Dodaj do ulubionych

drogie Kury Domowe!

18.08.07, 13:25
uprasza sie o doniesienie, coz to w kuchniach swych wyczarowalyscie. prosba dotyczy szczegolnie Tini oraz Agrafki, ktora raz sie rozpina, a raz zapina, nie majac guzikowsmile

mm
Obserwuj wątek
    • krystian10 Re: drogie Kury Domowe! 18.08.07, 13:42
      Co prawda nie jestem kurą domową, ale jeżeli pozwolisz napiszę co u mnie na
      obiad smile Dzisiaj mamy bitki cielęce w sosie cebulowym smile
      • khinga Re: drogie Kury Domowe! 18.08.07, 13:54
        Przywołuję Was do porządku!! Panowie! Bom głodna sad(
        • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 18.08.07, 13:57
          czosnek czuję. czosneksmile

mm
          • khinga Re: drogie Kury Domowe! 18.08.07, 14:02
            chcesz troszke?smile
            • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 18.08.07, 15:29
              z dziobka do dziobka?smile czy sam zapach?smile

mm
              • khinga Re: drogie Kury Domowe! 18.08.07, 15:36
                preferuję delektować sie zapachem...a potem...hmmm
                • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 18.08.07, 15:37
                  tak? dokoncz mysl, proszesmile

mm
                  • khinga Re: drogie Kury Domowe! 18.08.07, 15:45
                    ...można robić wiele niesamowitych czynnoścismile
                    • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 18.08.07, 15:48
                      uhm, dalej prosze.....ilez moge Cie ciagnac za czosnkowy jezorek?smile

mm
                      • khinga Re: drogie Kury Domowe! 18.08.07, 15:54
                        znów sie uczepiłeś!! Wrrr!
                        • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 18.08.07, 15:59
                          to nie było miłe.........

mm
                          • khinga Re: drogie Kury Domowe! 18.08.07, 16:01
                            cóż...
                            uczepisz się czegoś i non stop o tym piszesz...jakoś nie bawi mnie to
                            • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 18.08.07, 16:03
                              juz sie odczepiłem.

mm
                              • khinga Re: drogie Kury Domowe! 18.08.07, 16:11
                                wpadasz ze skrajności w skrajność...echh
    • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 18.08.07, 21:33
      U mnie byly rolady z czerwona kapusta i kluski smile)
      .....a do kawy ciasto z jablkamismile
      • iguana1978 Re: drogie Kury Domowe! 18.08.07, 21:45
        ja dziś poszłam na ławtiznę i pierogi ruskie kupiłam wink))
        a jutro... schabik i buraczki wink))
        • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 18.08.07, 21:46
          pysznoscismile))
        • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 09:23
          pierogi roskie be, obojetnie czy kupione, czy zrobione, ale ten schabik......i buraczki, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsmile

dzien dobry, Droga Kuro Schabowasmile

mm
          • iguana1978 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 09:58
            maly_mis napisała:

> pierogi roskie be, obojetnie czy kupione, czy zrobione, ale ten
            schabik......i
            > buraczki, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsmile
            >
            > dzien dobry, Droga Kuro Schabowasmile

Cześć zaraz muszę utłuc co nieco tongue_outPPP
            >
            >
            > mm
            • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:01
              ja dzisiaj tez bede tluklasmile))))))))))
              • iguana1978 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:02
                to się wyżyjemy smile)))
                za wsze czasy
                ja aż 6 wink)) na dwa dni robie smile
                ech... smile))
                • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:04
                  ja tez!!!!!!! c za zbieg okolicznoscismile))
                  • iguana1978 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:06
                    smile))))
                    no proszę smile
                    • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:09
                      Taki los domowych kurek...smile))))))))
      • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 09:22
        ojacieeeeeeeeeeeeeesmile Beti, i po co mi tak robisz?smile)) siedze teraz caly zasliniony, az kapie na podlogesmile))) sadystkaaaaaaaa!!!!!!smile
        i...dzien dobrysmile

mm
        • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 09:36
          Wez sie za sprzatanie i wycieraj te zasliniona podlogesmile))))))))))
          • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 09:39
            taaaak? to Twoja wina przecie!!!! bierz mopa i chonotu!!!!!!smile

