nehir 28.08.07, 08:04 bo to raczej wygląda na Morze Martwe.wszyscy wszystko mają w głebokim poważaniu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nehir Re: Czy tutaj ktos wogle pisze 28.08.07, 09:30 a co za straznika moralnosci robisz? Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Czy tutaj ktos wogle pisze 28.08.07, 14:49 najbardziej lubimy jak wpada tu nehir,od razu swieży wiatr wygina żagle naszych łodek Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: Czy tutaj ktos wogle pisze 28.08.07, 15:44 a ja to powinnam znac nehir, czy nie? Wolałabym wiedziec z kim gadam i czy w przeszlości juz gadalam czy nie Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Czy tutaj ktos wogle pisze 28.08.07, 16:42 to jest lekko strolowana postać funkcjonująca na naszym forum od dawna,dla jaj albo złośliwie osoba ta upodbniła nick do Zahir/szukać w kregu Jej oponentów/ Odpowiedz Link
nehir Re: Czy tutaj ktos wogle pisze 28.08.07, 17:06 podoba mi się wasze gdybanie.kombinujcie, kombinujcie.ale pamieajcie,ze prawdy są trzy Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Czy tutaj ktos wogle pisze 28.08.07, 17:13 no pamietamy,profesor Shirk nam kiedys wykładał je po kolei ,ale to była wyższa matematyka... a kolega może uczniem profesora Shirka jest? Odpowiedz Link
nehir Re: Czy tutaj ktos wogle pisze 28.08.07, 17:18 krytyk2 napisał: > no pamietamy,profesor Shirk nam kiedys wykładał je po kolei ,ale to > była wyższa matematyka... > > a kolega może uczniem profesora Shirka jest? >>>> nie kolego,jestem eksternem i przyjacielem wesołego diabła. Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: Czy tutaj ktos wogle pisze 28.08.07, 17:32 a czego tu szukasz? Bo my gadamy Odpowiedz Link
nehir Re: Czy tutaj ktos wogle pisze 28.08.07, 18:02 e_w_a_g_5 napisała: > a czego tu szukasz? Bo my gadamy > a gadajcie sobie,mie to gila. patrzę na waszą tworczosc. poza tym to co wstep na to forum jest zabroniony? zachowujesz sie jak pies ogrodnika,sama nie skorzystasz i drugiemu nie dasz Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: Czy tutaj ktos wogle pisze 28.08.07, 20:51 a w ogóle, to jak ktos przychodzi, to mówi wszystkim dzień dobry, nie? To nawet kmioty wiedza Odpowiedz Link
nehir Re: Czy tutaj ktos wogle pisze 28.08.07, 17:07 e_w_a_g_5 napisała: > a ja to powinnam znac nehir, czy nie? > Wolałabym wiedziec z kim gadam i czy w przeszlości juz gadalam czy nie > ze mną sie rozmawia.gadac mozesz z kmiotami Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Czy tutaj ktos wogle pisze 28.08.07, 19:41 tu jest Ocean Spokojny raczej niz Morze Martwe, jak dotad to snuje sie tu refleksje raczej niz nawija pod wplywem amfetaminy, ja nie mam nic jednak przeciwko na zwiekszenie badz dalsze zmniejszenie czestotliwosci przyplywow i odplywow. A tak w skrocie, witka Nehir... Odpowiedz Link
nehir Re: Czy tutaj ktos wogle pisze 28.08.07, 19:46 a co ci uzywki po glowie chodzą?. patrzę rowno na swiat, witaj gospodarzu Odpowiedz Link
nehir Re: Czy tutaj ktos wogle pisze 29.08.07, 10:38 imagiro napisał: > luty, jak bum cyk cyk ... > pewnie,lutya moze ty nim jestes. gdy bylem na obcych landach pewna frau w rozmowach w tłoku mowila ze luty to wlasnie ty. moze nie wiesz o tym? a to juz tragedia. Odpowiedz Link
