stasi1 16.02.23, 13:41 Jest taki film Walentynki i tam jest niczego sobie kobietka która żadnego życzenia nie dostała. Jest to możliwe? Wiadomo z facetami różnie ale kobieta? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tapatik Re: Życzenia w walentynki 16.02.23, 21:16 Może po prostu nikogo nie ma. A poza tym może być walnięta. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Życzenia w walentynki 03.03.23, 20:03 Ta akurat nie miała ale z okazji walentynek sporo życzeń się wysyła, więc nie jest problemem dla kobiety je dostać. Oczywiście kobieta sama z siebie nie wyśle życzeń w kim nie jest zakochana Odpowiedz Link
tapatik Re: Życzenia w walentynki 03.03.23, 21:11 Raczej nie wysyła się życzeń osobie, której się nie kocha. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Życzenia w walentynki 08.03.23, 23:40 Ja wysyłam aby dobrze spędziły ten dzień Odpowiedz Link
obrotowy Walentyna 17.02.23, 14:14 teodor-k napisał: > Była jeszcze Walentyna z kosmosu . nie byla, a jest, bo jeszcze zyje Odpowiedz Link
999karolina Re: Życzenia w walentynki 17.02.23, 20:16 Miałam w walentynki śmieszne zdarzenie. Mam znajomą, którą nazywam "szwagierka", bo kiedyś była żoną faceta, z którym wcześniej ja się spotykałam. Czyli w jakimś sensie miałyśmy wspólnego faceta. No i w walentynki obie od tego naszego wspólnego faceta nieoczekiwanie dostałyśmy SMS-a z czerwonym serduszkiem. Nieoczekiwanie, bo nasze z nim kontakty urwały się sporo lat temu w niezbyt przyjacielskiej atmosferze i od tamtej pory chyba nigdy nie mieliśmy kontaktu. A tu nagle serduszka. Szybko się wszystko wyjaśniło. Wczoraj zadzwonił do mniej i po krótkich grzecznościach poprosił, żeby mu pożyczyć pieniądze. Dzwonię więc do szwagierki, a ona mówi, że też miała telefon z taką samą prośbą. Jakim trzeba jednak być palantem, żeby pomyśleć, że jak się wyśle serduszko, to ona zaraz poczuje się tak oczarowana, że z kasą przyleci Odpowiedz Link
teodor-k Re: Życzenia w walentynki 17.02.23, 20:52 Skąd to znam serduszko ,kwiatuszki ,papatki .Na pewnych portalach kobiety się dają się nabrać .Nawet nie porozmawiają z facetem .Kiedyś była sytuacja kobieta z Gdańska on z Warszawy .różnica wieku 20 lat między nimi po upojnej nocy ją okradł .Pewnie coś dosypał .Pisałem z nią trochę nawet nie zgłosiła na policję ,bo się wstydziła .Facet ma tupet by prosić o pożyczkę . Odpowiedz Link
tomekzgor Re: Życzenia w walentynki 18.02.23, 00:09 Chcesz powiedzieć że Karolina i szwagierka miały szczęście że koleś był kulturalny i nie uśpił ich i nie obrobił więc nie powinny narzekać że tylko chciał kasę pożyczyć? A dziewczyna z którą korespondowałeś mogła zmyślić swoją historię. W ten spoób mogła chcieć w jakis sposób uzasadnić swoją opieszałość w kwestii umawia się a szczególnie w kwestii zapraszania do domu. Różnie bywa. Odpowiedz Link
teodor-k Re: Życzenia w walentynki 18.02.23, 00:46 Nie wiem o co ci biega jestem wystarczająco długo na tamtych forach .Ja z z nią rozmawiałem na żywo .To nie była dziewczyna tylko doświadczona kobieta ,która uwierzyła w miłość młodszego człowieka .Pełno jest tam napalenców i to nie kobiety wiodą prym .Jak się pojawi fajna laska to multum wpisów i wszyscy samotni i wolni.. Odpowiedz Link
tomekzgor Re: Życzenia w walentynki 18.02.23, 20:21 teodor-k napisał: > Nie wiem o co ci biega jestem wystarczająco długo na tamtych forach .Ja z z n > ią rozmawiałem na żywo .To nie była dziewczyna tylko doświadczona kobieta ,któr > a uwierzyła w miłość młodszego człowieka .Pełno jest tam napalenców i to nie ko > biety wiodą prym .Jak się pojawi fajna laska to multum wpisów i wszyscy samotni > i wolni.. Spokojnie, tak tylko zwróciłem uwagę. Odpowiedz Link
999karolina Re: Życzenia w walentynki 20.02.23, 14:53 teodor-k napisał: Facet ma tupet by prosić o pożyczkę . Generalnie to w pożyczkach nie widzę nic złego. Ludzie często pożyczają sobie kasę. Ja też wielokrotnie pożyczałam komuś i od kogoś. Tu mnie rozśmieszyło, że koleś, z którym się rozstałam bez czułości i który się przez kilka lat nie odzywał, nagle wysyła serduszko i wydaje mu się, że to mnie tak rozczuli, że chętnie polecę do banku, żeby mu pożyczyć pieniądze Odpowiedz Link
teodor-k Re: Życzenia w walentynki 20.02.23, 16:22 Trzeba było mu napisać żeby zmienił pracę i wziął kredyt Kiedyś ktoś tak mówi i robił gafy .Ten Twój były też strzelił niezłą .Trzeba mu było figę odesłać .Niesamowite . Odpowiedz Link
stasi1 Re: Życzenia w walentynki 19.02.23, 08:07 Ciekawe czy taką samą kwotę chciał od was pożyczyć? Odpowiedz Link
999karolina Re: Życzenia w walentynki 19.02.23, 12:06 Nie określił precyzyjnie kwoty. Powiedział, że potrzebuje 200 tys. i że fajnie by było, gdyby to była jakaś znacząca część tej kwoty. Odpowiedz Link
baenzai Re: Życzenia w walentynki 19.02.23, 12:31 Ja kiedyś pożyczyłem lasce, którą znałem kilka tygodni, jakieś drobne kwoty (łącznie chyba z 300 złotych). Oddała po terminie i w dodatku nie w całości. Ale chyba nie planowała mnie zrobić w chuja, bo gdyby tak było to bym nawet złotówki nie zobaczył. Pewne pozostałą część by oddała w późniejszym terminie, ale w międzyczasie się rozstaliśmy i nie chciało mi się jej ścigać o 50 złotych. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Życzenia w walentynki 20.02.23, 09:13 Ale od obu was tyle samo chciał? Żeby zobaczyć którą bardziej cenił . Odpowiedz Link
999karolina Re: Życzenia w walentynki 20.02.23, 14:46 stasi1 napisał: > Ale od obu was tyle samo chciał? Żeby zobaczyć którą bardziej cenił . Nie mówił o konkretnych kwotach - tylko że 200 tys mu potrzebne. Oczekiwał pożyczki w skali, która pomogłaby mu zebrać taką kwotę. Pewnie chętnie by usłyszał cos w stylu: 200 nie mam, mogę pożyczyć np. 50. Dla prawdy muszę dodać, że oferował jakąś rekompensatę w postaci odsetek od pożyczki. Zaproponowałam mu, żeby zgłosił się do banku lub jakiejś firmy pożyczkowej. Szwagierka też odmówiła. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Życzenia w walentynki 23.02.23, 17:45 pewnie liczył że to będzie na wieczne oddanie, w firmie pożyczkowej tak łatwo by nie miał. A w ogóle czyj był pierwszy? Twój czy t ej twojej ,,szwagierki"? Odpowiedz Link
999karolina Re: Życzenia w walentynki 25.02.23, 00:30 stasi1 napisał: > pewnie liczył że to będzie na wieczne oddanie, w firmie pożyczkowej tak łatwo b > y nie miał. A w ogóle czyj był pierwszy? Twój czy t ej twojej ,,szwagierki"? Nie wiem, na co liczył. Znam go, myślę, że z premedytacją by nie oszukał. Pewnie faktycznie potrzebował kasę. Ale wkurzył mnie tą nonszalancją. Najpierw był mój, a potem się ożenił ze szwagierką. Później się okazało, że zaczął z nią kręcić gdy jeszcze byliśmy razem. Oczywiście szwagierce mówił, że jest sam i bardzo samotny Odpowiedz Link
teodor-k Re: Życzenia w walentynki 25.02.23, 07:36 Najpierw był mój, a potem się ożenił ze szwagierką. Później się okazało, że zaczął z nią kręcić gdy jeszcze byliśmy razem. Oczywiście szwagierce mówił, że jest sam i bardzo samotny.To taki przechodni puchar ,którego można ciągle mieć pod reką .Jak się komuś znudzi to se bierze .Fajnie . Odpowiedz Link
stasi1 Re: Życzenia w walentynki 25.02.23, 08:05 Znaczy ty mu nie wystarczałaś! Chyba że jak by7ł ze szwagiergą kręcił z następna, może miał tak ten typ. Nawet gdyby nie był taki nonszalancki to i tak bys mu nie pożyczyła tych pieniędzy? W końcu raz cię juz oszukał Odpowiedz Link