gal75 13.06.06, 10:28 Czy muzyka i poezja koi Wasze problemy w codziennym życiu, czy w jakimś stopniu Wam pomaga ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiroszima13 Muzyka tak 13.06.06, 11:05 poezja nie. W zalezności jakiej muzyki słucham mój nastroj się zmienia Ale tak ma chyba wiekszość Odpowiedz Link
sunny-day Muzyka TAK TAK 13.06.06, 11:13 jak najbardziej...potrafi działać cuda, a jesli jeszcze połączona z tańcem..........mmmmm- od razu lepiej Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Muzyka TAK TAK 13.06.06, 11:17 O tak,sluchanie muzyki mnie uspokaja,sluchajac poezji spiewanej wspominam moje mlode lata. Odpowiedz Link
gal75 Re: Muzyka TAK TAK 13.06.06, 13:06 Ja uwielbiam śpiewy Gregoriańskie i pantomimę. Odpowiedz Link
talachai Re: "Cudne manowce" 13.06.06, 11:24 Słucham muzyczki w zależności od nastroju. Jak mam doła to mnie podnosi na duchu. A słucham różnych rzeczy począwszy od death metalu po poezję śpiewaną. Byłam w niedzielę na koncercie raz dwa trzy i było suuuperr! Ważny jest tekst i muzyka, nie słucham radiowych rąbanek w stylu eski itp. Tam puwszczają chyba tylko jedną płytę przez cały edzień bo jadąc autobusem słyszę ciągle to samo! Pozdrówka Odpowiedz Link
sunny-day Re: "Cudne manowce" 13.06.06, 11:36 talachai napisała: > Ważny jest tekst i muzyka, nie słucham radiowych rąbanek w stylu eski itp. Tam > puwszczają chyba tylko jedną płytę przez cały edzień bo jadąc autobusem słyszę > > ciągle to samo! Hm, wieszz jesli ciagle sluchasz jednego radia to da sie zauwazyc ze muzyka sie powtarza(ja słucham trójki i tez moge stwierdzic ze muza jest codziennie ta sama, ale tam jest wiecej audycjii,a zresztą mi to odpowiada), wiec jak sie jedno radio znudzi mozna se przelączyć na inną stację) Odpowiedz Link
hiroszima13 Trójka the best :))) 13.06.06, 13:02 ja tez słucham trójeczki )) juz wszytkich naokoło przywyczaiłam to tej stacj ) nie ważą się przestawić na inną Odpowiedz Link
o_kropka Re: "Cudne manowce" 13.06.06, 15:40 gal75 napisał: > Czy muzyka i poezja koi Wasze problemy w codziennym życiu, czy w jakimś > stopniu Wam pomaga ? Pomaga, wyciąga z dołka, a czasem... wciąga jeszcze głębiej, w jeszcze większe mroki. To zależy od nastoju a także od tego jaki "środek leczniczy" (muzykę/pozezję) się wybiera. Odpowiedz Link