mm
            • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 09:41
              nie wiem, jak sie to robi...musisz mi najpierw pokazactongue_outP
              smile)))))))))))))
              • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 09:46
                obiecuje, nie bedzie bolalosmile)))

mm
                • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 09:47
                  taaaaaak...obiecanki cacankismile))
                  • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 09:50
                    a klaps bolal? albo gryzek? przeciez nie, marudo......smile))

mm
                    • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 09:57
                      ja tylko taktongue_outP.....nie zrozumiales...smile)
                      • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 09:58
                        pewnaś?tongue_outP że nie-e?smile

mm
                        • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:00
                          wprowadzasz mnie z zaklopotaniesmile....jak zwykle mezczczyzni...zawsze w takim
                          momencie trace glowesmile))))
                          • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:02
                            Tini, a słyszałaś, że do łask wróciły pasy do pończoch?smile))

mm
                            • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:04
                              tak slyszalamsmile))....i to wszystko tylko dla WAS smile)))
                              • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:05
                                nas? miś jest 1. słownie: jedentongue_out

mm
                                • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:07
                                  oki....wszystko tylko dla MISIA smile) zadowolony?
                                  • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:08
                                    zawstydzony raczej....i, oczywiscie, pelen niewiary w slowa niejakiej Tinismile

mm
                                    • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:10
                                      Glowa do gory...jestes reprezentantem calej tzw. plci brzydkiej.....czy to nie
                                      jest wyroznienie? smile))
                                      • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:12
                                        a Ty, Beti, nie mozesz spokojnie siedziec TAM, na kanapie i pic kawy? ino lazisz z kąta w kąt?smile)))

mm
                                        • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:13
                                          tja....na kanapke to sobie pozwolilam wczoraj wieczoremsmile)...ale Ty laziles
                                          gdzies po katach...buuuuuuuuuuuuuuu sad
                                          • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:16
                                            noszkurna!!!!! niby o ktorej raczylas tu sie pojawic???????

mm
                                            • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:28
                                              mniej wiecej o tej porzesmile
                                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48410&w=66433580&a=67669597
                                              • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:31
                                                to sie nie liczy! po dobranocce bylo....tongue_out

mm
                                                • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:32
                                                  tja...taki los kurek domowychsmile
                                                  • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:37
                                                    kur czy kurek? bom myslal, zes juz kura, a tu prosze....kurkasmile
                                                    btw - grzyb kurka jest mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaamsmile

mm
                                                  • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:39
                                                    a ja bubie i te... i te kurkesmile)
                                                  • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:41
                                                    jeszcze jest kurka wodnasmile))) kurrrrrrrrrka wodnasmile

mm
                                                  • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:42
                                                    to chyba..........bya qrka wodnasmile)
                                                  • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:42
                                                    "byla" smile
                                                  • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:43
                                                    qrka oraz rurkasmile gazrurkasmile))

mm
                                                  • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:45
                                                    prawidlowe skojarzeniasmile Panie Misiusmile)...wszystko okaysmile
                                                  • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:49
                                                    buuuuu, kurek mi sie zachcialoooooooooooo. grzybkow znaczysad

mm
                                                  • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:49
                                                    takie w occie?
                                                  • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:51
                                                    no wiesz?sad takich swiezych, pachnacych!!!!!!!!!

mm
                                                  • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:53
                                                    prosto z lasu?...to marsz na wyprawde w lassmile)
                                                  • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:54
                                                    dopsz. wyprawiam siesmile

mm
                                                  • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:54
                                                    nazbieraj tez dla mniesmile)
                                                  • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:56
                                                    tajest! dajcie spocznij, Beti! wolno palic????

mm
                                                  • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:57
                                                    w lesie nie wolnosmile.......... przy mnie tez niesmile...jesli laska, bo bede lzawic.....
                                                  • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:58
                                                    sad

mm
                                                  • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 10:59
                                                    czas skonczyc.......... z tym nalogiemsmile
                                                  • maly_mis Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 11:31
                                                    z ktorym nalogiem.....mniej wiecej?

mm
                                                  • bettina75 Re: drogie Kury Domowe! 19.08.07, 13:10
                                                    a wiec postawie kawe na lawe....p a l e n i e m papierosow...fajek itp. smile)
                                                    ...............nic - mniej wiecej...tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka