Dodaj do ulubionych

Fantazja :))))))))))))))))))))))))))

06.05.15, 09:48
Zmieniłam zdanie. Jednak założę watek tongue_out
w tym miejscu można pofantazjować. Można lekko popisać, o niczym i o wszystkim. Można puścić wodze fantazji. Można o spaniu... i o bzykaniu big_grin (suspicious) ale w śnie. Można bo to ruchy mimowolne wyobraźni wink można nad podświadomość zwalić tongue_out Dobra, możecie być grzeczni wink
Dobre pole do rozpisania. Możecie dać coś od siebie i nie zwalać ze ja ciągle monolog prowadzę suspicious Ja sobie poradzę, ja sama się zabawię, jeśli od siebie nic nie daxcie. Ja jestem zdolna, porafię sama do siebie coś pisnać ale w grupce fantazja pęcznieje smile wystraczy ze jest bodziec - jest odpowiedz, jest nakrecenie.

Możecie rozruszać forum i ... siebie wink o czym snicie o czym marzycie?

a teraz wklejam tongue_out

Nie.zakladam nowego wateku ale cos mnk natchnelo - sen mianowicie, by pisnac slowo. Mysle ze wyjtkowp krotkie bedzie. Acz mogloby byc bardziej wyjatkowo suspicious

SNIENIE I "SNIENIE" NA JAWIE - czyli ogolnie o wyobrazni.

Wbrew pozorom ja jej nke mam.... Nie ma we mnj fantazji, nie ma kolorowych mysli, mowa o jawie. Nie pptrafie marzyc. Nawet taki zboczuch jak ja (odrobinke ^^ jKos tak wgszlo ze troszeczku jestem, eeeee jak kazdy tongue_out) nie potrafue fantazjowac. Nie potrafue zyc chwilami ktorych ni ma.
Moje mysli ogolnie sa szaroscia napelnione ake... Ale.... Pojawia sie w nich kolor gdy jest bodziec smile ale nadal to nie sa marzenja. Nie ma we mnje wyobrazni. Gdy jest bodziec wtedy jakkes kolorki sje pojawiaja.
Sen z dzisiaj. Nkech mi tylko ktos powie ze sny sa szare. Cudna kolorowa tecza ktora..... Padala big_grin aha. W konch pada pada. Odklejala sie od nieba. Troche jak zorza w pewnym momencie wygladala. Opadala w dol jak fajerwerki i te kolory.... Jakze intensywne swietliste.
Snil mi sie tez facst obcy ktory przysiadl sie do mnie w knajpce. Zaczal nawijac a ja.... "przypadkowo" (^^) czasem dotykalam jego kolana, uda. Ale tak skromni zeby bylo ze przypadkowo smile
Mialo byc krotko ^^ innych snow z dzisiaj nie opowiem tongue_out bo mialo byc krotko suspicious widzicie jak sie staram? wink

Snicie, snicie na jawie, marzycie? albo.... Fantazjujecie... suspicious ? O mezczyznje o kobiecie? wink to ostatnie - fantazjowanie- zdarza mi sie praktycznie tylko we snie. Choc i we snie niezwykle skromnie.... Tzn... Rzadko. Ale oprocz faceta byla tez kobieta wink
zyje chyba zbyt realistycznie sad chcialabym pomarzyc. Wejsc w swojw pragnienia, chcialabym sama w sobie znalezc bodziec.
Ale spoko. Czaswm na jawie sobie delikatnie zamarze. Kiedys tego komplernie ni bylo, bo i bodzcow brak. Jakos tak... Wygasla bylam.
Krotko mialo byc suspicious wstalam bez budzika o 7 i majac czas ponyslalam ze cos pisne. Tym bardzoej ze mnie sen zainspirowal.
Kiedys..... No z 3 -4 lata temu nawet we sni wyobraznia nie pracowala sad nie pamietalam snow. Teraz pamietam smile
no al teraz.... Jawa smile haha kiedys na komarze jechalam big_grin cala ja.... Jak jest bodziec to z jednego obrazu tworze nowe smile dlatego gdy zaczynam pisac, nigdy nie wiem ile powstanie. Staralam sie krotko suspicious tzn... Chcialam ^^
Seks mi sie nigdy nie snil sad tzn.... Taki krociutki jak juz suspicious ale skromnie. I na lapach jednej lapy moge policzyc sen z akcja. Ale.... Takke skromne erotyczne poddziubywanie, czasem (na szcescie sie zdarza). No i faceci snia mi sie bardzo czesto. Pewnie nawet codziwnnie. Dzisiaj jednego przypadkowo dotykalam. No takie skromne erotycnie. Czaswm mnij skromne suspicious ale i tak za skromne.....
Obserwuj wątek
    • prosty_facet Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 09:54
      Masz uszkodzoną klawiaturę ?
      • mavika_88 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 10:06
        duże kciuki smile
        i dużo z siebie daję tongue_out
        ale obiecuje poprawę ^^
    • fripoo Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 10:01
      m. na miłośc boską....smile
    • mavika_88 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 10:04
      aaaa dzisiaj zamiast szarych butków załozyłam koralowe. No kolorowy sen to i jawa intensywnosci, koloru nabrała smile
      idąc po mieścinie słyszałam piszczace bumerangi. Jerzyki wróciły. Nie wiem kiedy suspicious dzisiaj pierwszy raz je usłyszałam.

Od czego jest fantazja?
      FANTAZJA JEST OD TEGO ABY......

Wy się bawcie, ja popracuję wink tongue_out
      teraz nie ma szans na rozpisanie.
      popiszcie się tym razem Wy tongue_out
    • mavika_88 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 14:44
      Ktos puka....
      Wchodzi kelnerka w.krotkiej spodniczce, z taca w reku, a na niej dwie kawy, 3 ciasteczka do pary (pysznota) a kawa spieniona.
      My obie oczy.... Ale ocb suspicious
      to nie byla fantazja tongue_out
      To klient w trakci a troche przed zleconkiem chce nas przekupic. Cwani suspicious
      Albo... Dlatego ze uslyszal o gratisie ^^ i widzi przykladnosc.
      Nooo..dopieszczona sie czuje, niepodzianka uraczona smile
      Nie umiem fantazjiwac sad
      A wy? Co tak cicho? suspicious
      Nawijam - zle.
      Milcze... Daje Wam pole do popisu - Tez cisza.
      Fajny zapiernicz dzisiaj. Troch bylo pukaczy. No wyjatkowo. Ale kelnerka byla wisienka na torcie smile
      Jeszcze nic dzisiaj nie zjadlam, procz tego dopieszczacza. Pora na drugie sniadanie big_grin pierwsze bylo w domu....
      • maruda2 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 15:11
        a ja dopiero pierwsze zjadłam suspicious dwie godziny na durnym zebraniu wrr...
        • mavika_88 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 17:44
          No ja dopiero o dwoch sniadaniach.... I niespodziewanej kawce z ciasteczkiem ^^ no jaka to byla pysznota.
          Pasuje zjesc jakis obiad...
          Sory z nie odp. Ale zakrecony dzisiaj dzien. Uwielbiam takje. Gdy czasem brakhje oddechu. Dzisiaj i tak bywaly luzy. Z reszta... Ja w oracy ni mam zmiaru dlugasnych posgow pisac. Po primo mi nie wypada. Po drugie glupio. Po trzecie. Nie moze mnie nakryc ze psze. Ze akurat na forum bo bylaby wtopa. To ze pisze to widzi ^^ ale bardzo skromni w pracy pisze i tylko wtedy gdy jest luz. Woec w pracy Czasem skromne slowo dodam. Choc dzisiaj nie chcialam naqet skromnie.
          Sory z ni odp. Na topole co jej puch alergiczny wcale nie jest. Pozniej zerknelam na artykul i doczytalam takie info.
          Eszzz. Chyba sie staram. Tzn.. Widzac ze ktos szepnie slowko to zalezy mi na rozmowcy. Bo jak nie bedzie z kim pogadac.... to ja sobie poradze...Monolog wproqadze tongue_outi bedzie zamkniete kolo.
          Zalezy mi by zycie pojawilo si na forum. By byli chetni. Mi bardziej zalezy niz Wam. Bo to moja ostoja.... A jak chernych nie bedzie..... ? Ja sobie poradze. Zawsze pozostaje mi monolog tongue_out
          No to na obiad!!
      • tdf-888 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 15:22
        bo nikt nie chce z tobą fantazjować tongue_out
        musisz inny temat zarzucić smile
        • mavika_88 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 15:51
          Ale ze mna nie da sie fantazjiwac suspicious
          Sami mieliscie tongue_out ja chcialam poczytac... A tu nic...
          Nie chodzilo tylko o fantazje. A o sny o wyobrazjie o marzenia.

Juz sie nie produkuje. Juz Was nie inspiruje bi widze ze na darmo.
          No zamkne sie w sobie !! Niemozliwe? suspicious nie znacie mnie....

Wy mieliscie sie pibawic. Ja pracuje tongue_out
    • silencjariusz Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 16:39
      Fantazji nie mam.wink
      • maruda2 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 16:59
        to trzeba sobie nabyć wink
        ja lubię taką :
        https://www.danone.pl/var/ezflow_site/storage/images/nasze-produkty2/fantasia/mousse/mousse/z-sosem-czekoladowo-migdalowym/89934-1-pol-PL/z-sosem-czekoladowo-migdalowym_liniaproduktowah240.jpg
        • silencjariusz Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 17:04
          Ale to chyba zdrowe nie jest.tongue_out
          • maruda2 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 17:10
            i nie musi suspicious
          • mavika_88 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 17:21

Jakie niezdrowe Silu.
            O tym.sie nie mysli. Czy sa tam kalorie, ile chemii ile konserwantow. Mysli sie o przyjemnosci. Jogurcik pyszny. Choc ni wiem czy tym smakiem sie raczylam suspicious jogurcik pyszny Acz... Ja uwielbiam pitne. Oooo o jednym kiedys wspomne. O biedronkowym... Co z Nim zrobilam.... Jak zwinelam.... Nie teraz. Zbyt wiele by powstalo tongue_out
            Ale Wy jestwscie upierdliwi. No wychodze z inicjatywa. No staram sie !! Staram sie.... Nie pisac ^^ byscie Wy moglu dac cos od siebie. By nie bylo mego monologi. Zarzucilam taki temat ktore jest lekki no i przyjemny jak Marudki Fantasia. Temat w ktorym mozna wiele.... Mozna o snie, mozna o codziennosci. No o wszystkim. O swych checiach, pragnieniach i innych tego typu duperelaxh.
            Zarzucialam taki temat w ktorym.nie moge sie za bardzo rozpisac bo nie potrafie fantazjowac. Moge opisywac rzeczywistosc, moge widziec czaswm w niej wiecej kolorkow niz inni widza. Czasem jakbym zerkala pod inna powloke? Nie wiem. Dla mnie to normnolosc. Wiec moge Wam opisac przyrode na ktora inni raczej nie zwracaja uwagi. A moze... Ja widze normalnie a inni po prostu ja pomijaja. U mnie patrzenie jest naturalne.
            No ale fantazji swych Wam nie opiszw. Bo ich brak. Stad taki temat.
            Sny owszem. Zdarzaja sie njeraz ^^

Wrocilam do domu z myslami ze do Was poodpisuje. Nie chce prowadzic monologu... Ale Wy... Mnie ciagle inspirujecie bym go uprawiala suspicious
            Nawiazalabym z Wami kontakt ale Wy ze mna nie chcecie. No porycze sie crying
            • maruda2 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 17:23
              Bo Sil nie ma fantazji suspicious
              Nie rycz Mała pliss, wystarczy, że niebo płacze
              • silencjariusz Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 17:28
                No nie mam. Co ja na to poradzę.tongue_out
              • mavika_88 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 17:35
                Ano nie ma Sil..... Ale by sobie pofantazjowal suspicious
                A wlasnie ze bede ryczec. Jak ta dziewcynka co jej lizacka nie chca dac. Bede łocka przecierac. Bo nie chcecie mi liter dac crying
                Do tego tez nie bardzo jestem zdolna.... Do placzu... Kiedys wrazliwosci kudzkiej we mnie malo bylo.... W pisniu sie rozwinela. nawet tutaj na forum probowalam ja wyciagnac w sobie i czasem o lzaxh wspomnialam, zeby sie do nich sprowokowac tongue_out tudziez nauczyc.... . W naturze nadal jak skala....
                Ooo deszcz. Rano idac do samochodu slyszalam wilge i sobie mysle...bedzie lac smile fajnieeee ^^ dodam ze wilgi jeszcz w tym roku nie slyszalam albo ni wiedzialam ze slysze tongue_out dojezdzam do miesciny i kropelki na szybie sie pojawiaja. Przepowiednia wilgi sie sprawdzila. Ale alw.... Tylko pojedyncze krople. Nie pada u mnie chod pochmurzasto. No i okropnie duszno. Niech w kincu z nieba cos poleci. Nie tylko bialy puch. Niech pada
                  • mavika_88 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 18:03
                    Po odsluchaniu. Ok... Po po szybszym odsluchaniu, czyli przewinieciu suspicious troche to nie moj typ tongue_out
                    Po "odsluchaniu" (nie zaglebiajac sie) pojawily sie krople na oknie. (w koncu umujemi deszcz okne me!! big_grin) malo tego... Zaczelo grzmiec.
                    Chyba Twoja piosenka ma moc big_grin
                • silencjariusz Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 17:40
                  "Ale by sobie pofantazjowal"

No ba.tongue_out
                  • maruda2 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 17:47
                    ale sam sobie przeszkody wyszukuje tongue_out
                    -
                    • silencjariusz Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 17:49
                      Raczej jestem świadom swoich niedostatków.wink
                  • mavika_88 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 17:51
                    Sil jak misiu z oklapnietym uszkiem.... Potrzebuje utulenia, poglaskania po pluszu (po jego uszatce big_grin).
                    No nie ma fantazji.... Trzeba mu ja dac albo obiektrm sie stac wink
                    cwaniak jeden suspicious
                    Podryw na misia big_grin tongue_out
                    A oprocz fantazji to oczywiscie jeszcze nie ma chutorzanek wink
                    • silencjariusz Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 17:53
                      Klapniętego nic nie mam.suspicious A cała reszta to szczera prawda.winktongue_out
                      • mavika_88 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 19:48
                        Skoro nie masz klapnietego ani ucha ani nic suspicious to w takim razie to cos (skoro nie ucho suspicious) jakie jest ? tongue_out suspicious
                        wiem ze to prawda, wiem. Biedny z Ciebie misio, ze sterczacym uszkiem ? wink
                        • silencjariusz Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 20:08
                          Żaden misio.tongue_out
                          • mavika_88 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 20:17
                            Oj Silu. Terazsie nie wypieral. Sam powiedziales ze cala reszta to szczera prawda tongue_out Biedny misiu Silu, co utulenia potrzebuje. No biedny... I marudzi do tego suspicious
                            Podryw na miska jak nic tongue_out wink
                            • silencjariusz Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 20:23
                              Jaki znowu podryw?tongue_out Chutorzanki tu nie zaglądają.
                              • mavika_88 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 20:44
                                Oj biedny misio Sil... A cwany jak lis suspicious
                                Gdzie Silowi chutorzanki nie zagladaja ? big_grin tongue_out gdzie to tu...? ^^
                                ej. Nie wolno byc dla mnie bodzcem... Bo mi sie fantazja uwalnia, ktorej mi "brak" wink a ktora tak na prawde leniwa jest i trzeba nia drgnac, popchnac, wprowadzic w ruch, by sie rozpedzila......
                                • silencjariusz Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 20:55
                                  No na forum przecież.suspicious Choć po prawdzie to nigdzie nie zaglądają.
                                  • mavika_88 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 21:17
                                    "Tu"... Myslalam ze o chutor sie rozchodzi. A chutor to jak zamek - niedostepny i ksiezniczka w Nim powinna siedziec tongue_out
                                    Zamek ma wzwodzony... Tfu zwodzony most suspicious czasem literki mi sie plataja wink a zamek dookola oplata fosa... Moze byc ona mokra lub sucha (wiedza historyczna) jest dwojakiego rodzaju, w zaleznosci od tego jakie ma zastosowanie.
                                    Chutor to jak zamek? Chutorrrrr mi sie z roz..porkiem skojarzyl suspicious jak wspomniales o zagladaniu suspicious
                                    Dobra... Dziwacznie sie czuje. Zbyt swiadomie pisze... Kiedys mniej swiadomie z wieksza podswiadomoacia. Hehe kiedys nie wiedzialam o czym pisze big_grin nie wiedzialam ze w moje slowa wkrada sie analogia. Teraz w pelni jestem tego swiadoma.

Slowa tutaj sa. Zawsze kiedy chca. Kiedy chca bawic sie mna. Odwieczna sa zagadka. Niewyobrazalna.
                                    Nieprzemijalna.

Chcialam sie pobawic. Robilam to swiadomie. Tworzac do slow analogie. Pod koniec powiedzialam wprost o zamku i koniec bajki.
                                    Zabawa przyjemnosc przestala mi sprawiac.
                                    Milo bylo sie pobawic slowem. Choc.... Szkoda ze przyjemnosc uleciala....
                                    • silencjariusz Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 21:40
                                      Wzwodzony... Rozporek... A taka grzeczna dziewczynka z Ciebie jeszcze niedawno była.tongue_out
                                      • mavika_88 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 21:53
                                        Wiem. I to mnie zaczelo wkirzac podczas pisabia tamtego postu. Z poczatku byla przyjemnosc.. Wynikajaca z zabawy slowem. A potem pojawil sie smutek. Skrxydla zaczely mi sie trzepotac. O facecie pomyslalam....
                                        Ale czemu smutek? Bo zbyt kierunkowo pisalam. No i przede wszystkim swiadomie prowokowalam do innego myslenia. Chyba wolalam nieswiadomie. Wolalam miec obraz jeden, a ze inni widzieli co innego?. Coz... Bywa.
                                        Teraz piszac bylam swiadoma ze prowokuje, ze pobudzam do innego myslenia. I jakos ta zabawa slowem przesfala mi sprawiac radoche.
                                        Na koncu na pisalam wprost o czym pomhslalam gdy napisales ze kobiety "tu", nie zagkadaja. O rozporku. Potem scuemnialam o Twoim chutorku i doszedl zamek i inne artybuty.
                                        Nie chce mi sie fantazjowac sad byles bodzcem i zaczela fantazja (czy cos na jej podobienstwo) wychodzic. Ale mi sie nie chce.
                                        Ano bylam grzeczna. Teraz zboczuch jestem. Nie wiem czy mi to pasuje tongue_out w danej chwili nie.
                                        I mowie wrost o co biega.
                                        Niekazdy powi o swoich kosmatych myslach. Kiedys nie mowilam. Kiedys grzeczna bylam. Nie kosmacilam sie tak. A teraz...? Rozie bywa tongue_out
                                        • mavika_88 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 23:17
                                          Synchronizacja przypadkow...
                                          W poprzednim poscie pisalam ze zaczelam odczuwac smutek bo..... Wychodzi na to ze nie chce dzialac na facetow. Tutaj zaczelam kokietiwac. Tutaj moglam byc dla wielu. Skromne to moje bycie i kokietowanie mimo wszystko bylo. Teraz bylo to zbyt konkretne. Mimo ze nie takiego doslowne tongue_out malowalam nieco slowem. Piszac o zamku. Ale ten zamek to byl doslownie rozporek. Na koncu wspomnialam o swojej swiadomosci.
                                          No wiec... Nie chce dzialac na innych. Tak jakos. No i w tfakxie pisania o facwce myslalam. Skrzydla zaczely mi sie trzepotac. Pod koniec pisania postu, jak juz prawiw wysylac mialam, zaczal tel dzwonic. To On.... Ten o ktorym myslalam. No wywyolalam go myslami. Nie odebralam tongue_out rozlaczylam.... I dokonczylam doslownie te dwa slowa i wyslalam post. Oddzwonilam. Wyjasnillam powodu rozlaczenia suspicious
                                          W sumie to chyba powinien sie ucieszyc ze kokietowanie, (robie to?), dzialanie na facetow (chocby malujac slowem) - mnie specjalnie nie kreci. Przestalo...
                                          Pisanie o zamku zwalam na fantazje tongue_out watek do czegos mnie zoobligowal.
                                          Pora na mnie. Jutro wczesniej nie zawsze wstaje.

DN

P.S..kobieta to zmienna jest. Chce sie jej.... (chcialo mi si pisac, bawic sie slowem, pomalowac nim) ... A potem przestaje chciec. Nie chcialam dzialac.
                                          Zsynchronizowane przypasdki... Piszac o Nim, ze ponyslalam. Wywolam myslami.
                                          Nadal.mi nieco smutno tongue_out ale w tym smutku jest rownkez radosc.... Specyficzna.
                                          • fripoo Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 23:20
                                            m. weźmiesz ty się za robotę?
                                            • mavika_88 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 23:34
                                              Mam chcice na nia. Pozytywie na mnie dziala szczegolnie jak jest ruch. Jutro nawet wszczesiej godzibke jade. Spytala czy dam rede Powiedzialam ze nie ma sprawy. Ze moge byc nawet dwie godz wczesniej tongue_out
                                              pasuje isc spac...
                                              • fripoo Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 23:37
                                                a lubisz ty to chociaż>?
                                                • mavika_88 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 07.05.15, 01:14
                                                  Duzo tlumaczenia. Na pewno w jakis sposob lubie robic to co robie.. Noo i wlasnie zamilkl..... Bylam ciekaweaczy cos go moze powstrzymac. Zaczal padac dezzcz a on dalej napierdzielal. Zaczal padac nieco wiekszy... A on dalej trajkota -slowik. Musialo jeszcze bardziej suspicious by zamilkl. Ciekawe czy jak przestanie padac to sie odezwie ^^
                                                  Wczesniej. Doslownie minuty temu slyszalam derkacza. Pierwszy raz w tym roku.
                                                  Nie mam spania (rzadko nie mam). Goraco sie zrobilo to i okno otworzylam. Ale.... Dlugo soe nie przewietrzylo..zaczal padac deszcz. Wiec bardziej przymknelam ale chlodek delikatny nadal zawiewa. Slychac jak w rynnach biegnie dezzcz smile jak stykota.
                                                  Ja pierdole big_grin szaleniec jeden. Znowu spiewa big_grin podziwiam. Pada deszcz a on dalej chce. No podobny do mnie smile slicznie spiewa.... Jakbyvinaczej spiewal niz jak zaczynal pare dni temu. Jakby mial bogatsza piosenke. Mysle ze to niejest moje wrazenie. Choc nie wiem czy w przeciagu paru dni moze nieco zmienic. Udoskonalic spiew.
                                                  O robocie.... W jakis sposob czeepie zniej pezyjemnosc. Choc... Brakuje mi urealnienia tego co robie. Nie chxe tlumaczyc o co chodzi.
                                                  Podziwiam slowika. Przerwal doslownie na 5 min swoj spiew. Jak padal wiekszy deszcz. Pada mniejszy - on znowu napierdziela.
                                                  • mavika_88 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 07.05.15, 01:26
                                                    Jestem jak luscinia.... Tez potrafie tak praktycznie cala noc napierdzielac big_grin kiedys mi sie zdarzylo wydawac treli (liter) wiecej.
                                                    Noz..... Normalnie to ja ide spac kolo polnocy. A tu.... Nic czlowiek nie robil. A cieplo mu bylo i nie dalo sie zasnac. No przeszlo godzinke sie wierce sad
                                                    wiem.ze to straszne tongue_out
                                                    Luscinia napierdziela. Ja milkne. Obym.slepia szybko zamknela. Bo bede jutro niewyspana suspicious a dodatkowo bardziej rano wstaje....
                                                  • mavika_88 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 07.05.15, 08:16
                                                    jak zwykle pierwsza suspicious
                                                    szczególonie gdy ktoś poprosi by wcześneij przyjść
                                                    a chciałąm przyjśc na 8 z myśla ze już od rana bedzie robota, a tu... trzeba czekać....

ech... podczas jazdy miałam zsynchronizowany przypadek?
                                                    jade.... a tu zaczyna sie korek. widzę neibeiskie migacze ze 100 -200 m prezede mną. a za chwile w radyjku info. (słuchałam osiedlowego) ze w tym i wtym miejscu kilka samochów sie zderzyło. czy;li przewidziałąm co w radyjku powiedzą tongue_out za chwile jedzie karetka. oczywiscie tam skreca. pare min później dojezdam. policjka kieruje ruchem. długo nie stałam przyjechałm tuż przed samym wypadkiem, no z 20 samochów stało tylko w korku. Omijam, jedzie nastepna karetka.
                                                    Takie sytuacje cholernei daja do myslenia. Np. mogłabym wyjechać 5 min wczesniej.
                                                    No nigdy nic niewaidomo. dwa razy widziałam wypadk. raz koziołkujacy samochód, raz koziołkujaca dziewczynę.. ten akurat dobzre widziałąm. No i dwa razy byłąm tuż przed samym wypadkiem. Dzisiaj i dosc neidawno, pare tyg temu. Kilka minut róznicy... jak wiele to daje. czasem życie. Tak trochę egzystencjalnie, bez fantazjowania smile
                                                    człowiek powinien doceniać co ma, nigdy nie wie co go czeka....
    • green.amber Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 19:41
      o jedną z moich fantazji ktoś narysował wink
      żeby nie tylko wiek przychodził, jakby kto miał wątpliwości
      https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11000336_809134159171504_4672108065907078908_n.png?oh=604c8f3eaffeeef65e519cedc4849ca7&oe=55CA9856
      • mavika_88 Re: Fantazja :)))))))))))))))))))))))))) 06.05.15, 20:07
        To przeslanie mogloby byc lepiej zarysowane, gdyby pojawil sie tekst typu...
        Nie zawsze madrosc przuchodzi z wiekiem. Czasm wiek przychodzi sam suspicious

U mnie wiek nie przychodzi sam ^^ przychodzi razem..... z glupota big_grin
        ja to chyba z wiekiem zaczelam nieco dziecinniec big_grin ale dobrze..... Nie mozna byc stale i dlugotrwale powaznym... suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka