10.05.06, 07:47

jaskiś zastój widze znów czy co??
a moze macie jedną wieeeelką majówkę suspicious
Obserwuj wątek
    • pomysl.po.wypiciu Re: eeeee tam 10.05.06, 13:46
      taaak majufka smile
      i juwenalia.... na uczelniach big_grin
      • hiroszima13 juwenalia :> 10.05.06, 13:59

a gdzie to mozę ja sie wybiorę tongue_out
        • pomysl.po.wypiciu np 10.05.06, 14:34
          www.juwenalia.edu.pl/
          • hiroszima13 cwane:P 10.05.06, 15:19

A Ty gdzie idzesz?
            • pomysl.po.wypiciu Re: cwane:P 10.05.06, 15:47
              na kult jak co roku smile
              i mam nadzieje ze zdobede jeszcze na to bilet
              • o_kropka Re: cwane:P 10.05.06, 17:58
                Byłam na Kulcie w ub. roku. To były cooltowe Juwenalia! big_grin Teraz na T.Love się
                wybieram. smile))
              • hiroszima13 Re: cwane:P 10.05.06, 22:23
                pomysl.po.wypiciu napisał:

> na kult jak co roku smile

Bede Cię szukać tongue_out
                • pomysl.po.wypiciu Re: cwane:P 12.05.06, 14:29
                  dobrze smile
                  • hiroszima13 Re: cwane:P 12.05.06, 14:42

jesczze będziesz żałował tongue_out
                    • pomysl.po.wypiciu Re: cwane:P 12.05.06, 18:56
                      tak tak tak....
                      • hiroszima13 nie wierzysz 12.05.06, 19:52

czy jak?
                        • pomysl.po.wypiciu Re: nie wierzysz 12.05.06, 21:28
                          ciekawym jak mnie znajdziesz smile
                          • hiroszima13 no normalnie 12.05.06, 21:44

a to ma byc coś skąplikowanego??
                            • pomysl.po.wypiciu Re: no normalnie 12.05.06, 21:49
                              smile spokoluz
                              • hiroszima13 mam 12.05.06, 21:56

mam już nawet pomysła smile
                                • pomysl.po.wypiciu Re: mam 12.05.06, 22:04
                                  ciekawe...
                                  • hiroszima13 tak? 12.05.06, 22:06

ja myslę, ze sprytne a nie ciekawe ale niech CI będzie smile
                                    • pomysl.po.wypiciu Re: tak? 12.05.06, 22:15
                                      bedziesz miala tabliczke na szyji z napisem "szukam pomysla"?
                                      • hiroszima13 Re: tak? 12.05.06, 22:21

nie bede stała przy secenie z duuuża miską czereśni i wisienek
                                        a w drugiej ręce maiał herbetkę z soczkiem tongue_out
                                        • pomysl.po.wypiciu Re: tak? 12.05.06, 22:24
                                          oooo big_grin
                                          • hiroszima13 genialne 12.05.06, 22:53

normalnie aż sama siebie podziwiam za ten pomysł hihi
                                            • pomysl.po.wypiciu Re: genialne 13.05.06, 16:14
                                              jestem pewien problem
                                              ja nie zwyklym wciskania sie pod scene
                                              wiec jak inaczej sie zobaczymy?
                                              • hiroszima13 mozę jakaś propozycja? 13.05.06, 21:13

• hiroszima13 jakas propozycja 13.05.06, 21:14

Ja tam zawsze na pogo sie wpychałam tongue_out
                                                • pomysl.po.wypiciu Re: jakas propozycja 14.05.06, 11:25
                                                  hmm o tej porze ja juz na koncercie bylem smile
                                                  ja na pogo sie nie wpycham bo zawsze sie martwie o okulary
                                                  koncert cacy gorzej z powrotem z legionistami
                                                  • hiroszima13 ale dałeś radę 14.05.06, 11:48

mnie na pogo nigdy nic się nie uszkodziło smile)
                                                    a frajda niezła, mogę poradzić jedno - praktyka czyni mistrza tongue_out