elissa2 Re: No tak ... 28.08.07, 22:21 Ktoś wchodzi po raz pierwszy (o ile się nie mylę) na forum i zaczyna z grubej rury od wątku o niedorzecznym tytule ... Po co? Przecież widać, że na forum dość dużo się dzieje, wystarczy spojrzeć na daty i godziny. Po co tak zaczepia? Ma coś do właściciela forum? Czy w ogóle lubi irytować, drażnić ludzi? Eeeee tam ... Odpowiedz Link
nehir Re: No tak ... 29.08.07, 10:44 elissa2 napisała: > Ktoś wchodzi po raz pierwszy (o ile się nie mylę) na forum i zaczyna > z grubej rury od wątku o niedorzecznym tytule ... Po co? > Przecież widać, że na forum dość dużo się dzieje, wystarczy spojrzeć > na daty i godziny. > Po co tak zaczepia? Ma coś do właściciela forum? Czy w ogóle lubi > irytować, drażnić ludzi? > Eeeee tam ... > jasiu to porzadny czlowiek,chyba o tym wiesz.nikogo nie zaczepiam i nie mam zamiaru,swoje zdanie na otwartym forum mogę napisac.a co jest w watku niedorzecznego,moze cos wytlumaczyc,naprowadzic? Odpowiedz Link
elissa2 Re: No tak ... 29.08.07, 11:28 nehir napisał: > jasiu to porzadny czlowiek,chyba o tym wiesz.nikogo nie zaczepiam i nie mam zamiaru,swoje zdanie na otwartym forum mogę napisac.a co jest w watku niedorzecznego,moze cos wytlumaczyc,naprowadzic? > Bardzo proszę, wytłumacz mi o co chodzi... Odpowiedz Link
nehir Re: No tak ... 29.08.07, 13:11 elissa2 napisała: > Bardzo proszę, wytłumacz mi o co chodzi... > w momencie kiedy zajrzalem na forum bylo pusto i cicho. napisalem watek ktory chyba nie powinien sprawiac sprawiac trudnosci w interpretacji.ludzie wszedzie wietrzycie podstepy. czy z wami mozna normalnie rozmawiac? Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: No tak ... 29.08.07, 13:26 a to dziwne, bo my ze sobą umiemy rozmawiac, tylko z tobą sa jakies problemy Odpowiedz Link
elissa2 Re: No tak ... 29.08.07, 13:33 nehir napisał: > w momencie kiedy zajrzalem na forum bylo pusto i cicho. > Zajrzałeś o godzinie 8:04 rano! Napisałeś: "wszyscy wszystko mają w głebokim poważaniu" ... Tak, o tej porze najczęściej zajęci są czymś innym i niewielu ma czas lub możliwości na forumowanie choć z pewnością woleliby, nie sądzisz? > > napisalem watek ktory chyba nie powinien sprawiac sprawiac > trudnosci w interpretacji. > A sprawił jak widzisz. Sprawił wrażenie zaczepki, wymówki ... > ludzie wszedzie wietrzycie podstepy. > I znowu zarzut! Bezpodstawny, moim skromnym zdaniem. > > czy z wami mozna normalnie rozmawiac? > Zapewniam Cię, że można. I serdecznie zapraszam Cię do takiej rozmowy. Odpowiedz Link
nehir Re: No tak ... 29.08.07, 10:40 e_w_a_g_5 napisała: > a jakie to butne, pyskate i zadziorne > skadze,mowie towim jezykiem.staram sie dopasowac do poziomu tu obowiązujacego.umiem tez mowic ladnie,skladnie i rzeczowo. Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: No tak ... 29.08.07, 10:45 ależ ty wcale nie masz obowiązku, w ogóle ze mna mówic Osobiście, nie odczuje żadnej straty z tego tytułu Odpowiedz Link
nehir Re: No tak ... 29.08.07, 13:09 e_w_a_g_5 napisała: > ależ ty wcale nie masz obowiązku, w ogóle ze mna mówic > Osobiście, nie odczuje żadnej straty z tego tytułu > wzajemnie dobrych ludzi jest niewielu.niech ci sie dobrze wiedzie. Odpowiedz Link
amm06 Re: Czy tutaj ktos wogle pisze 28.08.07, 23:03 I tak oto z Arkadii dziecinstwa zaplynelismy wprost do krainy Tylko dla doroslych... Odpowiedz Link