13.02.24, 13:40
Ten wątek akurat wyjątkowo nie będzie zbereźny, więc nie pytajcie czy jest taka pozycja.

Wygrałem voucher (co za słowo) na przejażdżkę czołgiem.
To znaczy na pancerzu czołgu, bo w środku nie będzie miejsca.
Przejażdżka będzie w okolicach Nasielska. Data jeszcze nie ustalona.

Są chętni? Mogę zabrać 3 osoby.
Obserwuj wątek
    • kevinjohnmalcolm Re: Czołgiem 13.02.24, 23:14
      Wszystko co związane jest z wojskiem omijam baaaardzo szerokim łukiem.
      Ale domyślam się, że powinna to być niezła zabawa. Udanej przejażdżki! Napisz jak było smile
    • 999karolina Re: Czołgiem 14.02.24, 12:58
      tapatik 13.02.24, 13:40

To znaczy na pancerzu czołgu, bo w środku nie będzie miejsca.

Przejażdżka na pancerzu czołgu??? To jako atrakcja czy jakaś kara? To tak jakby ktoś zaproponował bilet do kina, ale posiedzisz sobie w poczekalni.
      Jechać do Nasielska żeby usiąść na pancerzu czołgu? No faktycznie atrakcja smile Co te działy PR robią z ludzi?

Ja bym nie pojechała, żeby na pancerzu się przejechać.. Tym bardziej, że kiedyś jeździłam (a nawet prowadziłam) czołgiem - co jest łatwiejsze niż samochodem
      I co to znaczy, że w środku nie będzie miejsca? To kto tam będzie oprócz mechanika-kierowcy siedział?
      • okruchlodu Re: Czołgiem 14.02.24, 13:09
        > I co to znaczy, że w środku nie będzie miejsca? To kto tam będzie oprócz mecha
        > nika-kierowcy siedział?

Pewnie Tapatik. 😆

Ja do czołgów mam dużą słabość ale też nie chciałoby mi się jechać taki kawał drogi, żeby przejechać się na czołgu.
      • baenzai Re: Czołgiem 14.02.24, 17:11
        Właśnie też się zastanawiam co to ma być w ogóle za atrakcja. smile

Jeszcze rozumiem jakiś lot balonem czy nawet przejazd pierwszą klasą Pendolino, ale siedzenie na pancerzu czołgu?
        • obrotowy fantazji Ci brak... 14.02.24, 17:18
          razem z Marusią - tobym sie chetnie przejechal...
          .
          allegro.pl/oferta/klocki-cobi-czolg-t-34-85-rudy-102-small-army-2524-10249878208?reco_id=86275533-cb54-11ee-bc34-6a80784380c9&sid=0e7a5475e04eefd78184d559df6fb9f87c889ad5ac94196dac75ac99722370c3&bi_s=archiwum_allegro&bi_c=Product&bi_m=reco&
    • obrotowy jade tylko takim... Czołgiem 14.02.24, 16:45
      ...
      allegro.pl/oferta/czolg-na-piwo-prezent-walentynki-dla-chlopaka-meza-13209647069
    • tapatik Re: Czołgiem 14.02.24, 21:53
      Dokładniejszy opis tutaj:
      panzer-farm.pl/imprezy-integracyjne/przejazdzki-militarnymi-pojazdami/
      Czyli do środka każdy może zajrzeć, ale jechać może tylko jeden. To jest impreza dość słono płatna, ale ja już a voucher zapłaciłem i teraz zbieram ekipę, która ma ochotę dołączyć. Nic nie pisałem, że będę chciał jakąś kasę.

Mam świadomość, że komuś ze Śląska niekoniecznie będzie się chciało jechać tyle kilometrów, aczkolwiek było kiedyś spotkanie forumowe w Białymstoku, na które przyjechała dziewczyna z Wrocławia.

Po prostu rzucam hasło - ma ktoś ochotę ruszyć dupę z domu?

Dodatkową atrakcją jest żywy Tapatik (bez pośrednictwa klawiatury).
      • 999karolina Re: Czołgiem 15.02.24, 02:04
        tapatik napisał:

> Dodatkową atrakcją jest żywy Tapatik (bez pośrednictwa klawiatury).
        >
        W dodatku w hełmofoniesmile
        • stasi1 Re: Czołgiem 18.02.24, 09:00
          Jak na czołgu to raczej bez chelmofonu. A w Nasielsku kiedyś wylądowałem jak wracałem z wojska.
          A tak w ogóle to można siedzieć na czołgu w czasie jego ruchu? Oczywiście w czasach pokoju. Teoretycznie mógłbym się zgłosić ale odstrasza mnie huk silnika, i tak jestem głuchy. Z Wawy nie jest to daleko
    • tapatik Re: Czołgiem 17.02.24, 23:16
      Czyli na chętnych tutaj liczyć nie można.
      • 999karolina Re: Czołgiem 18.02.24, 00:07
        tapatik napisał:

> Czyli na chętnych tutaj liczyć nie można.
        >
        Na to wygląda.
        Ale obiecaj, że opowiesz po powrocie, jak było i czy był sens jechać.

Nie wiem, jakie masz doświadczenia z wojskiem, ale pamiętaj, że to trochę inny świat - na poligonie trzeba mieć flaszkę, przygotowane jakieś "męskie opowieści" itp.
    • heniek.8 Re: Czołgiem 24.02.24, 18:18
      Ja się zapisuję smile daj znać jak będzie wiadomy termin smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka