baenzai 24.12.22, 12:04 minął ten rok? Bo mi dokładnie tak jak na załączonym obrazku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k Jak nam 24.12.22, 13:11 baenzai napisał: > Bo mi dokładnie tak jak na załączonym obrazku. - to widac i czuc mnie minal - jako tako. zalatwilem pare spraw, ktorych nie udalo sie zalatwic w roku 2021 z nastepnym rokiem, - licze na to samo Odpowiedz Link
999karolina Re: Jak nam 26.12.22, 12:27 Dla mnie o dziwo był bardzo dobry finansowo, a w pozostałych dziedzinach bardzo różnie. Cieniem na wszystko kładzie się śmierć po COVID bardzo bliskiej przyjaciółki, z którą blisko kumplowałam się od dziecka. Odpowiedz Link
baenzai Re: Jak nam 26.12.22, 13:20 Raczej na sam covid nie umarła. No chyba, że była panią 70+. Odpowiedz Link
999karolina Re: Jak nam 26.12.22, 14:38 baenzai napisał: > Raczej na sam covid nie umarła. No chyba, że była panią 70+. Miała 33 lata, nie miała żadnych przewlekłych chorób, była wysportowana, bardzo aktywna, łaziła po wielkich górach, biegała półmaratony. Zachorowała na COViD, ze względu na zły stan wzięli ją do szpitala i pod dwóch dniach nie żyła. Oficjalna diagnoza - niewydolność oddechowa. Odpowiedz Link
baenzai Re: Jak nam 28.12.22, 01:54 To może być podobny przypadek jak z tymi studentami AWF z Wrocławia, którzy zmarli dzień po dniu (oboje szczepieni). Na dzień dzisiejszy trudno stwierdzić czy dla osoby < 40 bardziej groźny jest covid czy szczepionka. Odpowiedz Link
tapatik Re: Jak wam 28.12.22, 15:46 Akurat przyszły rok to ja będę mieć bardzo ciekawy. Odpowiedz Link