Co do porwotu to jest na to sposób
                                                    legia!! legia warszawa!! tongue_out
                                                    i czujesz się jak w rodzinie tongue_out
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: ale dałeś radę 14.05.06, 11:59
                                                    nie jestem zwierzeciem stadnym smile
                                                    btw co Ty wczoraj o 21 robilas przed komputerem suspicious
                                                  • hiroszima13 jak tu sie wytłumaczyć hmm 14.05.06, 12:06

Nie mogłam dostać wisnieneik i czereśni.
                                                    Stweirdziłam, ze nie mam znaku rozpoznawwczego
                                                    A po 21 smarowałam sie balsamami i regenerowałam smile
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: jak tu sie wytłumaczyć hmm 14.05.06, 12:48
                                                    tongue_out
                                                  • hiroszima13 poczekaj 14.05.06, 12:49

jak wykąbinuję wisieniki lub czereśnie to dam znać tongue_out
                                                  • pomysl.po.wypiciu ok 15.05.06, 10:45
                                                    czekam smile
                                                  • hiroszima13 będzie potrzebna cierpliwość 15.05.06, 14:46

do lata chyba wytrzymasztongue_out
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: będzie potrzebna cierpliwość 15.05.06, 14:52
                                                    chyba tak.. tongue_out
                                                  • hiroszima13 ok, ale jakbyś 15.05.06, 17:58

już tracił cierpliwość to daj znać tongue_out
                                                  • pomysl.po.wypiciu a 15.05.06, 18:08
                                                    jak strace to co?
                                                  • hiroszima13 Stracę ?? 15.05.06, 18:53

a co mozesz stracić suspicious
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: Stracę ?? 16.05.06, 10:28
                                                    cierpliwosc tongue_out
                                                  • hiroszima13 no co Ty 16.05.06, 17:56

nie mów, że tak łatwo się poddajesztongue_out
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: no co Ty 16.05.06, 20:50
                                                    co to znaczy latwo?
                                                  • hiroszima13 bo szykujesz 16.05.06, 21:10

sobie juz wyjście awaryjne tongue_out
                                                  • pomysl.po.wypiciu co 17.05.06, 19:23
                                                    to znaczy wyjscie awaryjne?
                                                  • hiroszima13 hmm nie wiesz :P 17.05.06, 19:26

szybką droge ucieczki hihi
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: hmm nie wiesz :P 17.05.06, 20:10
                                                    nie przesadzajmy z tymi ucieczkami
                                                  • hiroszima13 ja nie przesadzam 17.05.06, 20:27

bo nie kupiłam sobie jeszcze ziemi tongue_out
                                                  • pomysl.po.wypiciu to 17.05.06, 21:53
                                                    gdzie chcesz zasadzic wisnie i maliny? smile
                                                  • hiroszima13 sadzić nie bede :P 17.05.06, 23:22

za długo trzeba by było czekać wink
                                                    pójdę na łatwiznę i kupię tongue_out
                                                  • pomysl.po.wypiciu sprytna 17.05.06, 23:25
                                                    dziewczynka smile
                                                  • grzanka23 Re: sprytna 17.05.06, 23:46
                                                    Jak prawie kazda kobieta.
                                                  • hiroszima13 baaa 18.05.06, 00:00

to Ty jeszce o tym nie wiesz tongue_out
                                                  • grzanka23 Re: baaa 18.05.06, 00:11
                                                    Ja to wiem,ale czemu jeszcze nie spisz?
                                                  • hiroszima13 no prawie 18.05.06, 00:22

już się położyłam, pisałam list do przyjaciółki
                                                    i zlazło mi troszkę czasu wink
                                                    Ostatnio tak chodze spać bo mi sie coś w ostatniej chwili
                                                    przypomina, chyba w Bilobil na pamiec muszę zainwestowac :

A może ja jestem nocny Marek tylko jeszcze o tym nei wiem tongue_out
                                                    Musze to przemyśleć!!

A tak właściwie to mnie się pytasz a Ty to co, widze wsycko
                                                    jak grasujesz po nocy na forum tongue_out
                                                    Pozdrawiam

Nocnych, dziennych i mieszańców smile)
                                                  • grzanka23 Re: no prawie 18.05.06, 00:38
                                                    OJ Hirka,Hirka.Bilobil jest nic nie wart-probowalam.I wypraszam sobie-nie
                                                    grasuje!tylko szukam ciekawostek.
                                                  • grzanka23 Re: no prawie 18.05.06, 00:40
                                                    Dobranoc-pchly na noc,karaluchy pod poduchy,a jak beda gryzc-prosze do mnie
                                                    przyjsc.
                                                  • hiroszima13 dobrej nocy 18.05.06, 00:48

już mykam tak na serio wink

A masz moze coś sprawdzonego tongue_out
                                                  • grzanka23 Re: dobrej nocy 18.05.06, 13:30
                                                    NO i co????
                                                    Czcze gadanie chyba,bo nikogo u siebie w nocy nie spotkalam.
                                                  • hiroszima13 no nie mogłam 18.05.06, 00:23

się powstrzymać i nie napisac jak łądnie
                                                    nam się godziny poukładały smile)
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: no nie mogłam 18.05.06, 22:56
                                                    mi sie nie ukladaja tongue_out
                                                  • hiroszima13 bo się spóżniłes :P 18.05.06, 23:07

trzeba było wczoraj wieczorkiem zajrzeć wink
                                                  • pomysl.po.wypiciu Re: bo się spóżniłes :P 18.05.06, 23:09
                                                    coz moja strata, pa tongue_out
                                                  • hiroszima13 pa 18.05.06, 23:10

kosmatych wink
      • grzanka23 Re: eeeee tam 11.05.06, 14:33
        A ja zapraszam na Pola Mokot.20.V.Na juwenalia na duza scene na 16.15.Zespol
        nazywa sie The Engineers Band.
    • hiroszima13 déjà vu 21.05.06, 16:31

czy jak?
      znów to samo sad
      • o_kropka Re: déjà vu 21.05.06, 17:08
        Mam to samo nieodparte wrażenie. :] To forum jest jak morze - są przypływy i
        odpływy. wink
        • hiroszima13 ale 21.05.06, 17:18

ten odpływ jakiś częsty i długi sad
          • o_kropka Re: ale 21.05.06, 18:46
            hiroszima13 napisała:

>
            > ten odpływ jakiś częsty i długi sad
            >
            No, właśnie. sad Mam wrażenie, że pisze tu tylko kika osób i że nikt wiecej tu
            nie zagląda. A gdy brakuje "stałych bywalców" forum "odpływa".
            • hiroszima13 kiła 21.05.06, 18:49

a moze chodzi o to, ze nikt nie chce pisać,
              tylko czytelnie tu mamy?
              Ja pisze, może ktoś dołączy smile
              • pomysl.po.wypiciu czyli syfilis 21.05.06, 18:56
                tak?
                bo nie orientuje sie dobrze smile
                • hiroszima13 coś w podobie 21.05.06, 19:22

ja tez się do końca nie orientuję wink
                  • pomysl.po.wypiciu trzeba 21.05.06, 19:46
                    zajrzec do wikipedii smile
                    • hiroszima13 no tak 21.05.06, 19:52

jak zwykle nie pomyślalam tongue_out
                      • pomysl.po.wypiciu to 21.05.06, 20:06
                        lepiej sie nie przyznawaj tongue_out
                        • hiroszima13 czemu nie 21.05.06, 20:07

myslisz, ze to ktoś moze wykorzystac suspicious
                          • pomysl.po.wypiciu to 21.05.06, 20:13
                            chyba wstyd sie przyznac ze sie nie myslalo tongue_out
                            • hiroszima13 ja sie 21.05.06, 20:15

nie wsytdzę wink
                              przeceiż to i tak wyjdzie na jaw tongue_out
                              • pomysl.po.wypiciu to 21.05.06, 20:17
                                w takim razie ok smile
                                bezwstydna dziewczyna ;P
                                • hiroszima13 upss 21.05.06, 20:19

myslalam, ze to nie wyjdzie tak od razu tongue_out
                                  • pomysl.po.wypiciu mnie 21.05.06, 20:25
                                    to nie przeszkadza smile
                                    • hiroszima13 Tobie 21.05.06, 20:26

moze nie ale innym moze tak tongue_out
                                    • hiroszima13 ważne 21.05.06, 20:27

o ile nie najwazniejsze, że mnie to nie przeszkadza tongue_out
                                      • pomysl.po.wypiciu powinnas 21.05.06, 20:29
                                        sie zdecydowac czy martwisz sie o innych co im przeszkadza czy o siebie
                                        • hiroszima13 nie mogę 21.05.06, 20:31

stoje tak na środku i nie wiem w która stronę iść
                                          a mozę da sie pogodzić jedno z drugim tongue_out
                                          złoty środek poszukiwany wink
                                          • pomysl.po.wypiciu no 21.05.06, 20:38
                                            coz ja nic na to nie poradze
                                            • hiroszima13 jak większość 21.05.06, 20:42

- sami sobie musimy radzić sad
                                              • pomysl.po.wypiciu chyba 21.05.06, 20:49
                                                dobrze ze jestesmy samodzielni smile
                                                • hiroszima13 całe szczęście 21.05.06, 20:52

sam sobie sterem żeglarem okrentemsmile

robisz co chcesz, Twoje cztery ściany i Ty smile
                                                  • pomysl.po.wypiciu i jak? 21.05.06, 20:53
                                                    jeszcze piwo w rece smile
                                                  • hiroszima13 w 21.05.06, 20:56

samotności piwo nie smakuje
                                                    choć czasami...
                                                  • pomysl.po.wypiciu mi 21.05.06, 21:00
                                                    tam smakuje smile
                                                  • hiroszima13 mnie 21.05.06, 21:06

też ale czasami
                                                    wszsytko zalezy od nastroju
                                                  • pomysl.po.wypiciu masz 21.05.06, 21:10
                                                    zly nastroj?
                                                  • hiroszima13 czasami 21.05.06, 21:17

każdego dopada, ale ja sie opieram
                                                    bardziej lub mniej skutecznie
                                                    póki co zwyciężam smile)
                                                  • pomysl.po.wypiciu w 21.05.06, 21:20
                                                    takim razie pije za zwyciestwo smile
                                                  • hiroszima13 oki :) 21.05.06, 21:23

kiedyś sie umówimy o jednym czasie
                                                    to wypijemy razem wink
                                                  • pomysl.po.wypiciu niech 21.05.06, 21:27
                                                    i tak bedzie smile
                                                  • hiroszima13 daj 21.05.06, 21:42

znac kiedy Ci będzie pasowało smile
                                                  • pomysl.po.wypiciu dobrze 21.05.06, 21:45
                                                    acz zapewne i tak wtedy pojdziesz wcierac w siebie balasmy czy cos tam innego smile
                                                  • hiroszima13 no co Ty 21.05.06, 21:47

wtedy było to konieczne, w innym wypadku zostałabym bez naskórka tongue_out
                                                    obiecuję, ze teraz się wstawie i dotrzymam Ci towarzystwa smile)
                                                  • pomysl.po.wypiciu bez 21.05.06, 21:50
                                                    naskorka?? co Ty kapalas sie w kwasie?
                                                  • hiroszima13 nie 21.05.06, 21:52

grabiłam na słońcu tongue_out
                                                  • pomysl.po.wypiciu a co 21.05.06, 21:54
                                                    grabilas?
                                                  • hiroszima13 ups 21.05.06, 21:57

mały bład w poście, a tu poprawka smile
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16314&w=41559826&a=42218182
              • o_kropka Re: kiła 21.05.06, 20:59
                Pewnie masz rację z tą czytelnią. sad Może "czytelnicy" są aż tak bardzo
                nieśmiali, że boją się napisać... ujawnić?
                • hiroszima13 czytelnicy 21.05.06, 21:07

ujawnijcie sie chociaz raz smile)
                  My nie gryziemy wink
                  • pomysl.po.wypiciu no 21.05.06, 21:14
                    moze czasami smile
                    • hiroszima13 ciii 21.05.06, 21:17

bo sie wyda i nikt sie nie ujawni wink
                      • pomysl.po.wypiciu niech 21.05.06, 21:21
                        bedzie smile
                        • hiroszima13 no to 21.05.06, 21:25

mamy ustalone, nie straszyć czytelników wink
                  • o_kropka Re: czytelnicy!! 21.05.06, 21:21
                    hiroszima13 napisała:

>
                    > ujawnijcie sie chociaz raz smile)
                    > My nie gryziemy wink
                    >

I w ogóle jesteśmy grzeczni i calkiem normalni. wink)
                    • hiroszima13 taaak 21.05.06, 21:24

zupełnie normalni wink)
                      zapraszamy smile
                      • pomysl.po.wypiciu nie 21.05.06, 21:46
                        ja nie jestem normalny smile
                        • hiroszima13 aha 21.05.06, 21:48

a czym takim się wyrózniasz??
                          • pomysl.po.wypiciu tym 21.05.06, 21:49
                            ze nie jestem normalny smile
                            • hiroszima13 wow 21.05.06, 21:53

jestes bardzo prezycyjny, jak na .... przystało wink
                              a moze nie lubisz się chwalić tongue_out
                            • o_kropka no nie 21.05.06, 22:03
                              pomysl.po.wypiciu napisał:

> ze nie jestem normalny smile

Ooo! A ja chciałam napisać w punkcie 4 postanowień dla "czytelników", że
                              wszyscy jesteśmy tu normalni. wink)
                              • pomysl.po.wypiciu to 21.05.06, 22:18
                                ja moge sie przestac odzywac dla dobra ogolu i wtedy bedziesz mogla to
                                napisac smile
                                • hiroszima13 jakie dobro 21.05.06, 22:22

ogółu indifferent

przynajmniej znalazł się ktoś, kto pisze podobnie :] (zaczyna w temacie)
                                • o_kropka Jakie dobro?? 22.05.06, 08:25
                                  No właśnie... dla jakiego dobra? Tego nie sugerowałam wcale. sad
                                  Lepiej tu zostań i się odzywaj, bo (moim skromnym zadaniem) ciekawiej jeśli
                                  będziesz się odzywać. smile
                                  • hiroszima13 Widzisz 22.05.06, 18:26

jesteś tu niezbędnie niezbędny smile)
                • hiroszima13 twarę 21.05.06, 21:56

dwukrotnie, więc spalenie było podwójne wink
                  • pomysl.po.wypiciu trawa 21.05.06, 21:59
                    i co wyschnieta juz?
                    otrzymalas siano? suspicious
                    • hiroszima13 uhu 21.05.06, 22:02

siana było pod dostatkiem, jakieś 7 worków 100l
                      • pomysl.po.wypiciu hmmm 21.05.06, 22:19
                        ciekawe.... :]
                        • hiroszima13 a co 21.05.06, 22:20

dokładniej Cię zaciekawiło suspicious

Jak chcesz to na następne koszenie Cie zabiorę tongue_out
                          • pomysl.po.wypiciu nie 21.05.06, 22:26
                            wazne tongue_out
                            i nie chce kosic smile
                            • hiroszima13 kosić? 21.05.06, 22:31

od tego jest kosiarka tongue_out
                              ja tylko grabiłam. Chociaż myślę, ze wiecej grabić nie będzie trzeba smile)
                              • pomysl.po.wypiciu kosić, 21.05.06, 23:28
                                grabic wszystko jedno
                                jestem w tym laikiem smile
                                • hiroszima13 powanie 21.05.06, 23:33

ale to nic trudnego, pokaże Ci tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka