diablica880 24.06.06, 14:30 jezeli widziales ta osobe daj znac!!!!! prosze.....Poczytajcie komentarze tam sie wszystkiego dowiecie..... Asiu...wroc...:((( www.fotka.pl/osoba.php?id=1289558 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ffff3333 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 24.06.06, 14:31 a kto to co to???????// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 19:36 :( Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 24.06.06, 14:31 to jest moj jedyny post,...ale wydaje mi sie ze moze byc naprawde wazny...na forum sa ludzie z roznych miast <calej polski>...moze akurat ktos widzial Asie....:((( Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 24.06.06, 14:35 W środę - 07.06.2006 roku o godzinie 8.30 Joanna Surowiecka wyszła z domu przy ulicy Renarda w Czechowicach-Dziedzicach i pieszo - ulicą Legionów - udała się na dworzec kolejowy w Goczałkowicach Zdroju, skąd wspólnie ze znajomym ze studiów zamierzała pojechać do katowickiej uczelni. Jak ustalono - w ogóle nie dotarła na goczałkowicki dworzec. Każdego, kto wie cokolwiek na jej temat lub widział ją, proszę o kontakt z bielską policją: (033) 812 12 30 lub najbliższymi posterunkami: 997 lub z tel. kom.: 112. Rysopis zaginionej: wiek 20 lat, szczupła budowa ciała, wzrost 172 cm, waga około 55 kg, włosy długie, czarne, proste; twarz podłużna, oczy piwne. W chwili zaginięcia ubrana była w białą bluzkę z długim rękawem, czarną spódnicę, brązowe rajstopy, czarne buty na płaskim obcasie, miała przy sobie torebkę koloru brązowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evel86 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 15:56 heeej ja jestem z bb i slyszalam o jej zaginieciu!!! ale niestety jej nie widzialam:((( Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 24.06.06, 16:03 :(....a w bb tez podobno zaginela jakas dziewczyna:(... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seshru Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 16:43 sliczna dziewczyna :( mam nadzieje ze nic jej sie ie stało ;((( juz kiedys widzialam ze jej szukacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stresu Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 21:44 Mam nadzieje że ją odnajdziesz, a wpisuje się po to żeby podbić wątek POWODZENIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
milusidopodusi Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!! 04.07.06, 15:13 smutne:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 22.08.06, 15:40 czy są jakieś nowe wieści?? Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 25.06.06, 12:05 dziekuje:(...ale Asi i tak dalej nie ma.... mija kolejny dzien:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pocztówka Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:51 Będziemy się rozglądać i modlic żeby sie odnalazła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:29 trzymam kciuki za szczesliwy powrót. bede sie modlic. a Ty jestes z rodziny Asi?? Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 27.06.06, 10:46 nie nie jestem z rodziny...ale wiem co jej rodzna przezywa.:((( Kolejny dzien a jej dalej nie ma:(((((..... Aska wroc.... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 27.06.06, 11:14 No ale znasz ją? PS> wybacz, ze to napisze. Ale biorąc pod uwagę to co się dzieje na świecie. I procent powrotów żywych zaginionych. Nastawcie się na najgorsze. Ale 3mam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
buleczka8 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 28.06.06, 14:24 Może powymieniacie swoje poglady na nowym wątku??!! To nie miejsce na takie kłótnie. Diablica trzymam kciuki żeby Twoja znajoma się odnalazła i odezwij sie od czasu do czasu i powiedz jakie postępy robi dedektyw. Tym postem chce podbić wątek. Pozdrawiam. b. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 28.06.06, 17:49 buleczka8..dziekuje.... bede sie odzywac napewno...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 10:51 to co przeżywają rodzice tej dziewczyny musi być straszne...z całego serca im współczuje. Mam nadzieję że jednak Joasia znajdzie się cała i zdrowa. 3mam kciuki,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:33 powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 02.07.06, 11:30 kolejny dzien i nic....:((( gdzie jest reszte wypowiedzi!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swan Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 07:44 bodbijam wątek - może pomoże. Wierze w to,że dziewczyna się znajdzie!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 03.07.06, 12:33 Asi dalej nie ma....:((... Odpowiedz Link Zgłoś
cfaniakmiodowy Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 03.07.06, 12:36 Może zrobić ściepę i Rutkowskiego wynająć? Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 03.07.06, 12:44 Rutkowaski z tego co wiem to ma odebrana licencje czy cos takiego...juz byl taki pomysl... jak narazie dajmy dzialc temu detektywowi.... zobaczymy...oststnio ktos podobno dal cynk ze asia znajduje sie w Pszczynie...ale nic wiecej na ten temat mi nie wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!! 03.07.06, 22:33 No ale powiedz mi, uprowadzili ją? Uciekła? Faszerwują dropsami? Jaki jest trop? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maładzidzia Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.komptech.org / *.komptech.org 06.07.06, 09:41 diablica 880. zaskoczylo mnie, ze tak piszesz, przeciez Rutkowski jest juz od dawna wynajęty i szuka Asi. Były zbiórki pieniędzy na niego i on już od dawna działa! Poczytaj sobie forum czechowic-dziedzic, tam znajdziesz wszystkie informacje na ten temat albo odwiedż strone www.zagioniona.xt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!! 06.07.06, 10:00 No to fajnie, diablica wciska tu jakieś farmazowny, a pojecia nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!! 08.07.06, 11:11 wredna jak bym nie miala pojecia to bym wcale nie zakladal tego watku!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 08:49 wez ty zamknij juz pysk ,ona robi to w dobrej wierze a ty wchodzisz w kazdy watek i musisz cos napisac nie wazne czy to cos glupiego czy madrego Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!! 08.07.06, 11:10 maładzidzia....wtedy jak to pisalam nic nie bylo wiadome!!!!... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9616 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 03.07.06, 21:13 Przykre:(((,trzymam kciuki i wierzę,że Asia odnajdzie się Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 04.07.06, 11:17 Wredna nikt nic nie wie:(... zapadla sie pod ziemie na to wyglada...:((.....nie ma zadnych telefonow...nic.. glucha cisza...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
agapolak Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 05.07.06, 09:56 Bardzo mi przykro, mam nadzieję, że wszystko skończy się happy endem. PS piszę by podnieść wątek Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
neli_23 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 05.07.06, 11:08 Dołączę się do podbijania watku. Też mam nadzieję, że dziewczyna wkrótce się odnajdzie. Trzymam mocno kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
figa-z-makiem Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 05.07.06, 13:22 jakiś czas temu dostałam maila ze zdjęciem Asi i opisem tego co sie stało, z tego co widziałam, mail ten dotarł wcześniej do wielu ludzi, oczywiście przesłałam go do wszystkich znajomych, których mam w kontaktach. Po jakims czasie znów do mnie dotarł, jak widac ludzie przekazują tą informację dalej... Najważniejsze to nie tracić nadziei, choć wiem, że czasem to bardzo trudne. Trzymam mocno kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 05.07.06, 13:52 robimy wszystko co w naszej mocy.... stad ten watek...!!!..... mam nadzieje ze sie odnajdzie:( .... Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 06.07.06, 19:49 kolejny dzien:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadziuS Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 21:19 Na tej fotce to naprawde jest ona? bardzo ladna dziewczyna... a wiem ze juz bardzo dlugo jest poszukiwana ... ehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona diablica880 odpisz prosze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 00:00 Od kiedy szukacie Asi?? podaj swoj nr gg, jak sie cos dowiem lub moi znak=jomi dam ci znac- bedzie szybciej. pozdrawiam i trzymam kciuki za odnalezienie Asi. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Iwona 07.07.06, 12:24 wszystko jest napisane u gory .... jezeli sie cokolwiek dowiesz daj znac na forum.....jestem tu codziennie po pare razy.... Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.07.06, 12:33 TDKbros napisal: wczoraj w rzece wisle... u mnie w miejscowosci niedaleko gdzie ona mieszka znakleziono zwłoki... podobno to ona:(((((( ciało całe pociete nie wiem czy to prawda oby nie:((((...... ja mieszkam tez bniedaleko ale o tym nic nie slyszlam..... Odpowiedz Link Zgłoś
doopakogoota Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.07.06, 02:22 Narescie skonczy sie bezsensowne podbijanie tego watka :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.07.06, 10:40 doopakogoota napisała: > Narescie skonczy sie bezsensowne podbijanie tego watka :-)))) po pierwsze moim zdaniem nie jest on bezsensowny!!!!!!!!!!!!!!!!!! po drugie jak nie chcesz sie nie wpisuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wogole jak dla mnie moze qrwaaa nawet nie zagladac!!!!!!!!!!!!1 ten watek jest jak dla mnie bardzo wazny!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec H** ci do tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ps.a ta osoba w rzece to jednak nie Asia.....!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.07.06, 11:18 uff.. Ale czy jej rodzina miała jakichś wrogów? Coś takiego zdaje się wspominałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.07.06, 12:01 elamodela nie raczej nie miala:(...asia jest bardzo wesola dziewczyna nie maial raczej wrogow... Na forum Czechowic napisali,że Rutkowski poszukuje ten srebrny samochód co od rana tam był zaparkowany,znalezienie tego auta powinno wyjaśnic sprawe,choć mogło ono należeć do jakiegoś niewinnego rybaka. moze to cos dam.... Odpowiedz Link Zgłoś
tequilla8 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 09.07.06, 15:13 POdbijam wątek i mam pytanko: Czy Asia pochodzi z bogatej rodziny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juta50 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 22:46 up!!!!!:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 10.07.06, 09:37 tequilla8 z normalnej rodziny:( a chocby nawet jezeli by chodzilo o okup to chyba nie czekali by pponad miesiac zeby sie do rodziny odezwac:(( Odpowiedz Link Zgłoś
juta50 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 10.07.06, 17:18 podbijamy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buleczka8 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:45 podbijam wątek dla dobra Asi!! Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 11.07.06, 13:15 ciagle cisza:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 16:52 A szukaliście za granicą?Może ten koleś wywiózł ją do domu publicznego?Teraz jest sezon letni - sezon handlu żywym towarem... Odpowiedz Link Zgłoś
monica233 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!! 11.07.06, 23:47 gosc:wszytsko jest mozliwe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
diablica880 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!! 12.07.06, 03:32 mam prozbe zagladajcie tu co jakis czas ja wyjezdzam na wakacje i tam chyba nie bede miala dostepu do neta :( nie dajcie znknac temu watkowi!!! asiu mam nadzieje ze jak wroce juz bedziesz:).....wiara czyni cuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buleczka8 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!! 12.07.06, 08:24 Podbija wątek, bo diablica jest na wakacjach!! Pozdrawiam i mam nadzieje, że Asia się w końcu znajdzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
olafasola2005 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!! 12.07.06, 09:57 Trzymam kciuki i wierzę, że Asia odnajdzie się cała i zdrowa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hey sexi wow...:) Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.krotoszyn.kaskada.net 13.09.06, 19:29 no i co?znalazla sie? Odpowiedz Link Zgłoś
juta50 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 12.07.06, 11:44 AśKA wracaj i nie strasz nas!!!!!!!!!!!!!!!podbijam wątek dla dobra Asi:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 13:04 Też podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
agapolak Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 12.07.06, 13:26 do góry Odpowiedz Link Zgłoś
agapolak Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 13.07.06, 14:40 i znowu do góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.06, 14:51 Podbijam i mam nadzieje <zawsze ja trzeba miec> ze Asia sie odnajdzie cala i zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asieńka Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:09 Też mam nadzieję że sie odnajdzie..... Podobno jej znikniecie mogło mieć związek ze zdjeciem zamieszczonym na pewnym portalu i prowadzoną przez Nią tam korespondencję. Męższczyzna który jej tam wystawiał komentarze mógł ją namierzyc sam lub przekazac komuś namiary... moim zdaniem to prawdopodobne.....uważajcie dziewczyny nie zawsze tak reklama popłaca.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:25 do góry Odpowiedz Link Zgłoś
agapolak Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!! 14.07.06, 14:31 i jeszcze raz do góry teraz mnie nie będzie przez weekend, ale jak wrócę w niedzielę to zajrzę tu napewno i cały czas trrzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana22 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:47 tez podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysienka69 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: 87.204.65.* 14.07.06, 20:21 sluszna sprawa!!!powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
slft Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 14.07.06, 20:29 POWODZENIA TRZYMAM KCIUKI ! Odpowiedz Link Zgłoś
olafasola2005 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 14.07.06, 22:05 Podbijam i trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
weronika2262 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 14.07.06, 22:36 Współczuje i trzymam kciuki. Podbijam wątek. mam nadzje ze sie znajdzie. szkoda dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
olafasola2005 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 15.07.06, 10:03 Podbijam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordoklejka Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.interdom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 14:42 czy cos juz wiadomo na jej temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swan Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 07:42 Podnosze wątek, bo diablicy nie ma!! Wiadomo "coś" na temat tej dziewczyny??!! Odpowiedz Link Zgłoś
agapolak Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 17.07.06, 09:07 podbijam wątek i trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
olafasola2005 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 17.07.06, 09:10 Podbijam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja... Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.lomza.mm.pl 17.07.06, 10:11 PODBIJAM!!! Czy już coś wiadomo w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Podbijam i 3mam kciuki!!! IP: *.bsb.vectranet.pl / 62.29.134.* 17.07.06, 16:19 Odpowiedz Link Zgłoś
cmoks Re: Podbijam i 3mam kciuki!!! 17.07.06, 16:40 czyli dalej nic :/ nie wiem co gorsze,co lepsze czekac w niepewnosci ale z nadzieja,czy wiedziec juz nwet to najgorsze :/ podbijam i czekam na dobre wiesci ehh.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziunia Re: Podbijam i 3mam kciuki!!! IP: *.net137.okay.pl 17.07.06, 23:08 podbijam :( biedna dziewczyna w moim wieku trzymam kciuki modle sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >>> Re: Podbijam i 3mam kciuki!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.07.06, 00:53 >>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
olafasola2005 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!Wazne!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 18.07.06, 14:50 Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś