Dodaj do ulubionych

Szukam kochanka

21.03.11, 12:01
Mam 29 lat, mężatka, niestety mój mąż nie zaspokaja moich potrzeb, szeroko pojętych. Poszukuję inteligentnego i błyskotliwego mężczyzny do miłych spotkań nie pozbawionych pikanterii. Wiek 27-35 z Krakowa. Jestem dyspozycyjna, ok 4 wieczory w miesiącu.
Obserwuj wątek
    • czarny.marsan Re: Szukam kochanka 05.04.11, 01:33
      Witaj
      bywam w Kr co tydzień - w poniedziłki czasem w czwartki.
      Być może jest to jeden z Twoich wieczorów?

Odpisz a odpowiem
    • tempero Re: Szukam kochanka 06.04.11, 22:40
      Hm... ja się tym facetom dziwię... Przyznam, że szczególnie atrakcyjnie zabrzmiała ta kwestia rozmowy, bo w dzisiejszym pospiechu trochę się o tym zapomina, że to tez może być afrodyzjak.
      Napisz do mnie, zobaczymy co z tego będzie: tempero@gazeta.pl
      Acha, dla porządku mam 35 lat
    • czarny.marsan Re: Szukam kochanka 07.07.11, 21:59
      Witaj Egzotica
      napisz do mnie na meila
    • loptar12 Re: Szukam kochanka 11.07.11, 15:37
      czesc...mam 32 lata i podobną sytuacje domową do Twojej,mieszkam w okolicach Krakowa..jestem jak najbardziej mobilny..180,brunet, jezeli masz jakies pytania pisz smiało..pozdrawiam
    • pablo16015536 Re: Szukam kochanka 23.09.11, 10:30
      Witam ogłoszaenia aktualne
    • wilk888 Re: Szukam kochanka 25.09.11, 19:33
      Nowa sprawdzona wyszukiwarka sms! Zamieść bezpłatnie swój numer telefonu na www.winngi.pl i czekaj na kontakt. Samotni odezwa się do Ciebie!
    • kochank Re: Szukam kochanka 10.02.12, 16:08
      Witaj, mam 33 lata, jesteśmy w podobnej sytuacji.
      Jeśli masz ochotę odezwij się na tygrys1979_29@o2.pl.
      Pozdrawiam
    • 3rafaello Re: Szukam kochanka 02.06.12, 13:15
      Witaj. Mam 31 lat, przystojny sztyn o niebieskich oczkach, wysportowany mundurowy z Wawy, co jakiś czas jestem w okolicach Krakowa więc gdybyś tylko chciała to chętnie się spotkam. Pozdrawiam
    • 3rafaello Re: Szukam kochanka 04.06.12, 19:41
      Może ja nadawałbym się? Pozdrawiam
    • jure-k77 Re: Szukam kochanka 23.06.12, 15:46
      hej czy nadal twoje ogłoszenie aktualne?bo byłbym zainteresowany pozdrawiam grzegorz czekam
    • karolkr2 Re: Szukam kochanka 08.07.12, 11:58
      Witaj, pisze tak późno bo życie pisze rożne scenariusze i może nadal szukasz kochanka albo tego którego znalazłaś chcesz zmienić :-)
      Ja 35 latek , żonaty , wesoły, szalony i konkretny, uwielbiam pikanterie w seksie :-)
      Zależy mi na dyskrecji i sam ja gwarantuje. Szukam kobiety z która będę mógł porozmawiać , pośmiać się i ostro a czasami spokojnie i namiętnie się kochać, jak zależy od nastroju i tego na co będziemy mieli ochotę.
      Ja 183cm/85kg, brunet, opalony, zielone oczy, krótko ostrzyzony (wszędzie :-) )
      Zapraszam do znajomosci szalonej i wyuzdanej, jeżeli szukasz pikanterii pod kołderka i z wyłącznym światłem ...... To nie mnie szukasz!

Pozdrawiam gorąco i życzę miłych wakacji
      Karol
    • june-of-44 Re: Szukam kochanka 25.07.12, 09:04
      Badania na HIV też są konieczne czy wystarczy że mu dobrze z oczu patrzy?
    • hofekhofek Re: Szukam kochanka 16.08.12, 23:40
    • sympatyczny361 Re: Szukam kochanka 14.01.13, 09:49
      Witaj,czy byłabyś zainteresowana dłuższą,sympatyczną i jak najbardziej dyskretną znajomością opartą na przyjacielskich relacjach i fantastycznym sexie?.Mam 36latek,wysoki,żonaty.
    • ms.88 Re: Szukam kochanka 20.01.13, 17:59
      Witam serdecznie : ) Mam na imię Michał i jestem z okolic Krakowa, a dokładnie mieszkam 38km od i często przebywam w tym pięknym mieście. Mam 24 lata, jestem żonaty, a dokładnie mam dwie śliczne bliźniaczki... Mam takie same "problemy" jak Ty, lecz wiadomo w tą drugą stronę :) Jesteś zainteresowana rozmową?
    • czaplinz Re: Szukam kochanka 29.01.13, 12:20
      witaj zainteresował mnie twoj wpis na forum bardzo chciałbym cię poznać bliżej .. cos o mnie jestem wysokim 180 cm postawnym facetem :)) podobno przystojnym ale to musisz sama ocenic he he ..posiadam ogromne poczucie humoru wiec nudzic sie ze mnną nie będziesz mam 32 lata hmmmmmm... jestem kawalerem hmmmmmmm .. bardzo chenię cie poznam proponuje spoktanie przy kawie a jak sobie przypadniemy do gustu to wszystko co piękne przed nami pozdrawiam krzyś
    • marek3636 Re: Szukam kochanka 01.02.13, 22:23
      amoze podasz gg albo skejpa by pogadac i omowic spodkania
    • atrakcyjny34 Re: Szukam kochanka 07.02.13, 11:17
      Witam serdecznie wszystkie Panie , Kobiety oraz Dziewczyny , które trafiły na moją stronę. Jako dyskretny , wysportowany , zadbany mężczyzna jestem w pełni do Twojej dyspozycji . Jesteś wymagającą , spragnioną Kobietą , która ma ochotę na wyjątkowe Towarzystwo podobno przystojnego faceta , ale to Ty oceń sama . Mogę być Twoim namiętnym kochankiem , przyjacielem, a także partnerem .Jeśli interesuje Cię spotkanie na bardzo wysokim poziomie i masz ochotę na chwilę relaksu, bądź zapomnienia to dobrze trafiłaś. Twój wiek, figura oraz pozycja społeczna nie mają dla mnie znaczenia , ale oczekuję od Ciebie klasy ,szacunku i zrozumienia wobec mojej osoby. Do każdej Pani podchodzę indywidualnie i każdą traktuję wyjątkowo, tak jak sam bym chciał być traktowany. Z mojej strony mogę zagwarantować Ci towarzystwo podczas, którego nie musisz obawiać się o moje zachowanie i wygląd. Cenisz sobie kulturę osobistą ,elegancję ,klasę i perfekcję i tego oczekujesz od spotkania to mogę Ci to wszystko zapewnić z odrobiną szaleństwa ,wyczucia i dobrego smaku , nie tracąc cech namiętności i otwartości .Gwarantuję, że to Ty sama zdecydujesz jaki mam być i gdzie są granice podczas naszego spotkania , a ja sam nigdy ich nie przekraczam. Jeżeli Twoje potrzeby są unikalne, bądź masz inne pragnienia, uprzedź mnie wcześniej, bym odpowiednio się przygotował. A ja sprawię, że zostaną spełnione tak jak o tym marzyłaś. Spotykając się ze mną nie płacisz tylko za sex, ale też za wyjątkowe towarzystwo. Moim priorytetem jest Twoje zadowolenie i satysfakcja z udanego spotkania .Twoja chęć następnego spotkania będzie świadczyła o Twoim zadowoleniu.
      Zdjęcia są aktualne i autentyczne więc jak dokonasz wyboru to będziesz wiedziała z kim się spotykasz .Gwarantuję Ci pełną dyskrecję , anonimowość i bezpieczeństwo .
      Dziękuje za odwiedzenie mojej strony i życzę wszystkiego dobrego spełnienia pragnień i marzeń . Jesteś zainteresowana spotkaniem bądź masz jeszcze jakieś pytanie ,zapraszam do ustalenia konkretów i szczegółów .Proszę o kontakt telefoniczny lub e-mail i pewnie razem dojdziemy do wzajemnego porozumienia . Jestem otwarty na , każdą Twoją propozycję.

O mnie:
      Wzrost: 180 cm
      Waga: 76kg - szczupły, wysportowany
      Oczy: zielono – szare
      Włosy: krótkie , szatyn
      Karnacja: ciemna, naturalnie opalony
      Tytoń: niepalący
      Alkohol: dobry alkohol Tak – lubię ale z umiarem i smakiem , wino , szampan , uwielbiam zapach wina i whisky
      Zainteresowania: sztuka nowoczesna, sport , podróże , wypady –egzotyczne
      Sport: jogging, tenis, narty, snowboard, windsurfing – czynnie uprawiający
      Temperament: otwarty, uparty w dążeniu do celu ,a zarazem bardzo ugodowy. Zawsze na „TAK” bo tak lubię, optymistycznie nastawiony do życia.

Oferta :
      -profesjonalny masaż , relaks i odprężenie – dyplomowany masażysta
      -masaż erotyczny TAO - to Ty sama zdecydujesz jaki ma być i gdzie jest granica
      -Twoje ukryte fantazje , pragnienia , które pragniesz zrealizować itp.
      -towarzystwo podczas Twojej delegacji
      -imprezy towarzyskie , bankiety , wyjazdy , romantyczne weekendy
      -pełna dyspozycyjność
      -7 dni w tygodniu – 24 godziny na dobę
      -cała Polska / Europa / Cały Świat

Uwaga – Uwaga – Uwaga –Uwaga –Uwaga
      PS. Zdjęcia i opis są moją własnością .Bardzo proszę o niekopiowanie i umieszczanie ich w innych ogłoszeniach .Bardzo dziękuję .

Pozdrawiam
      Pan X dla Ciebie

Mobile: +48 508 404 099
      GG: 404 89 629
      e-mail: atrakcyjny@vip.onet.pl

• angeltom Re: Szukam kochanka 10.02.13, 17:01
      Witam to jakiś miły wieczór ?Tomek z tej strony 34 latek z krakowa kon:angeltom@gazeta.pl
    • 000tomi000 Re: Szukam kochanka 29.07.21, 21:00
      Hej a bywasz d Rzeszowie? tomi008@autograf.pl
    • angeltom Re: Szukam kochanka 06.11.21, 05:32
      Witam Ja facet 40 l z Krakowa pracujący sam mieszkający dyskretny chętnie dłuższa znajomość czekam na info : angeltom@gazeta.pl
      Masz pytania śmiało pozdrawiam Tomasz
    • skuma444 Re: Szukam kochanka 06.11.21, 15:26
      skuma444@gazeta. pl
    • bykhmerov Re: Szukam kochanka 15.07.22, 17:02
      Dzień dobry.
      Piszę przez tłumacza, może to będzie atrakcją)
      Chcę Cię poznać
      Mam 37 lat, wysoki, przystojny, adekwatny, dobrze wychowany, łagodny facet.
      Chcę się lepiej poznać z wzajemną sympatią.
      Proponuję wymianę zdjęć.
      Opowiedz nam o swoich celach, pragnieniach, preferencjach...
      Być może nasze pragnienia i sympatia się zbiegną ;)

email: kornichenkov@gmail.com

Miłego dnia.
    • jennyxee Re: Szukam kochanka 24.08.22, 11:22
      Why is there a controversy about men sporting Birkenstocks? The stereotype of men becoming "effeminate" for sporting Birkenstocks is incorrect. Even though some men may made a decision to use Birkenstocks as being an emphasize to their female type, other men can wear the same shoes and provide complete masculinity. I think a man who wears Birkenstocks exudes a sense of comfort, style, and complete self-self confidence. That is a profitable trifecta of awesomeness!!! http://www.avprc.ch/forum/viewtopic.php?p=4056327#4056327
      https://www.betapet.se/forum/thread/?menuid=20&threadid=37931
      http://birriatacofinder.com/forum/viewtopic.php?p=326296#p326296
      http://bodymod.org/forum/forum_posts.asp?TID=23394
      https://www.expat.com/forum/viewtopic.php?id=884953#5485128

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka