letniaburza77 14.11.18, 22:41 Andrea Dworkin: „Krótko mówiąc, moje zdanie brzmi, heteroseksualny stosunek jest czystym esencjalnym wyrazem męskiej obrazy wszystkich kobiet”. Powiedziała kobieta która wygląda jak Hagrid. Wrzucajcie inne perełki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
autoteliczna Re: Złote myśli... 14.11.18, 22:46 Eeee tam - dobra obraza nie jest zła No, i jeszcze zależy, kto obraża Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Złote myśli... 15.11.18, 09:17 Dokładnie! Małe obrażanko przez odpowiedniego samczyka to jest to! I TYM RAZEM GUBIŚ - ZABRANIAM NAS RYCERSKO BRONIĆ! Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Złote myśli... 15.11.18, 09:25 Buntosia - nie zdziw się, jak nastąpi zmiana etosu rycerskiego. Zamiast bronić dam, rycerze będą je obrażać Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Złote myśli... 15.11.18, 09:47 W to mi graj! W razie potrzeby obronić się sama potrafię! Ale co z Gubisiem (cmok!) ! Gubisie wyginą! Będziemy musieli Gubisie oglądać w muzeum historii naturalnej - jak "ptaka" dodo Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Złote myśli... 15.11.18, 09:47 autoteliczna napisała: > Zamiast bronić dam, rycerze będą je obrażać Oddział baczność! Prezentuj broń! Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Złote myśli... 15.11.18, 09:52 Chłopaki - po zaprezentowaniu broni żądać będziemy turnieju! Odpowiedz Link
roman_to_ja Re: Złote myśli... 15.11.18, 11:44 autoteliczna napisała: > Zamiast bronić dam, rycerze będą je obrażać Wiem, że to napisane półżartem, ale gdy tak spojrzeć bardziej serio, to odnoszę wrażenie, że kobiety coraz częściej tak definiują różnicę między rycerzem a chamem, że obaj tak samo się zachowują i bez żadnych problemów obrażają, ale za rycerza można uznać tego, który jest ewentualnie skłonny przyjąć sugestię przeproszenia Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Złote myśli... 16.11.18, 18:08 Oj tam, Romanie, skąd Ty to wrażenie wyniosłeś? Przedziwna definicja Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Złote myśli... 15.11.18, 12:10 Rycerz Zenobi Dreptak w szmelcowanej zbroi Stanął zbrojnie i konno u zamku podwoi, Miał pancerz, hełm i kopię, jak zwykle rycerze, I miecz, którym uderzył o zamkowe dźwierze! Hej, odegrzmiało echo o gotyckie blanki! Skoczył na nogi książę, spojrzał zza firanki, Skoczył, spojrzał, oniemiał i zadrżał ze strachu; Stoi pod drzwiami rycerz Dreptak na wałachu!!! Stoi Dreptak wśród blasków, szczęków oraz zgrzytań I zasuwa monolog, co się składa z pytań, O taki: - Hej, kto mężny, odpowiedzieć musi, Która z pań jest piękniejsza od mojej Magdusi? Która ma liczko bielsze, mniej zepsute ząbki? Czyj biuścik przypomina dwa młode gołąbki Z ryżem? Która jest taka miła, kochana i ładna? Tutaj struchlały książę wymamrotał: - Żadna!!! Wówczas rycerz się zachwiał na swoim bachmacie I rzekł: - Żadna? To szkoda, o kurtka na wacie, Bo z Magdą już nie mogę! Jestem u sił kresu... Tu spiął konia i ruszył w dal, szukać adresów... Andy Waligoorsky Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Złote myśli... 15.11.18, 14:09 Nie od dziś wiadomo, że dla mężczyzn najwyższą wartością jest... święty spokój Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Złote myśli... 15.11.18, 14:46 No ba! Oni pierwsi dobiegli do prawdy ostatecznej Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Złote myśli... 15.11.18, 15:39 a "Potem" Oni www.youtube.com/watch?v=tBNn6j-5aGI Odpowiedz Link
obrotowy tak, ale... 15.11.18, 15:45 bunt_jest_moim_obowiazkiem napisała: > Nie od dziś wiadomo, że dla mężczyzn najwyższą wartością jest... święty spokój tak, ale... pod warunkiem stalego doplywu gotowki na konto. ___________________________________ trzy warunki - by byc szczesliwym: 1. bezdenna glupota. 2. dobre zdrowie. 3. staly doplyw gotowki. Odpowiedz Link
obrotowy Re: tak, ale... 15.11.18, 16:07 no i co z tego - jak o trzecim warunku mowy nie ma ? - to nie ma i mowy o szczesciu. Odpowiedz Link
undead.mortis Re: tak, ale... 15.11.18, 16:13 no to nie wiesz co to jest heh szczęście ale to twój prob jak je postrzegasz Odpowiedz Link