kazzol 10.09.11, 09:27 wymiękam nad zachwytami nad tą panią, bez kitu to czysty alien przecież. szkodasz, że archiwum x już się zawinęło www.pudelek.pl/artykul/34952/anja_rubik_w_paryzu_prywatne_zdjecia/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: AnJa Alien Rubik 10.09.11, 09:32 ryj jak kon, chuda jak szkapa i to wqrwiajace seplenienie - ale na niektorych zdjeciach (z profesjonalnych sesji) wyglada naprawde super, co mnie zadziwia. Odpowiedz Link
anna_geras Re: AnJa Alien Rubik 10.09.11, 09:42 Ja też tego nie rozumiem, dla mnie to prawdziwy paszczur, sepleniący do tego, i jeszcze na każdym pozowanym zdjęciu te niedomknięte usta, brrrr. Odpowiedz Link
n_x Re: AnJa Alien Rubik 10.09.11, 11:24 jej twarz nie podoba mi sie zupełnie, ale figura tak. no i ma ładne cycki. Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: AnJa Alien Rubik 10.09.11, 20:35 n_x napisała: > jej twarz nie podoba mi sie zupełnie, ale figura tak. no i ma ładne cycki. Ma? Bo z nią kojarzy mi się taki stary kawał z liceum: - Przepraszam, czy ma pani piersi? - Mam. A bo co? - Czemu ich pani nie nosi? Przypadek pani Rubik, to chyba jest ta słynna 'fotogeniczność'. Czyli na żywca można w ogóle nie wyglądać, ale w obiektywie aparatu, po odpowiedniej stylizacji nie idzie poznać człowieka. Odpowiedz Link
n_x Re: AnJa Alien Rubik 10.09.11, 20:48 ma naprawdę ładne - dla mnie ładne to ładny kształt, niekoniecznie duże nawet linka znalazłam jako dowód: www.pudelek.pl/artykul/32593/anja_rubik_topless_w_francuskim_vogueu/ Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: AnJa Alien Rubik 10.09.11, 21:00 n_x napisała: > ma naprawdę ładne - dla mnie ładne to ładny kształt, niekoniecznie duże Cóż, co kto lubi. Ja wolę obfitsze Odpowiedz Link
felek_flaszka Re: AnJa Alien Rubik 10.09.11, 21:58 No jak na taką szkieletowatą figurę to cycki ma całkiem duże. Ale przede wszystkim to ona jest chorobliwie chuda. A fotogeniczność to się robi photoshopem. Odpowiedz Link
kazzol Re: AnJa Alien Rubik 12.09.11, 10:10 myślę, że Fundacja Nautilus powinna zająć się tą sprawą: Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: AnJa Alien Rubik 15.09.11, 10:15 ta raczka, az strach paczec: pomponik.pl/galerie/podpatrzono/przerazajaco-chuda-anja-rubik/zdjecie/duze,1522505,1,406 Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: AnJa Alien Rubik 13.10.11, 12:26 nawet nawet te rysunki, tez takie alienowate www.pudelek.pl/artykul/35678/rysunki_anji_rubik_ma_talent/ Odpowiedz Link
kred-ka Re: AnJa Alien Rubik 17.10.11, 08:48 A ja tam sepleniącą Anię lubię. Zrobiła mega karierę , jest mega profesjonalna w tym co robi i w końcu choć ona nie robi nam wiochy na świecie. Fakt, jest przerażająco chuda i koścista , ale niestety taka prawda, że na takiej szkapie wszystko się najlepiej prezentuje na wybiegu. Wkurza mnie tylko jej wiecznie otwarty dziób. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: AnJa Alien Rubik 17.10.11, 10:48 gwiazada pelna (otwarta) geba - w polsce juz nie wypada jej pracowac: www.pudelek.pl/artykul/35737/nie_wypada_mi_brac_udzialu_w_pokazach_w_polsce/ za to za lulinarnego wycierucha (ktory o gotowaniu nie ma pojecia) w polskich programach kulinarnych robic wypada jak najbardziej Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: AnJa Alien Rubik 17.10.11, 10:46 anna_geras napisała: > W ddtvn alien udaje,ze umie gotować "zajebiscie" jej ta ryba w morskiej soli wyszla, nawet ukroic sie nie dalomogla chociaz potrenowac przed programem. Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: AnJa Alien Rubik 18.10.11, 08:31 Alien oddaje się typowo polskim rozrywkom www.pudelek.pl/artykul/35768/anja_rubik_pije_wodke_w_warszawie/ Odpowiedz Link
felek_flaszka Re: AnJa Alien Rubik 20.10.11, 19:04 Dieta w postaci ryby w soli daje efekty Alien Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: AnJa Alien Rubik 20.10.11, 19:58 moze sobie dorabiac na uniwersytecie medycznym, studentom od razu budowa szkieletu do lba wejdzie www.fakt.pl/To-juz-przegiecie-Rubik-ma-mieszkanie-w-Warszawie-ale-,artykuly,134019,1.html Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: AnJa Alien Rubik 23.10.11, 14:41 dzis sporo aliena bylo w "co za tydzien" - i tak obserwujac jej sepleniaca gebe doszlam do przerazajacego wniosku - to seplenienie jest spowodowane zbyt dlugim jezorem, po prostu jezor nie miesci sie jej w paszczy i stad ta "soczysta wymowa', ohyda. Odpowiedz Link
anna_geras Re: AnJa Alien Rubik 28.10.11, 21:42 www.fakt.pl/Rubik-Nie-mam-wady-wymowy,artykuly,135213,1.html taaaa, a ja mam słonia w karafce Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: AnJa Alien Rubik 28.10.11, 21:46 anna_geras napisała: > www.fakt.pl/Rubik-Nie-mam-wady-wymowy,artykuly,135213,1.html taaaa, a ja mam słonia w karafce jezor jej sie w gebie nie miesci, to caly sekret Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: AnJa Alien Rubik 08.12.11, 20:48 wqrw na mazaku aliena - bezcenny www.plotek.pl/plotek/1,111485,10784229,Zdjecie_dnia__O_czym_mysli_Anja_Rubik_.html Odpowiedz Link