wcionszrzywy 04.10.18, 08:15 Lata mijają, a babole się wciąż trzymają mocno. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 09:18 WĄŻ! Jestem pod wrażeniem, serio. Pięknie nazwałeś :D Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 09:35 Widzisz jak ja się liczę z tobą, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 16:05 Special For You ;) www.youtube.com/watch?v=l482T0yNkeo Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 16:15 *Especially For You chyba faktycznie muszę się zrelaksować :D Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 09:40 Aczkolwiek zastanawiam się czy nie lepiej byłoby Tom and Jarry, hm. No, chyba, że ktoś zamiast oglądać kreskówki czytał Tołstoja, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 09:46 weź pod uwagę, że są i tacy, którzy mają za sobą obie wersje :D Aczkolwiek, życie w świecie kreskówek jest mniej zakłamane :) matko! ale ciężki tydzień... :( Czemu doba nie składa się z 48 godzin...choć z drugiej strony, ci którzy cierpią na nadmiar czasu strzeliliby sobie w łeb... Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 10:21 Poza tym WĄŻ, jaką ja mam radochę jak mogłam "zakończyć";) wontek :D (Babole i inni (2) (2500) wcionszrzywy). Miłego dnia! Muszę się pouczyć i popracować. Odpowiedz Link Zgłoś
yesterday56 Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 10:35 No widzisz, jakimi dżentelmenami są mężczyźni. w drugim wątku ageofwar napisała: <<<pilnuj żony!>>> Każda kobieta w naszej kulturze, ty też, powinna sama się pilnować i szanować. Nie jestem muzułmaninem, abym zamykał żonę w klatce. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 10:48 mnie tam "złote klatki" nie przeszkadzają :D dobra, bo marnuję czas...pa Odpowiedz Link Zgłoś
yesterday56 Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 18:09 es lif so gud... ferdamte szaise. Odpowiedz Link Zgłoś
yesterday56 Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 13:41 la_chanson napisała: <<<Tak też myślę... ;) Zwłaszcza, że takiego haremu to, panie, nie upilnujesz... Tylko spuścisz jedną z oka, a ta już chlapie jęzorem na prawo i lewo, każdemu kto się napatoczy, i wszyściutko co tylko wie. Jeszcze za rękaw jednego z drugim przyprowadzi, coby razem czytać. ;D I żeby choć zbystrzała, że tajniak je banany. Ale dzie tam! I jak się po nitce do kłębka, po calutkiem fejsbuku rozniosło, że ten słynny gminny Antka-szwagra-psa-kolega to tutejszy Ledwieżyw - to po chopie ino kurz! ;D Nie je letko być sułtanem w erze connecting people. 8)>>> No, żeby takim tekstem w pewnej formie zwału polecieć to muszę przyznać masz naprawdę talent. Powinnaś spróbować napisać jakąś książkę np. o wymyślonych forumowiczach. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 14:35 Niech pisze. A co ona ma innego do roboty, hm. I niech publikuje, to i ja na tym zarobię. Mam dobrego adwokata, to się od niej wyciągnie ile się da, hm. Może nawet z torbami się ją puści, hm. Ona beze mnie tu/tam nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 16:16 Potem się z tobą pokłócę. Na razie tylko jedna ważna sprawa - przeczytaj komentarz pod tą piosenką. To zmienia odbiór, a "absurdy" nabierają innego znaczenia. Przynajmniej mi się tak stało. www.youtube.com/watch?v=crzLzFBy50A Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 16:46 To se czytaj, Lurneta, czytaj. Instrukcje obsługi, to wiesz - swoim przydupasom. Ha ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 17:13 Ależ. Ja tylko wskazuję nieświadomemu kierunek ku szerszym horyzontom. Ale nikt jeszcze nikomu nie zabronił głupim pozostać. 8) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 17:16 Ależ ty nigdy nie miałaś wyczucia do ludzi, ty tylko potrafisz napraszać ich na swoje tory (ślepe). Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 17:34 O, bluźnisz teraz. Na ludziach to ja się znam, jak mało kto. 6 zmysłem i w mig, łapię: who is who. Ale oczywiste, że najbardziej lubię tych, z którymi mam wspólną płaszczyznę porozumienia. A najchętniej kilka, w pionie i w poziomie. :) Może być bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 17:39 Ha ha ha ha ha. Sama nie wierzysz w to co piszesz, Lurneta. Ja ha ha ha ha. Ale fason musisz trzymać, bo cóż innego Cię pocieszy, hm Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 17:43 ABC tylko wszystko wie. Ja ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 17:41 Ty rozpoznajesz i rozumiesz tu ludzi jak ślepy przez Internet - macasz, macasz i strzelasz obok. Ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 16:02 :))) Kłaniam się! Cała przyjemność (i sporo zabawy) po mojej stronie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 16:38 Especially for you I want to let you know what I was going through All the time we were apart I thought of you You were in my heart My love never changed I still feel the same Especially for you I want to tell you I was feeling that way too And if dreams were wings, you know I would have flown to you To be where you are No matter how far And now that I'm next to you No more dreaming about tomorrow Forget the loneliness and the sorrow I've got to say It's all because of you And now we're back together, together I want to show you my heart is oh so true And all the love I have is Especially for you Especially for you I want to tell you, you mean all the world to me How I'm certain that our love was meant to be You changed my life You showed me the way And now that I'm next to you I've waited long enough to find you I want to put all the hurt behind you Oh, And I want to bring out all the love inside you Oh And now we're back together, together I want to show you my heart is oh so true And all the love I have is Especially for you You were in my heart My love never changed And now we're back together, together I want to show you my heart is oh so true And all the love I have is Especially for you Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 17:02 noł mor drimin abaut tumoroł, hm. idę już...pa Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 17:09 Idź, idź. Bo widzę, że nic nie kumasz, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 17:29 moze dlatego jestem szczesliwa osoba? Nie pomyslales o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 17:34 Zapewne. Ja ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 19:01 z czego sie tak hahasz? aaaa zapomnialam, ze ty zapewne lepiej wiesz, czy jestem szczesliwa, czy tez nie😊😂 no tak🙄. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 19:23 Ja? A co ja mam do tego, hm. Ja tu wolę szczęśliwych ludzi. Zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 19:24 Ja mam swoje szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 19:25 Każdemu się szczęście należy. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 19:26 No, może tylko ABC nie, khe khe. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 19:27 A teraz zrobię sobie jajecznicę z 6 jajek, ale tylko z jednym żółtkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 19:41 Z jednym żółtkiem, to ch...owo to smakuje, hm. Ale dodałem 2 plasterki cebuli. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 19:47 Dodałem jeszcze jedno żółtko i wrzuciłem do mikrofali. Niech się to z tą cebulą przegryzie, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 19:47 A, i orzecha laskowego znalazłem na podłodze. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 19:51 Ciumka, co zrobić z tymi pozostałymi żółtkami (szt. 4)? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 19:53 Może jakąś maseczkę na gębę, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 20:06 Kpisz z ludzi. To dyskwalifikuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 20:08 Ale szczym, ABC? Że pytam się co zrobić z żółtkami? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 20:09 Ja współpracuję z Wietnamczykiem. Jest bardzo sympatycznie, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 20:11 Naprawdę, hm. Ty jesteś bardziej podejrzliwa niż Jarosław Kaczyński, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 20:13 Puść sobie jakąś pościelówkę, to się uspokoisz. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 20:14 Może być ta bedroom playlist, której właśnie ja słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 20:43 Spie...j wcionsz. Do psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 21:21 Och, psychiatra, och. Jakie to podniecające, och. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 21:28 jak to było?.... - Czy pan jest psychiatrą? - Tak, słucham pana. - Ile kosztuje porada? - 300 zł. Zapisać pana? - Nie no, tak pie.dolnięty to ja nie jestem. XD Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 21:23 Jakby kto się pytał, to jestem pod prysznicem, gdyż biegałem. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 21:50 Co by ABC zrobiła bez psychiatry? - Musiałaby pójść do księdza. Ha ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 21:51 ABC, nie ma w Polsce jakiejś lewicowej organizacji terrorystycznej? Może tam byś się odnalazła, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 21:58 kurcze, ten prysznic postawił (tylko co? hm.) Ciebie na nogi :P Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 21:53 Ja ci nie dam się tu terroryzować. Wybij sobie to z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 21:55 WAZ, a kto chce ciebie terroryzować? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 21:56 No, ta, nieszczęśliwa. Ubzdurała sobie, że nie pozwoli mi tu i się burzy, zamiast iść zmywać podłogę, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 21:56 boszsze, po takiej muzyce to ci we wszystkim przyznam rację :D Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 21:58 To powiedz w końcu, czy masz sterczący tyłek, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 22:01 wiadomo...mam zajebisty tyłek, aż sama jestem nim zachwycona, serio :D Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 21:57 Łazi i próbuje zarazić nieszczęściem, jak cholera jakaś, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 21:59 oj, ja też nie lubię takich osób i unikam jak ognia... Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 22:03 You telling me to go harder, go harder, you telling me to go deeper, go deeper, I feel your knees getting weaker and weaker And as we lay down, lay down now... Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 22:10 W zasadzie to Helena mnie wczoraj naprowadziła na tę listę. Ale właśnie taką muzyczkę lubię gdy weekend, trochę alkoholu, a przy mnie oddana jakaś dobrze pachnąca na wyrku. Mam nadzieję, że niedługo powrócą te klimaty, bo już czas najwyższy, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 22:18 A ile można tak sam. Mam ochotę się znowu zatopić. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 22:23 a no widzisz...znam to. Ja mogę mieć na skinienie palcem, ale...nie chcę. Dziwnie życie pisze scenariusze...z tymi, z którymi chcemy nie jest nam dane. Ciekawe czemu tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 22:28 Myślę że to sprawka ABC, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 22:33 ale, że co? pesymizm? czy jak? jestem mega zmęczona. Idem spać. Dobrze, ze marzeń i snów nikt nie może odebrać :) Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
claudemonety2 Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 22:42 ja chętnie oddam swoje koszmary :) Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 22:46 oj, a co to za koszmary? egzystencjalne, czy może ze złej diety? Często to drugie jest przyczyną marów sennych. Odpowiedz Link Zgłoś
claudemonety2 Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 22:48 racja, za dużo czosnku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 04.10.18, 22:55 :D Czosnek zdrowy...uwielbiam bagietke z maslem czosnkowym mniam. Dobranoc 😴💤😴 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 09:57 Nie zaśmiecaj wątku Abecadłu, tam tylko muzyka. Poza tym twoje propozycje są w ogóle nie w smak mi. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:00 nooo dobra, ale przecież wrzucam mjuzik, więc o co kaman?🙄 czemu nie w smak?🤦♂️🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:01 Jakiś taki bazarek wrzucasz, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:06 bo muszę się obudzić. Druga kawa i nic. Chyba muszę zadbać o układ krwionośny 😉😏😊 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:09 Włącz se Metallikę. Coś z Hardwired to self-destruckt. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:12 poza tym Metalika nie zawsze korzystnie wpływa na układ nerwowy, a ja szukam równowagi 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:19 Jeśli komuś czegoś brakuje, to tego szuka. Ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:25 Do piękniejszego i fajniejszego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:29 a to myślałam, że wiesz co jest potrzebne hm. ja tam wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:44 Wiem że co? Co jest potrzebne? Nie wiem nic. Rozmawiałem przez telefon teraz. O co ci biega? Tylko się nie wycofuj, wal śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 11:06 nie wycofuję się, gdzieżby znowu 🙄 spać mi się chce i nie chce mi się myśleć na tematy egzystencjalne Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 11:07 Jakie egzystencjalne, weź. Ja sobie fruwam teraz. I'm in heaven... Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 11:11 jaśniej, bo to ma wiele znaczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:22 no dobra WĄŻ, a to? www.youtube.com/watch?v=bx1Bh8ZvH84 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:23 To jest git. Hit. Natural. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:20 No i rozszkoszy oczywiście, hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:28 każdy normalny tego szuka :) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:21 Żeby szukać równowagi, to trzeba być niezrównoważony. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:28 to widocznie jestem niezrównoważona 😊 pomożesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:22 Emocjonalnie, psychicznie, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
yesterday56 Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:23 Piosenka, posłuchaj tej ballady Metallicy, jej słowa mówią bardzo dużo o nas. www.youtube.com/watch?v=tAGnKpE4NCI So close no matter how far Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are And nothing else matters Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say And nothing else matters Trust I seek and I find in you Every day for us something new Open mind for a different view And nothing else matters Never cared for what they do Never cared for what they know But I know So close no matter how far It couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are And nothing else matters Never cared for what they do Never cared for what they know But I know I never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say And nothing else matters Trust I seek and I find in you Every day for us something new Open mind for a different view And nothing else matters Never cared for what they say Never cared for games they play Never cared for what they do Never cared for what they know And I know, yeah Solo - Hetfield So close no matter how far Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are No, nothing else matters Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:25 Gram to na gitarze. Jak to o nas? O nas, to o kim? Odpowiedz Link Zgłoś
yesterday56 Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:29 No przecierz nie o tobie i o mnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:46 Ty to Wczorajszy myślisz, że ja to czekam tylko na jakąś która tylko skinie palcem. ha ha ha ha ha ha. Ja zawsze pertraktuję układ z trzema, czterema. Nierzadko z siedmioma. Jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
yesterday56 Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:51 Układ układami ale przecież najważniejsza jest ta iskra, ta chemia przy pierwszym spotkaniu. Z jedną jest to, a z inną nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:54 Och, naprawdę? Och, nie wiedziałem. Dzięki za info (ihihihihihihihihhihih). Odpowiedz Link Zgłoś
yesterday56 Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:59 Ja mówię o romantyźmie, a ty o transakcjach kupieckich, jak Wokulski. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 11:01 Bitels, ja jestem natura romantyczna mocno stąpająca po ziemi. Ha ha ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:54 z tego co mnie uczyli to mamy 3 układy (matematyka): oznaczony, nieoznaczony i sprzeczny...w biologii...a pewnie nudzę 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:57 Z tobą Ejdżowa też mogę mieć jakiś układ. Co ty na hotelik jakiś przytulny gdzieś niedaleko? Jak dobrze pójdzie (iskra) za pierwszym razem, to możemy się spotykać regularnie. Później przedstawię ci mój grafik. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 11:01 eee jak to się nie nadaję na układy :) wiesz? krowa, która dużo ryczy daje mało mleka 😈 Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 11:02 Ejdżowa, jak nie pociągniesz, to skąd możesz wiedzieć, że mało dostaniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 11:05 Poza tym trzeba umieć urobić ciasto i te sprawy. Czekać na gwałt, to sobie możesz gdzieś przy drodze wieczorową porą. Ha ha ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 11:10 WĄŻ, ja nie mam czasu na urabianie. Albo wte albo wewte . Zadaję pytanie i oczekuję na konkretna odpowiedź, w sensie: tak, nie. Zazwyczaj kobiety posługują się jeszcze: nie wiem (stosują podchody), ale skoro pytam faceta to oczekuję, ze skorzysta z opcji: tak lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 11:11 He he. Dobre. Do mnie to mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 10:32 nooo to musisz mi kiedyś to zabrzdękać :) Odpowiedz Link Zgłoś
la_chanson Re: Babole i inni. Tom III. 05.10.18, 14:04 Tak, Jutro. Bardzo ładna ballada. Myślisz, że to o nas? Hm. Bardzo możliwe. :) Odpowiedz Link Zgłoś