16.03.19, 19:13
Macie juz jakies plany? Szukam inspiracji.
Obserwuj wątek
    • kevinjohnmalcolm Re: Wakacje. 16.03.19, 20:19
      W tym roku:

Szkocja http://emots.yetihehe.com/1/serce.gif - obowiązkowo

Niezależnie od Highlands może dodatkowo zaliczę Szetlandy lub Orkady.

Ukraina

A jak kondycja dopisze to Alpy szwajcarskie.
      • karolivia Re: Wakacje. 16.03.19, 22:36
        A na Ukrainie co? Lwów? Kijów? Huculszczyzna ? Czarnobyl?
        • kevinjohnmalcolm Re: Wakacje. 16.03.19, 22:48
          Krótki kilkudniowy wypad typu "powtórka z rozrywki" - samolotem do Kijowa, zwiedzić miasto (już kiedyś tam byłem, ale trochę obiektów zostało jeszcze do odwiedzenia) i zaliczyć wycieczkę do Czarnobyla (też byłem, ale ciekaw jestem co się zmieniło przez 10 lat, Prypeć już wtedy robiła szokujące wrażenie).
          Chętnie bym się jeszcze raz wybrał na Krym, to wyjątkowe miejsce, ale Putin go zarekwirował i jakoś na razie sobie odpuszczam.
    • karolivia Re: Wakacje. 16.03.19, 22:33
      Ja za Kevinem- Szkocjasmile
      • tomekzgor Re: Wakacje. 17.03.19, 00:01
        Ja planuję, oprócz krajowych gór i morza: ulubione Włochy (tym razem Sycylia i Calabria) oraz Gruzja.
        • karolivia Re: Wakacje. 17.03.19, 10:15
          W Gruzji nie zapomnij o Swanetii. Jak nie planowałeś to dopisz do trasy. Tym bardziej, że pewno lądujesz w Kutaisi, a stamtąd już niedaleko (stosunkowowink).
    • tapatik Re: Wakacje. 17.03.19, 18:22
      Ja bym zaczął nie od pytanie "gdzie?", a od pytania "z kim?" smile
      • kevinjohnmalcolm Re: Wakacje. 17.03.19, 19:01
        Jak to: z kim? Z nikim! Przecież to forum dla nieśmiałych i samotnych tongue_out
      • aniolka13 Re: Wakacje. 17.03.19, 21:29
        Raczej wiem, że sama, więc tego pytania nie zadaję. Nie liczę, ze do okresu wakacyjnego coś się zmieni, więc raczej sama. Nie jest to łatwe, ale mam wybór, siedzieć sama w domu, albo jechać gdzieś sama. Może jakiś wyjazd zorganizowany. Trzeba sobie radzić. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka