agamasia 22.08.09, 16:05 Uważam za rozpoczęty, mam tylko nadzieję, że następne odcinki też wyciekną Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamasia 4x01 22.08.09, 16:12 Końcówka odcinka jest taka, że zapiera dech w piersiach. Kapitalne sceny z wykończonym, niewyspanym Deksiem, Debra jak zwykle świetna Nowy Serial Killer nagusieńki Trochę pojechali z nowym romansem biurowym, no nie za bardzo mi pasują Laguerta i Batista razem, chociaż sceny w windzie sympatyczne. Czekam na więcej Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 4x01 22.08.09, 16:18 Potargany, zaspany, w poplamionej koszulce, z urywającym się sznurowadłem i w przekrzywionym krawacie Dexter jest przesłodki . Golas stojący pod wrzątkiem brrrrrrrrrrr. A mnie właśnie Batista z Laguertą pasują . Tylko ciekawe jak to się zakończy hehehe. No i Quinn sobie dziewczynę przygruchał - oj coś czuję, że będą z tego kłopoty . No i ta końcówka... Mam nadzieję, że Deksiu nie utnie sobie drzemki na zielonej trawce tylko weźmie doopę w troki i posprząta poćwiartowane ciało . Mam nadzieję, że nie trzeba będzie czekać nie_wiadomo_ile tylko skapnie nam chociaż jeden odcineczek jeszcze. Tak może gdzieś za dwa tygodnie . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 4x01 22.08.09, 17:09 A i jeszcze zapomniałam - mały Harrisonek jest śliczny . No i te śpiewy przez telefon, repertuar nietypowy wcale . Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: 4x01 27.08.09, 12:44 Rewelka!! wczoraj obejrzałam!! Uśmiałam sie jak dzika;- )..antyrzobiegówka rewelka !!!nieogolony, zaspany dexio ..on tu na psyk pada a zonka "napalona" i jego hasło, ze moze "przed" uda mu się przespać..boskie!!! Odpowiedz Link
szmegesz Re: 4x01 27.08.09, 19:18 Druga czołówka powinna być pierwszą w tej serii, mogliby ją trochę rozzerzyć. Oj czuję,że przez dziecko Dexter mało nie wpadnie. Odpowiedz Link
luczijka Re: 4x01 28.08.09, 12:10 magdawaw1 napisała: > Rewelka!! wczoraj obejrzałam!! Uśmiałam sie jak dzika;- > )..antyrzobiegówka rewelka !!!nieogolony, zaspany dexio ..on tu > na psyk pada a zonka "napalona" i jego hasło, ze moze "przed" uda mu > się przespać..boskie!!! Zgadzam się rewelka Deksio odrodził się po słabszym 3 sezonie i jest w świetnej formie Oby tak dalej Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 4x01 06.10.09, 08:32 ech a ja dopiero teraz nadrobilam pierwszy odcinek, i doskonale deksia rozumialam,bo cierpie ostatnio na wieczne niewyspanie normalnie czulam jego niewyspanie Odpowiedz Link
aniuta75 Jakby ktoś nie widział jeszcze 28.09.09, 10:02 To dzisiaj można ściągać 4x01 w dobrej (oczko do Glxa ) wersji . Odpowiedz Link
luczijka Re: Jakby ktoś nie widział jeszcze 28.09.09, 15:01 Warto mieć Deksia w najwyższej dostępnej jakości Odpowiedz Link
mendosita Re: 4x02 05.10.09, 09:43 Ach, nareszcie! Niestety z ogromu zajęć, obowiązków oraz planów na popołudnie nie wiem, czy dam radę dziś obejrzeć Chociaż nie, co ja mówię- przecież to Deksio- muszę dać radę, najwyżej pójdę spać o północy Odpowiedz Link
agamasia Re: 4x02 05.10.09, 23:04 No niech dadzą mu w końcu trochę pospać Nierozważnie obejrzałam co będzie w następnym odcinku i zła jestem na siebie Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Dexter sezon 4 05.10.09, 23:34 Ja co prawda Dexa nie ogladam... Ale jak zupelnie przypadkowo zobaczylem dzis scene starszego pana z brzytwa w wannie z dzieckiem... to mi sie zrobilo slabo, chociaz jako wielbiciel horroror do bojazliwych nie naleze. Bardziej mi to podzialalo na wyobraznie niz wszystkie pily i masakry mechaniczne. Ten serial jest chory i dla psycholi Odpowiedz Link
