22.12.24, 10:45
Kiedyś było że jak odpisałem na jakąś wiadomość to było to zaznaczone. Teraz tego zaznaczenia nie widać. I nie widać czy na daną wiadomość była odpowiedź czy też nie.
Może ktoś wie jak zrobić aby było zaznaczone że na daną odebraną wiadomość dałem już odpowiedź? Bo czasami normalnie to i po miesiącu zdarza mi się odpowiedzieć
Obserwuj wątek
    • tapatik Re: Poczta wp 23.12.24, 15:45
      Korzystam w Thunderbirda i tam widać na co się odpowiadało, a na co nie.
      • stasi1 Re: Poczta wp 25.12.24, 09:30
        W wp też to było. Coś pozmieniali ostatnio i nie odfajkowuje się.a czasami nawet po miesiącu daję odpowiedź. I jak tu pamiętać? Niby napisałem do wp może jest jakiś Kruczek którego nie zauważyłem. Ale tyle zmian było i ta opcja zawsze się uchowała, a teraz klops
        • tapatik Re: Poczta wp 25.12.24, 18:05
          Nie możesz zainstalować jakiegoś klienta pocztowego? Outlook jest płatny, ale są darmowe programy.
          • stasi1 Re: Poczta wp 27.12.24, 08:07
            Płatny jest? Zawsze miałem bezpłatny. Dobrze mi służył jak jeszcze internet był na minuty.
            Dostałem tuż przed świętami informację że domyślają się jak ważna to była funkcja i pracują nad tym aby ja przywrocic. To pewnie po nowym roku
            Nie mam komputera, sprawnego, więc jeszcze jedna funkcja do telefonu?
            • tapatik Re: Poczta wp 27.12.24, 08:43
              Outlook Express był darmowy, ale został wywalony bodajże z Windows 7. MS Outlook jest częścią Office'a i trzeba za niego płacić.
              Natomiast Thunderbird jest darmowy.
              pl.wikipedia.org/wiki/Por%C3%B3wnanie_klient%C3%B3w_poczty_elektronicznej
      • stasi1 Re: Poczta wp 01.01.25, 15:14
        W poczcie Gazetowej też jest informacja ze na daną wiadomość dało się odpowiedź. Za to ostatnio WP stwierdziła że skoro nie chcę podać sam tego awaryjnego dostępu do konta oni mnie zmuszą. Dali 4 razy na otwarcie poczty bez tego awaryjnego otwarcia. Próbowałem z telefonu i zonk, nie dało się zrobić . Dopiero dzisiaj udało się z komputera stacjonarnego.
        Ale oczywiście adnotacji że na dana wiadomość odpowiedziałem nadal nie ma. I co ja mam zrobić? Czasami z miesięcznym opóźnieniem odpowiadam na dużo maili
        • tapatik Re: Poczta wp 01.01.25, 20:27
          Napisałem - zainstaluj na komputerze Thunderbirda.
          • stasi1 Re: Poczta wp 06.01.25, 11:28
            Pisałem że nie mam komputera
            • tapatik Re: Poczta wp 06.01.25, 17:50
              Nie zauważyłem. A tablet?
              • stasi1 Re: Poczta wp 07.01.25, 10:16
                Też nie mam. Oczywiście działającego komputera. Zresztą i tak nie miałbym go do czego podłączyć bo nie mam internetu
    • stasi1 Re: Poczta wp 10.01.25, 10:13
      Mój problem jest rozwiazany, wp po moim zapytaniu przywróciła funkcję oznaczenia wiadomości na którą dałem odpowiedź. Ciekawe czy tylko u mnie czy też i u innych użytkowników? Nawet mają oznaczenia te wiadomości na które dawałem odpowiedzi zanim się zapytałem
      • tapatik Re: Poczta wp 10.01.25, 12:15
        Czyli mógł być jakiś błąd w oprogramowaniu pocztowym, i dzięki Tobie go znaleźli i załatali.
        • stasi1 Re: Poczta wp 12.01.25, 13:50
          Może nie koniecznie był błąd, jak zmieniali wygląd poczty to to wyrzucili bo nie było specjalnie rozpisane.. Chociaż projektanci różne kwiatki robią nie mające sensu w życiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka