Dodaj do ulubionych

heath........(you know5)

IP: 9.67.96.* 18.01.02, 12:16
słuszna, tzn?
Obserwuj wątek
    • ronja Re: heath........(you know5) 18.01.02, 12:23
      Hurej! Jupi!
      • dixi Re: heath........(you know5) 18.01.02, 12:33
        noooooo... się doczekałam, hurrraaaa!!!!!
      • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 18.01.02, 12:34
        co cie tak raduje Ronju???
        powiedz nam.

tygrysek...
        • dixi Re: heath........(you know5) 18.01.02, 12:38
          i widzicie, jak ładnie chodzi teraz?
          • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 18.01.02, 12:54
            a mi zawsze ładnie chodzi,:-))
            trzebaby cos wymysleć bo nudno...
            a tygrysy nie lubia sie nudzić!

tygrysek...
            PS<:Dixi jak tam nasza biedronka?? żyje biedaczka?
            • anka1 Re: heath........(you know5) 18.01.02, 13:04
              wpadlam na chwile i widze ze nowy watek:) dobrze bo tamten sie dlugo ladowal.to
              jak z Forwardem? przyjmujemy? bo na tamtym nie bede juz sprawdzac za malo
              czasu:)
              Tygrysku jesli tak to zawolaj Go na forum.moze nie odpowiedziec ale bedzie Mu
              przyjemnie.mam wrazenie ze Cie lubi.
              • ronja Re: heath........(you know5) 18.01.02, 13:05
                Raduje mnie nowy wątek, Tygrysku!!!
                • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 18.01.02, 13:13
                  to się cieszę Ronja razem z toba!
                  Anka masz co chciałaś i nie mów o mnie źle!:)

tygrysek...
                  • anka1 Re: heath........(you know5) 18.01.02, 13:17
                    Tygrysek czy ja kiedykolwiek o Tobie zle mowilam?:) przeciez wiesz ze jestes
                    moim ulubionym Kotem.
                    Wszystkich Was kocham! tylko kurcze zaraz musze znikac((( milego weekendu Wam
                    zycze.trzymajcie sie i do poniedzialku!
                    • dixi Re: heath........(you know5) 18.01.02, 13:33
                      forward to nie wiadomo kiedy przyjdzie, bo on przecież terminowy jest... ale
                      czekamy :)))

Tygrysku biedronki nie ma, a zdziwić mnie nie jest łatwo...
                      • Gość: Ronja Re: heath........(you know5) IP: 212.244.252.* 18.01.02, 13:35
                        Cześć, Aneczko1!!! Buziaczki!
                        • barthezz Re: heath........(you know5) 18.01.02, 13:44
                          Ja tez witam i zegnam Aniu,
                          a pozostalych witam, bo reszte juz pozegnalem:)

What's up doc?
                          • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 18.01.02, 13:55
                            wiem że cie niełatwo zdziwiś Dixi, ale ze 2 x mi sie to udało:-))
                            hihi,...tasem trzeba zadziwiać

tygrysek...
                          • dixi Re: heath........(you know5) 18.01.02, 14:10
                            witaj, ale skąd się wziąłeś na wrzosowisku, bo tu trafić niełatwo...
                            • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 18.01.02, 14:19
                              idę na piwo!, nie chce mi się już w pracy siedzieć!
                              Ronja, Kaja, Anka - życzę wam super weekendu!
                              do poniedziałku pa,

tygrysek...
                              • ronja Re: heath........(you know5) 18.01.02, 14:25
                                To ja też sobie nagle wstanę od biurka i pójde na piwo - ciekawe co na to mi tu
                                powiedzą...:)
                                Ale dziś znów Viking - mrr...
                                • anka1 Re: heath........(you know5) 18.01.02, 16:08
                                  ha!!! poradzilam sobie Tygrysku z tym o czym Ci pisalam.moze nie bedzie tak zle
                                  jak myslalam:)!
                                  • dixi Re: heath........(you know5) 18.01.02, 16:10
                                    miłego weekendu, jeżeli jest ktoś jeszcze, regenerujci e umysły jak należy...
                                    do poniedziałku:))
                                    • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 21.01.02, 09:02
                                      witam, umysł i siły zregenerowane, choć z
                                      wielkim trudem to przyszło..,
                                      czas wyruszyć na łowy, tylko w którą stronę?

tygrysek...
                                      • dixi Re: heath........(you know5) 21.01.02, 09:19
                                        cześć, ważne że się udało do kompa dotrzeć i nawet wystukać conieco :)))
                                        Cas zacząć łowy, tygrysie...
                                        • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 21.01.02, 09:24
                                          czas najwyższy!, hmmm od czego (a może od kogo) by tu zacząć?

• dixi Re: heath........(you know5) 21.01.02, 09:29
                                            polecam śniadanko jak najbardziej realne, jogurcik poziomkowy na przykład (a
                                            przykład stoi na biurku)
                                            • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 21.01.02, 09:38
                                              na twoim biurku?:-),
                                              ale tygrysy nie lubią jogurtów, są mięsożerne, nie pamiętasz?
                                              chyba będę musiał się jednak ruszyć..

tygrysek...
                                              PS:biedronka sie odnalazła już?
                                              • dixi Re: heath........(you know5) 21.01.02, 09:43
                                                a tak obiecywałeś, że biedronki nie zjesz... ona biedaczka dobrze się ukryła,
                                                bo tygrysa czuje w pobliżu :))
                                                lepiej ruszaj n antylopy czy co tam jeszcze lubissz, ale zmokniesz okrutnie i
                                                tygrysia fryzura kształt straci :))
                                                • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 21.01.02, 10:00
                                                  to się osuszę i na nowo ułożę:-))
                                                  a biedronka wcale nie przede mną się ukryła!,
                                                  ja jej obiecałem że jej nie zjem!, a poza tym ją lubię, a przyjaciół
                                                  nie zjadam!
                                                  ruszam na antylopy!, może kąsek??
                                                  • dixi Re: heath........(you know5) 21.01.02, 10:09
                                                    dzięki, nie lubię dziczyzny na surowo:)))
                                                    ale jak odpowiednio przyrządzisz, to spróbuję, tylko pospiesz się, bo do obiadu
                                                    coraz mniej czasu zostało...
                                                    to tylko my dzisiaj na wrzoowisku?? reszta pewnie śpi jeszcze i weekend
                                                    przedłuża :))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 21.01.02, 10:44
                                                    no, wróciłem, dixi jesteś?
                                                    głodna?, mam antylopę, bazanta icoś tam jeszcze..
                                                    jako że dziczyzny surowej nie jadasz antylopę pożrę sam:-)
                                                    a tobie ładnie zrobię pieczonego bażanta a'la tygrys - z jabłkami i czosnkiem,
                                                    co ty na to?, no chyba nie odmówisz!, palce lizać, mówię ci!

dziewczyny pewnie maja dużo pracy, a szkoda, też by coś skosztowały..

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath........(you know5) 21.01.02, 10:53
                                                    a czy w czasie pieczenia polewasz tego bazanta piwem, czy winem czerwonym, żeby
                                                    mięsko było soczyste,jak nalezy?? ? do ptactwa dzikiego to chyba wino lepiej
                                                    pasuje?
                                                  • anka1 Re:Misiaczki moje kochane!!! 21.01.02, 10:53
                                                    wpadlam na chwile zeby sie z Wami na troche pozegnac. dostalam paskudnej anginy
                                                    i musze zniknac na kilka dni zeby sie poleczyc.
                                                    trzymajcie sie i badzcie na wrzosowisku.jak sie wylecze to od razu sie odezwe!
                                                    buziaczki!!!
                                                  • Gość: tygrysek Re:Misiaczki moje kochane!!!/Ania IP: 9.67.96.* 21.01.02, 10:56
                                                    Ania trzymaj się!!!!!, i lecz się!!!!
                                                    my będziemy czekać na ciebie, a jak wrócisz to ci coś dobrego upoluję!

całuski - tygrysek...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know5) IP: 9.67.96.* 21.01.02, 10:58
                                                    no pewnie że będe polewał go winem!,
                                                    a piwo wypiję przy okazji:-))

tygrysek...
                                                  • dixi Re:Misiaczki moje kochane!!!/Ania 21.01.02, 11:24
                                                    wygrzewaj paskudną grypę pod kołderką, jak należy, i łykaj grzecznie wszelkie
                                                    miksturki to przejdzie szybciutko niewątpliwie :)) Pa!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 21.01.02, 11:32
                                                    no właśnie, słuchaj się dixi a wnet staniesz na nogi!:-)
                                                  • dixi Re: heath........(you know5) 21.01.02, 11:59
                                                    tygrysku strasznie mi się nie chce dzisiaj pracować :))
                                                    i nie będę się zmuszać, bo taka robota przymusowa to żadnej satysfakcji nie
                                                    daje... masz jaki pomysł na ciekawe zajęcie w pracy z pracą nie związane??

Ps. a czy całą pocztę odebraleś??
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 21.01.02, 12:34
                                                    wydawało mi się że całą, a był tam jakiś załącznik?
                                                    może wyślij jeszcze raz bo chyba niekompletna doszła!
                                                    na nude zaraz coś wymyślę!

tygrysek...
                                                  • Gość: kaja Re: heath........(you know5) IP: 217.146.161.* 21.01.02, 14:18
                                                    Cześć Misiaczki na nowym wątku, widzę, że on już od piatku, a jak zwyklę
                                                    niezorientowana
                                                  • ronja Re: heath........(you know5) 21.01.02, 14:22
                                                    Cześć, buziaki!!!
                                                    Aneczko, zdrowiej nam wszystkim jak najszybciej!!!
                                                    R.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 21.01.02, 14:30
                                                    kurde, dzisiaj latam po tych watkach jak wariat!,
                                                    ale nie ma to jak rozrywka dla ciała i ducha,
                                                    tylko znowu się głodny robię..

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath........(you know5) 21.01.02, 14:37
                                                    wrócić pora na wrzosowisko, może jest tu ktoś wreszci to pobrykamy zespołowo...
                                                    PS. tygrsku,no jak to gdzie? przecież chyba do domu pora czy do babci, albo nie
                                                    wiem gdzie tam jeszcze zamierzasz...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 21.01.02, 14:46
                                                    aha..., ale tygrysy nie chodza do babci!
                                                    do babci chodzą wilki..
                                                    tygryski chodzą swoimi drogami.
                                                    masz coś do jedzenia??
                                                    może jeszcze przed wyjściem zdążę..

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath........(you know5) 21.01.02, 14:53
                                                    mam tylko sok marchewkowo - bananowy ale ty nie lubisz pewnie? chociaż troszkę
                                                    spróbuj, samo zdrowie dla tygrysa :))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 21.01.02, 14:57
                                                    mmmmmmmmmm......dobry nawet,
                                                    to pa dixi, mam nadzieję że jutro bedzie nas wiecej..

tygrysek...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 22.01.02, 08:12
                                                    Ej, co to za spanie!
                                                    wstawać!!, i na dęba piorunem!!

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath........(you know5) 22.01.02, 09:20
                                                    UUUUaaaaau.....!! dzień dooooobry !
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 22.01.02, 09:30
                                                    cześć dixi!, to był przeciąg??
                                                  • dixi Re: heath........(you know5) 22.01.02, 09:44
                                                    to był odglos mojego ziewania, bo obudzić sie dziś nie mogę
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 22.01.02, 09:49
                                                    no o to właśnie pytałem:))
                                                    chce ci sie dzisiaj pracować?
                                                    może na dęba wejdziemy?, lepsze widoki..

tygrysek...
                                                    PS:słyszałem o biedronce!:))))
                                                  • Gość: dixi Re: heath........(you know5) IP: 194.204.144.* 22.01.02, 09:55
                                                    a,biedronka! zapomniałam o niej, wóciła wczoraj i wysłałam ci nawet maila
                                                    przecież, to upolpwałes już coś dla gadziny, bo glodna była?
                                                    a w ogole to muszę sprawdzić czy jest jeszcze, czy znowu zwiala...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 22.01.02, 10:01
                                                    no jasne że tak!, właśnie wracam z polowania!
                                                    mam tu kuropatwę, tapira i bawoła..
                                                    tylko co ona lubi?
                                                    i nie mów na nią gadzina!, to jest mila i ładna biedronka!

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath........(you know5) 22.01.02, 10:07
                                                    z taką zdobyczą to przecieżimprezę z wielkim żarciem możesz zrobić dla całego
                                                    forum, a nie dla jednej biedronki której zresztą znowu nie ma :)))
                                                    a gadzina to ona jest, bo robi sobie ze mnie żarty :)
                                                    zadzoniłeś do Dziadka???
                                                  • ronja Re: heath........(you know5) 22.01.02, 10:10
                                                    cześć, cielaki!!!:)
                                                  • dixi Re: heath........(you know5) 22.01.02, 10:14
                                                    cześć, a te cielaki to tak czule i z sympatią, rozumiem??
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 22.01.02, 10:21
                                                    do dziadka dzwoniłem!, nie zapomniałem!
                                                    obiecał postawić za to flachę!:))
                                                    to gdzie ta biedronia znowu hasa??
                                                    może ona chce na wolność?
                                                    damy jej trochę kuropatwy, może jak podje to
                                                    nie będzie miała siły latać!:))

Ronja!, jak my cielaki to ty jałówka!:))

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath........(you know5) 22.01.02, 10:29
                                                    czyli jak dziadek z babcią się dogadają, to masz imprezkę jak należy: menu i
                                                    napoje zapewnione, a za dj to już ty będziesz robił :))
                                                    biedronka nie lubi żadnych inych smakołyków tylko mszyce - no i jest problem
                                                    ale głównie dla niej :)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 22.01.02, 10:38
                                                    to niech sobie radzi sama!, ja na mszyce nie będę polować!,
                                                    za małe są, między pazurami pouciekają..
                                                    najwyżej my wszystko zjemy:))), ja tam jestem za!

kurde, słońce fajnie swieci, może to juz wiosna??

tygrysek...
                                                    PS>:napisałaś że wysłałaś maila, kiedy?, żaden nie doszedł...
                                                  • ronja Re: heath........(you know5) 22.01.02, 10:44
                                                    Dixi, ja do wszystkich zwierząt zwracam się z czułoscią, totez i nazw zwierząt
                                                    w stosunku do ludzi używam z czułoscia - tylko w pozytywnym znaczeniu.
                                                    Jedynie gdy o sobie mówię Cielątko, oznacza, to, zę b. głupio postapiłam...
                                                  • dixi Re: heath........(you know5) 22.01.02, 10:50
                                                    no ja też mam podobnie, a cieltka to miłe są...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 22.01.02, 11:00
                                                    miłe, ale cielakowate:)))

• dixi Re: heath........(you know5) 22.01.02, 11:15
                                                    no dobrze, tygryski też są miłe zwierzątka, jak tylko kłów i pazurów nie
                                                    pokazują :))
                                                    ...oraz skrzynki sprzątają czasami...
                                                  • ronja Re: heath........(you know5) 22.01.02, 11:22
                                                    Cielątka pysie maja słodkie i liżą palce...:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 22.01.02, 11:25
                                                    właśnie tygrys skończył porządki!:))
                                                    teraz trzeba by odpocząć, napić się:))
                                                    że tygryski są fajne to każdy wie!
                                                    a kły i pazury pokazują tylko wtedy gdy muszą!:)

tygrysek...
                                                    PS>:Dixi usmażyłaś już tą kuropatwę, bo głodny jestem
                                                    po tym sprzataniu!:)
                                                  • dixi Re: heath........(you know5) 22.01.02, 11:32
                                                    Gość portalu: tygrysek napisał(a):

> teraz trzeba by odpocząć, napić się:))
                                                    ????????????? już? nie za wcześnie, tygrysie???
                                                    a tygrysy jedzą kuropatwy na żywo przecież :)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 22.01.02, 11:38
                                                    na soczek jabłkowo-bananowy nigdy nie jest za wcześnie:)
                                                    owszem jedzą na żywo, ale przecież musisz się zrewanżować
                                                    za wczorajszego bażanta:)), zobaczymy co dixi potrafi!:))

tygrysek...

• ronja Re: heath........(you know5) 22.01.02, 11:56
                                                    Na deser mam dla was szarlotkę kakaową i placek z masa budyniową!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 22.01.02, 12:00
                                                    mmmmmmmm.......usłyszałem i już przybiegam!
                                                    kurde, jak mi tu z wami dobrze!, nikt tak nie ma!:)))

tygrysek...
                                                  • Gość: kaja Re: heath........(you know5) IP: 217.146.161.* 22.01.02, 12:05
                                                    tak, tak , a Ty się szwędasz po jakiś obcych watkach zamiast na wrzosowiskach
                                                    siedzieć, oj tygrysku, tygrysku, bo Cię na złotym łańcuszku przywiążemy do
                                                    dębu :-)
                                                  • ronja Re: heath........(you know5) 22.01.02, 12:08
                                                    Kaja, wzięłaś małą? Lubi ciasto?
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 22.01.02, 12:14
                                                    no bo was ciągle nie ma i nie ma, a tygryskowi smutno samemu....
                                                    dobrze że jeszcze dixi została.., no i biedronka:))
                                                    ale już się nie będę szwendał, najwyżej wyskakiwał na chwilkę:))
                                                    Julka to chyba lubi ciasto nie??
                                                    A Ronja smaczne zrobiła!, wiem bo jadłem..

tygrysek...
                                                  • ronja Re: heath........(you know5) 22.01.02, 12:16
                                                    Proponuę przez chwilę intensywnie pomysleć o Ance, co by jej się uszy
                                                    zaczerwieniły podczas choroby i od razu żeby wiedziała, ze to My!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 22.01.02, 12:24
                                                    mam lepszy pomysł!!, włazimy na sam szczyt dęba i głośno krzyczymy:

AAAAAANNNNNNNNNNNNKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    wrzosowisko się spaliło!!....,

może przyleci????

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath........(you know5) 22.01.02, 12:41
                                                    o,dużo ię tu dzialo jak mnie nie było :))
                                                    ale udało mi się coś pożytecznego zrobić, to się cieszę!
                                                    Widzicie wiosnę? ale bym poszła na wagary... kto idzie ze mną??
                                                  • Gość: Ronja Re: heath........(you know5) IP: 212.244.252.* 22.01.02, 12:45
                                                    Cholera! Przestańcie gadać o wiośnie!!! U nas ponuro i ciemno! I niskie
                                                    ciśnienie - mój niegdyś złamany łokieć mnie boli!
                                                    Ale na dęba mozemy wejsć, co tam...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 22.01.02, 12:45
                                                    jaaaaaaaaa!!!, zawsze i wszędzie!
                                                  • dixi Re: heath........(you know5) 22.01.02, 13:04
                                                    no szkoda, że nie wszyscy wiosnę mają ... ale przyjdzie na pewno :))
                                                    tygrysku, trzeba się pospieszyć bo wagary najlepsze jak słoneczko świeci!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 22.01.02, 13:15
                                                    jestem już spakowany, to gdzie wyruszamy??:)

tygrysek...
                                                  • ronja Re: heath........(you know5) 22.01.02, 13:24
                                                    A ja poczekam, aż u mnie zaświeci, wtedy wypuszcze się na dziką włóczęgę...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 22.01.02, 13:38
                                                    to chodź Ronja z nami!!, masz niedaleko w sumie..
                                                    weźmiemy jedzenie, picie:)), bedzie fajnie,

tygrysek...
                                                  • Gość: kaja Re: heath........(you know5) IP: 217.146.161.* 22.01.02, 13:48
                                                    wziełam malą, u nas pieknie, słońce świeci, cieplutko super.... hmmm wiosna -
                                                    tak za 3 miesiące
                                                  • ronja Re: heath........(you know5) 22.01.02, 13:52
                                                    Kaja, bo się zpałaczę.
                                                    Daj mi mała na kolana, to mi się od razu gęba rozesmieje do dziecka!:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 22.01.02, 13:54
                                                    gdzie ją wzięłaś?, do pracy ze sobą?
                                                    a może na wrzosowisko żeby z tygrysem pobrykała??:))

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath........(you know5) 22.01.02, 14:25
                                                    znowu wątek zgubiłam a z wagarów to chyba już dzisiaj nici, bo późno się robi i
                                                    słoneczko zachodzi a poza tym wszędzie roztopy i wody pełno :))
                                                    najwyżej można pobrykać po wątkach wiosennych co to ich trochę na forum widać..
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 22.01.02, 14:28
                                                    na brykanie też już chyba za późno dixi,:))
                                                    bo tygrysek zaraz zabawki zwija i do domu!!,
                                                    to pa, do jutra!, jutro wagary, cały dzień będziemy pod dębem leżeć!

tygrysek...
                                                  • ronja Słońce!!! Słońce!!! 22.01.02, 14:48
                                                    Słońce wyszło nad Warszawą!!!!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: Słońce!!! Słońce!!! IP: 9.67.96.* 22.01.02, 14:51
                                                    wiszisz Ronja!!!!, mówiłem Ci!!
                                                    to do jutra, trzymajcie się!, pa...

tygrysek...
                                                  • Gość: kaja Re: Słońce!!! Słońce!!! IP: 217.146.161.* 22.01.02, 15:01
                                                    co Ty jaja sobie robisz, 15 godzina i do domu, i czesc, a co TY w Hucie
                                                    pracujesz? miłego popołudnia pa, a my dziewczynki co robimy? kaloszki i na
                                                    wrzosowiska
                                                  • ronja Re: Słońce!!! Słońce!!! 22.01.02, 15:14
                                                    A on jakoś tak śmiesznie..:)
                                                    A my huzia do buszowania między wrzosami!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 23.01.02, 07:38
                                                    cześć dziewczyny!, na wrzosowisku już ranek!:))
                                                    koniec tego buszowania!!, bo mi zwierzynę wypłoszycie!
                                                    i co tygrys będzie jadł??
                                                    dzisiaj wszyscy idziemy na wagary!!!!, niech tylko słońce wyjdzie..

tygrysek...
                                                  • ronja Re: heath........(you know5) 23.01.02, 08:12
                                                    U mnie już wyszło!!!! Hura!!!
                                                    Dziś czuję, ze świat lezy u mych stóp!!! Mimo rychłej przeprowadzki w planach!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 23.01.02, 08:22
                                                    I tak masz się czuć zawsze!!
                                                    a jakiej przeprowadzki Ronja!
                                                    z Warszawy???

tygrysek...
                                                  • ronja Re: heath........(you know5) 23.01.02, 08:27
                                                    ee, chciałabym, ale nie.
                                                    Z jednej chałupy do drugiej...:(
                                                    Ale jasno w pokoju!!!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 23.01.02, 08:40
                                                    to ty nie w pracy???
                                                    a mieliśmy dzisiaj na wagary iść!,..chlip

tygrysek...
                                                    PS>: coś dixi nie widać, może biedronki szuka??:))
                                                  • dixi Re: heath........(you know5) 23.01.02, 08:43
                                                    cześć słoneczka i innee tygrysy, ale nam się wiosennie zrobiło, może marzannę
                                                    utopimy?
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 23.01.02, 08:48
                                                    jakie inne??, wypraszam sobie!
                                                    tygrys jest tylko jeden!!,
                                                    a co z wagarami??

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath........(you know5) 23.01.02, 09:06
                                                    tygrysów jest wiele, ale oczywiście tylko jeden prawdziwy, reszta się
                                                    podszywa... na wagary to naprawdę idę koło 10,00 ale wrócę jeszcze :))
    • men_ Re: heath........(you know5) 23.01.02, 08:48
      To ja też teraz Słońce dojrzałem ..:))

p.s.: nie mylić ze Słoneczkiem :)
      • dixi Re: heath........(you know5) 23.01.02, 09:01
        sama radość takie Słońce, bo ze Słoneczkiem to różnie bywa
        • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 23.01.02, 09:05
          ty tu dixi nie zagaduj!, mów co z wagarami!
          bo jak nie to idę szaleć...

tygrysek...
          • dixi Re: heath........(you know5) 23.01.02, 09:11
            no masz piętro wyżej przecież, a w ogóle to szukaj marzanny do topienia
            • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 23.01.02, 09:23
              co mam pietro wyżej???
              marzanna się znajdzie:)), a jak nie to zrobimy:))

tygrysek...
              • dixi Re: heath........(you know5) 23.01.02, 09:29
                oj tygrysie, rozkojarzony jesteś wielowątkowo i posów nie czytasz uważnie, a ja
                tak sie staram...
                • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 23.01.02, 09:37
                  ach przepraszam dixi!, nie zauważyłem!
                  a gdzie idziesz na te wagary??, bo chyba raczej nie z nami..chlip,

tygrysek...
                  • dixi Re: heath........(you know5) 23.01.02, 09:49
                    a na kawę idę niesłużbową :)) ale wrócę jeszcze za 2 godzinki może, to marzanna
                    ma być przygotowana :)
                    • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 23.01.02, 09:54
                      OK, marzanna będzie!, piękna, chuda i poszarpana!
                      a z kim i gdzie!!!!?????:))), ta kawa...

tygrysek...
                      • dixi Re: heath........(you know5) 23.01.02, 10:03
                        a to ci już nie powiem :)) poluj na pajęczyce i marzanny, pa
                        • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 23.01.02, 10:09
                          ja poluję na antylopy, a nie jakies tam pajęczyce!,:)
                          chcielismy z menem tylko pajakowi pomóc!:))
                          ale jak uciekł to niech sobie radzi sam!!:)
                          dobra, biorę się za marzannę...

tygrysek...
                          PS>:i tak bym nie chciał wiedzieć!:)...tralala
                          • Gość: Ronja Re: heath........(you know5) IP: 212.244.252.* 23.01.02, 10:21
                            Utopić możecie mnie, potem będe bywałana forum w charakterze ducha.
                            Opisowi wprawdzie nie odpowiadam, ale poszarpać mnie mozecie do woli...:)
                            Meniku, coż Cię tak oślepiło, ze Słońce ze Słoneczkiem mylisz...?
                            • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 23.01.02, 10:38
                              Ronja, no co ty???, Ciebie szarpać?, nigdy!!
                              najwyżej Cię podtopimy hihi,.....:)))

tygrysek...
                              PS>:menika chyba pajęczyce dorwały:))
                              • Gość: Ronja Re: heath........(you know5) IP: 212.244.252.* 23.01.02, 11:08
                                Prosze bardzo, mozecie i topić. Troche starchu, a ile zabawy!
                                • men_ Dzien dobry Ronju !!:))) 23.01.02, 11:12
                                  A taka moja metafora, raz jest tylko Słoneczko, a drugi Słonce, które
                                  oslepia :))

p.s.: a'propos Słonca, to pewne całusy mi sie przypomniały, ACH !!!
                                  • Gość: Ronja Re: Dzien dobry Ronju !!:))) IP: 212.244.252.* 23.01.02, 11:20
                                    Spuśćmy na nie zasłonę oszołomienia wścieklakami...:)))
                                    • men_ Re: Dzien dobry Ronju !!:))) 23.01.02, 11:24
                                      No co Ty, no nie bądź taka zapominalska :)))
                                      • Gość: tygrysek Re: Dzien dobry Ronju !!:))) IP: 9.67.96.* 23.01.02, 11:26
                                        chlip,..
                                      • men_ Re: Dzien dobry Ronju !!:))) 23.01.02, 11:27
                                        Mnie tam poza tym to nie wścieklaki wtedy oszołomiły :)))
                                        • Gość: Ronja Re: Dzien dobry Ronju !!:))) IP: 212.244.252.* 23.01.02, 11:32
                                          No i masz ci los!:)
                                          Opisano publicznie zdjęcie rozwodowe moje i Lezia...:)))
                                          Ach, Men, przeciez ja nie zapomniałam, jeno się kryguje publicznie!

Tygrysku, co za CHLIP???
                                          • men_ Re: Dzien dobry Ronju !!:))) 23.01.02, 11:33
                                            Co Ty gadasz, przeciez tam nie było wymienione zadne imie - to nie o Ciebie
                                            chodziło :)))
                                          • Gość: tygrysek Re: Dzien dobry Ronju !!:))) IP: 9.67.96.* 23.01.02, 11:35
                                            ze smutku...
                                            • Gość: Ronja Re: Dzien dobry Ronju !!:))) IP: 212.244.252.* 23.01.02, 11:44
                                              Chwała Bogu!!!
                                              No to już mogę sobie bezkarnie pamiętać!:)

Tajger, słońce swieci, nie smuć się, pamiętasz, co wczoraj pisałeś?
                                              • Gość: tygrysek Re: Dzien dobry Ronju !!:))) IP: 9.67.96.* 23.01.02, 11:50
                                                wiem, żartowałem:)))
                                                jak by to men metaforzysta powiedział..:)))
                                                kurde jeszcze mnie smutasem nazwał!!!, MNIE!!!! do cholery!!!

koniec świata!!!, tygrysek...
                                                • Gość: Ronja Re: Dzien dobry Ronju !!:))) IP: 212.244.252.* 23.01.02, 12:01
                                                  ej, Tajgerku, dosłownie to Ty dziś jestes smutasem, skoro napisałeś "Smutno
                                                  mi...".
                                                  Żartuj więc dalej!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know5) IP: 9.67.96.* 23.01.02, 12:09
                                                    kiedy tak napisałem???:))
                                                    napisałem tylko "ze smutku...", jak już coś!
                                                    a w ogóle to mnie dzisiaj wszyscy w pracy od rana wkurwiają!
                                                    no a tygrys tego nie lubi..

tygrysek...
                                                  • ronja Re: heath.........(you know5) 23.01.02, 12:11
                                                    Opluj ich, a na wrzosowisku bądź słodki jak zawsze...
                                                  • dixi Re: pocieszanie tygryska 23.01.02, 12:20
                                                    no jestem,a tu tygrys smutny i wściekły... niedobrze ;))
                                                    ale jak chcesz tygrysku to cię mogę przytulić oraz podrapać za uszkiem
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know5) IP: 9.67.96.* 23.01.02, 12:45
                                                    tfu,....a macie!!,:)))za to że się nie słuchacie tygrysa...
                                                    słodki przecież zawsze jestem:)))
                                                    to co z tymi wagarami wkońcu??albo napijmy się?, za nich i za nas!
                                                    mam tu akurat flaszkę:))

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath.........(you know5) 23.01.02, 12:52
                                                    tygrysku a menem się nie przejmuj bo ono chyba wpadł w samouwielbienie, bo
                                                    pewnie trojki słucha a tam o nim bez przerwy Leonard nadaje :))
                                                    i natychmiast na pocztę!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know5) IP: 9.67.96.* 23.01.02, 13:00
                                                    ależ dixi, ja się nim wcale nie przejmuje!!:))
                                                    tygrys się niczym nie przejmuje!!
                                                    my tylko tak sobie...,
                                                    ale dzięki!!, już lecę na pocztę!!
                                                    ty tez później zajrzyj:)))
                                                    a jak tam kawka?? udana???

tygrysek...
                                              • men_ Re: Dzien dobry Ronju !!:))) 23.01.02, 13:07
                                                Oj, nie powiedziałbym, że bezkarnie ..:)))
                                                • Gość: Ronja Re: Dzien dobry Ronju !!:))) IP: 212.244.252.* 23.01.02, 13:16
                                                  Ostrzeżona posłusznie wpadam w amnezję...:)

No to pod te wagary!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 23.01.02, 13:23
                                                    no wreszcie cos do rzeczy!:)),
                                                    to chlup!!,...za nas
                                                    chlup!!,....za nich:)

teraz wy!, men kurde pijesz?

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath........(you know5) 23.01.02, 13:34
                                                    mnie też nalejcie na rozgrzewkę bo wiaderko lodów zjadłam i trochę mi zimno :))
                                                    ale lody mniam, z bajerami różnistymi :)
                                                  • men_ Re: heath........(you know5) tygrysek 23.01.02, 13:37
                                                    ja tam wole kameralnie, z Kimś innym :)))
                                                  • men_ Re: Dzien dobry Ronju !!:))) 23.01.02, 13:36
                                                    Oj, ja w innym celu o tej bezkarności :))
                                                    Nabroiłaś i apetytu narobiłaś to teraz hm...:)))

p.s.: bo inaczej będzie mały szantażyk :)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: Dzien dobry Ronju !!:)))/men IP: 9.67.96.* 23.01.02, 13:42
                                                    rozumię Cię, ale my pijemy grupowo!:))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 23.01.02, 13:44
                                                    jasne dixi, nalejemy Ci nawet dwa!!,
                                                    trzymaj....!
                                                    no to chlup!!!,:))

tygrysek...
                                                    PS>:tylko żebyś do domku trafiła!
                                                  • arosa Re: Dzien dobry Ronju !!:)))/men 23.01.02, 13:48
                                                    Wlasnie sie zalogowalam i chcialabym do Was przylaczyc. Moze mnie jakos ladnie
                                                    powitacie...?
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5) IP: 9.67.96.* 23.01.02, 13:59
                                                    a ty to kto taki???:))
                                                  • arosa Re: heath........(you know5) 23.01.02, 14:05
                                                    Zalezy co chcesz wiedziec.Lubie konkretne pytania.I dzieki za powitanko!!!
                                                  • dixi Re: Dzien dobry Ronju !!:)))/men 23.01.02, 14:00
                                                    Witam ładnie!
                                                  • tygrysek3 Re: heath........(you know5) 23.01.02, 14:05
                                                    Dixi, na pocztę idź lepiej!
                                                  • dixi Re: heath........(you know5) 23.01.02, 14:09
                                                    tygrysek zalogowany! dawno tego nie było :))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know5)/arosa IP: 9.67.96.* 23.01.02, 14:10
                                                    jak jesteś Dixi, Ronją, Anką1,Kają albo Romą, a tylko zmieniłaś nicka to....!
                                                  • dixi Re: heath........(you know5)/arosa 23.01.02, 14:16
                                                    tygrysku a widziałeś tego drugiego tygrysa co się pojawił na forum?
                                                  • arosa Re: heath........(you know5)/arosa 23.01.02, 14:17
                                                    Obiecuje, ze nie.Czyzbys juz kiedys dal sie oszukac?Naprawde jestem kims
                                                    calkowicie nowym!!!
                                                  • arosa Re: heath........(you know5)/arosa 23.01.02, 14:23
                                                    Tygrysku!!!Dlaczego tak dlugo musze czekac na Twoja odpowiedz???
                                                  • men_ Re: Dzien dobry Ronju !!:)))/menAROSA 23.01.02, 14:28
                                                    arosa napisał(a):

> Wlasnie sie zalogowalam i chcialabym do Was przylaczyc. Moze mnie jakos ladnie
                                                    > powitacie...?

Witam, i odrazu mówię dzień dobry za Ronję :))

p.s.: ta nieufność z tymi nickami to standardowo na poczatku na forum, nie
                                                    przejmuj sie :)
                                                  • arosa Re: Dzien dobry Ronju !!:)))/ArosaMEN 23.01.02, 14:32
                                                    Dzieki za to milutkie powitanko i slowa otuchy!!!nie wiesz co sie stalo z
                                                    Tygryskiem,ze nie odpisuje?Idlaczego "dzien dobry za Ronje"?
                                                  • men_ Re: Dzien dobry Ronju !!:)))/Arosa 23.01.02, 14:58
                                                    A bo bardzo lubie ostatnio Ronję :))