luczijka Re: Dexter sezon 4 06.10.09, 00:43 galaxian1 napisał: > Ten serial jest chory i dla psycholi > Czyli serial w sam raz dla lolumowiczów Odpowiedz Link
mendosita Re: Dexter sezon 4 06.10.09, 08:46 Buu, a ja wczoraj nie zdążyłam obejrzeć Wróciłam do domu po 22.00 i padałam na twarz i Deksia zostawiłam sobie na dziś dopiero Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Dexter sezon 4 07.10.09, 10:36 jejku co te seriale z człowiek robią - chce sie pomóc mordecy ale dexio z tym swoim niedosypianiem jest taki...że aż chce się przytulić i pomóc.. nie wiem czy to wpływ Dexia (akurat wieczorem oglądałam), ale miałam straśny sen - jakieś wiszace krwawiące nogi i ja uciekająca przed jakimś okrutnym mordecą....aż się obudziłam tak sie zmachałam tą ucieczką Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dexter sezon 4 07.10.09, 10:40 galaxian1 napisał: > Ten serial jest chory i dla psycholi > Noooo czyli w sam raz dla nas . Odpowiedz Link
aniuta75 4x03 07.10.09, 10:41 Ja mam nadzieję, że ten nasz Deksio się w końcu wyśpi bo mało nie zasnęłam wczoraj przy oglądaniu. Poza tym jak będą tak jego niedospanie ciągnęli przez pół sezonu to się nudne to zrobi . A pan Trójkowiec psychodeliczny brrrrrrr. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 4x03 07.10.09, 15:43 No widzisz? Widzisz jaka ja zakręcona i wiecznie śpiąca przez zakręconego i niewyspanego Dexa?? Odpowiedz Link
luczijka Re: 4x03 11.10.09, 13:35 aniuta75 napisała: > Ja mam nadzieję, że ten nasz Deksio się w końcu wyśpi bo mało nie zasnęłam > wczoraj przy oglądaniu. Oj bo Tobie pewnie też dzieciaki nie dają pospać > Poza tym jak będą tak jego niedospanie ciągnęli przez > pół sezonu to się nudne to zrobi . No właśnie, podzielam Twoje obawy Oby nie dmuchali za długo w tę samą trąbkę, bo faktycznie zanudzimy się na śmierć > A pan Trójkowiec psychodeliczny brrrrrrr. Dobrze dobrali aktora... Fuj, fuj i jeszcze raz fuj Nie chciałabym się na niego natknąć w ciemnej uliczce brrrrrrrr. Ba! Nie chciałabym go spotkać nawet w pełnym słońcu Odpowiedz Link
aniuta75 4x03 :P 12.10.09, 23:14 Padłam z samochodu Masuki i country z głośników . Deksio wziął sprawy w swoje ręce ale teraz ma przerypane u Rity. No a Quinn sie wygadał gupek. Odpowiedz Link
agamasia Re: 4x03 :P 12.10.09, 23:20 No ten Quinn to doopek jest. Kapitalna scena przed domem Deksia, kiedy Debra go odwoziła, a on biedak nie chciał wyjść z samochodu, bo tam tyle ludzi i do tego Debra narzekająca na stałą chęć przytulania Antona Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 4x03 :P 12.10.09, 23:23 Hihihihi a jak Rita odwoziła Dexa do pracy i śpiewała z kaczuszką (czy co to tam było ) a on takie biedny dni odliczał? Odpowiedz Link
szmegesz 4x04 20.10.09, 19:17 Dobre zakończenie odcinka, chociaż spodziewałam się go, ale nie myślałam,że tak szybko. Czy Dexter pierwszy raz zabił kobietę? bo nie pamiętam. Jakoś nie była dla mnie wiarygodna jej wina, zwłaszcza pozbycie się dziecka. Odpowiedz Link
mendosita Re: 4x04 20.10.09, 20:46 Przy końcówce zaniemówiłam. Masakra jakaś. Jak tu teraz wytrzymać cały tydzień?? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 4x04 20.10.09, 23:15 Aaa jestem w szoku. Myślicie, że to pan Trójkowy ich zabił pozorując kradzież, żeby pozbyć się problemu?? Odpowiedz Link
