Zmieniłam zdanie. Jednak założę watek

w tym miejscu można pofantazjować. Można lekko popisać, o niczym i o wszystkim. Można puścić wodze fantazji. Można o spaniu... i o bzykaniu

(

) ale w śnie. Można bo to ruchy mimowolne wyobraźni

można nad podświadomość zwalić

Dobra, możecie być grzeczni

Dobre pole do rozpisania. Możecie dać coś od siebie i nie zwalać ze ja ciągle monolog prowadzę

Ja sobie poradzę, ja sama się zabawię, jeśli od siebie nic nie daxcie. Ja jestem zdolna, porafię sama do siebie coś pisnać ale w grupce fantazja pęcznieje

wystraczy ze jest bodziec - jest odpowiedz, jest nakrecenie.
Możecie rozruszać forum i ... siebie

o czym snicie o czym marzycie?
a teraz wklejam
Nie.zakladam nowego wateku ale cos mnk natchnelo - sen mianowicie, by pisnac slowo. Mysle ze wyjtkowp krotkie bedzie. Acz mogloby byc bardziej wyjatkowo suspicious
SNIENIE I "SNIENIE" NA JAWIE - czyli ogolnie o wyobrazni.
Wbrew pozorom ja jej nke mam.... Nie ma we mnj fantazji, nie ma kolorowych mysli, mowa o jawie. Nie pptrafie marzyc. Nawet taki zboczuch jak ja (odrobinke ^^ jKos tak wgszlo ze troszeczku jestem, eeeee jak kazdy tongue_out) nie potrafue fantazjowac. Nie potrafue zyc chwilami ktorych ni ma.
Moje mysli ogolnie sa szaroscia napelnione ake... Ale.... Pojawia sie w nich kolor gdy jest bodziec smile ale nadal to nie sa marzenja. Nie ma we mnje wyobrazni. Gdy jest bodziec wtedy jakkes kolorki sje pojawiaja.
Sen z dzisiaj. Nkech mi tylko ktos powie ze sny sa szare. Cudna kolorowa tecza ktora..... Padala big_grin aha. W konch pada pada. Odklejala sie od nieba. Troche jak zorza w pewnym momencie wygladala. Opadala w dol jak fajerwerki i te kolory.... Jakze intensywne swietliste.
Snil mi sie tez facst obcy ktory przysiadl sie do mnie w knajpce. Zaczal nawijac a ja.... "przypadkowo" (^^) czasem dotykalam jego kolana, uda. Ale tak skromni zeby bylo ze przypadkowo smile
Mialo byc krotko ^^ innych snow z dzisiaj nie opowiem tongue_out bo mialo byc krotko suspicious widzicie jak sie staram? wink
Snicie, snicie na jawie, marzycie? albo.... Fantazjujecie... suspicious ? O mezczyznje o kobiecie? wink to ostatnie - fantazjowanie- zdarza mi sie praktycznie tylko we snie. Choc i we snie niezwykle skromnie.... Tzn... Rzadko. Ale oprocz faceta byla tez kobieta wink
zyje chyba zbyt realistycznie sad chcialabym pomarzyc. Wejsc w swojw pragnienia, chcialabym sama w sobie znalezc bodziec.
Ale spoko. Czaswm na jawie sobie delikatnie zamarze. Kiedys tego komplernie ni bylo, bo i bodzcow brak. Jakos tak... Wygasla bylam.
Krotko mialo byc suspicious wstalam bez budzika o 7 i majac czas ponyslalam ze cos pisne. Tym bardzoej ze mnie sen zainspirowal.
Kiedys..... No z 3 -4 lata temu nawet we sni wyobraznia nie pracowala sad nie pamietalam snow. Teraz pamietam smile
no al teraz.... Jawa smile haha kiedys na komarze jechalam big_grin cala ja.... Jak jest bodziec to z jednego obrazu tworze nowe smile dlatego gdy zaczynam pisac, nigdy nie wiem ile powstanie. Staralam sie krotko suspicious tzn... Chcialam ^^
Seks mi sie nigdy nie snil sad tzn.... Taki krociutki jak juz suspicious ale skromnie. I na lapach jednej lapy moge policzyc sen z akcja. Ale.... Takke skromne erotyczne poddziubywanie, czasem (na szcescie sie zdarza). No i faceci snia mi sie bardzo czesto. Pewnie nawet codziwnnie. Dzisiaj jednego przypadkowo dotykalam. No takie skromne erotycnie. Czaswm mnij skromne suspicious ale i tak za skromne.....