześle siedziałem. Dopiero teraz jaką taką > zdolność do poruszania się odzyskałem. A jakbym Cię w realu bądź na zdjęciu > ujrzał, to nie wiem, co by się stało może byś pękł ze śmiechu ;) Odpowiedz Link
losiu4 Re: Fioletowe włosy :) 22.10.03, 14:32 mha1 napisała: > > oczywiście że szczere. Dobrze że na krześle siedziałem. Dopiero teraz jaką > > taką > > zdolność do poruszania się odzyskałem. A jakbym Cię w realu bądź na zdjęc > iu > > ujrzał, to nie wiem, co by się stało > może byś pękł ze śmiechu ;) ależ skąd... zamarłbym z wrażenia ;) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
mha1 Re: Fioletowe włosy :) 22.10.03, 14:45 > > > oczywiście że szczere. Dobrze że na krześle siedziałem. Dopiero teraz > jaką > > > > taką > > > zdolność do poruszania się odzyskałem. A jakbym Cię w realu bądź na > zdjęc > > iu > > > ujrzał, to nie wiem, co by się stało > > > może byś pękł ze śmiechu ;) > > ależ skąd... zamarłbym z wrażenia ;) a później pękł ze śmiechu :D to przez te fioletowe włosy ;) taki jeden kolega napisał, że muszę wyglądać (cytuję) "STRASZNIE" Odpowiedz Link
losiu4 Re: Fioletowe włosy :) 22.10.03, 14:48 mha1 napisała: > > > > oczywiście że szczere. Dobrze że na krześle siedziałem. Dopiero > teraz > > jaką > > > > > > taką > > > > zdolność do poruszania się odzyskałem. A jakbym Cię w realu bąd > ź na > > zdjęc > > > iu > > > > ujrzał, to nie wiem, co by się stało > > > > > może byś pękł ze śmiechu ;) > > > > ależ skąd... zamarłbym z wrażenia ;) > > a później pękł ze śmiechu :D > to przez te fioletowe włosy ;) > taki jeden kolega napisał, że muszę wyglądać (cytuję) "STRASZNIE" a bo się zatchnął i nie zdążył dopisać "PIĘKNIE" Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
mha1 Re: Fioletowe włosy :) 22.10.03, 15:48 > > > ależ skąd... zamarłbym z wrażenia ;) > > > > a później pękł ze śmiechu :D > > to przez te fioletowe włosy ;) > > taki jeden kolega napisał, że muszę wyglądać (cytuję) "STRASZNIE" > > a bo się zatchnął i nie zdążył dopisać "PIĘKNIE" > co ty? ja go znam! chciał mi dokuczyć :( Odpowiedz Link
losiu4 Re: Fioletowe włosy :) 23.10.03, 10:01 mha1 napisała: > > > taki jeden kolega napisał, że muszę wyglądać (cytuję) "STRASZNIE" > > a bo się zatchnął i nie zdążył dopisać "PIĘKNIE" > co ty? ja go znam! chciał mi dokuczyć :( jak to było...: kto się czubi... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
mha1 Re: Fioletowe włosy :) 23.10.03, 10:06 > > co ty? ja go znam! chciał mi dokuczyć :( > > jak to było...: kto się czubi... > w takim razie wolę żeby mnie nie lubił Odpowiedz Link
anahella Re: Fioletowe włosy :) 21.10.03, 00:17 losiu4 napisał: > ale kto wie... najwyżej proboszcz będzie mnie z ambon wyklinał Na Wielki Post jakbys sie zafarbowal na fioletowo to nie mialby nic do gadania;) Odpowiedz Link
losiu4 Re: Fioletowe włosy :) 22.10.03, 09:20 anahella napisała: > losiu4 napisał: > > > ale kto wie... najwyżej proboszcz będzie mnie z ambon wyklinał > > Na Wielki Post jakbys sie zafarbowal na fioletowo to nie mialby nic do > gadania;) no nie wiem, nie wiem... odcienie różne są... zresztą pal licho proboszcza... tylko jak by się na łysinie fioletowy kolor prezentował? Pozdrawiam Losiu > Odpowiedz Link
anahella Re: Fioletowe włosy :) 23.10.03, 14:21 losiu4 napisał: > jak by się na łysinie fioletowy kolor prezentował? Kontrastowo, a to znaczy ze bedzie widoczny;) Odpowiedz Link
losiu4 Re: Fioletowe włosy :) 23.10.03, 14:53 anahella napisała: > losiu4 napisał: > > > jak by się na łysinie fioletowy kolor prezentował? > > Kontrastowo, a to znaczy ze bedzie widoczny;) No chyba że w przemaluję się a'la krówka Milka. Wtedy nie będę tak rzucać się w oczy ;)) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
wo_bi Re: Fioletowe włosy :) 20.10.03, 20:19 mha1 napisała: > nareszcie! mam fioletowe włosy :) > i bardzo mi w nich ładnie ;) Na wstepie przyznam sie bez bicia, ze nie chcialo mi sie czytac wszystkich postow. ;)) fioletowe :)) Kiedys widzialem pania w fioletowych wlosach, kolor byl dokladnie taki sam jak jej plaszcz ;))) Nio i jak wygladasz?? Moze jakas prezentacha wizualna?? :)) Ja kiedys probowalem przefarbowac sie na blond. Chcialem solidaryzowac sie z blondynkami. ;PP Ale na szczescie nic z tego nie wyszlo, a probowalem robic o bodajze szamponem koloryzujacym... ;))) Odpowiedz Link
mha1 Re: Fioletowe włosy :) 20.10.03, 21:16 hahahaha właśnie wyobraziłam sobie ciebie jako blondaska :DDD i nie mogę się przestać śmiać :)))) PS prezentacja możliwa - weekend mam wolny ;) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Fioletowe włosy :) 20.10.03, 21:26 mha1 napisała: > hahahaha właśnie wyobraziłam sobie ciebie jako blondaska :DDD > i nie mogę się przestać śmiać :)))) > PS > prezentacja możliwa - weekend mam wolny ;) hmm pewnie rudy by wyszedl, bo za ciemny jestem ;)) Odpowiedz Link
mha1 Re: Fioletowe włosy :) 20.10.03, 21:30 > hmm pewnie rudy by wyszedl, bo za ciemny jestem ;)) hahaha jeszcze nie moge przestac :DDD ja sobie pomyslalam o takim blondzie ala Marilyn Monroe :) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Fioletowe włosy :) 23.10.03, 15:51 mha1 napisała: > > hmm pewnie rudy by wyszedl, bo za ciemny jestem ;)) > hahaha jeszcze nie moge przestac :DDD > ja sobie pomyslalam o takim blondzie ala Marilyn Monroe :) Nio bo mial byc taki blondzik... fajnie to wyglada jak sa odrosty ;PPP A pewnie z moich chalupniczych sposobow wyszedlby rudy. ;)) Odpowiedz Link
mha1 Re: Fioletowe włosy :) 23.10.03, 16:05 > > > hmm pewnie rudy by wyszedl, bo za ciemny jestem ;)) > > hahaha jeszcze nie moge przestac :DDD > > ja sobie pomyslalam o takim blondzie ala Marilyn Monroe :) > > Nio bo mial byc taki blondzik... fajnie to wyglada jak sa odrosty ;PPP A > pewnie z moich chalupniczych sposobow wyszedlby rudy. ;)) O! jak bardzo bym chciała zobaczyć Cię w takim kolorze!!! Odpowiedz Link
wo_bi Re: Fioletowe włosy :) 23.10.03, 16:15 mha1 napisała: > O! jak bardzo bym chciała zobaczyć Cię w takim kolorze!!! Hmm przykro mi, ale do tego nie dojdzie... ;)) Bylo to dawno a i ja zrezygnowalem juz z farbowania. To chyba juz nie modne, prawda?? :)) Odpowiedz Link
mha1 Re: Fioletowe włosy :) 23.10.03, 16:29 > Hmm przykro mi, ale do tego nie dojdzie... ;)) Bylo to dawno a i ja > zrezygnowalem juz z farbowania. To chyba juz nie modne, prawda?? :)) teraz modny jest balejaż, u facetów również :) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Fioletowe włosy :) 23.10.03, 16:42 mha1 napisała: > teraz modny jest balejaż, u facetów również :) Hmm myslalem o tym... ale wygladalbym jak not ten no... przy rowerze. ;PPP Odpowiedz Link
mha1 Re: Fioletowe włosy :) 23.10.03, 16:46 > Hmm myslalem o tym... ale wygladalbym jak not ten no... przy rowerze. ;PPP łańcuch? Odpowiedz Link
wo_bi Re: Fioletowe włosy :) 23.10.03, 17:09 mha1 napisała: > łańcuch? zle, zgaduj dalej ;))) hmm zapomnialem powiedziec, ze jest ich tam dwoch... tak zeby jeden sie nie nudzil... ;PPP Odpowiedz Link
anahella Re: Fioletowe włosy :) 21.10.03, 00:19 wo_bi napisał: > Ja kiedys probowalem przefarbowac sie na blond. Chcialem solidaryzowac sie z > blondynkami. ;PP Ale na szczescie nic z tego nie wyszlo, a probowalem robic o > bodajze szamponem koloryzujacym... ;))) No nieeee, Ty musialbys najpierw sie odbarwic. Zakladasz odbarwiacz na wlosy a potem malujesz na dowolny kolor. Znam fryzjera, ktory Ci to na pewno zrobi, bo widzialam ze robil na glowie cuda na kiju niezaleznie od oryginalnego koloru wlosow. Odpowiedz Link
anahella Koaa 21.10.03, 00:15 zamiast sie chwalic gdzie masz a gdzie nie masz wlosow po prostu obfotografuj sie z kazdej strony, wywies fotki na sieci i podaj linka. Odpowiedz Link