agamasia Re: 4x04 20.10.09, 23:51 O fak! Ja stawiam na Trójkowego, chciał mu zabrać dyktafon. A z Deksia zrobił się family man Odpowiedz Link
szmegesz Re: 4x04 21.10.09, 11:01 I wreszcie Dexter zaangażuje się w coś co bezpośrednio jego dotyczy. Dyktafon pewnie zabrany, ale jest wiadomość dla Dextera na sekretarce, której on do końca nie odsłuchał. A tak nawiasem mówiąc nie żal mi postaci emerytowanego agenta, za stary dla Debry. Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: 4x04 21.10.09, 12:27 niezły odcinek, wreszczie coś zaczeło się dziać...pomału robił się serial familijny z wątkiem romantycznym (laguerta i miquel)...ale teraz dexio bedzie musiał zabrać sie za Trókowca... a pani policjant to chyba miała chrapkę na dexia - nezły duet by stworzyli Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 4x04 22.10.09, 09:56 > Czy Dexter pierwszy raz zabił kobietę? bo nie pamiętam w sesnie czy pani policjant byla pierwsza kobieta zabita przez dexa? nie, piersza, i pierwsza chyba w ogole byla pielegniarka. z tego co pamietam) zakonczenie mi sie nie podobalo, jedynie zrobilam wielkie ufff ze nie bede musiala juz na ta obrzydliwa pare patrzec Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: 4x04 22.10.09, 11:18 II sezon Dexio zabił tę swoją kochankę - malarkę iwęc to nie pierwsza kobieta... a tak z innej bajki wiecie, że do kin wchodzi Gamer- film, gdzie obok Butlera wystąpi Dexio, czyli Miachael C. Hall... a tak jeszcze , zauważyliście, ze odkąd Debra i Dexio pobrali sie w realu mają mniej scen w serialu? Odpowiedz Link
szmegesz Re: 4x04 22.10.09, 12:55 bo może im nie wychodzi granie ze sobą, za dużo chemii ha,ha Odpowiedz Link
agamasia 4x05 27.10.09, 00:22 Niesamowita akcja z tym Trójkowym, normalnie aż mi serducho waliło. Myślałam, że Deksiu go dopadnie. Debry mi szkoda, taka biedna była na tym parkingu Rita jest jakaś taka strasznie wychudzona na twarzy. Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: 4x05 27.10.09, 13:59 no akcja ładnie się rozkręca...najlepsze było zakończenie akcji z tym Trójkowcem...kochany ojciec rodziny..\ Mi tam szkoda było LaGuerrdy.. ale to "akcją" w łóżku to chyba chcą podnieść słupki oglądalności Odpowiedz Link
szmegesz Re: 4x05 27.10.09, 17:16 Odcinek dobry, wreszcie zabójca z podobnym obciążeniem rodziną. Piękna scena na parkingu z Debrą i Dexterem: kto ma większą skazę. Mnie tylko ciekawi, jak zostanie kiedyś rozegrane pokazanie ciemnej strony Dextera swoim bliskim. Chyba nasz bohater sam się prędzej unicestwi, niż sprawi bezgraniczny ból najbliższym. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 4x05 27.10.09, 23:23 Ehh biedna ta Deb . Ale cuś mi się wydaje, że jest duża szansa na to, że ma fasolkę w brzuchu od Lundy'ego . Ale by było hihihi. No i Trójkowy ma rodzinkę - po prostu grejt . LaGuerta ma nauczkę. Ciekawe czy Miguel z nią zostanie jak się dowie. Wkurzy się pewno nieziemsko. Odpowiedz Link
szmegesz Re: 4x06 04.11.09, 10:41 Tylko Deksio bardziej strawialny, bo nie zabija niewinnych, ale mechanizm podobny. Ci Amerykanie to uwielbiają psychoanalizą. Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: 4x06 04.11.09, 20:16 strasznie mnie wk...Rita, na miejscu Dexia już bym się jej pozbyła... Odpowiedz Link
agamasia Re: 4x06 04.11.09, 20:28 A Trójkowy to chyba żony chce się pozbyć zabijając te kobiety w wannie, identyczny rytuał tej zabitej i żony w wannie z lusterkiem. Odpowiedz Link
agamasia 4x07 10.11.09, 10:40 No tego jeszcze nie było, to się Deksiu pomylił. Quinn kręci się za Deksiem jak kiedyś sierżant Doakes, lepiej niech uważa, bo źle się to dla niego skończy. Martwi mnie to, że na wszystkich narzędziach Trójkowego są ślady Deksia. Trójkowy za każdym chyba razem zakłada rękawice, a Deksiu z gołymi łapami się za nie chwyta. Jak w końcu trafią na jego trop, to Deksiu będzie miał pozamiatane. Odpowiedz Link
szmegesz Re: 4x08 17.11.09, 20:37 Niezły odcinek. Coś mi się wydaje,że nie będzie wcale łatwo z Trójkowym, bo chyba rozszyfruje zamiary Dextera, ale pojawiła się nowa zagadka, kto strzelał do Debry i Lundego? Lubię monologi wewnętrzne Deksia. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 4x08 17.11.09, 22:57 Jest możliwość, że ktoś stał za samochodem, oparty o maskę, albo z auta czy cuś. No bo komu by zależało na śmierci Lundyego? Hmmm chyba że żona Trójkowego go chroni . Odpowiedz Link
mala-muu Re: 4x07 23.11.09, 22:46 Dzień dobry Tylko was czytam, ale po wczorajszym odcinku Dextera opadła mi szczęka i tak mi zostało. Jak sądzicie, czy córeczka Trinity prowadzi działalność z tatusiem? Czy to ona strzeliła do Lundy'ego? Trochę to by było zbyt oczywiste... A akcja z łamaniem paluszka synkowi zryła mi mózg... Odpowiedz Link
szmegesz 4x09 23.11.09, 23:14 Pomyłka w liczeniu odcinków. Komentarz małej muu dotyczy właśnie dziewiątki. 3Mnie też szczęka opadła na końcówce.Córeczka chyba śledziła tatusia, albo wykonywała jego polecenia. Pewnie tak samo była terroryzowana jak pozostała rodzinka Odpowiedz Link
mala-muu Re: 4x09 24.11.09, 02:05 A ja w niej wyczuwam jakiś "morderczy potencjał", chyba nie musiałby jej zastraszać... Odpowiedz Link
aniuta75 Mała Muu :) 23.11.09, 23:15 Pierwsze koty za płoty to teraz pisaj jak najwięcej . Odpowiedz Link
aniuta75 4x09 23.11.09, 23:15 O fak! Opad szczęki na koniec. Totalnie rozwalił mnie ten odcinek ale końcówka to po prostu coś pięknego . Odpowiedz Link
mendosita Re: 4x09 24.11.09, 07:15 Widzę, że nie tylko ja zbierałam szczękę z podłogi. Jak tu teraz wytrzymać do następnego odcinka?? Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: 4x09 25.11.09, 13:47 dołącam do tych z opadniętą szczenką..hasło odcinka - uważaja na sąsiada...nigdy bym się po Ricie nie spodziewała...Biedny Masuka Odpowiedz Link
mala-muu Re: 4x10 02.12.09, 18:10 Do oglądania Dextera zakładam ostatnio rękawiczki, żeby nie obgryźć wszystkich pazurów. A po ostatni odcinku co? Obgryzłam rękawiczki! Córeczka niezła, co? Podejrzewam, że te ich spotkania co 4 miesiące mają odcień hmmm... kazirodczy? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 4x10 02.12.09, 18:13 Eeee chyba aż tak to nie . Ale rozbawił mnie Trójkowy jak tutaj ją pocieszał na tym parkingu, przytulał i że wszystko będzie oki a tylko pojechała a on przy kierownic się zaczął wściekać i "głupia cipa" . Piekne to bylo . Odpowiedz Link
szmegesz Re: 4x10 02.12.09, 19:10 Ale nie wiem czy córeczkę można tak łatwo oskarżyć, przecież zdobyto jej DNA nielegalnie. Końcowe sceny trzymały naprawdę w napięciu. Dla mnie tak mocny sezon jak pierwszy. Odpowiedz Link
mala-muu Re: 4x10 02.12.09, 19:40 Tatusiek umie zachować zimną krew, nie ma co. Aktor jest przerażająco wiarygodny w swojej roli... Dopiero niedawno skojarzyłam, że to przecież poczciwy John Lightgow z "Trzeciej planety od słońca". Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: 4x10 03.12.09, 10:32 mala-muu napisała: > Tatusiek umie zachować zimną krew, nie ma co. > Aktor jest przerażająco wiarygodny w swojej roli... Dopiero niedawno > skojarzyłam, że to przecież poczciwy John Lightgow z "Trzeciej planety od słońc > a". Tak, ale grał też kompletnego świra, porywacza dzieci w Mój brat Kain Jest świetny, to fakt. Mnie przeraziła dopiero zapowiedź kolejnego odcinka, którą puścili po napisach końcowych - oj, będzie się dziaaało... Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: 4x10 03.12.09, 10:41 odcinek the besciak trzymała w napieciu...oj czuje, ze bedzie się działo w ostatnim odcinku...i moim zdaniem pwoinni zakonczyc jakos sesnsowni eten sezon i serial, aby pozostawic dobtre wspomienia, a nie ciągnąć w nieskonczonośc... Odpowiedz Link
mala-muu Re: 4x10 04.12.09, 00:03 Mnie się ten sezon podoba jak żaden, więc mam mieszane uczucia. Z jednej strony pożegnanie z Dexterem byłoby smutne, a z drugiej nie wiem, czy scenarzyści będą w stanie wspiąć się na podobne wyżyny w kolejnym... Bo wysoko ustawili sobie poprzeczkę, nie powiem. Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: 4x10 04.12.09, 15:23 Ja myślę, że amerykańskie sumienia nie poradziłyby sobie z tym, że taki morderca - jakkolwiek sympatyczny - umyka prawu tak długo. Tak więc spodziewam się ponurego końca dla Deksia Odpowiedz Link
agamasia Re: 4x10 04.12.09, 18:33 Coś mi się wydaje, że po ostatnim 3 sezonie Deksiu dostał zamówienie na kolejne 2 sezony, więc to nie jest koniec Deksia. Odpowiedz Link
luczijka Re: 4x10 07.12.09, 21:18 agamasia napisała: > Coś mi się wydaje, że po ostatnim 3 sezonie Deksiu dostał zamówienie na kolejne > 2 sezony, więc to nie jest koniec Deksia. Też sobie przypominam tę informację. Nawet wisi na angielskiej wersji wiki Odpowiedz Link
mala-muu Re: Dexter sezon 4 07.12.09, 20:34 No i jakie wrażenia po wczorajszym odcinku? Kolega Dexter stracił czujność. Motyw z córeczką dosyć dziwny... Nie chcę spoilerować, więc poczekam na Waszą reakcję. Odpowiedz Link
agamasia 4x11 07.12.09, 22:58 Oni normalnie chcą mnie wykończyć "Hello, Dexter Morgan" Odpowiedz Link
mala-muu Re: 4x11 07.12.09, 23:27 Niesamowita scena!! Nie sprawdzałam, kiedy następny odcinek, ale mam nadzieję, że nie zrobią pięcioletniej przerwy pomiędzy emisjami, jak to mają amerykańskie telewizje w zwyczaju? Bo ja tego nie przeżyję... Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: 4x11 08.12.09, 08:53 jak można kończyć odcinek takim cliffhangerem, no jak??? i co teraz, przecież Deksio nie wbije Trójkowemu igiełki w pracy... Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: 4x11 08.12.09, 10:35 scenarzysci tego sezonu są niesamowici- potrafią sprawić, ze co tydzien obgryzam z nerwow zęby!!! szkoda mi dexia...bedzie musiłą się chyba trochę "odkryć", aby uratwowac rodzine. fajny motyw z "pobiciem" sąsiada za casłowanie Rity - wiedział jak poprawić jej samopoczucie.. Odpowiedz Link
luczijka Re: 4x11 08.12.09, 13:10 magdawaw1 napisała: > fajny motyw z "pobiciem" sąsiada za casłowanie Rity - wiedział jak > poprawić jej samopoczucie.. A ja myślę, że jednak był troszku zazdrosny Tak tyci-tyci Ale w sumie taki mąż jak Deksio to skarb - łatwo wybacza zdradę i piknie potrafi okazać zazdrość <hihihi>. Ta Rita to ma szczęście Moim zdaniem ten sezon jest mocno przerysowany i miejscami nieprawdopodobny, ale to nie zmienia faktu, że ogląda się go z wypiekami na twarzy Już się nie mogę doczekać finałowego odcinka Odpowiedz Link
aniuta75 Tonight is the night - season finale :D 14.12.09, 09:59 Już się doczekać nie mogę . Odpowiedz Link
mala-muu Re: Tonight is the night - season finale :D 14.12.09, 11:43 Obejrzałam. Powiem krótko: ja pier...olę... Nie wierzę. Idę to przemyśleć. Strasznie mi smutno... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Tonight is the night - season finale :D 14.12.09, 13:28 No mi niestety się o oczy spoiler potężny obił (wśród linków bezpośrednich był ) i już mi się nie chce tak bardzo oglądać . Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Tonight is the night - season finale :D 14.12.09, 15:07 ja miałam to samo - jak mozna tak zaspoilerować!!!! Odpowiedz Link
szmegesz Re: Tonight is the night - season finale :D 14.12.09, 17:24 Całe szczęście,że nie oglądałam żadnych spojlerów, ale obejrzę dopiero z napisami. A to oczekiwanie jest też ekscytujące Odpowiedz Link
mendosita Re: Tonight is the night - season finale :D 14.12.09, 19:34 O matko, w szoku ciężkim jestem. Odpowiedz Link
agamasia Re: Tonight is the night - season finale :D 14.12.09, 19:43 Tu może być tylko jedno podsumowanie: szok Odpowiedz Link
szmegesz Re: Tonight is the night - season finale :D 14.12.09, 19:51 A ja myślałam,ze końcówka będzie standardowa, kolejna egzekucja i Dexter w pełni ocalony, a tu niestety trauma. Historia zatoczyła koło. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Tonight is the night - season finale :D 14.12.09, 21:45 Ja się tak nie bawię... Odpowiedz Link
mendosita Re: Tonight is the night - season finale :D 15.12.09, 08:30 Dla tych, którzy juz widzieli: hatak.pl/news/7468/Czy_to_byl_sen_Ekipa_Dextera_o_finale/ Reszta niech lepiej nie czyta- spojler. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Tonight is the night - season finale :D 15.12.09, 10:11 Poczytałam sobie i w sumie mam podobne pytania jak reszta . Czyli: co teraz zrobi Dexter? Czy się nawróci i będzie dobrym ojcem dla dzieciaków? Na pewno nie nawróci się od razu tylko będzie to proces stopniowy i na koniec sezonu będzie całkiem wyleczony . Pewnie pomogą mu w tym rozmowy z wyimaginowaną Ritą . I może będzie tak, że ojciec będzie mówił, że ma zostawić dzieciaki i dalej pielęgnować w sobie Dark Pasengera a Rita, że w niego wierzy, że w nim jest dobro i takie tam. Jeżeli to ma być ostatni sezon to chyba nie zakończą go jakoś drastycznie czyli że Dexter ląduje w pierdlu a dzieciaki idą do bidula . Ehhh o ja tu będę gadała. Wydaje się, że są tylko dwie ścieżki dla naszego Deksia i oznaczałoby, że serial przewidywalny się stanie. No może poza głównym przyszłym mordercą . Mam nadzieję, że wymyślą coś co nas na kolana powali w przyszłym sezonie i wymyślą jakieś wyjście trzecia, czwarte albo nawet dziesiąte . Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Tonight is the night - season finale :D 15.12.09, 10:45 szkoda Dexia, a z drugiej strony wreszcie do niego dotarło, ze nie jest nietykalny iktoś niewinny moze za niego ucierpec... historia znowu sie powtarza, dziecko znalezione we krwi matki...czyzby niedaleko w przyszłosci spadło jabłko od jabłoni?.... Odpowiedz Link
ilekobietamalat to se zem zobaczyla 13.01.10, 19:39 sezon mi szedl jak nie powiem co.. myslalam w ogole go nie skoncze.. ale skonczylam. nie czytalam spojlerow i na szczescie zaden tez w oczy mi sie nie rzucil.. no ale niestety mialam od polowy sezonu przeczucie ze komus z rodziny cos sie stanie. a szkoda ze sie ricie stalo, bo w koncu zaczynalam ja lubic jakies takie dziwne odretwienie konczyn mam po tym odcinku. i w takim troche szoku jestem. i taka jakas.. zagubiona Odpowiedz Link